Herkes böyle kafasının dikine gidip sidik yarıştırma derdine düşerse evlilikler bir ay bile sürmez... Biri bir halt yemiş öbürü başka bir halt sonrasında özür dilenip öpüşüp barışılacağı yerde aman kuyruğum dik olsun b*kun içinde de olsam hesabı... Aile olmak yuva kurmak öyle kolay değil.. Seviyorsanız özür dilemeyi bileceksiniz, gerekirse sineye çekeceksiniz.. İkinizde fazlasıyla almışsınız dersinizi konuşun anlatın kırgınlıklarınızı yuva yıkmak kolay ama kurmak çok zor.. Allah yardımcınız olsun, yanlıştan dönersiniz umarım ikinizde yakın zamanda...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşin çok saçmalamış ya kısa kadın yatakta daha iyi bir kere benimde sevgilim benimle alay ediyor 158 im bende senin gibi susuyorum kozlarım olduğu halde. bunlar ne kadar bencil ya keşke baştan evlenmeseydin bide benimki önceki çıktığımda boy vardı fizik vardı diyor bende tip yoktu diyorum yüz olarak ben daha iyyim fizik olarakta benimdr ama o hep onu diyor sinir oluyorum demekki hıylu huyundan vzgeçmez
12 Yorumla
Soran+1 yılya seninki yine iyi. benimki kompleksli tip 0larak beni ona göre beğeniyorlar ezik hissediyor kendisini. bu şekilde tatmin oluyor beni ezerek. bende bunu yeni farkettim
Cevap sahibi+1 yıleşinin yaptığı sadece saçmalık nolursa olsun onunsun böyle dememesi lazımdı güncellermelerinide okudum bende diyemedim dediklerini söyle ona
Gizli Üye(36-45)+1 yılnası oluyomuş görmüş tipik saygısız gevşek insan işte. hemen dağılmış demek ki içten içe biliyo bekliyodu ulan burdan vurmaz inşallah diye. sen hiç ses etmedikçe yok ya artık bir şey demez diye düşündü. hiç beklemediğin anda en hassas yerden vurmuşsun. daha 4 ayda bu kadar kırdıysa soğuttuysa ilerisi görünmüyo bu işin. arada şaka yapmak takılmak başka ciddi ciddi alay etmek başka. uğraşma hiç baksana zaten bir sözle boşanmaya karar vermiş erkekliği sorgulanmış beyefendinin. gerçekten sevmeyi bilen birini bulursun.
12 Yorumla
Soran+1 yılvalla defolsun gitsin umrumda değil. benden başkasıda almaz zaten onu. ailesi de çok uyarıyordu soğutucan oğlum kızı diye. şimdiboşanınca onu haksız bulucaklar yardım bile etmezler ona. ileride çok aricak beni çok.
Cevap sahibi+1 yılbunu dicek hale geldiysen bu iş çoktan bitmiş. tam tipik eksikliğinin farkında olan onu başkasını ezerek kapatmaya çalışan zeytinyağı misali insanlardanmış. görmüş boyla dalga geçmek daha doğrusu hassas yerden vurmak nası oluyomuş. ama ettiğini bulduğunu anladığını sanmam. benim yaptığımla senin yaptığın bir mi diye düşünüyodur. 1 2 dedin insan olan ses etmese bile bakışından tavrından anlar kırıldığını bir daha yapmaz aynı şeyi seninki maşallah cılkını çıkarmış. çok iyi karşılık vermişin yalnız fena oturmuştur içine. bir daha evlenirse korkar yine alay edilirse diye.
bakiyorumda burdan böyle yazinca haklı sen gibi gözüküyorsun ama eşin ne diyor onu dinledikmi hayır. eşin seni sevmese evlenmezdi saten şakasina boyunla dalga geçmiştir belkide seni kizdirmak hoşuna gidiyor hoşuna gitmiyorsa evlenmeden önce fark edip söylemedinmi?
Bu arada eşinin her yeriyle dalga geç fazla takmaz ama sen penisiyle dalga geçersen onuru kırılır erkekliğini hiç saymiş olursun aklına kötü düşünceler gelir istemsizce kusura bakma suçun büyüğü sende gidip özür dilede evliliğini kurtar..22 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın ama eşim kompleksli. etrafındaki insanlar beni tip olarak çok beğeniyor ona takılanlarda oluyor "olum bu kız sana niye baktı o kaşlara" diye. eşimde kompleks yapmış beni kendisinden yüksek görmek istemiyor bu şekilde beniezerek tatmin oluyor kendi fikri düşüncem. ve o şekilde alay etmeyi bende istemezdim ama bu kadar soğuyunca kırılırmı diye düşünmekde gelmiyor içimden. o derece sildim onu. en ufak bir "belki düzelir" umudum olsa demezdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
+1 yıl"Kendine yapılmasını istemediğin hareketi başkasına yapma." demiş atalarımız. Oncelikle boşanmayin bosanirsaniz da üzücü olur. Yuva kurmak cok zor. Birde boşanma olursa her iki taraf icin daha da zor olur (ozellikle bayanlar icin). Gelelim. sorunuza bence ayıp etmiş hemde çok. Sizinle evlenirken söylediği sözleri yemin ettiğini unutmamalı. Bunlari unutup cinsel yönden doyduktan sonra sizi kucumsuyorsa yazık. Eşiniz maleseff sorumsuz bir insan ve sadakata inanmiyor. Sizin kusurlarıniza laf ediyor fakat kendi kusurlari soylendiginde ise trip atiyor dünya yi kendi etrafinda donuyor saniyor. Hayirlisi oksun gönlünüzce.
10 Yorumla
+1 yılSende ayrilmak istiyomusun yapcak bisey yok hayirlisi olsun
Zaten bunlara takiliyorsan o evlilik yurumez
Daha kendi egolarinizi asamamisiniz
Ikinizde ergen gibisiniz
bir yuvanin yikilmasi cok uzucu bisey ama bu yuvanin ileriside gozukmuyor
Ya oturup dogru duzgun konusup bu sorunlari asacaksiniz
ya da uzatmadab saygiyla bitirceksiniz26 Yorumla- +1 yıl
Bu arada 4 aylık evliyseniz bosanamazsiniz , yasal olarak bosanmaniz icin 1 yılın dolmasi lazim
Soran+1 yılBak ben gerçekten çok olgunca davrandım 1 yıldır (nişanlılık dahil) güldüm takmadım ama evlendilten sonra çok arttırdı. Nişanlıyken bırakırım diye korkuyordu sanırım, evlenince saldı. Benle alay etsin boyumu takmam ama başka kızlarla kıyaslatılmak çok acıtıyor gerçekten. İş yerine gittim bir şeyi unutmuş vermek için. Bana dedi ki senden önce bir bayan uğradı buraya boyu 1.75 ondan sonra seni görünce gözüme bir ezik gözüktün, dedi. Daha ne diyeyim ben allah aşkına?
- +1 yıl
Sonuna kadar haklısın, gercekten seni anliyabiliyorum, hic bir kadin bunu kolay kolay kaldiramaz
Fakat bosanmak en kolayi
Eyer ki icinde biraz sevgi varsa
Direk bosanmak yerine bir sure birbinizdeb uzak kalin, ailen yanina git
Belki hatalarinin farkina varir - +1 yıl
Bu soyledigim aklına yatarsa, ona ara verelim deme bosanalim de ki, senk kaybettigini anlasin
Erkekler bazen kadınları kaybedince degerini anlar
Soran+1 yılöyle yapıcam teşekkür ederim bu bilgi yararlı oldu, ara verelim demem artık :)
- +1 yıl
Rica ederim
Kafana takilip sormak istedigin bisey olursa
Bilgim dahilimde yine yardimci olmaya calisirim
Iyi günler
Büyük bir merakla ve sonuna doğru da seni takdir ederek okudum tüm yazdıklarını! Bence olabilecek en güzel şekilde karşılık vermişsin. Sakın geri adım atma! Bence herkes sınırını bilmeli, hele eşini kimse dış görünüşünden ötürü bu şekilde rencide etmemeli! Boşanırsanız senin adına büyük bir kayıp olmaz, bundan emin olabilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim destek çıkman beni gerçekten mutlu etti
Öncelikle sonuna kadar okuduğumu bilmeni isterim. Sayfalarca yazacak yorum olmasına karşın sadece şunu söylüyorum sana.. Ben evlenmedim ama evlenen çok arkadaşım dostum var boşanan da oldu şunu analiz ettim bir evin içine girene kadar sevgi, saygı, güven.. girdikten sonra gerçek yüzünü görüyorsun ilişkinin işte bu çok acı! - Senin durumunda ise kısasa kısas yapmışsın bence yerinde olmuş! Hak etmiş! Hoşlanmadığını belirtmişsin ki bu özgüven sorgulatıcı bir durum ama seni dinlememiş ve üstelemiş! - Kısaca şu zaten bitmiş!! Umarım hayatında güzellikler bekliyordur seni hayırlısı böyleymiş bazen bahane olur ufak görünen ama büyük hadiseler.
10 YorumlaEşin haddini çoktan aşmış zaten. Asistanım ile yemeğe giderim v. b. sözler bile bir kadın için boşanma sebebidir. Önünde 2 seçenek var ya boşanacak hayatına kaldığın yerden devam edeceksin ya da bu odunu alıp yontacaksın adam edeceksin. 2. seçeneğin kötü yanı şu genelde böyle odunlar yontulduğunda başka taraflara kaymaya başlayıp onu yontanı beğenmezler. Kısacası sen ceremesini çekersin başkası kaymağını yer bence hiç kendini yıpratma mutsuz olacaksın bu aranıdaki konuşmalar hiç unutulmayacak en temizi tamamen bitirmektir.
10 Yorumla
+1 yılO adam seni kafasindan silmis zaten bence ayrilmak istiyor bahane ariyor. Soylenen sozlere bakarmisin ne kadar kirici ne kadar asagilayici. Hemde nikahli karina söylenecek sozlermi. Sen takma bosver ne hali varsa gorsun ayrilirsada ayrilsin hayat bir sekilde devam ediyor kismetten ote bisey yok
14 Yorumla
Soran+1 yılO herkesle alay ediyor. Herkes ondan şikayetçi işyerindekiiler eski arkadaşları vs. 2 arkadaşı tek var o derece herkes uzak duruyor.
- +1 yıl
O zaman surekli kaybetmeye mahkum olacaktır. Cevresindeki herkesi kaybedicektir. Seni dahi. Seninde ona karsi hislerin azalmistir bunu azda olsa anlayabiliyorum. Ulan ya deliriyorum
Soran+1 yılazalmayı ge ç tiksiniyorum ben. Eve gelince dışarı çıkasım geliyor ama iş yorgunu oluyorum çıkamıyorum
- +1 yıl
Icine dert etme bosver yasamak guzel su akar yolunu bulur o seni kaybettigine üzülsun
+1 yılne kadar aciz insan ya insan nasıl eşiyle dalga geçebilir benim eşim tek gözü kör olsun topal olsun harbiden onu daha çok severim kuşkusuz. Nasıl insan bunlar ya aklım almıyor şu gelip geçici dünyada alay etmek kadar boş ve kötü birşey yoktur. Sorsan müslümanım diye geçinirler...
12 Yorumla
Soran+1 yılBen fark ettim o çok kompleks yapmış. Dışarıda beni beğeniyorlar lütfen kendini begenmişlik olarak algılama. Ama bunu çok kafaya takıyor bu kız sana niye bakmış diye takılyıor çevresi, bu eksiğini beni ezerek kapattığını sanıyor öyle düşünüyorum
- +1 yıl
he öyle olabilir ama böyle yapmasına gerek yok seni daha çok sevebilir sevgisini kanıtlayacak şeyler yapabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yıl:D :D :D Çükten dolayı bir evlilik bitiyor inanılır gibi değil. Lafı çok sağlam koymuşsun haketmişte. Ama evliliği yıkmaya değer mi? Oturup konuşun. Aptallık etmeyin. O da sana karşı yaptığı bu terbiyesizce şakalara son versin. Özür dileyin birbirinizden sarılın öpüşün barışın.
14 Yorumla
Soran+1 yıllafın gelişi söyledi sanırım. ciddi olduğunu sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılSon yazdıklara bakılacak olursa iş ciddiye doğru gidiyor. Söylemek istediklerini yutarak bir yere varamazsın. "Boyumla ilgili yaptığın şakalardan çok inciniyorum. Bende sana neler hissettiğimi anlaman için böyle dedim" gibisinden bir giriş yaparak bu durumu düzeltmelisin. Aşkta gurur olmaz siz evlisiniz. Gidip konuşmalısın. Çünkü kıyas yaptığımızda senin söylediklerini hak etmiş ama bir açıklamayıda hak ediyor eşin. Senin ki biraz daha ağır kaçmış.
Soran+1 yılya ben herşeyi dedim küstüm kızdım olmadı. onun annesi ile babası abiside uyardı soğutucan kızı yapma etme deddiler olmadı. düzelmiyor ve ben çoktan soğudum
Cevap sahibi+1 yılDallamaya denk gelmişsin yapacak bir şey yok boşan o zaman. Millet fındık kurduna hasret. Senin kocan kıymet bilmiyor. Penisini senden çok seviyormuş demek ki. Sana değer verip özrü dilerim karıcığım haklısın diyeceği yerde olay nerelere gitmiş. Gönül almasını bilmeyen yol almasını öğretir bu hayat.
+1 yıloooooo gülsemmı aglasammı bılemedım (ama güldüm ne yalan söliyim :D ) kötü bir durum asılında keşke hic evlenmeseydin madem "şaka" larını kaldıramıyodun degışcegıde yok zaten ( evlencek yaşa gelmiş adam nesı degişcek ) ama sende fena laf sokmuşsun vesselam
12 Yorumla
Soran+1 yılben şakalarını kaldırıyorumistediği kadar alay etsin ama başka kadınlarla kıyaslamasın. yok gözüme ezik gözüktğn demesin. evlenmeden önce böyle bir kıyaslama hiç yapmamıştı
- +1 yıl
valla bence ayrılmak en ıyısı ama nıhayet sonuc snın cunku ılerısını dusununce cocouk var bunun ıhtıyarlılıgı var varda var
+1 yılÇok kaşınmış çooook
Ama senin lafın kesinlikle boşanma sebebi belliki zaten güveni yokmuş.
Fakat çok ergence davrandığı gelişimini tamamlayamadığı belli.
Tabi ki sende çok haklısın. o son söylediği laf kavgada bile söylenmez
İlerde düzelir demek isterim ama senin lafını hiç içinden atamayacak ve bu onda güvensizlik yaratacak14 Yorumla
Soran+1 yılne olursa olsun umrumda değil soğugum hatta tiksiniyorum. Ben çok düşündüm beni kıskandığını anladım. Kendini begenmişlik gibi oolmasın lütfen yanlış anlama, ama ben genelde beğenilen bir kızım. abisi bile sofrada şakayla karışık alay etti eşimle sen bizimkine niye baktın diye. Eşim büyük ihtimal kendi eksiğini beni ezerek kapatıyor kompleks yaptıgını düşünüyorum
- +1 yıl
Kompleks olduğu bariz zaten canım
Senin tiksinmende soğumanda çok normal
Asla kullanılmaması gereken laflar bunlar
Hakkında hayırlısı olsun.
Tüm kızlara söylüyorum ergenlerden uzak durun
Soran+1 yılkşeke en başta uzak dursaydım, şimdi paçamı ne kadar erken kurtarsam o kadar kar..
- +1 yıl
Aynen canım.
Vardır bir hayır gönlünü ferah tut 😊
+1 yılOkuduğum ve anladığım kadarıyla insan gibi söylemişssiniz evlilikte de saygı unutulmaz bir unsur ama eşiniz gerçekten olgunluktan nasibini almamış sanırım bu kadar saygısız bir insana çok bile dayanmışsınız bence
40 Yorumla
+1 yılhakettiğini yapmışsın da şimdiye kadar zaten bu kadar lafa senin boşanman gerekir di özgüvenini kaybetmene neden olmuş bir ömür dalga geçilmeyi mi planlıyorsun.
11 Yorumla
Soran+1 yıl4ay oldu boşanmayı düşünüyordum ama 4ay olması hep bir yerden dur yapma dememe sebep oluyordu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir gün sevgilimle tartışıyoruz ben ona birleyler yakıştırıp benzetip dalga geçiyorum çok sinirlendi kavgaya başladık aklına birşey gelmedi sen de benziyorsun gıcık öffff manyak dedi bulamadı birşey o an ona sımsıkı sarıldım bana dedi ki seni öyle bir yerdesin ki içimde hiçbir şeye benzer değil yakın bile görmüyorum anlıyor musun beni dedi o gün yüzükleri taktım ve 1 sene sonra evlendik 3. çocuğumuza hamile şimdi...
20 Yorumla
+1 yılon numara yapmışsın iyi ki kendi kırıldıklarını da karıştırmamışsın. okurken ben buradan sinirlendim. Görsün nasıl oluyormuş eşi tarafından beğenilmemek yahut 4 ay boyunca diyelim zevk aldın hepsini numara sansın iyi olmuş boşanmayı da hakediyor
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim, zaten pişman olmuş belli ama süründürücem daha
+1 yılYani iki insanın uğraşarak kendi hayatını berbat etmesi böyle bir şey sanırım ne gerek var bu tarz saçma sapan şeylere hiç anlam veremedim
12 Yorumla
Soran+1 yılbak gerçekten ben çok alttan aldım sustum güldüm. ne geldiyse başımıza onun yüzünden geldi
- +1 yıl
O zaman bir dönem bunu devam ettir ki burnu surtsun ve tekrar lamiyacagina emin ol böyle kırıcı seyler sürekli olarak olmaz yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendisi istemiş bunu valla yine iyi dayanmissin kız helal sana. Bu okuzler böyle ışte onların kusurunu eksikligini biz görmüyoruz görsek bile yüzlerine vurmuyoruz sonra kendilerini bisey sanıyorlar g. tleri kalkıyor. Bana bu kız bakiyorsa daha kimler kimler bakar moduna giriyorlar. Ayrıca hem boy hem işlev çok önemli 😄😄 bilmiyorum işlevinden gerçekten memnun musun değil misin ama
10 Yorumla
+1 yılesin o kadar saka yapiyorsa seni kucuk dusuruyorsa, sende ona ayni sekilde davranma hakkin var... yani yerden goye kadar haklisin... ne ekersen onu bicersin misali... afferim sana !!! ins hersey diledigin gibi olur !
11 Yorumla
Soran+1 yılamin inşallah
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEğer sana şaka yollu takılsaydı senin ona dediğine de gülüp geçmesi lazımdı. Senin sözünü ciddiye aldığına göre sana söylediklerinin hepsi kendi düşüncesi yani şaka felan değil. Ne mi yapacaksın? Eğer içinden cevap vermek geliyosa bir daha sana bir söz söylerse sen bana laf sokarken iyiydi ben kavga etmemek için sabrediyordum ama ben sokunca hemen kaçtın gittin de.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 680 cevap paylaştı. şaka resmen kaka olmuş benim de boyum 1.87 eşimin 1.60 ve 11 yıllık evliyim hiç alaycı bakmadım düşünmedim ve o da benim hem boyumdan hen işvemden çok da memnun bence bir birinize kırıcı olmazsaydınız iyi olurdu işte daha yeni evlisiniz sizin şimdi yataktan çıkmamanız lazım canım benim
10 Yorumla
+1 yılsonuna kadar haklısın ama yaptıgın hata konusmamak olmus keske sende kendı duygularını anlatsan bende boyle boyle hıssettım senınde hıssetmenı ıstedım desen olurmus bosanmak 5 dk ama ya sonrası bunlarıda dusunmelısın bence bı yuva cok zor kuruluyor bence ogretmeye egıtmeye calıs olmazsa o zaman ayrı
10 Yorumla
+1 yılkeşke evlenmeden önce iyice analiz edeydin.. sadece panisi değil.. beyinide bayağı küçükmüş.. tabi hiç kimse boşanmak için evlenmiyor.. ama ailende bu olaya vakıf olsun en doğru karara varın.. boşanmakta.. hayatın sonu değil..
10 Yorumla
+1 yılHaketmiş bence.
Bende bu tarz takılmayı severim insanlara ama en az o kadar kendimlede dalga geçerim. Çünkü Allah vergisi şeyler ve insanların kırılabileceğini deneyimledim hemde ne kadar samimi olursan ol.
Sanırım eşinde biraz şımarıklıkta var. O yüzden bu denli sıkıntılı.10 Yorumlahayırlısı olsun hakkında bazı insanların hassas olduğu konular vardır adamın bam teline basmışsın demekki
11 Yorumla
Soran+1 yılnereme basıldıysa orasına bastım
- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılvalla ilk cevabın 10 numara olmuş ağır mağır sesini kesmişin boşanalım dediğindede aynı diyemedim dediklerini diyecekt, n yanlış yapmışın
13 Yorumla
Soran+1 yılonu demek için daha zaman var ama daha evli kalırsan getiricem burnundan.
- +1 yıl
ben senin tarafındayım anlattıkların birebir doğruysa sonuna kadar haklısın
Soran+1 yılteşekkür ederim benim tarafımda olan insanları gördükçe mutlu oluyorum gerçekten
+1 yılBunun icin yuvani yikma eger seviyorsan, o da ders alir belki bundan ve bir daha yasamazsiniz. O da erkeklik gururuna yedirememistir eger barismak istiyorsan sen biraz alttan al birdaha olmaz bence.
10 Yorumla
+1 yıladamda kaşınmış ama.. bir adam hanımına oyle der mi.. evlenmeseydin o zaman..
14 Yorumla
Soran+1 yılBende aynısını dedim. Gerçekten alay etmesi zoruma gitmiyor çünkü zaten her kız kısa bu ülkede. Yani genel olarak. Ama zoruma giden başka kızlarla beni kıyaslaması. Yok uzun kız görüyorum arkadan seni görünce ezik gibi geiyorsun gözüme demesi. Küsüncede şaka yapıyorum ben seviyorum seni diyor. Nişanlıyken çok demiyordu ayrılırım diye korkuyormuş. Evlenince rahatça ediyor. Ben bu kadar berbat dereceye getireceğini bilmiyordum bilsem evlenmezdim kesinlikle, ama çok çirkinleşti
- +1 yıl
Aslında sen gormussun onun oyle dusunecegini ama yinede guvenmişsin. bilmiyorum ben kısa boylu oldumu daha sevimli gelir.. minik serce gibi daha cok koruyucu olurum gerci kendimde cok boylu degilim ama evlenince de degisecegim sanmam.. demek istedigim bir insan neyse odur.. seninki bastan kokmus.. onceden hesabını kesecektin.. gidecekse o zaman gidecektin.. .. o zaman kendine gore boylu birini bulaymıs derler adama :)
- +1 yıl
eger sen gercekten ayrılmak istemiyorsan fazla uzatma.. ama onu uyar. bu sana ders olsun benim ne hissettigimi anla sana son bir sans veriyorum de. o sekilde toparlarsanız toparlarsınız.. belki sana hak verir.. ama sen korkun olmadıgını goster.. yani oyle canının her istedigini yapamamalı.. ozellikle saygısızlık.
Soran+1 yılşuanlık gerçekten ayrılmak istiyorum yüzünü bile bakmak istemiyorum. hayırlısı bakalım zaman ne göstericek
Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. insanlar uzuvlarıyla dalga geçilmesinden hoşlanmaz, bunu kim başlattı ise o haksızdır.
11 Yorumla
Soran+1 yılO başlattı 1 yıldır susmuyor. Ben en son patladım
Kocan öküz. Bu öküzle nasıl evlendin? Gözünde aklında perde mi vardı? Ama yuva yıkmak iyi değil. Olumlu düşünmeye çalış.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilim 190dı ben 167. O da çok dalga geçerdi. Sürekli kısasın derdi ama yeri geldiginde kısa kızlar çok tatlı da derdi. Bu yüzde ben alınmadım hiç. Evliliginiz hakkında yorum yapmak bana düşmez ama hoş olmayan şeyler var. Tercih sizin ne yapmak istiyorsanız onu yapın kimsenin etkisi altında kalmayın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılEğer ki lafı kaldiramiyorsan laf söyleme arkadaşım. . . !!! 😡
Sen haklısın eğer olay cidden böyle ise ;-)
He aslında olay şu ;
İkinize de temiz bir sopa ortada bir şey kalmaz... NET.10 Yorumla
+1 yılöyle adamla neden evlendın be arkadas oyle adamında aklını sky ben serefsızmıs
11 Yorumla
Soran+1 yılevlendikten sonra çok değişti çok kompleks yaptı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle bir karakterler nasıl evlenebildin ki bunlar komik te değil ayrıca , neyse herşeyin hayırlısı herşey boy değil sonuçta bu hayatta iç güzellik ve gülebilmek çoğu şeyden önemli şu an hayatımda 161 boyunda biri var ve biz gayet iyi anlaşabiliyoruz ve gayette mutluyuz bende herşeyle alay edebilen biriyim ama karakterlerle alay edilmez.. bu arada boyum 194
10 Yorumla
+1 yılafferin kız sana valla helal olsun! :D
çok iyi yapmışsın... ezdirme kendini bacinik :D :)10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizin evlilik artik bence bitmis cunku bir kAdinda biterse biter ve ayrica boyunda kisa degil onemli olan huyun karekterin. ayrica cokta guzel kadinmissin. o adam coktan hak etmis. bundan sonraki kesin kararin nedir?
16 Yorumla
Soran+1 yıl5-6 ay daha sabredicem daha çok yeniyiz. sonra ayrılmayı planlıyorum. bu 5-6ayda da başka şehirde olucam başka yerde iş bulucam
Cevap sahibi+1 yılHangi sehirde nasil bir is bulmayi planliyorsunuz? herkesden uzaktami tanidiklarinin falan?
Soran+1 yılşu an istanbuldayım hemen iş bulmam biraz zor olur bir de başka şehirde kalabileceğim yer yok ayarlamak da gerek. Babamın gökçeada da işlettiği bir pansiyon var oraya geçmeyi düşünüyorum hem işletirim hem kalırım. Nisan havalarda ısındı müşterilerde gelir yavaş yavaş. ama babama ne diyeceğimi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBabanin bu duruma pek sicak bakacagini sanmiyorum. ozeli acsam yazarmisin konusuruz. konusa konusa belki bir yol bulunur
Cevap sahibi+1 yılKabul edersen sormak istediklerim var
Cevap sahibi+1 yılSelam buralardamisin
Valla bence ya kendinize çeki düzen verin ya da ayrılın cinsellikte doyum önemli? Yaşınız kaç bu arada tsvırlar çok çocukça
14 Yorumla
Soran+1 yılBen 23 o 25. Emin ol kimsenin göstermediği olgunluğu gösterdim o çocuk gibi. Bende en son patladım.
Soran+1 yılmesleğim var boşansam zorluk çekmem. ama 4 ay çok kısa bir süre biraz beklemeyi düşünüyorum
+1 yılDinsizin hakkindan imansiz gelirmis
Iyi yapmissin. yüz verme akillansin iyice.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir erkeğin penis boyu ile dalga geçilmesi hoşuna gitmez sen eşi olarak dalga geçince o daha çok kızmıştır
12 Yorumla
Soran+1 yılbeter olsun
Cevap sahibi+1 yılNeden kızdınki bu kadar ona
Geçmiş olsun öyle bir şey demişsin ki geri dönüşü yok gibi artık.
11 Yorumla
Soran+1 yılolmasın zaten
Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı. Is zaten rayindan cikmis bosa tekrar cabalama.
Kes at.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz birbirinizi severek evlendiğinize emin misin ne buldun o tek Kasta neyi vardı?
12 Yorumla
Soran+1 yılben sevdim o da seiyordu ama evlendkten sonra insanlar çok konuşmaya başladı. kendini begenmişlik gibi algılama lütfen ama insanlar beni ondan yüksek görüyordu güzellik olarak bunu da belli ettiler. o sanırım kompleks yaptı beni ezerek kendini yüksek görüyor. ama sevdiğini de söylüyor anlayamıyorum gerçekten
Cevap sahibi+1 yılKötü bir huyu varmış. Ama sende kinci sin intikam almışsın
+1 yılşimdi benim nasıl hissettiğimi anladım mı diye sor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılman mantıklı olur. Böyle bir insanla ömür geçmez, yol yakınken dön.
10 Yorumla Boşan gitsin sana soylemediği şey kalmamiş ama sen söyleyince uzulmuş öylemi yok öyle bir dünya.
10 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın. Adam tam pislk sekreter götürmekde nedir lan yediririm ona o sekreteri
10 Yorumla
+1 yılKomplexi daha büyükmüş. Bu yüzdende boşanmaz heralde barışırsınız
10 Yorumla
+1 yılCok merak ettim bu kadar dert edildiğine göre ne kadar :) yazdığınıda okumadım üşendim :)
10 Yorumlaiyi kapagi koymussun hak etmis sonuna kadar haklisin taviz verme
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Tamda cuk diye oturtmuşsun sen değil o pişman olsun boş ver canım o seni hak etmiyor bence 😉
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsonuna kadar sen haklsısın zamanında çok dalga geçmiş şimdi bu yapılınca hiç kızmaması gerek boşver biliyorum ve tahmin ediyorum kafan çok karışık morallerin bozuk
10 Yorumla
+1 yılSen haklisin bu evliligin sonu gorunmuyo kompleksli bir adamla omur gecmez
10 Yorumla
+1 yılEn iyisini yapmışsın daha iyi yapılamazdı ama zaten psikolojik olarak belli adamın iç sorunları olduğu bırak geri döner
10 Yorumlaolur böyle şeyler Allahın yarattığı şeylerle dalga geçilmez kimse boyunun boyunu istediği gibi ayarlayamıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerin en can alıcı konusudur bu :)) bana göre az bile yapmışsın ki öyle bir durum varsa bile hayatın boyunca bu şekilde devam edemezsin senin de tadını Alman gerek
10 Yorumla
+1 yılBir mall ile evlisin.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaboww.. adam hem şaka yapıyor hem karşılık alınca kaldıramıyor. işin zormuş arkadaşım
10 Yorumlaayıp etmişsin o senle dalga geçse ne derdin
15 Yorumla
Soran+1 yıldetayı okumamışsın belli ki
Soran+1 yılyazdım işte başka birşey yok. ama ben çok alttan aldım sabrettim patladım artık
İkinizde haketmissiniz laflari bu ne bicim kari koca iliskisi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi yapmışsın yaşlarınız kaç?
12 Yorumla
Soran+1 yılben 23 o 24
Cevap sahibi+1 yılDoğruyu yapmışsın, O kadar dalga geçmeye hakkı yok.
+1 yılsen haklısın burada kesinlikle
10 Yorumla
+1 yılBence haketmiş çok güzel laf koymuşsunuz :)
10 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat