Mastürbasyon sonrası kötü ruh hali hakkında bir soru?

merhaba arkadaşlar 19 yaşında bir genç kızım.Çoğu kişi tarafından güzel olduğuma dair iltifatlar alıyorum, güzellik göreceli tabi. Hiç erkek arkadaşım olmadı ki bunu nedense bir başarı olarak görüyorum. Ailem hiç dindar değil hatta rahatlar ama ilk seksimi ileride olacak kocama saklamak gibi bir düşüncem var. Henüz bir erkekle el ele bile tutuşmadım. Bunları anlatıyorum çünkü seks yapmama kararım kendi hür irademle, baskı olmaksızın verdiğim bir karar. Mastürbasyon alışkanlığım var ve istesem bile bırakamıyorum, galiba iradesizim bu konuda. Mastürbasyon sonrası kötü bir ruh hali içerisine giriyorum, sanki en büyük günahı ben işlemişim gibi. Ama sonra da zina yapmaktan daha mı kötü diye düşünüyorum. Bu galiba benim vicdan azabından kurtulma yöntemim. Büyük bir ikilemdeyim. Bu durum psikolojimi bile bozmaya başladı. Objektif olarak kendime fazla yüklenip yüklenmediğim hakkında bir yorum yapmanızı istiyorum. İsteyen benimle dalga da geçebilir lütfen ciddi gibi bir cümle eklemiyorum, hayat çok ciddiye alınacak bir konu değil çünkü.(İRONİYE GEL)
Mastürbasyon sonrası kötü ruh hali hakkında bir soru?