Küçükken tacize uğradım?

Küçükken ablamın tacizine uğradım bende Bi bayanım defalarca beni kullanarak üzerimden ihtiyacını karşılıyordu bunu 1~2 sene önce hatırladım ve ablamı gördükçe midem bulanıyo o an gözümün önüne geliyor ve hayatımdan tamamen çıkartmak istiyorum ablamı gördükçe moralim alt üst oluyor normalde de çok bana zararı dokunan Bi insan çok kıskanç birisi yani sadece zarar görüyorum ondan sosyal medyadan durum falan atınca olsun kardeşler grubumuz var ordan resim falan atınca bile o travma tetikleniyor ben 6~7 yaşlarındayken yapmıştı bunu oyun olduğunu zannediyordum öyle yansıttı ve kimseye söylemiyim diye beni yemin ettiriyordu ve söylersem anneme Bi daha benimle hiç oyun oynamayacağını söylüyordu anlam veremesem bile söylemedim kimseye sizce napmam lazım gruptan çıkmak istiyorum instagramdan çıkartmak istiyorum zaten evli farklı şehirde hiç konuşmayız telefonda aram iyi değil onunla çünkü bunu hatırladığımı bilmiyor sizce gruptan ayrılsam hesabımdan silsem ve sorarsa ne diycem o var ne yapmalıyım her seferinde travmam tetikleniyor ayrıca çok yanlış biliyorum ama erkek arkadaşım vardı ilişki yaşadım onunla ve özel bölgemden kan gelmedi daha önce hiç ilişki yaşamamış olmama rağmen onunda doğal olarak aklına farklı şeyler geldi beni sıkıştırdı hep tahminimce ablam küçükken sürekli yaptığı için o zarar verdi bana erkek arkadaşımla ayrıldık farklı sebeplerden dolayı ama durum bu görmek istemiyorum ablamla alakalı şeyleri kendimi çok kötü hissediyorum ne yapmam lazım :(
Küçükken tacize uğradım?