Ama kızların kankisi olunca işler değişiyor, eski yıllarda cep telefonu yok, kızların da gidip bayiden alma imkanı yok, kızların tedarikçisi bendim, o yıllarda kızları yanıdım ama o kankilikten hiç çıkamazdım, ben hep kankiydim 😂
Zina yapmaktan iyidir ne yapayım söyler misin. 25 yaşındayım hala bakireyim benim de istegim var insanim sonucta ben de sevismek istiyorum merak ediyorum ama tutuyorum kendimi evlenmeden yapmak istemiyorum ama koca yok ekonomik ozgurlugumu almam lazim daha ne kadar bekleyecem
Keşke şöyle birşey olsa sevdiğimiz biriyle evlensek daha univeriste okurkende hem harama bulaşmasak hemde işte ayrıl başkasıyla sevgili ol acı cek ayrıl felan kalbiz sıkıntı cekmese ama şartlar bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Izledim hem de cok ve pismanim cubku igrencti hepsi
Tabi tabi hep de öyle olur zaten
Öyle zaten pismanlik ve mide bulantisi geliyor bana seni bileme
İzler izlemedim diyen yalan söyler erkekler beni masum zannetsin der
Ama kızların kankisi olunca işler değişiyor, eski yıllarda cep telefonu yok, kızların da gidip bayiden alma imkanı yok, kızların tedarikçisi bendim, o yıllarda kızları yanıdım ama o kankilikten hiç çıkamazdım, ben hep kankiydim 😂
izlemeyeni vardir illa.. ama izlerler..
iddia edenleri duydum, sadece birine inandım
Sana ne u l aaa n dır zooo
Niye izlemeyelim
Sapık mısın
Senin dediğine göre p*rno izleyen tüm erkekler sapık o zaman
Aynen
Yoo bence değil. Ihtiyac olunca izliyoruz mecbur ama cok duygusuzlar. Erotik filmleri tercih ederim ben
Nefsimizin dediği her şeyi yapalım o zaman
Zina yapmaktan iyidir ne yapayım söyler misin. 25 yaşındayım hala bakireyim benim de istegim var insanim sonucta ben de sevismek istiyorum merak ediyorum ama tutuyorum kendimi evlenmeden yapmak istemiyorum ama koca yok ekonomik ozgurlugumu almam lazim daha ne kadar bekleyecem
Ne diyim buna şimdi sen de haklısın yap mı diyim
Bul birini evlen
Yok evlenecek kimse. Hem bu öyle hemen verilecek bir karar degil. Ömür boyu hayatini gecirecegin insani seciyorsun sonucta
Orası öyle evet
Evlenince izleme bari
Neden izlemesinler
Sapık mısın
Sapiklikla ne alakası var ki erkekler kadar kadınların da ihtiyacı yok mu şeylerine taş mı baglasinlar
Erkekler izleyebilir mi dedim
Keşke şöyle birşey olsa sevdiğimiz biriyle evlensek daha univeriste okurkende hem harama bulaşmasak hemde işte ayrıl başkasıyla sevgili ol acı cek ayrıl felan kalbiz sıkıntı cekmese ama şartlar bu