Kızlar, Estrogenolit hapı ve etkileri hakkında ne düşünüyorsunuz siz olsanız kullanırmıydınız detayda videosu var?

Estrogenolit Hapı dünya ülkeleri arasında sadece Çek Cumhuriyeti’ nde üretimi ve satışı yapılan Estrogenolit markalı bayan uyarıcı cinsel hap, bayanların cinsel isteksizliğini ortadan kaldırmaktadır. Uzun araştırmalar ve bayanların üzerinde yapılan testler sonucunda etkisini kanıtlamış bir cinsel sağlık ürünüdür. Doktor kontrolünde uygun görüldüğü takdirde reçete ile yazılan bu ürünün Çek Cumhuriyeti haricindeki hiçbir ülkede satışı yapılmamaktadır. Kısacası hiç cinsel isteği olmayan bir bayanı bile en uç noktaya getirebilen çok etkili bir östrojen hormonu ilacıdır. Sadece Çek Cumh. bulunan ülkemizde bulunmayan bir ilaçtır (yani boşuna google ı talan etmeyin sadece çakmaları var)

Videoyu izlediyseniz konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum siz olsanız kullanırmıydınız ya da tam olarak ne için kullanmak isterdiniz?

-kesinlikle karşıyım ihtiyacım olsada kullanmam
-asrın buluşu çok begendim
-böyle bir hap beni korkuttu yanlış şekilde kullanılabilir
-çok kararsız kaldım
-çok merak ettim denemek isterdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Soru GUNCELLLLLL
yok mu konu hakkinda fikri olan?
Kızlar, Estrogenolit hapı ve etkileri hakkında ne düşünüyorsunuz siz olsanız kullanırmıydınız detayda videosu var?