kızlar vajinal orgazm nasıl oluyorsunz yani penis büyük sert mi olması lazım?
penis kalın olması lazım
sert seks olmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
30 dk içinde kalması imkansız. Bu süre 10 dk falandır. Bunu unutma
Kalın büyük iri sert bunlar ile olmaz. Seni çok iyi ön sevişmë ile uyarması lazım. Bunun için senin önyargıların kurtulup kendini tam hazır hissetmen lazım. Yani kendini kasmaman laızm. Yani kısacası kendini orgamz olma alışkanlığı kazanmış olman lazım. Erkek seni 15 dk da falan orgamz konumuna getiriri bu sayede. Hatta birleşmeden önce orgamz bile olabilirsin. Sonra birlEşme esnasında da da 2 kez boşalır san o anı bşr daha unutmazsın.
Burda iş sende biter. Kolay orgamz alışkanlığı kazanman lazım
Mesele hard veya soft seks değil, mesele kalın veya ince peniste değil, kısa veya uzun olanda değil... Mesele işi bilmekte ;)
söle ozaman
İkisi de değil. Penisin ön duvarı uyarması lazım ritmik olarak. Sert olması acıtır aksine vajinal orgazmda. Çok hassastır o nokta çünkü.
yani hepsini sokmucakmı?
Ne kadarının girdiği çok önemli değil, önemli olan o kısmı uyarabilmesi. Ben parmağımla bile yapabiliyorum. Ki parmağımın boyunu ve kalınlığını sen düşün.
peki ne kdar süre yapırosn?
@Varan1 Klitoris vajinanın ön duvarına uzanacak şekilde iç kısma doğru devam eden bir dokudur. Vajinal orgazm da klitorisin iç kısmından kaynaklanır. Erkek değilim. Deneyimli bir kadınım. Birini itham etmeden önce iki kere düşün.
@Varan1 Demek istediğim de o zaten. Vajinal dediğim şey klitorisin vajinadan uyarılması. Ayrıca git-gelden zevk alıyoruz, belki psikolojik olarak ama alıyoruz sonuçta.
@Varan1 Dokunmadan alamazsınız derken? Evli değilim ve zevk alıyorum ben git-gelden. Zevk aldığını söyleyen arkadaşlarım da var.
@Varan1 Birliktelikte erkeğin vücudu klitorise değiyo zaten içine girdiğinde. Değmese de ben gayet zevk alıyorum.
benim anlamadım olay ne biliyonmu simdi parmak ile orgazm oluyoruzda 9 cm penis ile niye olamıyorz
Cevap
20Cevap
vaginal orgazm herkesde değişir belli bir standart kuralı yoktur benim fuckbuddyim mesel 2 pozisyonda vaginal orgazm oluyor onun haricide sadece zevk burdanda anlaşılıyorki kişiye göre değişiyor
peki ne kdar sürede olyor bu
Cok kalın ya da uzun olması canını yakmaktan başka bir şeye yaramayacaktır partnerin seni anlayacak ve mutlu etmesini bilecek durum bundan ibaret
Arkadaşım bunun boyutla alakası sadece görsel olarak tatmin.
Vaginal orgasm icin herşeyden önce bilinçli erken bosalmayan bir erkek vee tabularını yikmis bilinçli bir partner gerekli
İkiside değil bence ilişki durumuna bağlı partnerin sevk alıyorsa ne sert nede kalın olmasına gerek yok. bir bayan uç dakikada bile sürmeye bilir vajinal bosalmasi
Vajinal orgazm yok yalan klitoris orgazmı var bilim yalanladı vajinal orgazmi
kalin olcak sertlikle de soyle alaksi var sert senin
Vajinal için penis, vajinanı doldurması lazım. Yani kalın olması lazım.
Orgazm olmak için sadece vajinaya penis girmesi yetmez karşı cinse bir şeyler hissedeceksin ten uyumun varsa bide sadece sevişirken orgazm olursun
seks yerien göre sert ve yavaş olmalı zevk anında seri ve sert darbe vurarak köklemeli
seks öncesi uyarılma da önemli herşey pozisyon ya da penisle alakalı değil
sürtünme için penis kalın olması ve sert girip çıkmalı
Erkek işi biliyorsa her sekste vajinal orgazm olursun. Şoför usta şoförse araba menzile kazasız belasız gider. İşin özü bu
Zamanla sert ya da yumuşakla alakası yok
Sende ki derinlik ve uyarılmaya bağlı
kalın ve mantar kafalı olması lazım...
mantar derken :D
Hiçmi görmedin :)
anlamıyorum böyle işlerden :D
İs kalın peniste bitiyor
yavaştan hızlıya doğru olması lazım vuruşların
Gostermem lazım sana canım
30 u geçerse olmaz
2side degil
sert seks