Arkadaşlar 15 yıllık evliyim. Yaklaşık 1 yıl önce baldızım evlendi. Evleninceye kadar sıcak ve samimi davranan baldızım, evlendikten sonra ileri gidip sözle ve elle taciz denebilecek hareketlere başladı. Defalarca uyarmama rağmen iyice pervasızlastı, hatta annesinin yanindayken bile eller oldu. 4-5 gün önce yine yaptı tokatı vururken annesi gördü. Ne oldugunu sordu ama anlatmadım. K. valide gormeseydi durum sürdürülebilirdi. Ama şimdi iş boka sarmaya başladı. K. valide kar-zarar hesabı yapabilen biri değil. Ortalığı karıştırabilir.
Hal böyleyken;
1- Olan bitenleri esime anlatıp 0 zararla kenara mı cekilsem? (Sonrasinda ortalık cok karışır. Olan esime olur)
2- Kayınvalide ortalığı karıştıracak sonra ayıkla pirincin taşını (ayıklanamamış pirinç yok bugüne kadar, ki bende ayıklarım o konuda sıkıntı yok. uğraşması var işte)
3- K. valideyi kenara çekip "kızına mukayyet ol. Basımı ağrıtmayın. Birgün elimden kaza çıkacak, altımda kalacak, birde kocasıyla ugrasacam. Sessiz sedasız temizle şu kızının pisliğini diyecem.
Ne yapayım ne edeyim?
Hal böyleyken;
1- Olan bitenleri esime anlatıp 0 zararla kenara mı cekilsem? (Sonrasinda ortalık cok karışır. Olan esime olur)
2- Kayınvalide ortalığı karıştıracak sonra ayıkla pirincin taşını (ayıklanamamış pirinç yok bugüne kadar, ki bende ayıklarım o konuda sıkıntı yok. uğraşması var işte)
3- K. valideyi kenara çekip "kızına mukayyet ol. Basımı ağrıtmayın. Birgün elimden kaza çıkacak, altımda kalacak, birde kocasıyla ugrasacam. Sessiz sedasız temizle şu kızının pisliğini diyecem.
Ne yapayım ne edeyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer