Arkadaşlar biraz mutsuzum. .
Penisim büyük patnerim acı çektiğini söylüyor ne yapcam sastim kaldım. .
Bir fikir bir akıl. .
Penisim büyük patnerim acı çektiğini söylüyor ne yapcam sastim kaldım. .
Bir fikir bir akıl. .
bayanlar baylar! bilimsel bir gerçektir ancak şu anda makalesini arayıp bulmakla uğraşamayacağım. diyorki! erkeğinki hiçbir zaman bir kadının alamayacağı kadar büyük olmaz. sorun ya kuruluktur ya da kendini sıkmasıdır. yani ön hazırlıklarınızı iyi yapın. kadınınızı iyi hazırlayın. sorun bir anda çözülüverir. benimki de çok büyük ama şimdiye kadar bundan şikayet eden olmadı (gerçi büyük kelimesi de göreceli kalıyor).
kayganlaştırıcı kullan ancak en büyük sorun psikolojik normalde eşinin daha fazla zevk alması gerekir..
Kayganlastirici sağlıklı değil ama
dostum benimkide büyük özellikle kız arkadaşım ters dönük pozisyonlarda olduğu zaman tam giremiyorum canı yanıyo buda bizim gibiler için sıkıntı herhalde.. hızlı zaten yapamıyorum hemen kasıyo kendini ama kayganlaştırıcı azda olsa işe yaradı bende ters pozisyolar hariç klasik kız oltta sen üstte olacak şekilde işimi gördü krem ama yinede beni tatmin etmedi...
Kardes hep aynı pozisyonu yapıyorsun insan sıkılıyor ya
tabiki sıkılıyosun diğer pozisyonlarıda yapıyosun ama yarıya kadar yavaş yavaş sok çıkar çat çat olayı yok yani
Öyle de zevk almiyor insan ben ilişki sırasında biraz sertim
valla dostum ilişkiye girdiğimiz normal 19 20 yaşlarında aile kızları sonuçta fazla açılmamış hem dar yani sert yapabileceğin insanda açılmıştır onun zevki ayrı onun zevki başkadır ama yeri geliyor insan sert istiyo sende haklısın
Sende hepsini sokmayıver yani. Acırsa poZisyon değiştir. Bilirim o acıyı. Eşimin de büyük. Acıdı çok girdi derim hemen pozisyon değiştirir. Devam ederiz.
Cevap
4Cevap
Kes onu, ikiye bol. Penis bagisinda bulun.
Ahahaha bizim ülkede öyle bir bağışı kabul eden bir kurum olsa pekâlâ. .
benimde penisim uyuk pozisyon degişikligi ise yarıyor..
Millet büyük ister kaç cm ki
Ölçmedim ama baya büyük
Kac cm?
Ölçmedm
Herkes öyle diyor bu sitede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar