Kadınların evlilik içinde, eşinizle anal cinsel ilişkiye bakışınız nedir? Erkeklerin bunu sevdiğini biliyoruz. Peki ya kadınlar? Karşı mısınız? Değil misiniz?
Evlilikte eşimle anal cinsel ilişkiyi seviyorum ve yaparım.
Evlilikte eşimle anal cinsel ilişkiyi sevmiyorum ama eşim isterse yaparım.
Evlilikte eşimle anal cinsel ilişkiyi sevmiyorum ve hiçbir şekilde yapmam.
Normal varken anormali istiyosa zatn daha anormallesecek bu yeni zevklere bakacak derm aldatmak çıtirlara bakmak gibi o yuzden gunah nedir sınır nedir bir bilsin
ilk yırtılma meydana geliyo sonra çıkıntı oluşuyo sonra tuvaletini zamanla yapamıyosun devamlı ağlıyosun oturamamaya başlıyosun tuvalete çıkamıyorsun bu sıkıntıya değer mi!!!
O yüzden mi oluyor ki o. O sağlık sorunları erkeklerde de oluyor. Basur, vb. O yüzden olacağından emin değilim. Sonuçta bu şekilde ilişki yaşayan da çok ve herşeyin olduğu gibi onu da kuralına uygun yaparsan sorun olacağını sanmıyorum.
günah olması 1. sebep. 2. ben tuvaletimi yaparken bile ölüyorum bide o şeyi dışardan içeriye sokturtmaya çalışırken acı çekemem gereksiz anlamsız. kocam olsun hak yoluyla istediğini yapsın
@Felicityy Kendi açımdan bakarsam çok taktığımı söyleyemem ama sonuçta eşim olan kişiye sevgim saygım dolayısıyla, onun böyle bir düşüncesi varsa ona saygım sonsuz olur. Asla zorlamam.
@Felicityy Saygı olmadan bir ilişki olmaz zaten. Hele evlilik tamamen bu değere dayanır. İnanç da kişisel bir değer olduğuna göre. Saygı duyarım. Aslında ben burada farklı birşeyi merak etmiştim. Ondan sordum. Yoksa önemsediğimden değil. O yüzden anket şeklinde yaptım zaten.
@Felicityy Evet, sonuçta karşı cins ile ilgili birşeyi kaynağından öğrenmek daha sağlıklı olur... Yorumun gizliydi ama gizliden çıkmışsın. Fikrini mi değiştirdin sonradan.
@Felicityy Rica ederim. Aslında sana takip yolladım bile. Ama sanırım burada insanlar sana fazla ilgi gösteriyor. Farketmedin sanırım. Ya da özel sohbet etmiyor da olabilirsin. Saygı duyarım. Her zaman.
@Felicityy Buradaki insanların çoğu zaman kaybı. Ben öyle görüyorum. Ama istersen biraz sohbet ederiz seninle. (Clint eastwood resimli profil benim) :)
@Felicityy Mesaj gönderilemiyormuş sana maalesef. Sıradışı görünen, Spora ilgisi olan, bir sanatçıyı tanıma şansım olmayacak sanırım :( Ne yapalım. Sağlık olsun.
En İyi Cevaplar