Her zaman önce aşk sonra seks... Peki önce seks sonra aşk hiç olur mu?
Not: Sorunun benimle alakası yoktur, amaç sadece gözlem ve merak:))
Not: Sorunun benimle alakası yoktur, amaç sadece gözlem ve merak:))
erkekle kadın arasında bu değişir. erkeler asla sex için aşık olmaz. çok nadirdir. birlikte yaşam vardır birçok şeyi paylaşıyorlardır olabilir. kadınlar ise aşık olabilir. erkek cinsel ilişki kurduğu kadını basite alır. bana aşık oldu beni adamdan saydı demez. çok basit ulaştım benden başkasıda ulaşır diye bakar. malesef böyle bir anlayış var.
bu nedenle genç kızları hep uyarıyorum. aşk meşk sevgi sözleri sizi yatağa düşürmesin. nikah masasına kadar sabredin diyorum
çok düşük ihtimal milyonda milyarda bir * loto moto piyango çıkması gibi bişey * haberlere çıkmıştı loto çıkan sevgilisine hemen nikahı bastıran kadın vardı ))) milyarda bir işte hem piyango hem evlilik ama önce sex varmış da sonradan aşk oldu mu bilmem bana biraz zorlama gibi görünmüştü
Bilmem olur mu bazı romanlarda oluyor tabi edebiyata kanmamak gerekir.
Ama bence seks aşkı getirmez ama sevişmek getirebilir.
Sanmıyorum zaten cogu ilişki seks sonrası bitiyor istediğini elde ettikten sonra
Cevap
16Cevap
genelde kadının erkeğe aşık olmasıyla sonuçlanır bu durum.
önemli olan erkeğin performansıdır. yani çok abartmaya gerek yok, 17-18 cm penis boyu ve uzun boşalma süresi ile nereye dokunup yalayacağını bilen bir erkek kadının erkeği değil, tanrısı rolüne geçeceğinden kadının aşık olması doğaldır.
Önce seks olması kadını basit duruma düşürür. Kolay elde edilen biri haline gelirsizniz. Sonuçta erkek her seks yaptıgına aşık olamaz oyle olsa idi genelevlerde kadın kalmazdı
Bi kıza cak sonra aşık oldum niyet bu olamaz mantıksız o işi yapıyorsanız niyet zaten belli
olabilirde olmayabilirde. şimdiye kadar tanımadığın bir erkek olur aşk yaşarsın belli olmaz.
aşkın nasıl geleceğini kimse bilemez... stockholm senrdomu diye bişey bile var...
Sıralamam şöyle önceliğe göre.. ...
Hoşlanmak -Sevgi - Sevişmek - Aşk ( belki ) - Seks. her biri bir sonrakini doğurur...
insanı aşka getiren bence yine seks dürtüsüdür. Tek amaç seks olursa o aşk biter ama değilse daha da güçlenir..
kızın ilk tecrübesiyse erkekle birlikte ve seviyolarsa birbirlerini getirebilir ama onun dışında imkansın diye görüyorum ben
sanmam...
bence ikisi de farklı şeyler...
Olmaz abı ok zor ole bsy
fuckbody den nasıl sevgılı veya aşk doğabilir ki ?
4s kuralına göre mümkün :)
getirir
bence getirir
Sex=Aşk tır
çok çok ozrrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar