Genelde erkekler kapalı kızları beğeniyorlar ve temiz olduklarını düşünüyorlar. Ben ön yargılı olduklarını düşünüyorum. Bugün okulda dışarda herkesin önünde kapalı bir kız ve erkeği öpüşürken gördüm ve yaşadığım yer böyle şeylere asla sıcak bakmayan bir şehir. Yani diyorum ki kapalı olup işi götüren de var saçı açık olup namuslu olan da. Türban her zaman temiz kullanılmıyor.
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılAynen zaten çoğu kapalı kızlarımız işin pisliğini yapanlar bende bu konuda kızıyorum insanlara madem kapanacaksin bari başındaki ortuye saygın olsun kalkıp yapip ta ben yapmamış erkek isterim diyenler bile var kalkip yapip ta ben kapaliyim namusluyum ayağına yatan larda var yani canım dediğin gibi o işi yapmak açık ya da kapalı ayrımı yapmak ayıp kapalı olmak temiz anlamına gelmiyor
32 Yorumla
Soran+1 yılAynen namus başörtüsünde veya açıklıkta değil Can'ım kalpte olmalı
- +1 yıl
Yapan da en azından yaptım dese dürüst olsa güzel olcak ta
En İyi Cevaplar
+1 yılonlar tatlı üslümanları sevgilileri var ama sevişen kadına demediklerini bırakmazlar halbuki islamda sevgili olmakta zina gbibi haram işlerine geldiği gibi yaşıyorlar
41 Yorumla
Soran+1 yılAynen Can'ım katılıyorum
+1 yılGüzel arkadaşım lütfen biraz vizyonunu büyüt kapalılığı namuslu ya da namussuzluğa çekmek acizlikten başka birşey değil. açık ver veriyor kapalı var veriyor şimdi her ikisindende var ozaman tüm kadınlar birer kişi üzerinden değerlendirelim tüm kadınlar namussuz sonuçu çıkıyor senin bakış açınla öylemi? yapmayın be arkadaşım halamı varsınız varsanızda biraz gelişim lütfen
10 Yorumla
+1 yılbaşı kapalı kızlar öpüşüyor zaten ve öpüşmeleri gayet doğal.. onlar insan değil mi öpüşebilir tabi ki.. bence bunda yasaklanacak birşey yok.. başı açık olunca serbest kapalı olunca yasak böyle birşey yok..
22 Yorumla
Soran+1 yılBen öpüşemez sevgilisi olamaz demedim. Bunları yapabilirler. Türbanı sadece bir aracı olarak kullanıyorlar. Özgür'ler kimsenin namus bekçisi Değilim türbanı kirletmelerinden bahsedıyorum.
- +1 yıl
doğru söylüyorsun ama bunu ulu orta yapmaları hoş değil o açıdan haklısın:)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
52Cevap
hayır onlarda biliyor kapalılıkla namusun bir ilgisi olmadığını. çünkü onlarda görüyor kör değiller. hatta normal bir erkek arkadaşım geçenlerde siyah pardeselü bir kızı arkadaşıyla parkta öpüşürken görmüş. bu ahlak ile ilgili, açık olup bunu yapmayan çok kız var.
43 Yorumla
+1 yılKapandığı halde ahlak konusunda da iyi olan çok nadir insan var sanırım. Başörtüsüne saygıları yok. Hakkını vermiyorlar. Heryerde yiyişiyorlar sonra da müslümanız ayağına yatıyorlar. Sabah milletle öpüşüyor , akşam da benim başörtüm ayettir diye fotoğraflar paylaşıyor. Bunlar yüzünden de gerçekten imanlı kız da "kapalılardan korkacaksın" genellemesine dahil oluyor. İçinde Allah korkusu olan insan, açık kapalı farketmeksizin bunları yapmaz.
30 Yorumla
+1 yılEvet güzel bir konuya parmak basmışsınız ancak sizde ön yargı hatasına düşmeyim hani şöyle diyeyim adam hacı sakal bir karış ama faize para yatırıyor iyide bu müslümanlığın hatası değil o kişinin hatası yani kapalılık nur suresi 31. ayette ver bu kız sokakta öpüşüyorsa bu kapalı olmanın veya dinin hatası değil cahil kişinin hatası kapalı da açıkta herkes günahı oranında cezasını çekecektir siz yinede şahsi bir hatanın islamla bağdaşmasına karşı durun derim sağlıklı günler dilerim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer türbanli namuslu her acikta namussuz degildir. Bazilari bunu böyle görüyor. Insanin icinden gelen birsey bu giyim kusam farketmiyor. Bir kizin icinde fesatlik varsa türbanliykende yapar acikkende. Ben kendim basörtülü degilim ama su güne kadar erkek arkadasim olmadi ve ben bazi türbanli kizlari göruyorum ne naneler yiyorlar sonra masum ayaklarina yatiyorlar. Bazi insanlarda acik oldugum icin beni daha alt seviyede görüyor iste bu zorma gidiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla kapalı açık bilmem de günümüz kizlarinin hepsi açık kapalı fark etmiyor yiyisiyorlar.
Ki kapalıya günahda bu işler açığa sevap mi sanki neden özellikle kapalı diye vurguluyorsun.
Ben de az önce eve girmeden açık mini etekli adamın biriyle durakta yiyişen kız gördüm napak yani25 Yorumla
Soran+1 yılOkuyup anlamadıysan tekrar oku. Açık kızların da yapması mübah demiyorum. Ben türbanı kirletmelerini bahsediyorum Can'ım.
Cevap sahibi+1 yılValla "canim" hodri meydan ! madem çok biliyorsun ve eleştirmek hakkını kndinde bulacak kadar "mukemmelsin" o zamn buyur kapan ve adam gibi yaşa da alem kapalı namuslu kız görsün.. eleştirmek kolayda yapabilmek esas mesele ;)
Soran+1 yılMükemmelim harikayım muhteşemim 😂
Peki bunu bir gün yapıp özellikle sana göstericem için rahat olsun 💋💋😂
Cevap sahibi+1 yılİnşallah mutlaka beklerim. Böyle birini görmekte beni mutlu eder :)
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. hayır alakası yok.. her kapalı kız namuslu değil her açık kız o** değil.. kalpleri ancak Allah bilir..
60 YorumlaAynen öyle ki kardeşim bunu sadece ailesi istediği için yapan var benim ne arkadaşlarım var ya açık saçık giyiniyor ama yemin ediyorum öyle temizler ki birde bir açık arkadaşım vardı 5kişiyle grup seks yaptığını duydum aga yani
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim açık olup namazında kuranında olan arkadaşlarımda var kapalı olup ne namaz ne niyazda olmayanlarda var mesele kapanmak değil o örtünmenin ne için yaptığını bilmek insanları görünüşü ile yargılamak çok yanlış erkek olsun kadın olsun böyle hatta bazen camide vakit namazlarında öyle insanlar geliyorki yolda görsen hippi falan dersin o nedenle insan önce kendine bakmalı aslında kimse bizi ilgilendirmez ama bir şeyi yapıyorsa onuda hakkını vermeli...
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı.
+1 yılnamus ve ahlak bir kıyafettir.. onu çamura düşürmek ya da temiz kılmak düşünce ve kişilik olgusuyla terazilenir... yoksa insan dünyadaki tüm kumaşları kesip biçsede o pisliği örtemez...
20 Yorumla
+1 yılKızların, yüzde 80'inin sevgilisi var. kapalı açık farketmiyo, çoğuda sevişiyor, tanıdığım bir çok kapalı kız oldu. açık kızlardan daha azgın daha seks delisi olanlarda vardı, genelleme yapmıyorum ama kızların çoğu sevişiyo. buna rağmen açık ya da kapalı olup ta eline erkek eli değmemiş kızlar da var... herkes kendi yaptığından sorumludur...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürbanida kirletiyorlar. Ahlak baş kapatma ile kazanılmayan birsey.
31 Yorumla
Soran+1 yıl@leonn07 ne alaka?
Bosuna kapali demiyolar ustu kapali bir ton sey yediklerini gordm ve emin ol burda sapik ca srylern cogunuda onlar soruyo cunki bastirilmis duygular hep
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kadar çok şey gördüm ki artık hi bir şey bana garip gelmiyor.. artan evlenmë yaşı ile artık bayandan cinsel yönden kendinirini k8ntrol edemez oldu. İstek onları kontrol ediyor.
Gayet normal Yani. Her kızdaki problem onlarda da var. Orgamz olamadığı için istek devamlı tavan.
Mast yöntemleri değiştirmeleri lazım00 YorumlaÇok kapalı da olmasın çok açıkta kararında olsun örf ve geleneklerimizi bilsin gerisi önemli değil benim için :)
10 YorumlaKesinlikle haklısın. Kapalılar namuslu, açıklar namussuz diye bir şey yok ve namusta iki bacak arasında değil, kafada ve beyindedir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yıloluyor öylee yaa bir kaç birşey görünce fikri değişiyor insanın ben daha beterini gördümmm
10 Yorumla
+1 yılKapanıpta her türlü boku yiyeni de gördük biz herkes rahatına baksın
30 Yorumla
+1 yılonlar kapalı olduğunu zannedenler. O ayarsızlara bakarak asıl inanlara çamur atmayın.
20 YorumlaTurban nin namusla alakis yokki ben cok goruyorum catir catir isini goruyorlar turbanini takip sokaga cikiyor yani ya hepsi hikaye son on yilda turkiyedeki muslumanlarin sayisi yuzde elli artmis sanki on sene once acik olanlarin tuzde ellisi kapandi yani hikaye bence motorun krallari onlar
00 Yorumlane temiz olduklarını düşünüyorum ne de beğeniyorum. bu arada temizlik cinsel yaşama bakmıyor baksa bile olayları biliyoruz az çok.
10 Yorumla
+1 yılkadınlarıda erkekleride şekline göre degerlendirmek yanlş mini etek giyen bir kıza ırıspı demekte yanlış kapalı bir kıza melek demekte yanlış herkesi kişilgine göre deegrlendireceksin
10 Yorumlabu işin giyim kuşamla alakası tok karakterle alakası var
30 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim hep kapalıydı sinemada yaptıklarını anlatmim oral yapıyordu kanka
12 Yorumla
Soran+1 yılTürbanı kirletiyorlar buna kızıyorum ben. Yoksa kimsenin namus bekçisi Değilim :)
- +1 yıl
Kanka ulaş bana anlatacaklarım var sana
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDevir değişti malesef ya dediğin gibi düzgün birileri çıkar umarım :D Davul patlamıyor ama tokmağın değmediği yer yok bazılarında da ;)
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Tabiki haklisin namus ya da sadakat beyinde olur bir parca ette degil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. ruhun orozbu ise çarşafa girsende boş kapalısıda aynı açık olanıda bu nefisle alakalı canımbenim
10 Yorumlaayni seningibi düsünuyorum ben asil kapalidan korkun
20 YorumlaTürban istemem sevgilimde yanlış anlama ailem kapalı ya ne biliyim içinde kaşarlık olan belli eder
10 Yorumla
+1 yılgenelleme değil ama çoğu üstü türban, altı otoban...
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılsitede bile gördüm kapalı kızın öpüşürken cektiği resmi pp yaptıgını
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 namusun kimde olduğunu bilemezsin açık şöyledir -kapalı böyledir demeyeceğim ama ben kapalı bir kız istemem sevgili olarak da 'eş' olarak da
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzaten türbanı moda diye takan çok kız var o yüzden öyle bir ön yargım yok kıyafete göre kız yargılanmaz
20 YorumlaO sadece tahrik meselesi ben 10larca kapalıyla iş bitirdim. Yeri geldiğinde daha namuslu açıklar da gördüm
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen kanks hep başı açıkların adının çıkmasından bahsediyorum ben.
haklisinn, ama ben iste turbana yakistiramiyorum o isii, herkes tasiyamiyor olabilir oda insanin kalitesinden kaynaklaniyor
00 Yorumlaozaman neymiş her iki duruma da ön yargılı yaklaşmamak gerekliymiş
10 YorumlaMaske görevinde kullanan çok var baş örtüsünü
414 Yorumla
Soran+1 yıl@leonn07 ne alaka?
Soran+1 yıl@leonn07 arkadasım ben kapalı insanlara kin duyuyorum demedim. Vel haya vel İman. Kapalısın o Zaman başörtünü kirletme. Bir çok başörtülü arkadaşım var bak tekrar söylüyorum kin tutmuyorum. Ama açık kızların da adının çıkmasından rahatsızım. Kapanmak türban değil sadece din İman türban biraz da kalpte. Bundna bahsediyorum.
Soran+1 yılAllah affetsin bir şey demiyorum
- +1 yıl
ya en son yazdığın açık açık yapanların daha dürüst görünmesi konusun da bende senle aynı görüşteyim ama nasıl diyeyim saman altın dan su yürütme olayı çok iğrenç bir boyuta gelmiş şu sitede bir kaç kişiyle konuştum yani dedikleri bilmiyorum burda yazılcak gibi değil.. hepsinin de başı açık tıı neyse daha fazla yazıpta sizin gibi hanımları sinirlendirmeyeyim..
Gizli Üye(36-45)+1 yılTesettürlü lerin bir çoğu öyle nette arattır inanmazsan ünv dedim vardı amfide gruba girmiş birde bize laf çarpıtorlardı saçımız açık diye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenelde kapalılar daha namusludur
ama tabi bozukta içlerinde oluyor00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. türbanlılar daha çok namussuz zaten, ben söyleyim ben fordlamayı çok seviyorum açıkların hepsi uzaklaştı kapalılar zevk verdi hepsi razı geldi
00 Yorumla
+1 yılnamus inanç ve kalp işidin bez değil
ama Allahın bırıncı emrı kapalı olmak kadına00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen daha orda mısın. Biz bakire kalan var mı yok mu ordayız cnm?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhaklı olabilirsin ama kapalı olup öyle yapan %10 hadi diyelim 20. ama açık olup öyle olan %40 50. yeterlidir heralde bu açıklama
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAltimdan çok kapalilar geçti orospulugu türban kapatmaz
10 Yorumla
+1 yılHangi genel kesimden bahsediyorsun anlayamadım ne? Yarıldım ulan :D
00 YorumlaBen burada söylediğin gibi nelerini gördüm..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. ne kadar baskı okadar kural tanımazlık getırır.
10 YorumlaKatılıyorum sana namus başörtüsünde degil!!
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşı açıklar müslüman değil mi? onlar da öpüşüyor
24 Yorumla
Soran+1 yılBaşı açıklar da öpüşüyor öpüşmüyor demiyorum ben. Sadece başı açık olanların adı çıkmış diyorum başı açık olup öpüşmeyen bir çok insan tanıyorum. Yarası olan gocunur ;)
Cevap sahibi+1 yılm al mısın :D
- +1 yıl
hepsinin müalüman olduğu ne malum müneccimmisin? belkide değiller olamaz mı? belkide dinlerini umursamıyorlar?
Cevap sahibi+1 yıl@rumuzyok07 kim ne yaparsa yapsın o zaman. Bazı kapalılar bunu yapıyor diye hepsini genellemek niye
Bu isin kapalisi acigi yok yapan yapiyor
10 YorumlaHerşey beyinde biter.
00 Yorumlakapalı kız profiline bürünmüş o kadar kaşar var ki
00 Yorumla
+1 yılAynen de öyle
10 YorumlaAynen
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. DOĞRU Çok doğru.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Karakter meselesi
00 Yorumla
+1 yılYanii?
00 Yorumlaçıplak kız pek yok
00 Yorumlaaynen
00 Yorumla
+1 yılAr edep haya önemli
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı