+1 yılGeçmiş olsun.
Bu soruya iki ihtimalli cevap verebilirim.
İlki yaşadığın sorunu güvendiğin kişi ya da kişilerle birlikte hukuki bir zemine taşıyıp gerekli mücadeleyi vererek senin yaşama sevincini yok eden kişinin gerekli karşılığı almasını sağlayabilirsin.
Bu yol kolay bir süreç olmayacaktır. Ancak ; sonuçları seni ve yakınlarını üzecek, öfkelendirecek bir süreç olsa da onun yaptığının karşılığı verilecekse denemeye değer diyebiliriz.
İkinci yol ise şimdi yaptığın gibi yaşanan kötü anıları içine gömüp unutmaya çalışacaksın ve onu Allah'a havale edeceksin.
Bu da kolay bir süreç değildir. Senin psikolojinin ve dayanıklılığının çok güçlü olması gerekir.
Şunu söyleyeyim sana bunu yapan mutlaka çok ağır bir karşılık görecektir. İlahi adaletin terazisi yanlış tartmaz. gereğini yaşayacaktır.
Bütün soruların cevabını sen vermek zorundasın. Ancak; bu taravma sürecini aştığında kendini çok güçlü hissedeceksin.
Allah yarın karşına bir yiğit çıkartır, senin yol arkadaşın, hayat arkadaşın olur. Senin hiç ummadığın kadar mutlu bir hayat sürersin bu anları hatırlamayacak bir biçimde hafızandan silersin.
Yüce yaratıcı her şeye muktedirdir. Bu senin inancın ile de ilgilidir...04 Yorumla
Soran+1 yılIkinci yol benim icin uygun sanirim. sagol
- +1 yıl
Olabilir seçimi sen yapacaksın.
Kitap okumayı sever misiniz?
Soran+1 yılYani severdim.. simdi pek degil
- +1 yıl
Kişisel gelişiminize katkı yapacak ve psikolojinizin onarılmasında size yardımcı olabilecek kitaplar okursanız yararlanırsınız diye düşünüyorum.. Onun için sormuştum..
En İyi Cevaplar
o lanet aşağlık pisliği keşke şikayet etseydin. çok zor bir durum mutlaka. ama o adinin yaptığının cezasını bu dünyada görmesi gerek. Hadi diyorsun ya anlatamayacağımı biliyor diye yemin ederim gözlerim yaşardı üzüntüden. Rabbim güç kuvvet versin sana
01 Yorumla
Soran+1 yılSagol
Böyle şerefsizler ortalıkta başıboş dolaştığı sürece tecavüz ve kadın ölümleri devam edicek. Ne yapman gerektiği ortada şikayet ediceksin.. Ya da ailenden en güvendiğin kişiye söyle bir çaresine bakılsın. Bu durum senin özgüvenini kaybetmene de yol açmıştır eminim. Ama sen bunu durdurmazsan o terbiyesiz yine bir yerde sıkıştırabilir ve tecavüz edebilir.. Çok geçmiş olsun keşke yardımcı olabilseydim..
06 Yorumla
Soran+1 yılYok bir daha boyle biseye kalkisamaz yani sıkıstirma diye bisey olamaz. ilki de oyle olmadi zaten
Soran+1 yılHercekten yapamaz. cunku ilk oldugunda beni zorla arabasina bindirmedi. dershane donusuydu evine birakiyim dedi.. abi dedigim insan oldugu icin kotu dusunmeden bindim.. oyle oldu. aimdi beni zorla arabaya bindirme gibi bisey olamaz yani
Soran+1 yılBidaha olacagi korkusu yoktu bende. sagol sayende oda olucak
+1 yılInsan zaten karşı komşusunun abisine neden selam versin, karşı komşusunun abisini tanıma gereği neden duysun, bir gariplikler, değişiklikler.
02 Yorumla
Soran+1 yılKucuklugumuzden beri ayni mahhallede oldugumuzdan olmasinn.. kucukken beraber oyun oynadigimizdan olmasin.. simdi diyeceksin ki kucukluginden beri ayni mahallede oldugun insana niye selam vermezsin.. dimi
- +1 yıl
Bence güzel ilerliyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Cinsellik konusunda 331 cevap paylaştı. Ne diyeceğimi bilemiyorum.. bu zamana kadar beklemiş olman çok ciddi bir hata.. Şimdi senin söyleyeceğin iddaa olarak algılanıp ispat istenir. İspat edebilirmisin? Edemezsen eğer sen suçlu duruma düşersin..
03 Yorumla
Soran+1 yılPsikologa gttm ben. delil mi bu
- +1 yıl
Piskoloğun raporuna bağlı, ancak sen psikoloğa sebebi anlatmamışsındır. Dolayısıyla ruh hastası olarak da görünebilirsin!!!
Durumu kabullenip, olayı unutarsk hayata devam etmen gerekiyor. Bu kadar düreden donra bir şey yapabileceğini sanmıyorum. Karşı taraf da itiraf etmeyeceğine göre..
Unutma TR de yaşıyorsun..
Soran+1 yılEvet. bende kalicak bu olay bu yuzden
+1 yılSeni niye suçlaşınlar arkadaşım zorla tecavüz etti de salak salak iş yapma şimdi o herif seni elde etti ya nasıl mutlu olmuştur mahvet hayatını ben ve diğer erkekler nasıl kendimizi güzel bir kadın karşısında tutup tecavüz etmiyorsak oda etmeyecekti o paşanın oğlu mu laaann!
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOnların hayatının kararması önemli değil. Bu adamın gerçek yüzünü görmeleri iyi olurdu. Sana bunu yapmış başkalarına da yapabilir. Ama sen tabi çevreden korkuyorsan haklısın. Bizde de bazı insanlar suçsuz olduğu halde nedense masum insanlarıda o kişilerle aynı kategoriye koymaya çalışıyo. Ben aileni ya da durumunu tam bilmiyorum. Ama suçluların cezalanmasından yanayım. Tabi bu konuyu yaşayan sen olduğun için söyleyip söylemeyeceğini ya da ne zaman söyleyeceğini sen daha iyi bilirsin.
00 YorumlaKardeşim seni ancak senin gibi acı çekmiş biri anlar. Keşke karşıma tecavüze uğramış bir kız çıksa da ve ona sırılsıklam aşık olsam da geçmişin ona unuttursam. :(((
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha neler..
+1 yılAnlatmadigin sürece olan sana olur.
İçine attığın sürece, patlarsin.
Onun hayatı bunun hayatı kararmasin dersen, kendini karartirsin. Önce annenle konuş, sonra psikolog ile...110 Yorumla
Soran+1 yılPsikologa gidiyorum
- +1 yıl
Anlattin mi bunları ona?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Onun cevabı ya da önerisi ne oldu peki?
Soran+1 yılYa o kisim o kadar karisik ki. ilk anlattigimda aileme soylememi polise sikaytte bulunmam konusunda baya uyardi istemedim.. ilac istedim.. vermedi. cok uzun sure gittim. sonra farkli hal almaya baslayinca birakmak zorunda kaldim
- +1 yıl
Farklı hâl?
Soran+1 yılYani 3 , 4 ay kadar normaldi. sonra bana sana cinsrl terapi vermek istiyorum dedi. bu olay sende sorunlar yaratmis olabilir dedi. bir suru sey dedi iste. elime bir kagitverdi haftaya.. sorular vardi icinde. test halindeydi.. cevapladim. haftaya cevaplarima bakip teker teker konustu falan. yanlis dusunmedimyine.. hatta o sorulari nette arastirdim. evet cinsel terapiyle alakaliymis. ama sacma buldum. fazla samimi davraniyordu. derken biraktim.. h
- +1 yıl
Doğru yapmamışsın.
Sonuna kadar devam ettirseydin keşke tedavini.
Bir de dediklerini dinleyip polise şikayet etmeliydin. Bırak kim yanarsa yansın
Soran+1 yılNeden dogru yapmadim. cok alakasiz buldum bana yaptigi terapiyi
- +1 yıl
Sonuna kadar gitmeliydi tedavin.
Alakasız bulduğunu ona belirtip,. açıklama isteyebilirdin. Bu konularda eğitim alan o.
Neyi alaka neyi alakasız yapiyor bilemeyiz. Keşke polis kısmını dinleseydin...
- Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKanıtlayabilir misin o adamın yaptığını? Bunu sorarlar çünkü söylersen. Belki iftira attın diyecek hakim. Bunları da göz önünde bulundur. Evet belki sen doğru söylüyorsun da kanıt isteyecek. Sperm örneği dna vs vs.
00 Yorumla
+1 yılAbi cidden hak ediyorsunuz diyorum sadece. Yav sen böyle bir şeye maruz kalıp da nasıl şikayet etmezsin? Ya cidden bunu aklım almıyor...
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil yapiyim ya. kolay konusmasi. bunu ailemi anlatsam babam onu oldurur eminim. ayrica bana tecavuz edildiginin bilinmesini istemem.. ben bile kaciyorum her gun bundan
- +1 yıl
Sen olay olur olmaz söyleyecektin, ilk önce gidip polise şikayet edecektin. Onu bir evden alacaklardı, sonra ailene anlatacaktın işin aslını. Zaten sonra muayenede çıkardı. Sen de iftiraya uğramamış olurdun. Atarlardı içeri. Adalet yerini bulurdu. Şu an susarak o adamın elini kolunu sallaya sallaya dolaşmasına sebep oluyorsun. Ayrıca bunu başkasına da yapabilir. Yazık değil mi?
Soran+1 yılEvet oyle. ama anlatildigi gibi kolay olmuyor emin ol. bunu aciklamak cok zor gercekten
Şu an zatrm cok gec.1. 5 sene gecti
Hukuki olarak ya da psikolojik olarak yardimci olabilirim anca. ozeldn yazablirsenz
00 Yorumlaİşte bu yüzden kaç kızımız sessiz sedasız gidiyo polise git dicem ama o şerefsiz kendi istedi zorla bişi yapmadım dicek ve sıyrılıcak ve en kötüsüde kadınları korucak doğru dürüst kanun yok
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılSen suskun kalarak büyük bir hata yapmışsın arkadaşım. . . :(
06 Yorumla
Soran+1 yılIyiki susmusum. buraya sorumu sorunca daha iyi anladim.. cunku suclanicaktim.. bu belli
- +1 yıl
Olayın sıcaklığı ile suçlama olmazdı hemen muayene olup o şerefsizden DNA örneği bir delil olabilirdi :(
Soran+1 yılSuclama derken ondan bahsetmiyomsuan bu sorudaki yorumlardan birinde bile soylendi. madem o kadar uzaktin nasil tecavuze ugradin diyee.. iste insanlarda diycek ne yaptida tecavize ugradi
- +1 yıl
Yok öyle bir dünya o saçmalamaya başlamış o adam tecavüzcudur NET.
Soran+1 yılIsteama oyle sacmalayanlar cok olcak. yok oyle bir dunya deme aynende oyle
- +1 yıl
E o zaman öyle şerefsiz insanlar devam etsin şerefsizlik yapmaya he? 😡 Kızdım sana. !!! 😡
+1 yılKimin hayatı kararacak , senin hayatın aydınlık mı şu an sanki?
04 Yorumla
Soran+1 yılAilemin ve benim. en azindan Şu an sadece ben ve o biliyor. anlatrsamcumle alem duycak
- +1 yıl
En azından cezasını ceker hem manevi hemde cezaevi olarak canm , cümle alem duysun senin suçun yok ki :s
Soran+1 yılSenin sucun yok ki deme insanlar suclucak. Şu an yorumlarda bilr biri demis. mdem bu kadar uzaksin tecavuze nasil ugradin. insanlr benim icin neler neler derler
- +1 yıl
En azından ailenle paylaş canım
+1 yılbu noktada itiraf etmen zaten sana inanmazlar derler ki niye söylemedin bunca zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılSoyleyemedim. halada soyleyemem aslinda
- +1 yıl
anladım peki şu durumdan kurtulmak için yapacağın tek şey tanıdığın bildiğin herkesi herşeyi geride bırakmak
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerekli mercilere derhal şahsı şikayet et yaptığı yanına kalırsa başkalarının canını yakacak başkalarının canı senin yüzünden yanacak az vicdan sahibi olun başkalarını yakmayın biraz oalyları kovalayın peşini bırakmayın nedir bu ya
00 Yorumla
+1 yılAnlatmalisin herkes vebalini ödemeli senin suçun ne böyle yaşanır mi sana yazık degilmi hayatın kararmış
00 Yorumla
+1 yılya susup allah a havale edeceksin ya da gide eksin polise reşit değilsen 1 sene mahkeme sürer ve kanıtlayamazsan sen suçlu olursun kanıtlarsan da insanlar suçlar seni bvende allah a havale et
00 Yorumla
+1 yılbu bir çözüm mü? Anlatamamak.. Onları daha da cesaretlendirmek.. Senin tavrın onun bir baskasına da aynını yapmasına mal olacak iyi düşün..
01 Yorumla
Soran+1 yılAma anlatirsam ailemin hayati soner. benimde. Şu an kimse bilmiyor. anlatrsam herkez bilcek. ve benim hakkimda yalan yanlis ne konusulur allah bilir
+1 yılseni sonuna kadar dinlerim dert ortağın olur yardım ederim
tek istediğm bana güven lütfen00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki ailen bakire olmadgni bigun ogrenirse bu senin icn byuk bir sorun teskil eder mi ve ailen asiri tutucu bir ailemi orf adet felan bana aciklqrsan sana bir yol gostereblirm seni daha iyi anlarsam
05 Yorumla
Soran+1 yılAsiri tutucu. annem carsafli. bende kapaliyim zaten
Cevap sahibi+1 yılOzelden konusma sansimz var mi
Cevap sahibi+1 yılAnladgm kadaryla durum cok vahim
Cevap sahibi+1 yılSeni anlayp aile yapni ve pislolojik durumunu tam olarak anladiktan sonra ne yapman gerktgni soylemek istuorm ama burdan konuslmaz o yuzden ozelden yazablirsen konisurz
Cevap sahibi+1 yılNeyse sen blirsin sana bir kac tavsiyede bluncaktim sadce yemn edyorum sirf senin zor duruma dusmemen icin senin durimunda kiz kardesimiz veya bir yaknmz da olablirdi neyse gecmis olsun
+1 yılTecavuz derken icine girdimi her tacizi tecavuz sanmayin
00 Yorumlaİstersen doveyim 6 ay kendine gelemesin
Sonra da iyilesince keseyim çukunu vereyim eline.00 YorumlaÜstünden bu kadar zaman geçmiş..
Şu durumda adam seni suçlu bile çıkarabilir iftira atıyor diyerek.08 Yorumla
Soran+1 yılEvet buradaki arkadaslar soyledi.
Soran+1 yılYani yok. ortaya cikarmak olmaz Şu an anladim bunu.. burada bile deniliyor. ne yaptinda tecavuze ugradin.. olmaz
- +1 yıl
Onları dinleme boşver onlar bir organdan ibaret varlıklar fırsatları olsa ve ceza almayacaklarını bilseler onlarda acımadan yapabilecek kapasitedeler.
Senin için biraz zor olacak ama cebine çantana vs. Telefonun olur bir kayıt cihazı olur farketmez.
O kişiyle bu konuyu konuşmaya çalış ama kişinin anladığı dilden onu zarfla ve ağzından laf almaya çalış bülbül gibi ötmezse bişey bilmiyorum ama bunu yaparken tek başına olma her ihtimale karşı o kişiyle konuşurken o farketmeden bir kişinin gözetiminde olman senin için faydalı olur yine bir hayvanlık yapmaya kalkarsa hem şahidin olur hemde seni korur
Soran+1 yılBunu yapacak gucte biri degilim kesinlikle yapamam bunu... yinede sagol
Soran+1 yılEvet.. ama bende kalicak buna karar verdim.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1.5 sene geçmiş üzerinden sen yeni mi uyandın
anından karakolda alacaktın soluğu00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayat kararmaz. Şikayet edebilirsin. Et bence sana destek olacak inanacak birini bul annene anlat bence.
00 Yorumlapolise git diyçem yapmiçaksin. seni kimse eş olarakda almaz bilmem piskologa git
00 Yorumla
+1 yılGidip anlatacaksin sana yapan yarin bir baskasinada yapar.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılNe diyimki üzüldüm bir kızın daha söndü gençliği hayatı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı seyı yasadım ne zaman oldu bu olay yasamayan bılemez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl oldu madem bu kadar uzaksınız? troll oldugu burdan belli sie git
02 Yorumla
Soran+1 yılYorumlardan birinde anlattim. iste bu yuzden aciklayamiyorum. tecavuze ugradigimi duysa insanlar sen gibi tepki vercekler. allah bilir kiz ne yapti diyeceklerr.. sen gibiler yuzunden kardes senn
Cevap sahibi+1 yılya boş yapma uza
Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence anlat derim ama kanıtlayandasın bu da senin icin kotu olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılailene anlat bak kesin sonra cok pisman olursun kasarligini bile gecerler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirçok insan senin gibi düşünüp ailesine söylemiyor sonra intihar ediyor ailen ile paylaş
00 YorumlaSöyle. Kime ne olacaksa olsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen aileme onun bana tecavuz ettigini soylesem. ne olur bilirmisin!!
Soran+1 yılBabam oldurur.. ya da daha olduremeden kendi gider
+1 yılGit herkese anlat inanmayan inanmasın
00 Yorumla
+1 yılKaç kere ilişkiniz oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon bee
- +1 yıl
Orrrrospu seni siktirrrr kendini sonra pismanlik duyma ya kimbilir hergün yapionuz
Polise git direk durumu anlat hemen tutuklasınlar.
00 Yorumlacanımsın eğer anlatamıyorsan
00 Yorumlakaç hayat kararcak diyorsun peki ya senin hayatın?
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın?
13 Yorumla
Soran+1 yıl21...
- +1 yıl
Küçüksün diyemem.. şikayet için geç değil.. kaç hayat kararır diyosun? Söylemedikçe tekrar edebilir.. başka bir masumun günahına girebilir.. psikolojik destekte almalısın..
Soran+1 yılAliyorum zaten
+1 yılreklamın iyisi kötü sü olmuyor dimi
00 Yorumla
+1 yılUtanması gereken sen değilsin
00 Yorumla
+1 yılPolise şikayet edeceksin.
00 Yorumla
+1 yılAçığa kavuştur şerefsizliği yanına bırakma
00 Yorumla
+1 yılbence polise soylemeılısın
02 Yorumla
Soran+1 yılYapamiyorum. zaten buradakilerde artik gec oldugunu soyledi
- +1 yıl
uzerındne çok zman gectiyse kötü o anda gitsne sperm ve zevk suyundan hapse giderdi gülğm eç kalmısın
+1 yılPolise şikayet et
00 Yorumla
+1 yılNasıl gelişti
02 Yorumla
Soran+1 yılYani bu konuda belki beni suclu bulursunuz ama.. ben dershaneden donuyordum aksamdi. yanimdan gecerken eve birakiyim istersen dedi.. bende aklimin ucundan bile gecmedi. yemin ederim abi dedigim insandi. bindim
- +1 yıl
Senim bir suçun yok o orspu çocuğuymuş
Sen neden korkuyorsun ki git savcılığa söndür hayatını pzevenkin
Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayatlar kararsın
07 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadm
Soran+1 yılBen ve ailem biter o zaman. bak guncellemedede yazdim. insanlar beni de suclucak
Soran+1 yılTerbiyesiz
Soran+1 yılKonusmak kadar kolayi yok dimi... yasayinca oyle olmuyor.. anlatamadim anlayamiyormusunuz. Şu an zaten gec kaldim.. gc kalmasam bile anlatamam.. sen benim duygularimla dusunemezsin. aslinda size sormakta hata.. zerre anlayamazsiniz cunku
Cinsellik konusunda 368 cevap paylaştı. bence ailene söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok zor durum çok geçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonları bıtırmen lazımmıs
00 Yorumla
+1 yılolay nasıl oldu
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumlardan birinde anlattm
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoylemeliydin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDiktir