Eşimin penis boyuyla dalga geçtim boşanmak istiyor. Kimseye anlatamıyorum size danışmak istedim, biraz uzun?

4 aylık evliyiz boyum 1.55 ergenliğimdede ergenlikten sonrada bunu hiç kafaya takmadım. Taa ki eşimle tanışana kadar. Yapısı gereği çok dalgacı, kırmak için yapmıyor ama gerçekten çok alay ediyor. Nişanlıyken 7 kere alay etti ciddi şekilde uyardım özür diledi bir daha alay etmedi. Ama evlenene kadarmış. Başlarda gülüyordum ama yüz buldu dozu arttırdı "Uzunluk insanı yi gösterir, ayağa kalkana kadar çok güzelsin ama keşke kalkmasan, yüzün çokgüzel allah boydan alıpmı vermiş (özellikle bu çok kırdı)" Gibi şeyler söyleyip gülüyor ama inanın çok kırılıyorum. Özgüvenim yokoldu dışarıda hakkım yenince tartışamıyorum kısa olduğum aklıma geliyor ezik hissediyorum. Ondan çok soğudum özgüvenimi zedeledi diye. İnanın bana kadının eşi tarafından beğenilmediğini hissetmesi çok kotü bir duygu. Evlenmeseydin dedim "napıyım tip karakter güzel aşık oldumda boyunda olsaydı keşke" diyor kendi kapkalın tekkaş ve ben hiç alay etmedim, bende erkekte tekkaşı çok itici bulurum halbuki ama elimde koz olmasına rağmen kullanmadım bir kere bile. Enson 1 hafta önce bana "bu akşam arkadaşlarla ve eşleriyle yemek yicez seni götürmeyim kardeşim sanarlar rezil olmak istemiyorum, asistanı goturucem, gerçi konuşmayı bilmiyor ama boy var" dedi güldü Bu son damla oldu dedim ki "valla önemli olan boyu değil işlevi derler o kızda boy var en azından, sende boyda yok işlevde yok" dedim "181 boyun neresini göremiyorsun" dedi "onu görüyoruzda ötekini göremiyoruz allah ondan almış sana vermiş (oturmuştu laf içime)" diyip güldüm yüzü düştü, sustu. akşamda iş dönüşü bavulunu topladı, sormamı bekledi görünce dönüp bakmadım bile sormadım. Evden de çıkarken uğurlamadım. 1 hafta sonra döndü ben işteyken. Eve gelince hos geldin dedim. 4 gün konuşmadı benle ben küs davranmadım ama takmıyorum bile havasındaydım.
Güncellemeler
+1 yıl
Dün cagırdı yanına konuştuk. Özetle bunları söyledi "o kurduğun cümle beni çok yaraladı erkekliğimi sorguladın. Ben devam edemem boşanalım." Anladınmı şimdi beni, beni beğenmemen başka kadınla kıyaslaman, beni rezillik olarak görmen de aynı etkileri oluşturdu 1 yıl katlandım sen 1 sözle mi yaralandın demek istedim ama diyemedim, zaten boşanmayı bende kafama koymuştum çok soğuttu kendinden, şimdi bu cümleleri söylesem kuyruk acısından dedi deyip teselli eder kendini diye düşündüm.
Güncellemeler
+1 yıl
yarasının derin olmasını istiyorum özgüvenin gururun kırılmasını o da tatsın istiyorum bu yüzden "sen bilirsin kısa zamanda boşanırız" dedim dondu hiç şaşırmadın mı bu kadar mı basit dedi, "boşanmak istiyorsan seni tutamam bana da uyuyor zaten" dedim bu kadar hiçim demek gözünde dedi çıktı odadan. İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum, sizin fikriniz nedir? Nereye gider bu işin sonu? Ciddi mi boşanma konusunda? Ben isterim ama daha 4 aylık evliyiz korkuyorum da, yardımcı olursanız sevinirim
Eşimin penis boyuyla dalga geçtim boşanmak istiyor. Kimseye anlatamıyorum size danışmak istedim, biraz uzun?