Müşterimin Karısıyla Birlikte Oldum Pişman Olmalımıyım?

Otel işletmecisiyim 2015 kasım ayında karı koca müşterilerim geldi odalarına yerleştirdikten sonra kendi ofisime çekildim gece saat 2 gibi ofisin kapısı caldı kapıyı açtım bayan kapıda eşinin uzun yolda araç kullandığını çok yorgun olduğunu kendisininde yolda çok uyuduğunu uykusunun olmadığını belirtti ve içeri girebilirmiyim diye izin aldı bende tabi buyrun dedikten sonra çay ya da kahve sordum bayanda daha soğuk bişeyleriniz varsa dedi bende mini dolabtan vokka doldurdum bir yandan içiyor bir yandanda muhabbet ederken bana evli olup olmadığımı sordu bende evli olduğumu belirttim. bana eşimle olan ilişkimi sordu bende gayet düzgün ilerlediğini belirttim bana ne kadar sürdüğünü sordu bende en az 30 dakika en cok 2 saat dedim eşinin yatakta iki dakika en uzun beş dakika seks yaptığını söyledi. bayan yanıma yaklaştı seninle bu gece bir yaramazlık yapmaya ne dersin dedi üzerini çıkarmaya başladı çok seksi bir hatundu bir anda sıcak bastı terlemeye başladım bir yandan eşinin uynamasından korkuyor dier yandan o bayanı geri çevirmekten çekiniyordum biraz ayakta seviştikten sonra bayana eşini konturol etmesini istedim bayan beni masanın üzerine yatırdı ve üzerimi çıkartmaya başladı bir yandan öpüyor dier yandan elleriyle okşuyordu çırıl çıplak olduk her ikimizde. ben şok olmuş bir durumda sadece izlemek durumunda kaldım üzerime çıktı sabah saat 6 da odasına gitti. sabah kahvaltıda eşiyle beraber otururken eşine gülümsemeler öpüşmeler sanki dün geceyi bende değil eşiyle geçirmiş gibiydi eşi görmeden banada göz kırpıyordu eşine oteli çok sevdiğini bir kaç gün daha kalmak istediğini söyledi eşi yanıma gelip 2 gün daha kalmak istediğini söyledi bende odaların tamamının satıldığını söyledim ve o gün gittiler... ama hala haftada bir kaç idefa arıyor ve terrar görüşecegiz diyor... ama ben pişmanım ama hayırda diyemiyorum o bayana... ne yapmalıyım bilmiyorum...
Müşterimin Karısıyla Birlikte Oldum Pişman Olmalımıyım?