Daha 5 veya 6 yaşındayken defalarca tacize uğradım bunu bana yapanda çok yakınımdan birisi söylemek istemiyorum belki bunları duymanız sizi hiç etkilemez ama büyüdükçe daha çok kanayan bir yara bu o unuttuğumu sanıyor ama hiç aklımdan çıkmadı daha bu zamana kadar 1 kişiye bile söyliyemedim ilk defa da buraya yazıyorum ben o yaştayken suçum günahım neydi intihar etmek istiyorum utanıyorum kendimden o zamanları birşey anlamazdım tabi sıkıldım artık hala kız olsam bile o yaptığı şeyler geliyor aklıma televizyon da bazen çocuk tacizleri gördükçe içim acıyor eğer bir kızınız varsa en yakınınıza bile bırakmayın çocuğunuzu
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de 18 yasindayim 5 yaslarindayken cok yakinimizdan biri tarafindan bir kez taciz edildim bunu aklim erdiginde anlamaya basladim ve hala hayal mayal hatirlarim ama dusunmemeye calisiyorum neyse ki hala bakireyim. Hic dusunup kafani yorma icini ferah tut unut gitsin bir suru kizin basina gelmis baksana ben de sadece ben yasadim sanardim
06 Yorumla
Soran+1 yılBende hep sadece ben tacize uğradığımı düşünürdüm dün canseliçinsusma diye video izledim onda gördüm yalnız olmadığımı bizden kötüleri de var bende Allaha şükür bakireyim hala
Cevap sahibi+1 yılSilmek lazim hafizadan o zamanlari ama mumkun degil aklina getirmemeye calis sindir bu durumu bakireymissin zaten bozma moralini
Soran+1 yıl@supro şöyle düşün eğer bakireliğimi kaybetseydim yarın bir gün evlenebilirsem bu durumu anlatmak zorunda kalırdım
Cevap sahibi+1 yıl@supro duyarli kadin rollerini birakin kizlar sizin genisliginiz digerlerini etkilemiyor ne yazik ki
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de cocukken defalarca tacize ugradim. Hem de defalarca. Ve inan bu durum umrumda bile degil. Hic aklima dahi gelmiyor, olmus bitmis seyler. Bunlari dusunmek zamani geri alamadigin surece seni sadece uzer.
22 Yorumla
Soran+1 yılAilene anlattın mı biliyorlar mı?
Cevap sahibi+1 yılBelki de anlatmisimdir. Zaman zaman laf arasinda soyledigim olmustur.
+1 yılKendinizi uzmeyin bosuna. daha kotusu olabilirdi. Bu sizinne kadar tesetturlu oldugunuzu gosterir. Hem hoca olacak mi ssin. Ve senin o yasta aklin ermezdi ki bunlara senin ne sucun var
senin zaafindan yararlanan aciz biri icin hayatıni heba etme. . Allah in sevdigi kuliymussun Allah yardimcin olsun umarim mmutlu olursun...00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılo rezalet sana değil ona ait olduundan pis olan sedeğil o vahşi yaratıktır dolayısıyla senin intihargibi birşey düşünmen yersiz onu yapan normale dönerse senden af dilemeli yoksa mudar gider ve sen artık kendine güvenir ve yaşamaya devam edersen canını Allah aldığında cennete bile gidersin çünki onadn alacağın hakkın var
06 Yorumla
Soran+1 yılBende o günü bekliyorum zaten kapalıyım hoca olucam Allahın izniyle ama bu olan şey sürekli aklıma gelmesinden sıkıldım rüyalarıma giriyor hep
- +1 yıl
aklına köt şey getirme
- +1 yıl
sende kalsın kimseyle paylaşma evlediğinde bile eşinlede paylaşma insan oğlu çiğsüt emmiş başına kalka bilir
- +1 yıl
kimse diyemez 6-9 yaşında çocuğu taciz ettim diye belkide o şerefsiz ölmüştür
Soran+1 yılEvet bende öyle yapıcam daha hiç kimseye demedim zaten ama ne istiyorlar küçük çocuklardan daha 6 yaşımdayım ne yaptım da bana böyle birşey yaptı
- +1 yıl
o insanlık dışı varlık olduğunad o anki cinsel dürtüsüne yenik düşmüş haklı değil ama rezil insan denilemz bulara uygulana cezalar yaptırm yok ve tedevide olmalı yönelmesi muhtemel insanlar
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
16Cevap
Ben 7 yasindayken öğretmenimiz hastalanmisti ve onun yerine 50-60 yaşlarında bir adam gelmişti (ne kadar geldiğini hatırlamıyorum galiba 2 hafta falandi) beni yanına cagiriyordu herkesin içinde özel yerleri mi elliyordu (her gün yanına cagiriyordu bir kez yapmadı defalarca yapti) ve bunu kimseye soylememem için söz verdirmisti bende o zaman kucuk tum ne yaptığını anlamiyordum ama gene de birine diyebilirdim mal gibi kimseye demedim su anda 14 yaşındayım kucukken kafama takmıyordum ama buyudukce herşeyi anladım ve su anda her an o adamın yaptıklarını düşünüyorum hep kafamda bir türlü unutamıyorum hala kimseye söylemedim aileme söylersem ne olur bilmiyorum soyleyemiyorumda zaten ama artık çok kotuyum dayanamıyorum kafam çok karışık her şey çok saçma geliyor ne yapacağım bilmiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
takma kafana kardeşim çok kız var bu durumu yaşayan ve hiç kafasına takmatyıp güncel hayatına devam eden var o pislik yüzünden sen niye moralini bozasın ki öyle düşün
Düşüncelerini birisiyle paylaşman gerek. En iyisi psikolojik bir uzman hem sana yardımcı olur hem yalnız kalmazsın be bu duyguları yenersin. Sen utanacak bir şey yapmadın yetişkin kişi düşünsün, Kafayı yesin sen niye yiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılÇok kötü birşey ama terapiste gidip o pislik insan bile diyemiyorum yaratığın sende bıraktı bu pislik etkiyi yok edip hat ettiğin iç huzura kavuşabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılPsikoloğa gittim çok hasar bıraktı bende çok sinirliyim herşeye ters cevaplar veriyorum ama anlatamadım olanları sadece antidepresan verdi zedprex kullandım bir faydasını da göremedim
- +1 yıl
Senin antidepresan kullanmana getek yok o pisliğin açtığı tahribattan kurtulman gerek psikoloğa git psikiyatriye değil. Psikiyatri ilaç yazar sen psikiyatriye gitmişsin
+1 yılBir psikoloğa görünmelisin bence, burdaki insanların yazacakları pek faydalı olmaz. İnşallah bu sıkıntını yenersin, Rabbim herşeyi görüyor, sana yar ver yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yıl05 Yorumla
Soran+1 yılDurumumla dalga mı geçiyorsun?
- +1 yıl
bende tacize uğradım komşunun kızı kendi odasında beni dudağımdan öpmüştü , şikayetçiyim
- +1 yıl
anlattığın durum üzücü ama senin ciddi olduğunu düşünmüyorum.
Soran+1 yılYemin ederim ki ciddi başıma gelen şeyi yazdım ben buraya. İnanma çokta umrumda değil zaten sen neler düşündüğümü neler hissettiğimi anlayamazsın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende iki defa iki ayri kisi tarafından taciz edildim hatta bir tanesi tanidik ama atlattim bundan utanacakolan kişi ben değilim neden kendimi harap edeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyasadım oyle bırsey cok ıyı anlıyorum kımseye soyleyemessın ve unutamassın. Allah sabır versın kardesım :((
08 Yorumla
Soran+1 yılKüçücük çocuktan ne istiyorlar o zamanları ne olduğunu bile bilmiyordum ben büyüdükçe daha çirkin bir hal almaya başladı
Cevap sahibi+1 yılaynı sey basıma geldı hemde bır kere degıl :( o gecmıyor canım benim ya.. ınan bana depresyonum bıtmıyor sureklı acılıyor o yara
Soran+1 yılEvli misiniz
Cevap sahibi+1 yıldegılım..
Soran+1 yılAllah yardımcınız olsun hesapları sorulacak bir gün Allah ne bu dünya da ne öteki dünya da güldürsün onları
Cevap sahibi+1 yılben uzun bır donem erkeklerden nefret ettım.. hıc yaklasmıyordum. tıksınıyordum.. aonra oturup bır ıkı kısının hatasını baskalarına mal etmenın yanlıs oldugunu anladım ama bılıncaltı ıste..16 yasımdan berı psıkolojık tedavı gruyorum. nasıl dıceksın dr a? anlamaz..
Soran+1 yılBen hala hepsinden nefret ediyorum hepsi aynı benim gözüm de iyileri vardır elbet inşallah çıkar karşımıza rabbim evliliğimizde güldürsün bizleri
Cevap sahibi+1 yılAmın kaderdasım.. walla gzılı olmasan konusmayı cok ısterdım senle. dogal olarak da gızlıden cıkamassın sımdı. bende kımlıkle yazamadım. bunlar kımsenın bılmesını ıstemedıgımız seyler.. bılıp de konusamamak guvenememek ne kotudur bılırmısın.. ıste yasamayan bılmez bunu. bu cok degısık bır travma. yaran sureklı kanar..
çok yakınından kim olursa olsun yak ortalığıbence. kimsenin bunu yapmaya hakkı yok. gerekirse mahkemeye git. psikolog sorununun çözümü olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesin dayı ya da amcadır. bunu yapan tipler maalesef çok var, Allah yardımcın olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an 19 yaşındayım ve hayatımı aldı benden küçükken bu kadar üzülmezdim ama şimdi kendimden ondan nefret ediyorum ve hala onun yüzüne bakmak zorundayım
Cevap sahibi+1 yıltakma kafana kendini üzersin. sadece hareketlerinle o şahsa öfkeli olduğunu belli et ve uzak dur ondan. Gerçek adalet tarafından hepsinin hesabı sorulacak merak etme.
Gerçekten oldukça iğrenç bir şey bu.. Ama senin suçun yok, intihar gibi şeyleri düşünme lütfen..
00 Yorumlahalini anlıyorum sen kızsın o yaşta ben erkeğim o yaşta neyse
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de ugradım küçükken tacize bir kaç kere aklıma bazen geliyor ama ben değil yapan utansın
02 Yorumla
Soran+1 yılKaç yaşındasınız
Cevap sahibi+1 yılşu an 25 yasındayım 4-5 yaşlarındaydım bir kere dayım tarafından uğramıştır ama hayal meyal hatırlıyorum ve büyüdükçe anladım onun tacz olduğunu bir kere komşumuzun oğlu kurumu ısırmıstı benden 2 yas büyük o zaman birinci sınıfa gidiyordum bos ver unut gitsin Allah onları bildiği gibi yapsın bizden uzak kendini yıpratma değmez inan onu sana yapanların aklına bile gelmiyordur kendi keyfindelerdir sende düşünme artık küçüktun bilmiyordun geçti gitti önüne bak
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunlar senin suçun değil korkma ve en samimi olduklarına ailene anlat ki rahat edesin yoksa bu düşünce seni yer bitirir anlat ve rahatla
00 YorumlaBir psikologa görünmelisin.
Ailene açıklayabilirsin.
İçine atma.
Allah yardımcın olsun.00 YorumlaAllah yardımcın olsun kötü bir durum yaş kaç?
01 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşındayım
+1 yılbirşey olmaz geçer gider. tacizden ne çıkar
028 Yorumla- +1 yıl
@supro bana normal, size nedir bilmem
- +1 yıl
@supro o size mahsus olan birşey, üzgünüm
- +1 yıl
@supro ya niye bu kadar sündürdün, sana abest bana normal. benim kız gibi düşünmemi bekleme...
- +1 yıl
Kız gibi düşündüğümü zannetmiyorum. Kaldı ki alakası bile yok. Sana bir adam otobüste dayasa hoşuna gider mi mesela? Bu da böyle bişey. Cinsiyet fark etmiyo konu taciz/tecavüz olunca. Biliyosundur ki sadece kadınların başına gelmiyo. Erkekler de mağdur olabiliyo. bir gün sen de mağdur olabilirsin. O zaman da normal karşılıcak mısın?
- +1 yıl
@supro kuyruk sallamayan köpeğin peşinden koşan olmazmış... bunu da sen öğren hep suçlu erkek zaten, yasım belli ve basıma gelmedi. özgecan öldü kahraman oldu, kim bilir nasıl bir giyimi vardı da direksiyon başındaki adamı bile tahrik etti. ben bu anlattıklarını yaşayan kızların hiçte masum olduklarına inanmıyorum. iki kız kardeş sahibiyim bizim neden basımıza elmedi. edep ar namus duygumuzlabhareket ettigimiz için. ama kızlarım başına ne geliyorsa kendi suçu... orasını burasını açar, her tarafı belli kıyafet giyer, millerin aklını başından alır. sonra ben masumum. öyle bir dünya yokk.
- +1 yıl
@supro istisnadır ve orada haklısın bir tek. sen yine de giyimine dikkat et. ortam kötü
- +1 yıl
@supro mini etekle aksam gec saatte eve bir gitmeyi dene issiz bir sokakta, o zaman var mi yok mu anlarsin. bir de paspal ve kapali git ayni mi olacak
- +1 yıl
@supro insallah ta gelmez
Soran+1 yılTam karakterine layık bir kullanıcı adı bulmuşsun. Ben bunları yaşarken daha 5 ya da 6 yaşındaydım tek suç her zaman kadınlarda değil.
- +1 yıl
sana huç mi hiç inanmadım, sen tamamen bir troll ürünüsün. nedeni ise 5 6 yaşını hiç bir insan hatiırlayamaz. 10 12 yas deseydin belki yutardik.
- +1 yıl
ve evet acıma duygusu benim karakterimde yoktur. yanımda adam öldürseler ilgilenmem. bana zararı yoksa o olayın arkamı döner giderim.
- +1 yıl
@supro buna alıştım hep gittiler zaten. boşunamı kalbim taş gibi sence
- +1 yıl
@supro benim gibi ol. en azından sonunda zarar görmemiş olurdun
- +1 yıl
@supro bir soru paylaştım, aşk ilişkilerimde bakar mısın? sevsemde merhamet yok işte bende
- +1 yıl
Umarım anneni bacını taciz ederler ne diyeyim
- +1 yıl
Özgecanın katili iyi ki ölmüş diyorum öldürenin eline sağlık kolay mı öyle milletin karısını kızına tecavüze kalkışıp öldürmek cehennemde cayır cayır yansın diyorum üstelik bunlar benim başıma gelmedi ama empati yapabiliyorum illa sizindemi karınızın kızınızın başına gelmek zorunda? ayrıca ölmüş gitmiş kızdan ne istiyorsun adam tecavüz edecekti lan
- +1 yıl
2 kız kardeş sahibisin ama kız kardeşin çarşaf giyse bile illa başına gelir bunlar gelmeyeceğinin garantisi var mı?
- +1 yıl
Ayrıca o katilin değilde özgecanın arkasından konuşuyorsun ya ne diyeyim
sana insan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş illa annenin bacınında başına gelir bunlar ki umarım gelir ki aklın başına gelsin o çok savunduğun adamlar pardon yaratıklar seninde başına bir iş açar anan bacın var mı bitti. - +1 yıl
Tahrik bahane kızlara tecavüz etmek şahane değil mi küçük çocuktandamı tahrik olmuş bu yaratıklar gerçi yaratıklara yazık oldu küçük çocuk lan küçük çocuk a*k malı
3gündür aynı hikaye trollüğünde bu kadarına pes.
015 Yorumla
Soran+1 yılYalan olduğunu düşün inan umrumda değil. Yaşadıklarımı anlattım sadece. Aslında haklısın insanın aklı hayali almıyor böyle birşeye keşke troll olsaydı ama yemin ederim ki gerçek maalesef.
Soran+1 yılMaalesef dayım
Soran+1 yılBenden 10 yaş büyüktür tam bilmiyorum
- +1 yıl
Tam bilmiyosun peki taciz ettiğini nerden biliyosun sen öyle sanmayasın Benimde yegenleriim var öperim oyun oynarız tablette film izeriz gelir yanıma uzanır yani yegen dayı beni çok sever ama tabiki aklımın zerresinden böyle bişey geçmez sende yanlış anlamış olmayasın çok belirtli bişey gördünmü
Soran+1 yılHala bakireyim bununla avutuyorum kendimi ama aklımdan da çıkmıyor
- +1 yıl
Yahu herşey bakirelikmi ama sen acaba yanlış mı düşünüyosun dedim. Çünkü böyle vakalar var çocuk aklından kuruyor. Geçenlerde ablamın erkek ikizleri olmayan biişeyi hepimize olmuş gibi anlattı. Ondan ısrarca eminmisin dedim. Mesela sadece seviyodur seni dayın sonuçta sen sonradan yanlış düşünmşsündür belki aklına gelen en bariz şey ne
Soran+1 yılBana izlettiği şeyler ayıptı aynısını bizde yapalım demesi neydi yani kendi beynimden kurgulamadım
Soran+1 yılAyıp şeyler işte prno
Soran+1 yılZaten tek burda anlattım oda artıl çok dolduğum içindi insan kötü anılarını unutmuyor kimseye demedim bugüne kadar
Gizli Üye(30-35)+1 yılaferin sus böyle . herkes sussun.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim 19 yaşındayım şimdi desem ne olur
Cevap sahibi+1 yılgerekirse öldürsünler . kimse yuzune bakmasın. bugun kim bilir kime ne yapıyor onlarda cocuk değil mi
Çok zor bir durum psikoloğa gitmelisin.
04 Yorumla
Soran+1 yılAntidepresanlar kullandım zaten o olaydan mı bilmiyorum ama çok sinirli bir yapıya sahibim
- +1 yıl
Antidepresan o tip travmalara çözüm değil benimde geçmişten gelen travmalarım var ve uzun dönem antidepresan ve antipsikotik kullandım fakat hiçbiri işe yaramıyor bu sebeple ile psikoloğa başladım ilaçları da kendim bıraktım (tavsiye etmem yinede) şu an gitgide daha iyiye gidiyorum.
Soran+1 yılBen anlatamam ama daha hiç kimse bilmiyor bunu çok fazla utanıyorum
+1 yılUzuldum allah kimseye yasatmasin
00 Yorumla
+1 yılbende ugradim kac kere.
00 Yorumla
+1 yılinsanlar ahlaksız ya işe bak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen nıye utanıyosun he
10 Yorumla
+1 yılkim yaptı merak ettim mesaj atarak söylesene
02 Yorumla
Soran+1 yılKimin yaptığı önemli mi?