Küçükken ablamın tacizine uğradım bende Bi bayanım defalarca beni kullanarak üzerimden ihtiyacını karşılıyordu bunu 1~2 sene önce hatırladım ve ablamı gördükçe midem bulanıyo o an gözümün önüne geliyor ve hayatımdan tamamen çıkartmak istiyorum ablamı gördükçe moralim alt üst oluyor normalde de çok bana zararı dokunan Bi insan çok kıskanç birisi yani sadece zarar görüyorum ondan sosyal medyadan durum falan atınca olsun kardeşler grubumuz var ordan resim falan atınca bile o travma tetikleniyor ben 6~7 yaşlarındayken yapmıştı bunu oyun olduğunu zannediyordum öyle yansıttı ve kimseye söylemiyim diye beni yemin ettiriyordu ve söylersem anneme Bi daha benimle hiç oyun oynamayacağını söylüyordu anlam veremesem bile söylemedim kimseye sizce napmam lazım gruptan çıkmak istiyorum instagramdan çıkartmak istiyorum zaten evli farklı şehirde hiç konuşmayız telefonda aram iyi değil onunla çünkü bunu hatırladığımı bilmiyor sizce gruptan ayrılsam hesabımdan silsem ve sorarsa ne diycem o var ne yapmalıyım her seferinde travmam tetikleniyor ayrıca çok yanlış biliyorum ama erkek arkadaşım vardı ilişki yaşadım onunla ve özel bölgemden kan gelmedi daha önce hiç ilişki yaşamamış olmama rağmen onunda doğal olarak aklına farklı şeyler geldi beni sıkıştırdı hep tahminimce ablam küçükken sürekli yaptığı için o zarar verdi bana erkek arkadaşımla ayrıldık farklı sebeplerden dolayı ama durum bu görmek istemiyorum ablamla alakalı şeyleri kendimi çok kötü hissediyorum ne yapmam lazım :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim ablam da aynı şekilde küçükken penisimi ilk önceleri eliyle sonra ağzıyla boşaltarak beni taciz ederdi sonra ben istemeyince zorladı baktı olmuyor bir süre uzak durdu sonra anneme beni uyutma bahanesi ile benle uyumaya başladı ve aynı şeylere devam etti bana ödül olarak memelerini emebilecegimi falan söyledi ben istemedim falan derken böyle devam ederken ben 13 14 yaşındayken cinsel ilişkiye girdik anal yaptı zorla sonra gizli gizli fotolarımı falan çekmiş o sırada tehdit edip zorla kızlığını bozdurttu şimdi tabi bir yerden sonra cinsel bilinç oluştu bende şimdi 18 den büyüğüm ve kendisi isteyince bir şey demiyorum ama benim elimde de onun görüntüleri var yeri geldiği zaman da ben uzak durması için tehdit ediyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılSizden farkım ben bayan olduğum halde beni taciz etmiş olması ve bu travmayı benim yıllar sonra hatırlamış olmam yani gerçekten iyice nefretim artıyor her geçen gün kendisine karşı sosyal medyada bile denk gelince moralim alt üst oluyo
Cevap sahibi+1 yılMuhattap olma uzak dur
- +1 yıl
Sen zevk alıyor muydun 13 14 yaşında ilişkiye girdiginde
Soran+1 yıl@eboraaydin ne 13~14 ü ben 6~7 yaşlarındaydım o zamanlar oda lise 2 lise 3 falan ben daha çocuktum daha henüz cinsel bilinç olmayan Bi yaş 6 ~7 yaş
- +1 yıl
Seni değil yorum yapan erkek arkadaşa sormuştum
- +1 yıl
Senin durumun oldukça üzücü
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba 2 gün sonrada olsa yanıt vermek istedim herşeyden ama herşeyden önce aranızda 9 yaş olması çok fark gerçekten en başlarda 16 yaşlarında belki ergenlik hormonlarını yenilmişti diyebilirim bu olabiliyor bunu yaşayan sadece sen değilsin her abi kardeş bir abla kardeş vb çok küçükte olsa bir dönem yaşıyor farklı sebepleri var kimisi aşırı sevgi kısa devre yapıyor kimisi aile baskısı psikolojik şiddet fakat kimiside farkında olmasına rağmen bunu yapabiliyor sakıncalı olanda budur bu bahsettiğim ilk ikisi olması için kardeşlerin ikiside ergen olması lazım yani en fazla 5 yaş 9 yaş biraz fazla bunu bir uzman ile mutlaka görüş sana faydası olacaktır travmatize etme zor olsada bilinçsizlikte olabilir yani yaş farkı çok ama bir ihtimal diyorum affetmeyi dene veya yüzleşmeyi dene iyice düşün bana kalırsa affetmek insanın yaralarını en iyi şekilde sarar.
03 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle çom teşekkür ederim yorumunuz için 😊 ben Bi psikologla görüştüm bu konuyu o da yüzleşmem gerektiğini söyledi ama böyle bişeyi nasıl konusunu açıp onunla yüzleşicem onu da bilmiyorum o kadar fena Bi insan ki eminim yani inkar edecektir yüzleşsem haklıyken haksız duruma düşürecek beni bilmiyorum ama Affetmek istemiyorum gerçekten bende o kadar yoğun bir nefret duygusu geliştiki ona karşı onu gördükçe o sahneler gözümde canlanıyor bana yaptıkları hiç göz ardı edilecek şeyler değil ayrıyeten bilinçli yaptığını düşünüyorum lise 2 lise 3 te ki Bi kişi her ne kadar ergen olsa bile herşeyin bilincinde en azından o ihtiyacını bir çocuk üzerinden yapmaması gerektiğini bilir eşek değilse ama çok yıpratıyor bu durum beni napmam gerekiyor bilmiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılSadece sakin ol şu an yaran kanıyor o kadar genelde kendini suçladığın bir dönem olabilir uyarildiysan eğer beni sakın yanlış anlama lütfen artniyetli değilim uyarılman bile seni suçlu yapmaz tabi olay anlattiğin şekildeyse psikoloğu dinle aile içinde bunlar inanması güç olsada oluyor tabii senin yaşadığın gibi değil örneğin ergen veya geç ergenliğe girmiş bireyler arasında aşırı sevgiden aile içi kaygıdan psikolojik veya fiziksel şiddetten dahi olabiliyor ama dediğim gibi ben bunu asla bilemem bunu sadece ve sadece uzman birisi bilir. Ve senide tedavi eder emin ol bende çok büyük acılar yaşadım ve daha iyiye gidiyorum güçlü kal.
Cevap sahibi+1 yılburada denilenler ile de kafanı karıştırma olayla olay olma kabullen uzmana danış ve tedavini güzel bir şekilde ilerlet. Emin ol aşacaksın buna emin ol insanlar neler neler yaşıyor.
öncelikle geçmiş olsun.
kan gelmez zorunda değil herkesden kan gelmez bilimsel araştırmalar böyle söylüyor ayrıca bence ablanla yüzleşmelisin daha sonra hayatından silmek istiyorsan bunu oda bilmeli ve açık açık söylemelisin04 Yorumla
Soran+1 yılBöyle birşeyi nasıl söyleyebilirimki :(bi psikologla görüştüm o da ablanla yüzleş dedi ama nasıl dile getirebilirimki böyle birşeyi :(
Soran+1 yılO 30 ben 21 yani bilmiyorum çok garip Bi durum nasıl konuyu açayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyle birsey var, her kiz olan kanamiyor. Bazilar cok kanar bazilarinda sadece cok hafif cikan zevk suyu ile gelir bazilarindada hic kanamaz. Bu herkesde farkli. Ve ablanla olan travmana gelince senin kizligina zarar vermicek sekildemi yapti yoksa oraylami birseyler oldu? Ablanla bunu acik acik konus ve duygularini ifade et, terapiste gidin olmazsa ama sunu diyim her kiz olan kanamiyor, ve bu maalesef toplumdaki egitimsizlikden dolayi bilinmiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende bunu araştırdım öyleymiş ama Bi yandan da aklıma acaba onun bana yaptıklarından dolayı mı o bölge zarar gördü diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılNe yaptigini bilmiyorum orana ama birsey sokmadiysa onunla alakasi yok. Ama dedigim gibi zaten herkesde kanamiyor artik toplum kendini gelistirip bu konuda egitsin. Namus tek kizlikdami bitiyor? Her erkek namuslumu bakirmi? Degil onun icin buna cok takanin zihniyetinide anlamiyorum. Zaten o zihniyetde olan biriylede yola cikmana tavsiye etmem.
+1 yılAranızda kaç yaş fark var savunulur bir durum değil ama çok küçükken yaptığı bir şeyse belki bilinçli değildir
01 Yorumla
Soran+1 yıl9 yaş var o liseye gidiyordu
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu durumu kimler biliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaşım biliyordu sadece
Cevap sahibi+1 yılO artık senden uzakta ve her şey geçip gitti tekrarı olmayacak bunu anlaman gerekiyor öncelikle. Erkek arkadaşının bilmesini tasvip eder miydim bilmiyorum seni gerçekten benimseyip savunması gerek bu arada kaç yaşındasın
Oyle birine abla bile demem direk yüzüne tükürürüm
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte onu yapınca da ailem anlam veremiyor bu kadar ondan nefret etmeme
- Cinsel Yaşam konusunda 779 cevap paylaştı.
+1 yılKiz kiza mi yani 😳
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen öyle kimseye anlatamıyorum bunu ve ailem ablamdan neden bu kadar nefret ettiğime anlam veremeyip beni suçluyorlar
- +1 yıl
Neler yaptigini hatırlıyor musun peki
Soran+1 yılEvet maalesef 😣
- +1 yıl
Anlatmak istermisin belki biraz iyi gelir sana da paylaşmak
1 yılunutman lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yıltuhaf.
10 Yorumla
1 yılSonra?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem