Eşcinselim geçen haftasonu birinin evinde kalmaya gittim cinsel açıdan bişeyler yaşadık 3 gün beni eve kapattı defalarca yaptık, 3 gün geçti ama hala nasıl zevk aldığım aklıma gelip sürekli istiyorum, bunu nasıl durdurabilirim? Yanlış olduğunun farkındayım ama hayatımda ilk defa böyle zevk aldım yardım edin :(
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbaşladıysan olay bitmiştir, kendini alabileceğini sanmam. sen gibi olduğunu bildiğim arkadaşlarım var bazıları kendini gizler bazıları gizlemez. sanki sizin hayat daha güzel gibi yenilikleri modayı gündemde ne varsa takip edersiniz, duyarlısınız, çok çevre yaparsınız, kıskançlık pek yok, birlikte yer içer gezer tozar bisürü sevgili birbirini kabullenerek yaşarsınız. kadın-erkek herkes kabul eder sizi arkadaş olarak. ama kendini koru abartıp gece park görevlisiyle bile gecelik ilişkiler yaşayanlar var ve kullanılmış gibi ağlarlar. Erkeklerden koru kendini ;)
13 Yorumla
Soran+1 yılişte işin garibi hetero erkekler ilgimizi çekiyor ama onların çoğuda gizli gay
Cevap sahibi+1 yılşekerim siz bizimle ortakçı oluyosunuz zaten adam yok ortalıkta :D ama pek heteroseksüel ler size yanaşmaz söyliyim. homofobik erkek çok sanki hastalıklısınız ya da farklı bir canlı türü gibi davranıyolara size
Soran+1 yılfobik dediklerinin çoğu eşcinsel olduklarını reddetmek istediklerinden o kadar fobik davranıyorlar. Ben bir kaç kendini hetero sanan erkeği baştan çıkardım her erkekte azda olsa vardır eşcinsellik kadınları bilemicem. Açığa çıkarmak hüner :D
En İyi Cevaplar
+1 yılKendini tanımana yardımcı olsa da durumun bundan utanacak sıkılacak gibi olma.
Toplumdaki perspektif ise de tek takıldığın boşver et milleti hayatına bak.
Sendeki şevki kırmaya kimin hakkı var?
Bazı duyguların galebe gelmesi ne yazık ki elimizde değil. Kurtlmayı gerçekten istiyorsan yap eylemlerini , aksi bir durumm söz konusu ise o. ta b. ka nutuk çekme cakasıyla hayatının dizginlerini eline alamamışlara da aldanma...28 Yorumla- +1 yıl
@Hayatöpücüğüü Kadın senin kafan mı güzel? Ne içtin acaba?
- +1 yıl
Çok yakışıklı eşcinseller hayalimde belirince böyle yalpalıyore be ne yapalım :(
Soran+1 yılreel hayatımda belki sarışın renkli gözlü olduğum için 1 tık belli ediyorumdur ama maskulen kaslı bir tipim, ifşa olmadan ilişki hayatıma devam etmek istiyorum ama ifşa olma korkusu var hep :(
- +1 yıl
@Hayatöpücüğüü Ya 23 yaşında bir bayansın :D Lütfen az miktar da düzgün şeyler yaz. Böyle iğrenç bir durumu destekleme. Seni kaale alan bir grup var.
- +1 yıl
@CapkinRomeo hayata önyargılı bakmamayı öğreniyorum hayatta hiç birşeye karşı tutucu olmamaya...
Bana göre bir kadının boşanması nasıl olağansa , lez bir kız, ya da gay bir erkek , aynı geliyor inan.
Tercih meselesi - +1 yıl
@Hayatöpücüğüü Olgun bir bayan olduğunu düşünüyorum. Ve bu yaşına gelene kadar doğruyu, yanlışı, günahı, sevabı öğrendiğini düşünüyorum. Ve bu iğrençlikten daha öte bir durum. Sapıklaşıyor insanlar fark edemiyor musun?
- +1 yıl
@CapkinRomeo her gün insanlar ölüyor bombalanıyor ya da çocuklar anne / babasız kalıyor. Buna dur desek de elimizden bir şey geliyor mu sen söyle? Mütemadiyen tekrarlanan olayları izlemekle yetiniyoruz.
Bir şeyi savunduğum ya da desteklediğim yok yorumları oku istersen
Herkese ve herşeye karşı nötr olduğumdan bahsettim ve kimse kimsenin günahını çekmez
Aslında kendi içimde serahatle hissettiğim şey, menfur diye addettip : Ul. n sen nasıl yaparsın böyle bir iğrençliği diye iç geçirdiğim meselelerin, tam da gözlerimin önünde bitmesi olayına melul melul bakışlarım...
- +1 yıl
@Hayatöpücüğüü Ya haklısın elbette herkesin kendi içinde dava. Ama ilk yorumun sanki doğru yapıyorsun devam et mesajı veriyor. Bundan bahsediyorum. Bunun yanlış olduğunu dile getirmek bence görevdir.
+1 yılBazı arkadaşlarımdan biliyorum. bikere yedin mi tamam. gerisi geliyomuş :)
Ama bazı sözlerinde haklısın. her erkeğin içinde gizlenmiş bir eşçinsellik dürtüsü var. (mış) . ve bir çok gizli hetero var bu işi yapan.24 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
- +1 yıl
pasif mi oldun aktif mi
Soran+1 yılpasif
- +1 yıl
nasıl bir zevk? anlatırmısın
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tercihler tabi ki ayni olmak zorunda degil ama kadin gibi saheser bir canli varken erkek erkege ne zevki olabilir anlamiyoru.. yine de secim senin bu benim sahsi fikrim
11 Yorumla
Soran+1 yılbütün erkekler kıllı kara kaş kara göz değil, bizdede bir albenilik var ki yöneliyoruz, feminenlik değil mesele bu arada çekim çekicilik
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBursalısın heralde. Nkrmaldir bende verirsen s*kerim ;)
220 Yorumla
Soran+1 yılevet bursalıyımda o genelleme yanlış bence :) herkese vermiyorum giderin varsa öyle yani :D
Cevap sahibi+1 yılHmm nasıl birini istiyorsun bakalım :)
Soran+1 yılbenim gibi işinde gücünde tarz sahibi maskulen sportif biri
Cevap sahibi+1 yılİyimiş şu an bir iş peşindeyim olursa sana döncem
Soran+1 yılne işiymiş o :D
Cevap sahibi+1 yılAnladın sen onu :D
Soran+1 yılsen bursalımısın
Cevap sahibi+1 yılHayır yakın sayılır
Soran+1 yılneresi
Cevap sahibi+1 yılManisa şu an Bilecik
Soran+1 yıltenler uyarsa neden olmasın
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir ten istiyorsun. Boy kilo falan
Soran+1 yıl180 sportif biri olması yeterli tip açısından kendine güvenmesi yeterli
Cevap sahibi+1 yılBen uymuyorum o kriterlere :)
Soran+1 yılsenin profil nasıl
Cevap sahibi+1 yılFazla sportif biri değilim. 1.70 boy 70 kilo kumral
Cevap sahibi+1 yıl.. ?
Soran+1 yıluymaz
Cevap sahibi+1 yılSağlık olsun
Cevap sahibi+1 yılMemnun kalacagına emindim
Yo bende yapıyorum şuanki sevgilimle hergün yapıyorum mesela bence hayatını yaşa nolmuş bir kere yaşıyosun zaten bir ara 1 hafta boyuncana evde kalmıştık :D
09 Yorumla
Soran+1 yılama farklı penislerinde tadına bakmak istiyorum, gizlide kalmak istiyorum ifşa olmaktan korkuyorum :(
Soran+1 yılben gay sosyal medyasından buluyorum
Soran+1 yıllink paylaşmak yasak burda, pasifim
- +1 yıl
google amcaya sor o hepsini biliyo
istersen bende söylerim sana ama araştır biraz :)
+1 yılBahar geldi sende çiçek açmışsın dikkat et ayılara yedirme meyvaları nı
110 Yorumla
Soran+1 yılayıların yakışıklı olmsı şart :D
- +1 yıl
bende yakışıklıyim hemde bıyıklı :-)
Soran+1 yılsabah sabah beni azdırma :)
- +1 yıl
Ben kadınlardan hoşlanıyorum bence harika yaratıklar. Kadın olsam kesin lezbiyen olurdum.
Soran+1 yılneden bana yazıyorsun o zaman :)
- +1 yıl
Sadece espri ayı bıyık falan senin cinsel tercihin arkadaş olmamıza engel değil takildim sadece
Soran+1 yılben hetero arkadaşlarımın aklını çelmeye bayılırım :)
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılhetero takılırım bende 1-2 el hareketi yaparım tahrik olurlar sonrası yatakta :)
- +1 yıl
Kolay gelsin ne diyeyim
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 gunluk dunya bee aldigin zevke bak ama kriterlerin olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler güzel yorumun için
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana da gaylar yazık duruyo ya ne anlıyonuz knk erkek erkeğe :D
bir kızın vucudu dikkatiniz çekmiyor mu gögsü vajinasıı ben söylerken bile etkileniyorum :D013 Yorumla
Soran+1 yılkadının vajinasımı ilk dikkatini çeker poposumu, poposu tabikide...
bu popoda erkeklerde oldukça çekicidir, kadınlar neden erkeklerin popolarını övüyorlar hiç düşündün mü :) Ben şahsen çok iddalıyımdır, görüpte etkilenmeyen heterosu, eşcinselini görmedim.
Cevap sahibi+1 yılVajinası oldukca dikkatimi çeker :)
Temiz kılsız yumuşak popo tabi dikkat ceker ama bir popoya bakıp kız mı erkek mi anlaşılabiliyor kız poposu çok daha cekicidir kıllı popodan ne zevk alacaksın :D
vajina tadı verebilir misin sen bee :D
Soran+1 yılbilmiyorum seni ama çoğu erkek dar bir deliği becermeye hayalini kurar, genelleme yapmamak tabi :)
Cevap sahibi+1 yılBen kız becerme hayali kuruyorum temiz ve yumuşak ten kılsız tuysuz oh :D
Soran+1 yılaslında merak ediyorum ne düşüneceksin gördükten sonra ama önyargılısın biraz
Cevap sahibi+1 yılEvet k. bakma knk benim doğama ters içgüdüsel olarak rahat olamam.
sewecen19 kıllı ve daha sert etten olan popo ile yumuşak tertemiz popoyu bir mi tutucaz?
Soran+1 yılkıllı sert et mi? Benimkini bir gör o zaman şu ön yargın ortadan kalksın :D
- +1 yıl
Seninde görüşüne saygılım fakat poponun yumasaklık ve sertlik konusu o poponun deforma olmasına baglıdır gelelim kıllı kıllız muhabbetine bildigim kadarıyla her kız poposunda kesınlıkle kıl vardır olmasıda gerekiyor bu fıtrat geregidir. Birazda temiz olmadı o kişinin temizlşk anlayışına baglıdır.
Cevap sahibi+1 yılSen niye bu kadar övdün şaşırdım :D kendine bu kadar güvenmene
Soran+1 yılben övmem kendimi, sadece yanlış görmüşsün etmişsin tatmin olup olmayacağını merak ediyorum ben
Cevap sahibi+1 yılBana çok ters geliyor teşekkür ederim ama
+1 yılBu nasıl bir igrencliktir ya erkek erkegi nasıl skebılır hmk ne midesiz oldu bu insanlar :/
31 Yorumla
Soran+1 yılbüyük konuşma derim
+1 yılKardeşim midesiz misin sen? Hiç mi görgü edep ahlak yok sende?
03 Yorumla
Soran+1 yılben kendi içimde yaşıyorum arkadaşım, sokakta ya da umumi yerlerde birine sarkıntılık ettiğim yok.
- +1 yıl
Kardeşim kendi içinde de günah sevap doğru yanlış bunları bu yaşına kadar öğrenemedin mi?
Soran+1 yılben müslüman değilim kardeşim buna saygı duymalısın
Uln erkek adamsin yaptigin şeylere bak erkek gibi takil oglum erkek mis gibi kizlar dururken sen g*t veriyon la
24 Yorumla
Soran+1 yılerkek gibiyim ama erkeklere veriyorum farkım olsun namım yürüsün :D
Soran+1 yılyok travestileri ve feminenleri sevmez bizim gibiler
+1 yılsenin bedenin senin kararın..
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor vaz geçersin artık...
Tadına bakan bırakamaz diyorlar16 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle artık bırakmıcam karar verdim zevkime bakıcam
Cevap sahibi+1 yılAktifmisin pasifmi?
Heterosexüel kısmıyla Nasıl yürüyor ikisi beraber?
Soran+1 yılpasifim
Cevap sahibi+1 yılAktif biriyle san al. Sx yaptınmı?
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılNasıldı?
Bende sporculara becertiyorum bir pişmanlık duymuyorum vermeye devam :D
00 YorumlaSana işini bilen bir kadın lazım
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. düşündüm düşündüm bir şey diyemiyorum ama
04 Yorumla
Soran+1 yıldeme o zaman
Soran+1 yıleskiden zormuş şimdi sanal ortamlarda bulabiliyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin yerim ben😘
15 Yorumla
Soran+1 yılyesene :)
Cevap sahibi+1 yılHmmm tell gonder 😋
Soran+1 yılsen gönder
Cevap sahibi+1 yılÖzelmi bu konusma herkes gorur telefonumu
Cevap sahibi+1 yılNuhbzk@hotmail. com faceden ekle
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 günden sinra normal yürüye biliyormusun?
03 Yorumla
Soran+1 yılçok tecrübeliydi bir krem sürdü hiç acımadı uyuşturdu
Cevap sahibi+1 yılNe kremiymiş😄
Soran+1 yılanestol pomad şiddetle öneririm 3-4 lira bişey tamamen doğal
Bana mesaj günlük 5 saglam ama görmek lazım :)
04 Yorumla
Soran+1 yılamcacım neyi diyosun anlamadım
Soran+1 yılolgunlarla ilgilenmiyorum desem
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. sen artık duramazsın. frenin boşalmış kardeşim.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen bana doyumsuz biri lazım sadece :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılBursaya yakınım
Cdlik var mı sende018 Yorumla
Soran+1 yılhayır kaslı erkeksiyim
Cevap sahibi+1 yılGiyer misin peki etek çorap... en azından ilişki esnasında?
Soran+1 yılpartnerimden çok hoşlanırsam olabilir
Cevap sahibi+1 yılGiymeni isterim ben
Birde yüzünü ve vücudunu merak ettim nasıl
Soran+1 yılherşeyi beğeneceğine eminim ben beğenirmiyim sen ona emin misin?
Cevap sahibi+1 yılEgolu insani sevmem
Delik peşinde koşan açda degilim.
Bursa'ya yakınım karşılıklı zevk istediğim...
Hepsi bu. Gay olmalı illede dediğimde yok. Tercihim kız ama Bisexim. Kız gibi bedeni olanları tercih ediyorum
Soran+1 yılego değil ten uyumu bu, bende maskulen karizmatik erkeklerden hoşlanıyorum sportif yüz güzelliği gibi
Cevap sahibi+1 yılTen uyumunu boyuna posuna göre mi belirliyorsun? Nikahima alacak değilim. Altı üstü bir defa... Gerisi gelir gelmez onu zaman gösterir
Soran+1 yılevet ten uyumu boya posa hoşlantıya göre oluyor sende nasıl oluyor?
Cevap sahibi+1 yılBebeksi yüz
Kıl tüy olmayan vucud
Bir de kadın gibi hissetme giyinme...
Soran+1 yılsarışın renkli gözlü sportif, tüysüz, 180 70 kiloyum tatlı biri olduğumu söylerler, bende maskulen bıyıklı ya da karizmatik, güzel yüzlü tarz birini arıyorum sen bunu karşılayabilir misin?
Cevap sahibi+1 yılErkeksiyim
Bıyık da var sakal da var
Yüzümü temiz bulurlar genelde
Boyun uzun değil ama 171im
Cevap sahibi+1 yılUyarmi
Soran+1 yılözelden konuşmak lazım
Cevap sahibi+1 yılAçda konuşalım işte
Soran+1 yılben açamıyorum ki
Cevap sahibi+1 yılNikini yaz o zaman da ben yazayim
Soran+1 yılreklikacu
Kızlara kıran mi girdi
01 Yorumla
Soran+1 yılkızların yerinde olmak daha güzel bence :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYapmaya devam et ama korunmana dikkat et
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen önüme gelen herkesle yapmıyorum tipinden anlaşılıyor zaten
Cevap sahibi+1 yılAynen seçici ol ve kendine engel olmayı bırak bir süre sonra düzene girer 😉
Biliyor muydu senin gay olduğunu?
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
Gizli Üye(30-35)+1 yılhollandaya git orada çok top var anlaşırsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılha deyince gidilmiyo :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemizsen ben de s*kerim günde 10 kere:)
042 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOrdamısın?
Soran+1 yıldoğuştan gelen temizlik biraz benimkisi biraz bakım yetiyo :)
Soran+1 yılnasıl yazıcam sana
Cevap sahibi+1 yılSert s*ks sever misin? Acımam ağlata ağlata yaparım :-D
Soran+1 yılo kadar büyük diyosun :)
Cevap sahibi+1 yılEvet, ama kalınlığı daha iyi
Cevap sahibi+1 yılHem büyük Hem kalın
Yüzünü şamarlarım onunla
Soran+1 yılben doyumsuzumdur sanmıyorum doyabileceğimi :D
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir sert beceririm ki belki vazgeçersin :-D kanatırım yapa yapa
Soran+1 yılkaslımısın kondüsyon lazım sert yapmaya :)
Cevap sahibi+1 yılFitness yapıyorum, vücut kaslı
Penis büyük kalın
Seni yapsam bir hafta acısından oturamazsın :-D
Soran+1 yılacımasın zevk alayım olmaz mı :) bende sarışın kaslı biriyim kik varmı?
Cevap sahibi+1 yılAcıtmadan yapmam :) kik yok malesef
Ama temiz değilsen prezervatifsiz olmaz
Soran+1 yıltemizlik açısından görmen için kik istedim yükle görüşelim istersen :)
Cevap sahibi+1 yılSertliğime dayanamazsın bak, daha önce ağlattıklarım oldu:) ne düşünüyosun?
Soran+1 yılgörmeden o kadarda büyütmemek lazım :D
Cevap sahibi+1 yılYani tatmak istiyorsun öyle mi? :-D
Ya sende ağlarsan kız gibi?:)
Soran+1 yılevet sen kendine güveniyosan ben daha çok güveniyorum :D
Cevap sahibi+1 yılAma hiç erkek s*kmedim, hep kız :-D onlardan vazgeçeceğimi düşünmüyorum bu arada, erkek zevk vermez ki ys :-D
Kız her türlü verir, popo a m göğüs :-D
Cevap sahibi+1 yılHmm çok güveniyosun :-D
Ben o tanıdığın erkeklere benzemem
Soran+1 yılsen kik kur, seni tahrik edip etmeyeceğime o zaman karar ver, ben sadece göstericem, bakalım becerdiğin kızlardan iyimi değilmi karar ver :)
Cevap sahibi+1 yılIlla ağlamak istiyorsun yani, bak kaşınıyorsun, tehlikeli sularda yüzüyorsun :-D
Soran+1 yılönyargılarından kurtarmak istiyorum seni :)
Cevap sahibi+1 yılBelki ama bunun uğruna kendini de tehlikeye atmış olacalsın, muhtemelen hiç benim vereceğim acıyı çekmedin daha önce
Soran+1 yılnasıl bir tehlike o? ben gizli biriyim ifşa edilecek bir durumsa kalsın yani ben iyi insanlarla görüşmek isterim
Cevap sahibi+1 yılParçalarım ben :-D
Ama yapmıyım ya erkek, günaha girmiyim
Erkek erkeğe saçma gibi, kızları ağlatıyorum zaten, yeterli:)
Cevap sahibi+1 yılHayır, ağlatmaktan sert olmaktan bahsediyorum, acımadan...
Cevap sahibi+1 yılBelki fotonu çekerim, bir daha yaptırmazsan tehdit gibisinden :-D :-D
Şaka Şaka
Soran+1 yılsen bir gel kik'e 1-2 fotoğrafımı yollayım erkek olup seni azdırabildiğimde çok şaşıracaksın kendine :D gene yapmayız istemezsen ama tepkini görmek istiyorum görünce :)
Cevap sahibi+1 yılYok ya, sonra beni kandırırsın falan :-D gerek yok
Kız s*kmeye devam :))
Soran+1 yılsen bilirsin kendinden korkuyorsan zaten yapamazsın cesaret lazım biraz :) bol şans
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler, kusura bakma:)
Ama sende vazgeç bence, kızları s i k bir kendine gel, hoşuna gider:)
Soran+1 yılböyle fiziğin olup erkek/kadın lar seni gözleriyle süzüp hetero olman çok zor erkeklere tav oluyorsun genelde yani yapacak bişey yok :)
Cevap sahibi+1 yılBoşver o erkekleri, kızlar var ne güzel, onlara git:)
Cevap sahibi+1 yılHem eşcinsellik sıkıntı, çok günah
Bunu aşman lazım :) bir ark olarak söylüyom
Soran+1 yılkardeşim ben müslüman değilim o yüzden fazla şeyyapmıyorum o konularda
Soran+1 yılAl sana erotik hali karar ver 😄 https://i.hizliresim.com/Wka7zL.jpg
- +1 yıl
way wayy waaaayyy :)
- +1 yıl
çok iyimiş beee :)
Cevap sahibi+1 yılErkeklerden hoşlanmadığım için sonuç belli:) :-D
Ama birisi atlamış bu arada :-D
Soran+1 yılsaygı duyarım :)
Cevap sahibi+1 yılEyvallah hocam:)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTadını cikar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSağlık olsun
00 YorumlaYani sana çaktı mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılevet harika bir duygu prezervatif kullanmadı gerek yok dedi temiz biri olduğum için :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayirlisi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerde yasıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılbursa
Cevap sahibi+1 yılAnladım bana ters yerdesin
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlk defa bir erkekle yattım, eskiden sadece düşlerdim yeterdi şimdi kendimi durduramıyorum ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler