Sevgilimle daha önce yaptigimiz icin özeli gitti. Ama yinede heyecanli olmasini istiyorum dugun gecemizi nasil özel kilariz? Dugune 4 5 gün kaldi?
Cevabın nedir?
+1 yılYahu yorumlara bakıyorum kadin bir şey sormuş konu bakirelige gelmiş yine. bir zar parçası ne kadar önemli olabilir ki. Adam seviyor kadın seviyor. Önemli olan insanın ruhudur, iyi bir insan olmasıdır. Kötü bir insan olduktan sonra ruhu oro*pu olduktan sonra birinin elini tutmamis olsa ne yazar. Ömür gecer mi mutlu olur musun? Seni mutlu edecek olan şey bir zar midir hayatını birlestirdigin insan mı? Bırakın her sorunun altına şu lanet olası "zar" konusunu açmayı. Sizene milletin hayatından. Kendi seçimi kendi hayatı.
Soruya gelecek olursam çok yorgun olacaksiniz. Önceden hazirlama sansin varsa romantik bir oda hazırla belki bir de masa. Sarap vs. Ne kadar sevdiğinizi anlatın birbirinize. Artık evlisiniz bunun önemini anlatın mutlulugunuzu cümlelere dökün. Hiç soylemediginiz şeyleri söyleyin/paylaşın. Tadını çıkarın mutlu gününüzün. Sabah da mutlu bir kahvaltı. Belki notlarla bir sasirtmaca bir güzellik. mutlu olun, kiymetinizi bilin. Sevgiyle kal.24 Yorumla
Soran+1 yılTesekkuuur ederim supersin
- +1 yıl
Rica ederim de sen takılma bunlara boşver düğünün varmış haftaya ne güzel işte ona odaklan :)
Soran+1 yılDügün salı, kina pazartesi evet :) ama kina gecesi öyle cok geleneksel olmayacak kizlarla pub tarzi bir kafe kiraladik. Cok tesekkur ederim. Herkes sanki kendimi adama kakalamişim gibi davraniyor
- +1 yıl
Yarın öbür gün her pisligi yapmış bakire bir kadinla hayatıni birleştirecek çoğu kişi :) tekrar mutluluklar :)
En İyi Cevaplar
bana mesaj atabilirmisin acaba sana danışabilceğim bir konu varda benzer bir konu vede bence zatenözel kılan aranızdaki sevgi bid eromantik bir ortam yaratırsanız ne güzel işte
00 Yorumla
seksi bir kıyafet giy. hafif birer içki de içebilirsiniz. seksi kıyafetinle ona biraz oyunlar yap ve çıplak kalmadan birbirinizi yavaş yavaş uyarın.. cilve yani :)
mesela, tutkulu öpüşler, onun penisini kyafeti üstünden okşaman o da aynı şekilde kıyafetinin üstünden kadınlığını ya da göğüslerini okşaması vs. bu oyunları uzun uzun yapın. ilişkiye girmeye daha çok yolunuz var. yangından mal kaçırmaya gerek yok. kıyafetlerinizden ufak tefek parçaları üzerinizden atın bu oyunlar sırasında kendinde ıslanma hissettiğinde olayı hızlandırabilirsiniz.
sonraki aşama uzun ve hakkını vererek yapılacak bir oral seks..
ve ilişki esnasında bolca pozisyon zenginliği12 Yorumla
Soran+1 yılYuh abarttin ama tesekkur ederim
+1 yılO günü özel kılacak olan sevişmek degil, o günden itibaren artık aynı evi, aynı hayatı paylaşıyor olacak olmanız,
Zaten düğünden dolayı ikiniz uzerinde de bir yorgunluk olcak, sadece birbinize sarılın, ne biliyim gogsune yat sacları oksasın v. s sarılıp uyuyun, sabahta kalkıp güzel bir kahvaltı hazırla, bu o günü yeterince özel kılcaktır20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
40Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlk gun yapmayin bence zaten yorgun olursunuz ertesi sabah güzel bir sekilde uyandirirsin (oral seksle olabilir) o uyanmafan kahvalti hazirlamis olursun sen ona oral yaptiktan sonra birlikte kahvalti yaparsınız masayi toplarken bir mutfak fantezisi falan
21 Yorumla
+1 yılSen takma bunları biz de sevgilim le sevisiyoz yakında evlenecegiz değişik fantazi deyin son 15 .20 gün yapmayın azsin ozleyin biz öyle dusunuyom allah mutlu etsin darısı basıma🚕
20 YorumlaSesk yapmayarak 😄 Ama ciddiyim. O yorgunlukla yapmayin bence.
Ama zaten evlendikten sonraki ilk seks oldugu icin ozel olacaktir10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte sevgiliyken bazı seyleri yaşayınca evlenince pek bisey kalmıyo. İnsallah daima mutlu olursunuz, gercek aşkın, sevginin olduğu yerde bıkma, soğuma olmaz. Sadece birbirinize sımsıkı sarılın. Ömür boyu mutluluklar dilerim.
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
Kusura bakma da o işin heyecanı kalmamış yanı gerdeğe girmenizin bir anlamı kalmamış otur iki rek'at namaz kıl da bari hayırlı olmasını dileyin
34 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorumun icin tesekkurler ama namaz kilmiyorum
Soran+1 yıl:) evlilikle sevgili olmanin farki yokki benim icin..
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bir şekilde boşuna çırpında alacağını almış bir anlamı yok. O heyecanı o özel geceyi yaşayamayacaksın.
01 Yorumla
Soran+1 yılAlacagini almiş nedir yuh. Ben mal degilim insanim. İki insan birbirini sevdi seks yapti. Sonra erkek kisi daha cok sevdi evlenme teklifi etti. Kadın kabul etti yakinda evleniyorlar olay bu.
Olay "vasat turk kizi kendini teslim etti adamla evlenmek zorunda" degil. Olay bu degil.
Ben meslegini almiş yalniz yasayan evi olan arabasi olan duzeni yerinde bir kadinim. Gayette guzelim. Kimse benimle evlenmez diye birsey yok. Olmadi yalniz ölürüm ama asla kendimi kakalamam kimseye.
+1 yılFarklı birşey dene sıradan olmasın hayal dünyanı kullan
00 Yorumla
+1 yılÖzel bişey kalmamış ki..
2 yıldır zaten kendini s. ktiriyormuşsun adama. Daha özel ne yapabilirsin ki08 Yorumla
Soran+1 yılSiktirmek ne ya. Biraz terbiyeli olmalisin hic yakismiyor ablam
- +1 yıl
Ablam? Kaç yaşındasın pardon?
- +1 yıl
Sen s. kişirken terbiyeli oluyor da, ben söyleyince mi terbiyesiz oldu :D
Soran+1 yılBenim seks yapmam seni neden etkiliyor? Niye utanayim yuh
Soran+1 yıl28 yasindayim
- +1 yıl
1. Si, aramızda 2 yaş var. Bana büyüklük taslayıp abla diyecek ne yaşın var ne de konumun.
2. Si, ben kimsenin aamının kapağı değilim isteyen istediği pislikte boğulabilir beni bağlamaz.
Soruda özel bişey istemişsin bende yaşayacak özel bişeyin kalmadığını söylüyorum.
Soran+1 yılSiktirmişsin gibi kaba tabir kullanma sana yakişmiyor dedim bende. Guzel bisey dedik iyiki. Ne kadar kaprislisin.
Tamam tesekkur ederim yorumun ve hayat dersin icin bay bay..- +1 yıl
Güle güle.
Gizli Üye(36-45)+1 yıluzerine sksi bir kiyafet giy, kiskirtici turden, butun fantazileri yapin, deeli gibi sevisin saatlerce :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSken skmis düğüne gerek yok
814 Yorumla
Soran+1 yılCok kabasin ama dügün isteyen o :) ben sadece nikah isterdim..
- +1 yıl
çok acımasızsınnn
Cevap sahibi+1 yıl@subay51 tsk ederim
Cevap sahibi+1 yıl@soran hahaa canım keşke bazı şeyleri o güne biraksaymissiniz
Cevap sahibi+1 yıl@tombik_ozan 😂😂😂
Soran+1 yılMuhabbete bakar misin :) cok komiksin
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 @soran
Soran+1 yılPisman degilim :) bekareti önemsemiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@subay51 nasıl karışabilir birimizde soran digerimizde görüş sahibi yazıyor ☺☺
Fanteziler kurun kafinizda gerdek gecesi ne yapmak istiyorsanız onu yapin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevgilin
düğüne 4_5 gün kaldı
sen burda nasıl seks yapıcağını soruyorsun.02 Yorumla
Soran+1 yılNasil seks yapilir diye sormadim.
Cevap sahibi+1 yılne farkı var ha özel ha nasıl
olan olmuş
Gizli Üye(36-45)+1 yılOoo geç kalmışsınız.. Biz son 3ay 1kere öpüşmüştük.. Bir nevi seks perhizi yaptık..
Gece bombaydı ama00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılvideoya alın :D eğer çılgın fantzileriniz varsa onu yaşayın
00 Yorumla
+1 yılözelliği gitmiş o yerine gelemez ama
zevkini alırsınız00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha önce hiç yapmadığınız bişeyi yapın derim. Ama bu nedir onu bilemem :)
00 YorumlaHerşey olup bitti mi yani
14 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır sevgiliyiz canim evet baya bitti
Soran+1 yıl2 gündür görmüyorum :)
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. güzel bir düşünce. bilmiyorum valla.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. Göreceğini görmüş daha özel mözel kalmamış 😋😋
01 Yorumla
Soran+1 yılBu ne demek be
+1 yılbir kadının bedeni her zaman özeldir :)
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkür
iyi bari adam bırakmamış seni
019 Yorumla
Soran+1 yılNiye bıraksin anlamadim
- +1 yıl
bırakanlar çok sen şanslısın
Soran+1 yıl2 yildir seks yapiyoruz biz. Niye biraksin iliskimizde sorun yokki. Ki ayrilirsak ayrilabiliriz. Hayatim mahvolacak diye birsey yok.
- +1 yıl
çok haklısınız ayrıca özeller özel günlerde olmalı
Soran+1 yılBenim icin hala özel o.. İlla evlilik sart degil diye binlerce kez soylememe ragmen evlenmek istiyor cocugumuz olsun istiyor..
- +1 yıl
tamam evlilikle alakası yok diyosun ama
evlenince insanın vereceği ilk olmalı sen kaybetmişsin özelini
Soran+1 yılOglum evlilik kizlik bozmaktan mi ibaret. Ben ona hayatinin sonuna kadar yaninda olma ona destek olma guvenini veriyorum. Ama illa bakire istiyosa gitsin baska kiz bulsun. Zorla nikah kiydirmiyorum. Kendi istedi evlenmeyi. Binlerce kez evlenmek istedigini dile getirdi.
Bende onu seviyorum kabul ettim. Bu kadar basit. Sorgulamayin artik lutfen- +1 yıl
bizim için öğle asla evlenmem kızlığı bozuk biriyle ama
konu bu değil
Soran+1 yılBanane senden :) ben zaten koca buldum seni napiyim
- +1 yıl
biz fikrimizi söyledik senin istediyin olmayabilir
sormuşsun bizde yorum yaptık
özelin gitmiş senin naparsan yap dua et vazgeçmesin
son sözüm senin hakkında basit kız olduğunu düşünür ve ilerde çok başına kalkar bu kadar
Soran+1 yılBeyefendi size bu geceyi nasil özel kilarim diye soruyorum siz bana bakire istiyorum diyorsunuz. Banane sizden.
Soran+1 yılNe duasi edicem. İstersen biraksin. Ben satılık degilim!!! Kimseye kendimi kakalamiyorum. Meslegini almiş yasini basini almiş kadinim. Kendi evimde var arabamda istersem yalniz ölürüm.
- +1 yıl
anlattım anlamadın hanımefendi
gecenin özelini kaybetmişsin ne yaparsan yap
biir ilişkiden ileri gitmez
bende bunu anlatmak istedim
Soran+1 yılTamam bu kadarki yorumunuza kadar tesekkurler. Ama sen. kim oluyorsunda bedenimi sorguluyorsun?
- +1 yıl
ben sorgulamıyorum lütfen anla beni
genel olarak diyorumki kızlarımız özellerini özel günlere saklasalar iyi olmazmı yoksa kimseyi yargılamaya hakkımız yok
Soran+1 yılHala yapiyor. Sizene ya. Kapatin konuyu sorduguma pisman ettin
- +1 yıl
@DaghanHB sen konuyu bilmeden konuşmasan
biz kimsenin özeline karışmıyoruz gerçekleri konuşuyoruz beğenirsin beğenmezsin
kelimelerinede dikkat edersen iyi olur
gerdek işi bitmiş özelliği kalmamış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılŞehirden uzak bir otele gidin.
00 Yorumla Artık özel bir anlamı olmaz, çok geç
02 Yorumla
Soran+1 yılO zaman ölelim
+1 yılbir özelliği kalmadı bence
14 Yorumla
Soran+1 yılBencede ama napalim olan oldu :)
- +1 yıl
Dayansaydınız keşke :)
Soran+1 yıl:) ben cok geleneksel bir insan degilim benim icin sorun degil
- +1 yıl
Peki anladım, mutluluklar size:)
Siyah jartiyer takımı kullan
00 Yorumla
+1 yılDirek gelinlik ve damatlıkla seks yapın 😂
00 Yorumlaresmi olarak aile oluşunuzun seksini yaparsınız
00 Yorumlafantastik bişiler giy
00 Yorumlasıradan olacak anlamı kalmamış
00 Yorumla
+1 yılHerşeyi oldu bittiyemi getirdiniz yani...
06 Yorumla
SoranNasil
- +1 yıl
bekaret yani
Soran+1 yıl2 yildir sevisiyoruz biz sevgilimle
- +1 yıl
vajinal?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
himm Fantezi kıyafetler giyebilirsin mesela
diktirebilirsin rekrar
00 Yorumlaelinden geleni ardına koyma bence
00 Yorumlao zaman zaten özel olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok farklı değişik uç bişi istiyorsun unutulmayan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal yapmadi isen anal yapabilir sin
00 YorumlaYapmasaydın
05 Yorumla
Soran+1 yılAma yaptim pisman miyim? Yoo
Soran+1 yılBende sana evlenmeden sevisiyim mi diye sormadim ama o hakki kendinde buldun nedense.
Soran+1 yılBeyin eror kizim sen içinde neler yasiyorsunda bu kadar sacmaliyorsun? İyi aksamlar. Yazma artik sus
Gizli Üye(30-35)+1 yılgelnlıgı cıkarmadan ıcıne gırsın kıyafetlerle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbeyaz bayrak aç.
00 Yorumla
+1 yılOzel kilamassin
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısıın
00 YorumlaHaklısın
01 YorumlaKizligini diktir :D
00 Yorumla
+1 yılŞevki kalmamış ki
00 Yorumla
+1 yılHi hi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılheyecan kat
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinanın diktir
02 Yorumla
Soran+1 yılYuh
Cevap sahibi+1 yılDaha değişik bişey gelmedi ilk gece özel olsun işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılBDSM yapın :)
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı