- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılMal mısınız arkadaş siz? Bu yaptığın kocan için haklı boşanma nedeni, sosyal medyadan başka bir kadın gibi tanışıp eşi kendine aşık etmek, tuzağa düşürmek. Umarım kocan öğrenir de seni boşar, dımdızlak ortada kalırsın, bir b*k da alamazsın boşanırken. Açın bir Medeni Kanun okuyun, Yargıtay kararlarını okuyun. Şeytan önünüzde ceketini ilikler saygısından, ben böyle kötülük, böyle adilik görmedim. Yazıklar olsun. İnsan gibi boşanmayı g. tün yemiyor mu? Bir sürü üye de akıl vermiş, şöyle yap böyle yap diye, bir kişi de sen ne yapıyorsun dememiş. Evlilik böyle bir şey değil. Böyle şeyler yapacaksan evlenmemen en doğrusu olurmuş.
07 Yorumla
Soran+1 yılSenin ya kafan güzel ya da algıda problem var... Umarım kafan güzeldir diğeri çekilmez, boşanırken zaten tek kuruş isteyecek değilim, boşanabilir zaten boşamazsa ben yakalamış gibi yapıp boşanacagım, ha bunu yapma sebebim de ilgisizdi bakalım başkalarıyla nasıl diye denedim, ve gayet aldatmaya meyilli olduğu açıkca ortadaymış.. Sadakatsiz ve ilgisiz kocayı pek umursayacagımı zannetmiyorum, herkes onun yerinde olmak isterken onun yaptıgı nankörlük karşılıksız kalmaz 💁🏻♀️ yaptıgımdan asla pişman değilim. Gerçeği görme ve eskiden yaptıgı şeyleri de öğrenme fırsatım oldu 😂 oyüzden sende burada medeni kanunundan ziyade hayatın gerçeklerine bak, dinsizin hakkından imansız gelir 💁🏻♀️
- +1 yıl
Eşini denemiş olman zaten onun için haklı boşanma nedeni. Git bir avukata anlat bakayım bu yaptığını, sana ne diyecek. Ne yazdığımı bilerek yazdım.
Soran+1 yılTamam da boşanmasın demiyoeum defolsun gitsin boşansın, sence ben Boşanmayacak olsam ne diye gidip araştırayıö biraz mantık ya
- +1 yıl
Sen gidip kocam ilgisiz, anlaşamıyoruz diye dava aç o zaman. Bunun yolu bu, doğrusu da bu. Eşini tuzağa düşürüp delil üretmek değil.
Soran+1 yılDelil üretip davaya sunmak için yapmadım , benim amacım süründürmek 💁🏻♀️ sen bence biraz bu sorudan uzaklaş daha anlamamışsın olayı 💁🏻♀️
- +1 yıl
Boşamazsa ben yakalamış gibi yapıp boşanacağım yazmışsın, bu da bu konuyu boşanma davasında kullanacağını gösteriyor. O yüzden delil üretmek dedim.
Soran+1 yılYyoooailesine bi sebep sundugumu gstriyo...
En İyi Cevaplar
Ben sizde herhangi bir eksiklik olduğunu düşünmüyorum, adamı yeterince tatmin etseniz de muhtemelen sizi aldatırdı. Çünkü bazı erkeklerdeki bu durum bayanlarınkinden epey farklıdır. Bazı erkekler sürekli av peşindedir, heyecan ve değişiklik ararlar. Bu onlar için biraz da "ev yemekleri yemekten hoşlanan birinin arada sırada lokantaya gitmesine" benziyor. Herkes ev yemeğini sever ama herkes arada sırada değişiklik ister. Öte yandan belki siz de bu hisse kapılmışsınızdır. İlk başta eşinizi denemek için oluşturduğunuz bu kimlik, sizin de hoşunuza gitmiş gibi geliyor bana. Ben sizin de eşinizle olmasa bile bir şekilde buna devam edeceğinizi düşünüyorum.. Yine de zor bir durum, kolaylıklar diliyorum..
00 Yorumla
+1 yılooo bu sıkıntı , erkekler buna hemen düşmemeli sonuç olarak seni seninle aldatan seni baskasıyla da aldatıyor olabilir kendi hakkında bilgi sor zamanla seninle ilgili doneleri al elinden kaydını tut boşanma aşamasında yardımcı olur sana benden söylemesi
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni bi övüyor bi gömüyor 🤦🏻♀️ , ama boşanma için o boşanalım dese iyi benim için, anlaşmalı boşanmak falan
- +1 yıl
onu aldattığı kadın olarak gaza getir boşanması için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYazık adama hayalleriyle oynama gadası
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEt bence
00 Yorumla Devam etme bir an önce bu adamdan kurtul. Ayrica sekstingle aşık olunmaz birisi aşık etmissin falan demis de acayip bos yapmis. Madem oyle kadin bunu neden yapti? Demek ki adam o guveni vermemis ki kadin test ediyor. En dogal hakki. Ben bir sorun gormuyorum bir an once kurtul
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Tebrik ediyorum bunu yaptınız gerçekleri gördünüz ve kabullenmişsiniz başkası olsa burada aldattı ama sonuçta benimle aldattı seviyor ama beni sizce ne yapayım yazardı 😅
12 Yorumla
Soran+1 yılAy onlar bahane arıyor devam etmesi için 😂ben olsamda telefonun ucunda başka kadın da olabilirdi, bu düşünce yetti boşama sebebi olarak 😂
jhxzgvfjkdgskdfgjdsghsldfghslşdfgjhsdlfjkg tövbe estğ
kendine aşık et, yani sanaldaki diğer olan kendine, aşık ettikten sonra, ilk olan kendinden boşanmasını iste, ilk olan sen de ses çıkarma boşanalalım diyene kadar :D10 Yorumlaİnanamıyorum şaka mısın ne yapmayı düşünüyorsun sonra. Bence devam et elinde tut
314 Yorumla
Soran+1 yılİsteklerimi yapıp tekmeyi basmayı planlıyorum, mesela fakeden işletirken karına şunu şunu yap farketmesin falan dedim hoşuma giden şeyleri sanki içinden geliyormuş gibi aldırıyorum
Soran+1 yılNapalım 8 9 yılımı bi boşanma kagıdına sıgdıramam, herşeyimi halletmesi gerek 😂 sonra tekme
Soran+1 yılHayır yok şükür ki 23 yasındayım daha 15 yaşımda tanıdım 18 de evlendim 😄 23 çok erken diye hep korunmuştum çok iyi oldu , sana burdan haber veririm 😄
Soran+1 yılKız bişe olmaz nolcak aman merak etme bişe olmaz ordan işletiyorum kocamı da
Soran+1 yılNapayım kocamı kendi hesabımla mı işletseydim tabiki yeni açtım 🤦🏻♀️ aman neyse ne 💁🏻♀️
Soran+1 yılNeresi u dönüşü 💁🏻♀️ orjinalden ailemin oldıgı hesaba seni ekleyecek halim yok heralde 💁🏻♀️ eklersen ordan dinlersin yoksa napayım inanma yani 💁🏻♀️😄
+1 yılharikasın be kadın. bi sure daha devam edip sıkılınca tekmeyi bas👏🏻👏🏻👏🏻
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 🌺 biraz yılmaz gerekiyor sonra boşayacagım 🥲
Senin hakkndaki düşünceleri öğren bence.
Başkalarına seni nasl anlatiyor bnce onu öğren.21 Yorumla
Soran+1 yılBi övdü bi gömdü sevip ve aldatmayacagımdan maddi konularda asla bi beklentim olmayacagından o kadar emin konuştu ki beni hala sevdiğini bile söylüyor öyle tutarsız ve saçma ki 🤦🏻♀️😂
okuduklarım gerçek mikanım dondu abla burcun ne
24 Yorumla
Soran+1 yılYay burcuyum, aldatıyormu diye deneme yapıyordum ve tuttu pişmanmıyım asla... Aldatıldım belki daha önce, ve ben yeni farketmiş de olabilirim ama asla pişmanlığım yok tekmeyi basarken rahat basarım en azından
Soran+1 yılTeşekkürler değmeyen insanlar için kendini yıpratma
Soran+1 yıl🌺🥰
+1 yılsende aldat boşa ya da direk parasını ye bitir önce
11 Yorumla
Soran+1 yılYok aldatamam bana uymaz, ama parasını bitirip ortada bırakmayı deneyecegim
- Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılFotonu at dedi mi ya da sesli konus naptin? Napcan
13 Yorumla
Soran+1 yılSesli mesaj için ve sesli arama için başkasknı bulmayı planlıyorum
- +1 yıl
Hahah harika, çok şanslisin hem erken fark ettin hem güclüsün kimisi 2 günlük erkege bile 5 cocukla yarida bitakmis gibi agliyor
Soran+1 yılAy kız böyle birine ağlasam ne olacak gözüm şişer ruhum daralır, üzülmemi hak etmiyor bile
+1 yılEşini bu şekilde işletmen ve eşinin buna inanıp seni başkası sanıp konuşması aşırı iğrenç.
20 Yorumla
+1 yılSeni seninle aldattığı için , seni aldatmış olmuyor 🤷🏻♂️🤣🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılBen olsam başkasıyla da olurmuş... O potansiyel varmış
+1 yılBakma bana dargın dargın, sende bana hastasın nenesi çılgın... gibi bir detay olmuş bu seninde hoşuna gitmiş galiba hahahah :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. neden bu tür oyunlara girip evliliğinizi boook ediyorsunuz
03 Yorumla
Soran+1 yılİlgisiz davrandıgı için başka kadın olabilme imkanı var mı yokmu denemesi yaptım, gayette kendi kendisine boooook etmiş zaten, daha öncede konuştuğu kişileri anlattı net bir şekilde 💁🏻♀️ben sadece gün yüzüne çıkarttım boşanırken vicdanım asla sızlamasın diye
- +1 yıl
anlattığına göre o boook yemiş
haklısın sözüm yok. bu mesajlaşmalarınızı kayıt altına al mahkemede delil olarak kullan
yahu gayet güzel bir yaşamı olan adam neden başkalarına yönelir. kusura bakma ama onursuz şerefsiz bir adam bu.
hemen boşanma talebinde ve tazminat talebinde bulunun
Soran+1 yılYo boşamak için bunları delil sunmayacagım , hatta tazminat davası bile açmayacagım benim araba kazası sonucu burnumda bi sıkıntı oldu, iyi bi doktorda onu yaptırtcam, sonra arabamın bi kaç üst modelini aldırcam ve boşanıcam, şimdiye kadar maddi yönden asla parasını sormaz altın ev araba asla istemezdim, ama biraz kullanıp boşamak isterim tazminat falan gerek yok benden uzak olsun da
Boşayıp seninle evlenmek isterse ne yapacan acaba 😂😂😂
05 Yorumla
Soran+1 yılBoşanırım ama cici bir ben bulamaz😄
Soran+1 yılAy boşanmış gitmişim banane naparsa yapsın bulursa evlensin o kızı 😄😄😄😄
Soran+1 yılYediği her haltı anlatması cabası😂 oyüzden actıgım fake haricinde baskalarıyla da konuşmuş buluşmamış ama sexting yâpmış 💁🏻♀️bunu öğrenmek de nasip oldu
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni seninle aldattiysa aldatmış sayılmaz teorik olarak
10 Yorumla
+1 yılBoşarsa çok makbule geçer 😂😂 niyetin varsa devam et bari sen kafaya koymuşsun sanki.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılAldatma konusu ayrı ama eşle seksting zevkli olabilir ya akskwks yazdık kenara
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAksam evde oldugu saatlerde yaz. Musaot degilsin evlisin muhtemelen.
Eşin nasıl? Onu seviyor musun vs diye sor
15 Yorumla
Soran+1 yılYaptım baya hem övüyor hem gömüyor resmen
Cevap sahibi+1 yılBol bol ağźını ara. Ama bunu ard arda sorarak yaoma. Misal bir konuyla oraya yonlenimce, konu acılınca yap.
Misal de ki;
Seninle sevismek istiyorim ama daha omce eşini aldattın mı? Vs diye kanıt topla
Soran+1 yılValla sabah başladık uyuyana kadar işlettim hayat hikayesini döktü 😄
Yarında devam ederim 😄
Cevap sahibi+1 yılEğlenceye vurabilmen güzel bir olay. Benim aldatılmayı hazmetmem çok zor olmuştu.
Niye? Neden? Niçin? Diye uzun bir süre kendime acı çektirmiştim.
Neyse sana kolay gelsin
Soran+1 yılKendime gereksiz bi insan için acı çektirerem, teşekkürler bu arada iyi geceler dileriö
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam sesli falan yapalm demiyomu ya da goruntulu
24 Yorumla
Soran+1 yılDaha dün başladık bugün bi kız ayarlayıp konuşturttururum veya ses değiştirerek falan atarım bir şekilde ben
Cevap sahibi+1 yılAdamı yatakta mutlu edemiosun sanırım adam arayış içinde olduğu için senle sanaldan yapio tabi bu bir elestiri bakış açısı detayını bilemem
Soran+1 yılHer istediğini yapıyorum aslında ama işte 💁🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılDoyumsuz seninki masallah hshshs
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. devam edip başka bilgiler öğrenebilirsiniz. sonra boşanın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseni yargılamıyorum ama cinsel performansını merak ediyorum. akıllı kadınlar zevk almanında yollarında iyi oluyor genelde. fantazilere daha açıklar
00 Yorumla
+1 yılAyrıl tabii ki.
Allahım böylelerinden uzak tutsun.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl peki performansı Senin olduğundan daha mı iyi
00 Yorumla
+1 yılSaka mi ajsjsj evliyken ustelik? Isletmeye devam et. Bulusma ayarla☺️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Adamin koynunda kadin var baska kadinla sexting yapiyor mk. Senden nekadar sikildiysa artik
04 Yorumla- +1 yıl
max erkek işte
- +1 yıl
boşanmak diye bişi var bahane aramayın o zaman bütün kızlarında ilgisizlikten aldatması lazım
+1 yılFoto atin birbirinize eşin senin amucugunu taniyacakmi bakalim shjsjeı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 609 cevap paylaştı. Hahahahahha seni seninle mi aldattı :D Hahahahahahaha Allah başka dert vermesin :D
01 Yorumla
+1 yılBacım aynı şekil devam edip boşattır kendini seninle evlenmek için sonra kalsın dımdızlak
00 Yorumla
+1 yılSoğuduysan boşanmak istiyosan seni sen olduğunu bilmeyen sana güvenerek boşarsa sonra sen ona senin aslından sen olduğunu söyleme ve onu her iki halinle de terket hem seni kaybetsin hem de seni 😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yıl😄 kız beynim eridi dur 😄
- +1 yıl
Şaka maka kötü bi durum ya valla allah yardımcın olsun kanka
Soran+1 yılTeşekkürler ama hiç, ne kırgınlık ne bişe hissedemiyorum
- +1 yıl
Soğumuşsun ondan
+1 yılDemek ki herkesle yapabilecek biri. Karar senin kendine saygın varsa oturur düşünürsün.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. E belliki hoşuna gitmiş devam edeyim mi diye soruyorsun :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılAnladigim kadarıyla o başlattıgı şeyi sen devam ettiriyorsun. Bir süre daha git bakalım nereye varacak durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOha ya ahahah nasıl dayandın ben olsam anında yakar yıkardım ortalığı bence söyle zaten bi daha yapamaz ama hemen de affetme süründür bi süre uzak kal
00 Yorumla
+1 yılKocan angut herhalde foto bas atmadan nasil devam ediyor attiysanda senin 4mini vucudunu bilmiyor mu mk? Baskasinin fotosunu atsan bile surekli nerden bulacaksin
04 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasının kini atıyorum p*rno diye bi yer var bildiğin hesaplar var kişisel ordaki kızların videolarından ss alıp atıyorum 💁🏻♀️ kendimi atarsam anlar
- +1 yıl
JWHWJWJWJWJWWJ HQHQQHHAHAHAHAHAHAHAHHA ciddi ciddi ugrasiyorsun yani habaahahahaah
Soran+1 yıl🤜🏻🤛🏻🤝
- +1 yıl
Slaaaaay queen💅🏻
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi yapmissin ne oldugunu cikarmissin ortaya
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhem trajik hem komik.. gerçekte nasıl olduğunu bildiğin biriyle nasıl oluyo😀sallıyomu?
00 Yorumla
+1 yılSesli ya da görüntülü görüşmeyi istemedimi eşin işlettiğin hesapla belki sen olduğunun farkındadır sen değilsindir.😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNormelde eşini doyurmu7orsun o zaman desene aç kalmış adam
04 Yorumla- +1 yıl
o mantıkla adamda karısını doyurmamış oluyor
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM aynen öyle ama verirse doyar vermezse bsk sexting yapinca fantezi tavan demekki eksik bişeyler var
- +1 yıl
aman modeli bile aldatan erkek türünden ne beklersin zaten
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM özür dilerim kusura bakmayın olabilir
+1 yılİyi yapmışsın bence çok da güzel hak etmiş işletilmeyi
00 Yorumla
+1 yılSexting ayağına özel hayatından sorular sor bakalım belki daha kirli bohçaları da vardır
00 Yorumla
+1 yılYeni fantezi söyle kabul etsin kendini yalat komple tamam derse iyisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 939 cevap paylaştı. Devaam, eğlencenin tadını çıkar. 😄
30 Yorumla
+1 yılNasıl becerdin bunu foto filan istemedi mi 😃😃
02 Yorumla
Soran+1 yılAtıyorum fake falan
- +1 yıl
Birde erkek olarak biri işletip sonda malafatı atıyormuş ona 😂😂
+1 yılboşar ise beni bul :)
06 Yorumla
Soran+1 yılSeni de mi işleteyim 😂
- +1 yıl
evli kadınlar ve eşlerinden ayrılan kadınlar ile cinsellik çok zevkli oluyor da ondan
Soran+1 yılCinsellik yaşayacak olsam seni mi seçerim üfff git şurdan
- +1 yıl
neden eşini mi tercih edersin :)
- +1 yıl
Evli kadına böyle yazmaya utanmıyor musunuz? Sizin gibilerle zamanı gelince hesaplaşacağız. O zaman göreceksiniz acımasızlık ne demektir. Gökyüzünü kızıla boyayacak Osmanoğlunun kılıçları.
- +1 yıl
@CounterOffensive111 sana ne girip çıkıyor işine bak
Oha nasıl becerdin ya. Hiç mi fark etmedi
01 Yorumla
Soran+1 yıl😎 henüz değil
Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bu bence komik değil sen kendini onun yerine koy
09 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece deneme amaçlı oltamı koydum, ben onun yerinde çok oldum her erkek yavsadı burdan bile yazan eden oldu selm dahi vermedim, karakter meselesi, hak ediyor mu ediyor ama ahlakıma asla aldatmayı yakıstırmam 🙂 bu yüzden her empati kurdugumda pişman olmadıgımı görüyorum 🤜🏻🤛🏻
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılSadece mesaj ve bi kaç başkasını resmi
nasıl yaptin bunu merak ettim
04 Yorumla
Soran+1 yılTiktok da kuzeninin canlı yayına yorum atıyordu oradan fake hesap açıp tesadüfen görmüş gibi yaptım onu, ekledim mesaj attım, hemen düştü araba kullanıyorken, ara falan dedi yazamıyorum dedi, bende sesli mesaj at ozaman dedim ve instaya geçtik ordan devam
Soran+1 yılSabah dısarıdaydı, akşam da telefonda yazıstı bayaaa bildigin
Soran+1 yılYani evde dün gece izliyordu ben ordan ekledim bu, sabah da mesajlastk
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAdamı ayart sonra boşanacam de
11 Yorumla- +1 yıl
Eee ne ypaacan şimdi bundan sorna boylr gider
+1 yılNe günlere kaldım yarabbi
11 Yorumla- +1 yıl
😃😃
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAynen parasını ye. Sana mum olsun
00 Yorumla
+1 yılBelkide o seni işletiyordur 😂
00 Yorumlanasıl yaptın anlatta öğrenelim :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılNerden konuştun ki onunla?
01 Yorumla- +1 yıl
Eee
Günün mal sorularında bugün 😑😒
00 Yorumla
+1 yılTerk et bitsin ya boş ver.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:) adama aşık olup tekrar devam edersin :)
00 Yorumla
+1 yılİlginç :D Seni Boşayıp Onu Alırsa :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Böyle şeylerin gerçek olduğuna inanamıyorum.
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne