14 yaşında herkesin içerisinde sünet olmak

Ben 14 yaşımda 4 yaşında kardeşim ile sünnet oldum ,gece eğlence yapıldı,Gündüz evde herkesin önünde sünnettabi kivrem kucağında ttmadı yanımdadurdu bende koltukdaoturdum,uzn gömlek kaldırıldı penis dışarda,iğne yapıldı fakat penis sertleşti ,Arkadaşlarım kızlar erkekler kadınlar komşular herkes gördü,Çok utanmıştım,aradan sadece sesler duyuordum aaa,ooowwww kılları bile var kesilmiş bakk bak diye konuşndan,kadınlardan tahrayı getirin tahra ile ancak kesilir diyenler,fakat 1 ay sonrası benim için çok iyi oldu boşuna utanmışım, sorum şu bu yaşlarda sünet olan oldumu,Kılzar sziler böyle bir sünnet görmüş olsaydınız ne düşünürdünüz.,bana göre aslında utanılacak birşey yokmuş sizlerin görüşlerini albilirmiyim.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar o gün çocuklar,kadınlar ortayaş ,yaşlı genç erkekler arkadaşlarım yaşıtlarım ve benden 3 ila 5-6 yaş büyük kılzrda gördü ve 1 ay sonrasında çok değişik durumlar oldu bu yüzden boşuna utanmışım dedim,cinsel yaşm başladı.Asıl konu bu,cinselikle ilgili boyutu var,Kızlar siz şimdilerde böyle birşeye tanık olsaydınız ne olurdu acaba sizde ddygu ve düşüncelerenizde.
14 yaşında herkesin içerisinde sünet olmak