Baldızım geliyor kendime hakim olmalımıyım?

Elbette kendime hakim olmalıyım ama geçen sene bize geldiğinde üzerini değişirken sürekli odasının kapısı açık ve uyarmama rağmen bilerek o şekilde üstünü değişiyor yarı çıplak gösteriyordu kendisini.. Tabi en son dayanamadım bu camdayken arkasına geçip bende camdan baktım ve o an kalkık spenisimi hissetmemesi mümkün değildi, birkaç kere de bastırıp çektim. Ara ara da o bulaşık yıkarken veya gelip geçerken şakayla karışık poposuna şaplak atıyordum, yaz olduğu için ince kumaş pantolon giydiğinden iç çamaşırına kadar hissediyordum poposunu. Tabi kızar gibi yapıp hiç birşey yapmıyordu ve cesaret alıp poposuna şaplak attığımda artık elimi daha geç çekmeye başlamıştım, çekerken de iyice avuçlayıp bırakıyordum. yine aynı tepki, bir keresinde ben kanepede oturmuş ayaklarımı uzatırken geldi birşeylerle ilgilenir gibi tam ayak ucuma oturdu, ayaklarım hafif poposunun altında kaldı, bende muhabbet ederek daha derine götürdüm ayağımı ve tam poposunun altında parmağımı oynatarak fırça çekmiştim, o kadar bariz yapmıştım ki bir ara dönüp ne oluyor ya dedi, yok birşey deyince birşey demeyip yine kendi işiyle ilgilendi o şekilde :) Şimdi , önümüzdeki ay yine bize gelecek ve 1 ay kalacak, eminim birşeyler olacak, kendime hakim olmak istiyorum ama o rahat durmayınca bende tutamıyorum kendimi. Çok ileri gitmedik ama yinede bir heyecan var.. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Evi temizlerken , sehpaya birşeyler koyarken eğilip kalkarken verdiği göğüs frikikleri cabası. Göğüslerini her gördüğümde söylüyorum böyle açık yaka giyiyorsunuz eğilince her yeriniz görünüyor diye. Gülüp geçiyor kapatma gereği bile duymuyordu.. Tabi bana manzaranın tadını çıkarmak düşüyordu..
Baldızım geliyor kendime hakim olmalımıyım?