Çoğu zaman mast. yaparak uyuyunca karabasan geliyo çok korkuyorum bazen gelmiyo aslında uyuyodum uykumdan uyandım demin tam böyle elim kolum baglandi gibi oldu hemen uyandım Allahtan size de hep oluyo mu böyle neden oluyo bıktım böyle olmasından
Cevabın nedir?
Mastürbasyon yaptıktan sonraki halin cünüp olma durumu olduğunu bununda islam hukukunda gusül gerektiren bir hal olduğunu aksininde karabasan dahil her tür manevi ve ruhsal korkuya sebep olduğunu biliyorsun değil mi?
410 Yorumla
Soran+1 yılGece gece abdest alamam
- +1 yıl
Ama gece gece parmaklıyosun kendini!! Zaten pis yatıyorum diye dert etmediğin için onca insan varken seni dert ediyolar ayrıca sen umursamasanda bunlar aleyhine kaydedilen ve birgün burnundan getirilerek sana ödetilecek olan günahlar, işin birde bu boyutu var bu hayata sadece mast yap orgazm ol cünüp uyu diye gelmiş olamazsın değil mi ;)
Soran+1 yılAma herkese olmuyomus oh valla size gelen giden yok tabi konuş artists artists iki yere de yapıştırmana gerek yok aynı yorumu bir kere yazsanda görüyorum
- +1 yıl
Bize gelen giden yok diye birşey yok şekerim cünüplük hali o varlıkların erkek kadın her kişiyi rahatsız etmeye müsait oldukları bir andır ve ekseriyetle cünüp olma halini umursamıyanlara uğrarlar artist artist konuşmuyorum hakikati söylüyorum yanlış yere yazdığımı düşündüğüm için buraya da yazdım onlar gelmese bile o halde kalman aleyhine kaydedilen bir durum demek istedim bu tür şeylere inanırmısın bilmiyorum ama buda kanıtı: Kehf, 49. Ayet: "Kitap ortaya konur. Suçluları, kitabın içindekilerden korkuya kapılmış görürsün. "Eyvah bize! Bu nasıl bir kitaptır ki küçük, büyük hiçbir şey bırakmadan hepsini sayıp dökmüş!" derler. Onlar bütün yaptıklarını karşılarında bulurlar. Senin Rabbin hiç kimseye zulmetmez."
Soran+1 yılAbdest alabilsem alırım heralde sanki keyfimden
Soran+1 yılÜf tamam neyse
Soran+1 yılCunüp değilim
En İyi Cevaplar
+1 yılçok nadir oluyor belki yorgun olduğun için, birde sırt üstü yatınca beyincik uyuşabiliyor ondan uyku felci geçiriyor olabilirsin ben hep yan yatıyorum o yüzden nadir oluyor
11 Yorumla
Soran+1 yılYan yatmayi denecegim
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikolojik o he illa içim rahat etsin diyosan duvardan teyemmüm al
222 Yorumla- +1 yıl
: D..
- +1 yıl
Felaket yorum :D
Soran+1 yılAma hiç dert etmiyorum pis yatıyorum diye yaparken uykuya daliyorum
- +1 yıl
Zaten pis yatıyorum diye dert etmediğin için onca insan varken seni dert ediyolar ayrıca sen umursamasanda bunlar aleyhine kaydedilen ve birgün burnundan getirilerek sana ödetilecek olan günahlar, işin birde bu boyutu var bu hayata sadece mast yap orgazm ol cünüp uyu diye gelmiş olamazsın değil mi ;)
Soran+1 yıl@renda sen yapmiyomus gibi konuşma bence
Cevap sahibi+1 yıl@renda biliyom :) Abdülhamit öyle yapiyomus ordan geldi aklıma :D biliyorum geçersiz olduğunu kafası rahat etmiyo diye dedim
Cevap sahibi+1 yıl@renda sağol düzeltme icin :D
Soran+1 yıl@renda sus bence en iyisi
Cevap sahibi+1 yıl@renda ben naptim yaa
Cevap sahibi+1 yıl@renda ben gorus sahibiyim etiket yapmıyorum sus demedim sana sus diyen soru sahibi etiketlemiyorum yorumla butonuna tıklıyorum otom. Geliyo :D :D
Cevap sahibi+1 yıl@renda canım kardeşim silmeye üseniyorum sana yanıtla kısmına tıklayınca :D
- +1 yıl
Off şimdi yıktın beni işte uzun zamandır bana kimse bu kadar içten canım kardeşim dememişti özlemişim be kulağa ne hoş geliyor duyması :D Al bu hediyem olsun sana gizli kardeşim https://youtu.be/53Y4HMRW5HI
Soran+1 yıl@renda gidin özelde fingirdeşin!
+1 yılBeter ol iyyhh evlen sen bence biran önce. Your just a needed slut
12 Yorumla
Soran+1 yılOff :/
- +1 yıl
😞 ama
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
30Cevap
ihtiyacından fazla yapıyorsun ve vucudun gerekli hormonları tekrar salgılamakta zorluk çekiyor bu da uyku esnasında vucudun tepkisi olarak sana yansıyor biraz azaltırsan bir şey basmaz.
14 Yorumla
Soran+1 yılbir kere yapıyorum o da bazen
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
+1 yılHurafe bunlar. Bir şeye kendini çok inandırırsan olur.
13 Yorumla
Soran+1 yılAma bilmeden önce de oluyodu
- +1 yıl
Karabasan diye birşey yoktur. Birşey olmaz korkma
Soran+1 yılbir şey olmuyo da zaten o an kadar berbat bir şey yok
+1 yılİnanışımıza göre uygun bir durum değil ama her zaman olması ya da çok sık olması senin hem inanıp hemde iman etmemen olabilir diye düşünüyorum birde bu işin psikolojik durumu var o yüzden hep öyle yatmazsan iyi edersin
10 Yorumla
+1 yılSirt ustu uyudugun icin bu denenmistir tarafimdan masterle ilgisi yok ya da cenabet yattigin ici de olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılYan yaticam
+1 yılTam da dolunay 🌕 var 😄 tavan, parmaklar rahat durmuyor 😁😁😁 tam
13 Yorumla- +1 yıl
Uykuulu halinde yapıyorsun bence o rahatlama ile de uyuyorsun ama vucud bunun farkında değil rahatlama geçince uyanır vucudun ama beyin sinyali geç gönderiyor.. Karabasan değil
Soran+1 yılOlabilir aklıma yattı
- +1 yıl
Yoksa siyah şapkalı 🎩 adamı görmen lazım
cok tuhaf. mast ile alakali bir sey degildir tamamen bilincaltiyla ilgili olsa gerek
16 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ya bir tek bana mı oluyo böyle
Soran+1 yılAma ben bunu yaptıktan sonra temizlenmem gerektiğini falan bilmeden öncede oluyodu o yüzden psikolojik gelmiyo bana
Soran+1 yılTamam Sağol
Bana Hiç Gelmedi nedense :) Genelde Çıplak yatıyorum ama sen abdest vs. almadığından olabilir :)
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye ben niye size gelmiyolar ya haksızlık :/
+1 yılO karabasan değil uyku felci derler yüz üstü ya da çapraz yatınca uykunda kan dolaşımın yavaslar uyku felci olur kısa süreli panik olursun rüyanda
24 Yorumla
Soran+1 yılYan yatcam bundan sonra
- +1 yıl
Dediğim gibi yatıyordun dimi
Soran+1 yılSırt üstü yatiyodum
- +1 yıl
Anladım söylediğimi yap sen 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic olmadi ya ilk defa duyuyorum. Ama mast yaptiktan sonra dus almasan bile dua okuyabilirsin diye biliyorum ben (sadece ezberden) dua siz uyuma derim
16 Yorumla
Soran+1 yılBazen uykuya daliyorum o yüzden okuyamiyorum ama bazen dua etsemde oluyo uzun zamandır olmuyodu hatta uyanıp baya dua ediyodum sonra uyuyunca yine oluyodu böyle böyle sabaha kadar
Cevap sahibi+1 yılInan ki bu konu ile alakali bir fikrim yok. Olsa seve seve söylerdim. Google den arastirdin mi hic?
Soran+1 yılAraştırdım da bir sürü sebep var ama çözüm yok :/
Cevap sahibi+1 yılGizliligi acsam özelden konusabilir miyiz sizinle?
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılPeki sen bilirsin
+1 yılalakasız bence yaptıgım mast. ların %90 ı yatmadan önce olur ama hiç karabasan gelmedi
12 Yorumla
Soran+1 yılHaksızlık yemin ederim :/
- +1 yıl
bencede haksızlık olmus :/
Seni görünce şehvete düşmüştür senin uyumanı bekliyordur onada yazık oda bir canlı
01 Yorumla
Soran+1 yılLaf etti balkabağı
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep kara basacak değil ya bu sefer sana basmaya gelmiş 😂😂
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen çağırıyorsun oda geliyor, pis insanı sever karadaasan
11 Yorumla
Soran+1 yılNiye herkese gelmiyo o zaman kim çağırıyo ya gelmesin
yikanipta yatmayi dene ;)
24 Yorumla
Soran+1 yılYikanamam gecenin bir yarısı
Soran+1 yılEdiyorum zaten yine de oluyo
+1 yılbir şey sorucam oraldan cok zevk alıyormussun sürekli biri sana oral yapsa hosuna gidermi
03 Yorumla
Soran+1 yılOral yapsam mast. yapmam dimi sa.. lak sa.. lak sorular sormayın
- +1 yıl
yapıp yapmamanı sormuyorum hosuna gidiyormu diyorum
Soran+1 yılBende sizofrenim ya yapmadığım bir şey hoşuma gidecek neyse by
Çünkü cünüpken gelirler.
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle artık başka açıklama bulamıyorum ama niye herkese gelmiyo o zaman hatta kimseye gelmiyomus psikolojik diycem ben bunu bilmeden öncede oluyodu arastirinca öğrendim
- Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılSırt üstü yatınca yoklama yapıyor
24 Yorumla
Soran+1 yılSırt üstü yatıyorum diye mi yan yatınca olmuyo mu ne kadanda saçma
- +1 yıl
Yan yatınca rastlamadım bu zamana kadar nadiren sırt üstü uyuma denemelerimde sanki yukarıdan bir şeyler geliyormuş gibi oluyor onda da silkeleniyorum geçiyor
- +1 yıl
mastğrbasyon yaptıktan sonra demiyorum.
- +1 yıl
Aynisini uste yazdim dogru diyorsun.
İgrenç insan kalk bir duş abdest al
16 Yorumla
Soran+1 yılUf çok biliyonuz siz ya
Soran+1 yılSen kimsinde beni kovuyon hayırdır
Soran+1 yılGer.. zekali ben sen gibi kaşar mıyım erkek kasari konuyu oraya getirmeye utanmiyosun bari susmasıni bil
Psikolojik, sana öyle öğretmişler
21 Yorumla
Soran+1 yılKimse ogretmedi ki yaptigim şeyin mast. Olduğunu bilmediğim zamanlarda da oluyodu sonradan öğrendim abdestin falan bozulduğunu ama o zamanda oluyodu
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bana hic oyle olmadı. Mastla alakasi yok bence
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılpiskolojik
16 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Kafana takma. Sen onu kafan taktikca istem disi senin yinede zihnini bulandirir ve rhatsiz eder.
Öyle birsey olmadigini hep düsün ve ilgilenme düsünme öyle seyleri,
Soran+1 yılHiç düşünmüyorum zaten bir ara cok sık oluyodu bayadir olmadı o gün olunca yine sinir oldum. Sabaha kadar uyuyamadigimi bilirim
- +1 yıl
Tamam iste dedigim gibi piskolojiktir.
Belki canin baska birseye sikildi. Ve kafanda o an kötü seyler düsününce hepsi ard arda gelir.
Aslinda bu günlük hayattaki yasadigin stress veya kötü anilarlada ilgilidir. Mast sadece bir yan etken. Sen o an onu yaptigin icin sebebide ona bagliyorsun. Eger mast tan olacak olsaydi herzaman olurdu ama herzaman olmuyor.
Simdi etkeni Dogru tespit etmek lazim. Yanlis hedef dogruyu bulmani zorlastirir. Oyüzden bunu kendi kafanda bitirmedikce kurtulamazsin. Bir nevi meditasyon gibi birsey bu.
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
- +1 yıl
rica
olmuyo:))
21 Yorumla
Soran+1 yılNeden ben :'(
cenabet olduğun için.
10 YorumlaCenabet cenabet uyuduğun için
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam rahatlayamayınca olur o
14 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılEteksi var bu konuyla ilgili bir şey söyleyeceğim buradan olmaz ama
Soran+1 yılHerkeste bir firsatci çok beklersin
Cevap sahibi+1 yılTriplere gir hemen sen bilirsin söyleyeceğime şeyi kaçıracaksın geçmeden mesaj at
+1 yılYo hic de iyke olmuyor aslinda ama
10 YorumlaAbdest al abdest
12 Yorumla
Soran+1 yılAlamam gece gece niye diye sorarlar annem falan ne diycem gece banyo yapmanın başka açıklaması yok
+1 yılBeyninle alakalı.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı. Yok oyle bisey.
10 YorumlaNeden mast yapıyorsun ki
04 Yorumla
Soran+1 yılSen neden yapiyosan aynı sebepten
Soran+1 yılDgdff Aynı neden değilmiş :X
+1 yılBilinc altı.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. O devam eder mastürbasyona
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarabasan yokkkk
10 Yorumla
+1 yılo psılıklemı
10 YorumlaPsikolojik bence
10 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi