Anal konusunda katı mısınız eşiniz istese merakını giderir misiniz yoksa travestiye mi yollarsınız?

Eşiniz anal istese hevesini alması için bir kerelik izin verir misiniz yoksa sevgilim gibi travestiye git merakını gider mi dersiniz?

Yakında evlenicem fakat sevgilim anal konusunda çok katı ve kadınlardan kıskanıyor o nedenle sadece travestiyle bir kerelik yapmana göz yumabilirim anal defterini kapaman şartıyla diyor kafamı kurcalıyor bu durum çoğu kız böyle mi?
Anal konusunda katı mısınız eşiniz istese merakını giderir misiniz yoksa travestiye mi yollarsınız?
Gözü dışarı kayar kıskanırım eşimin anal merakını gideririm bir defalık
Kadın olmaz ama travestiye gitmesine izin veririm bir seferlik
İkisi de olmaz sevsem de boşanırım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Boşanır mısınız gerçekten anal vermektense yuvanızı bile dağıtır mısınız yani?
Güncellemeler
+1 yıl
Çoğu kızın katı olmasını anlıyorum Eskortlar bile Anal teklif etmeyin yazmışlar haklısınız ama başka kadınla aldatmak da istemiyorum sevgilimi.

Merakımı giderecek tek seçenek travesti kalıyor😔
Güncellemeler
+1 yıl
Haftasonu hatunun bulduğu travestiyle birlikte oldum güzel geçti kadınlarla yarışır fiziği tek farkı aleti olması karşılıklı oral falan yaptık 🙈 keyifliydi hevesimi aldım hiçbir kıza anal teklif etmem artık sevgilimin de içi rahatladı👍