Bir erkek ciddi düşündüğünü söylediği sevgilisiyle; karşı tarafın istememesine rağmen cinsellik konuşup bu yolla tatmin olmak ister mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu ilişkiye ve o kişilerin o ilişki in kendi aralarında kurdukları seneryoya göre değişir. Mesela yetiştirilme tarzı, istekler, arzular, kendini dizginleyebilme veya dizginleyememe gibi etkenlerle bu değişir kii bana göre bu sevgi ya da saygı değilde yaşa göre değişir hani belli bir yaşa geldikten sonra cinsellik bir ihtiyaçtır vede neden sevdiği kadın varken aklında kalbinde. Baika biriyle neden birlijte olsun ki mesela sen düşün sevdiğin biriyle mi seks, sevişme her neyse yaşarken mutluluk doyum haz aşk yaşarsın yoksa sevmediğin bir insanlamı?
insan sevdiğiyle konusmalı ve yasamalı. ama günümüzde maalesef erkeklerin düşüncelerini anlamak zor.. yani konussa bir dert konusmasa bir dert. en güzeli helal dairesinde yasamak :)
bir erkek cidti düşündügü kişiyle kesinlikle cinsellik konuşmaz seviyorsa deger veriyorsa evlenmedeno konulara kesinlikle girmez ha ben seninle cidtiyim evlenmek istiyorum ama cinsellik konuşmalıyız diyorsa evlenecegiz ayagına kızı kafalamaktan başka birşey degildir kanmayız kızlar böyle oyunlara gelmeyin
Bu ne saçmalık tabii ki konuşur.. Şu oy oranına bakın.. Ciddi olunca dünyanın en eski eylemi yapılmayacak mı yani.. He evet karıcığı sen ıspanak yap, ben alışverişi yaparım.. Ayyyy ne renkli hayatımız var.. Ciddiyiz hiç değilse.. Ne güzelmiş ciddi olmak..
Cevap
15Cevap
Daha çok sevgilim ya da sevdiğim bayan yanımda olduğun öpüp koklamak , iltifat etmek daha anlamlı. Cinsellik konuşursak , seks yaparsak anlık olur her şey. Sevgiyi aşkı paylaşmak daha değerli her an.
Karşı taraf istemiyorsa zorlamamalı. Ama bu konuları konuşmak normal bir şey, belli bir süreden sonra.
Konusmak isteyebilir ama karsi taraf istemiyorsa saygi duymali, israr etmemelim trip atmamalı.
cinsellik kotu bir sey degilki neden konusmiyayim... herseyi acik acik konusurum hemde.
kesinlikle hayırrr bunu sadece kendimden bilmiyorum onlarca arkadasımdan da biliyorumm
Daha neler duyacağız yaaa :) cinsellik konuşup tatmin olan erkek vayyyy :)
Karşı tarafta isiyorsa konuşurum bunda bir şey yok
Bakiyorumda yapanlarda bir hayli fazlaymiş
kiminle konuşmalı peki.. sevmediğiyle mi?
konuşur.
Hayır
Hayir
Konuşmaz
Hayır, Konuşmaz.
evet konuşur
istemez
hayr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar