Bir araştırmada p*rno sitelerde kadınların en çok lezbiyen p*rnosu izlediği ortaya çıkmış? Sizde de var mı böyle birşey? Sebebi nedir? Her kadının içinde lezbiyenlik var mıdır?
Kadınlar en çok lezbiyen p*rnosu mu izliyor? Neden?
Lezbiyen filmlerinde de her şey şov olduğundan samimi olunmadığı açıktır. Kimse kendi cinsine fiziksellik dışında bir şey katarak sevişemez. Genetik kodlama hatası olur. Yapanlar veya isteyenler sadece bu filmlerden merak salıp kötü örnek almışlardır. Erkeklerin ezici çoğunluğu gay filmleri izlemez. İzlerlerse zamanla bu merak uyandırıp ilişki boyutuna geçecektir. Kadınların hemcinslerini izlememesi en doğru olanıdır.
okudum hiç tatmin edici cevap vermemiş kızlar. bende lez kategorisinde takılanlardanım :D izliyorum çünkü dokunuşlar şevkatli ve şehvetli geliyor içimdeki tutkuyu uyandırıyor. bu arada biseksüelim. tabiki birçok sahte videolar var yani yalandan yaptıkları belli. iki tutkulu kadını izlemek o samimiyeti görmek insanı heyecanlandırır. yani bence
Evet gerçekten öyle bir psikolog olarak hemen nedenini yazıyorum her insan az da olsa hemcinsine ilgi duyar açık ve gerçek ona bakarsan erkekler ATAERKİL toplum da yaşadığımız için genelde libidosu yüksektir aşırı heterodur kızlar libidosu düşük hanımefendidir. Toplumun bize aşılamak istedi rollere kaptırmayınız herkes biseksüeldir ama zamanla insanlar kültürel ve sosyal nedenlerden dolay homo hetero olur.
En İyi Cevaplar