Sevgilime cinsel konuda kavga ediyoruz?

Benimle her konuda cinsellik konuşuyo mını yerim bilmem neler bende ben seni istiyorum sadece dedim yani cinsellik değil her şey aşk benim için en güzel en masumu dedim o da bana o ayrı dedi bende ne demek dedim beni sadece cinsel organım için mi seviyosun dedim konu yine döndü dedi sinirlendi ve bunu hep konuşuyo en sonunda bugun patladım bugün bir de atar gider yapıo kızdırma beni dio beni dışarakilerle bir tutma dedim ben hayat kadını chat arkadaşı değilim dedim amacın niyetin neyse bileyim dedim iyi tamam konusşmayalım dedi beim uykum var yatıcam deyip kapattı hem succlu hem güçlü ne biçim bir adam bu romantik şeylere söylüo sevgisiini de gösterio ama lan bir seks konuşalım dedik içine ettin gene dedi bende sen içine ediosun dedim bu nedir yaa :(
Güncellemeler
+1 yıl
p*rno filmleri atıo sürekli namazdan geliyorum açıyorum teli baaammm günahkar edio beni resmen ya ben başkasının şeyine nasıl bakabilirim beni uruspu mu sanıo acaba yok ya hiç alttan malttan alamam gözümde iiyce küçülüo haberi yok kalitesini düşüüryo
Güncellemeler
+1 yıl
daha önce de 1 kere genel eve gitmiş benle sevgili olmadan önce :(
Sevgilime cinsel konuda kavga ediyoruz?