Merakımı giderecek tek seçenek travesti kalıyor😔
Anal konusunda katı mısınız eşiniz istese merakını giderir misiniz yoksa travestiye mi yollarsınız?
Merakımı giderecek tek seçenek travesti kalıyor😔

Gözü dışarı kaymasın diye değil hem zevk aldığım hemde eşimi kısıtlamak istemememdir. Bence anal yapmak eşimin hakkı o benim bende onunum.
İlk defa böyle düşünen bir kadına rastlıyorum eşiniz çok şanslı👍
Ben eşimi her türlü tatmin etmek isterim ne zaman isterse yaparım başkasına gitmesin
Eşiniz çok şanslı valla sevgilim öyle düşünmüyor çok katı😔
Üzüldüm adınıza
Aldatmakta istemiyorum travestilerde bana göre değil hiç yapamayacam hep aklımda kalacak bi tarafım eksik olacak böyle merakım geçse adını anmam bir daha analın
Bence izin vermeli zorlayın biraz
Sevdiğim insanı zorlayamam iki yıldır beraberiz oral falan kendi isteğiyle yapmaya başladı hiç zorlamadım bekaretine de dokunmuyorum ama bir kerelik anal istiyorum zaten evlenince önden yapacaz bir daha istemeyecem gerek kalmayacak kafam karışık işte bu ay istemeye gidicez çünkü
Cevap
5Cevap
Çoğu kız travesti dik demez 😅 ben anal seviyorum o yüzden sorun olmuyor
Evlimsnz
@eskiüyeniz06 hayır
Kusura bakma öyle merakmdan sordm
Sevgln şansli desene ozamn
Evet çoğu kız travestiye git demez garip geldiği için sordum soruyu zaten
@eskiüyeniz06 evey
Ya ama fantastik geldi şimdi 😅😅bunu birine sırf * olsun diye yapcam , beni mle. Olacaksan önce erkek sonra travesti sık dicem 😅😅
@Tomrishatun69 Siz anal yapıyorsanız erkeği tatmin edersiniz ama kızlarda bu fantezi var bence iki erkek istemeleri gibi. Sevgilim ilginç şekilde memnun bu işten gay videolarını falan da sever gerçi çoğu kız izliyormuş fakat garip bir şekilde ilgisi var penisi nasıldı yaladın mı o da seni yaptı mı gibi detaylı sordu😄
Cok iyi ya 😅
Analı sevmiyor yok zararlı yok kadınlar zevk almaz yok acıyor fakat erkeğe yapıldığında ağzının suyu akıyor tam bir çifte standart örneği seninki popiş deliği de bizimki anahtar deliği mi😂
Ben eğer bunu istersem hayır demesini kısmen anlarım ama beni başkasına gönderirse boşanırım
Öfkesinden öyle diyor travestiye bari git onlara layıksın beni günahına ortak etme dedi
Travestiye nasıl izin veriyor hayret ediyorum, sağlıklı düşünmüyor bu
Kadınları kıskanıyor kaldıramazmış travesti kadın değil en azından sen onlara layıksın zaten diye izin veriyor
Hak deligi varken bok deliğine ilgim yok vidanjor değilim 🤣🤣
Hak deliğini istiyorum sürekli ama sadece bir kerelik b. k deliği merakım gitse konuyu kapatacam zaten evlenince😒
Ben hiçbir zaman cinsellik yaşayamayacağım, sizin ne güzel cinsellik yaşama şansınız var ama değerini bilmiyorsunuz. Vay anasını adaletsiz dünya!
Niye travesti de hayat kadını değil?
Kıskanıyor kadınlardan zaten eskortlarında çoğu yapmıyor hatta hatun eskort sitelerine girmiş aşkım bak bunlar dahi anal teklif etmeyin yazmışlar demişti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar