Bakımlı ve düzgün erkek ayaklarına zaafım var. Beyaz tenli uzun boylu iri yapılıysa da tadından yenmez of of gece gece libidom tavan yine
erkekler ayaklarınızın yalanmasından hoşlanır mıydınız?
erkekler ayaklarınızın yalanmasından hoşlanır mıydınız?
sen geçen günkü soruyu soran mısın yine :D
her gün aynı sorudan soruyorsun herhalde :D bugün veya yarın tekrar soracaksan haber et :D :D görüşler yorumlar komik oluyor okurum onları :D :D
eğer o değilsen profilimde 2 tane ayaklarım nasıl sorusu var saadsaesaeas :D geçen sefer ki pembeli beğenmişti ayaklarımı sende bir girip bak ayaklarıma addsdaddfadsdfa :D :D
geçen seferki görüş yapmadı ama :( sen yap olur mu ^_^ ^_^
görüş yaparsan ve beğendiysen koyarım önüne onları adsddasdsda :D :D
Ayak fetişi bir kızla evlenmeyi isterdim. Lakin ayakları güzel olacak. Evlenince eşimin ayaklarını öpmeyi isterim çünkü. Ama bana karşı saygısını yitirir endişem var. Halbuki ben bunun sadece yatakodasında kalan bir fanteziden öteye geçmesini istemiyorum.
Benim ayaklarım pek güzeldir. Çoğu kızın ayağından güzeldir. Ayak fetişisti bir eşim olsa ne güzel birbirimizin ayaklarını öperiz. Fantezilerimizi gerçekleştirir, birbirimize saygımızı yitirmeden evlilik süreriz.
Oral yapmakta saygıyı bitirir o zaman bu açıdan bakarsak
Zaten anlamıyorum ben. Oral sekse taraftar olanlar ayak fetişizmine karşılar. Mesele pis olması ise cinsel organ daha pis. Koku ise cinsel organ da temizlenmediğinde kötü kokuyor.
Açıkcası ben sevdiğim insanın ayaklarınıda öperim ve hiçte gocunmam.
Kadın yapınca sorun olmaz da zaten erkek yapınca ıyy, iğrenç vb. tepkiler alınıyor. Erkeğe yakıştırılmıyor.
Kadınlarda bu durum çok az nerdeyse hiç gözükmüyor. Kadınlardada olsa gayet iğrenç gözüyle bakarlar. Ama bende yamuk yumuk kokmuş kıllı ayaklardan hoşlanmıyorum sonuçta.
Kadınların ne dediğinin bir önemi yok. Ben de erkeklerin ne dediğini umursamıyorum. Hele oral seksten hoşlanan bir erkekse "siktir_lan_yavşak" diyorum.
Eşin/Partnerin ne dediği önemli. Ben eşim dururken bu arzumu başkalarıyla mı tatmin edecem? Yoksa kalbime mi gömecem? İki türlü de hayat geçmez.
Bence bir uzmana başvur bu normal bişy değil. Kulağada hiç hoş gelmiyor.
Uzmana ne diyecem :D
Pskoloğa git ayaklara karşi ilgim gereğinden fazla bunu nasil yenebilirim demelisin.
Bendensin knk :D
Yalnız olmamak güzel. Senin lez tarzı değil dimi çünkü benimki erkek sadece :D
Evet kızların ayaklarıyla ilgilenmiyorum erkek olsun ama kokmasın ayakları temiz olsun
Aynen ya ama bizim gibiler nerdeyse hiç yok kaç yaşındasın ve nasıl başladı
18 yaşındayım yaklaşık 1 senedir ayağa ilgi duyorum şimdi ben geçen sene erkek arkadaşımın evindeydim ailesiyle tanışmaya gitmistim sonra ailesi dışarı mangal yapmaya çıktı erkek arkadaşımda maç izliyodu sonra ben onun ayaklarını yıkamaya başladım sonra nasıl oldu aklıma nerden geldi bilmem ama ayaklarını yalamak istedim ve yaladım bu arada ayakları 44 numara
Peki bunu o nasıl karşıladı ve nasıl bir histi zevk aldın mı
Aldı daha çok yala hep yala dedi o günden beri yalıyorum
Keşke benim içinde öyle biri olsa ya ama nerde
Eig için teşekkür ederim :) nerede yasıyosun ve sevgilin var mı
İstanbuldayım sevgilimde yok Şu an. Hiç denemek kısmet olmadı hayalde hep. Kimseye açamadım bu durumu :/
Bu arada görüşleri okudumda sana psikolojin bozuk falan demişler sakın onları takma nerden biliyolar normal bişey olmadığını psikologlar mıymış boşver ayaklarını yıkamıyolar kokuşmuş ayaklarla geziyolar sonra konuşuyolar dır dır dır ben manisada bile bulduysam sen İstanbul da bulursun erkek arkadaş merak etme :) ama iyice güvenmeden evlerine falan gitme tabi sonra Allah korusun tecavüz olayı falan olmasın iyice tanış ayaklarının yalanmasından falan hoşlanıyomuymuş onuda öğren öyle :)
beğendim iyisiniz ikiniz de
Biz niye utanıyoruz ki biz utanmayalım onlar utansın gizliden cıktım
Keşke senin gibi bir arkadaşım olsa ya :) ben çok utanırım sevgilim olsa bile böyle bir şeyden bahsedemem birde belli kriterlerim var her erkek ayağı dikkatimi çekmiyor. Bende psikolojik sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü hayatımı etkileyecek boyutta değil ufak bir fantezi sadece ;)
sırf sizin için takım elbisenin altına çorap giymiyorum bazen
Neden benim gibi bir arkadaşın olmasın? Mesajlaşmak ister misin? Beni takip et istersen arkadaş olalım utanma bir çok kız sevgilisine seks teklifi etmeye utanmıyoda biz bir ayak sevdası yüzünden mi utanacaz bide hem zinaya bulaşıp hemde ayak fetişçisi kızlara pis diyenler var asıl kirli olanlar onlar tabi aşırı derecedeyse ayaktan başka bisey dusunemiyosan psikolojik sorun haline gelir ama hafif derecedeyse sorun yok demektir :)
@Şirinbebek2 takiplestik ama mesaj atamiorum sana yazarsan sevinirim harikasin iz bence
Orda mısın şirin kız mesajların kapalı
Takip ettim seni
Cevap
55Cevap
www.hizliresimyukle.com/.../...32-9e2e84005b9c.jpg benim ayak bu nası gideri var mı
Önden görmek lazım
burada paylaşttırtma şimdi bana ya mesajdan ulaş detaylı atıyım :D
Mesaj atamam utanıyorum burdan at eig vericem söz :D
neyine utanıcan be :D ayak görmek istiyosan günlük ayak atarım sana 39 numara :D
Vampir Tenindeyim Ayrıca OKB'den Kat be Kat İleri Derecede Titizlik Takıntım Var.
1 Saat Koklama: 100 Euro Alırım.
1 Saat Yalama: 100 Euro Alırım.
120 Saniyeye Isırırım: 200 Euro Veririm.
Beleşe bulurum ben gerek yok
Bende cinsel olarak tatmin olurken bayanların ayaklarına bakmaktan çok feci zevk alırım yalnız degilsin
Ayak yalatmak. :D 45 numara canim ye ye bitmez :D denizde palete ihtiyacm yok :D
Boy kaç
1.82
Kilo 68 :D sormadan soyliyim dedim :D
Ülkenin durumu hiç iyi değil hiç gençlerimiz slklasiyor gün geçtikçe
Her şey tamam da... Gülmekten ölürüm ben kahkahkaha
Olabilir ama sadece ayaklarla ilgilenmen erkeğe yetmez ki.
Sadece demedim zaten banada yetmez
Bana göre problem yok. El öpülmesi kadar doğal.
bu iş aslında insanı heyecanlandıran türden birşey lakin uygulamaya geçince yapmamda yaptırmamda..
Kadın ayağına ilgi malumda erkeğe ilginç. Ama fantezini söylemen takdire şayan.
severim ama bundan hoşlanana pek rastlamadım malesef
Partnerimin hoşuna giderse herşeyden hoşlanırım beyaz tenliyim ayaklarımda bakımlı ama uzun boylu değilim 😂
Ayak fetisim yok ama kadınım bana ayaklariyla mastürbasyon yapabilir ama yalamasin hoslanmam :)
1.78 boy 42.5 numara tüysüz ayaklarım var. Yalamak istersen kapım sana her zaman açık :)
Tarif ettiğin kişi benim canım karşılıklı yalasak şöyle of of ne manyak olur ;)
Bunu sorunun bir kadından geleceğine hic inanmazdim..
Ben başka yerim yalansın isterim daha çok hani bu kalkan inen şey var ya.
Farklı fantazisi olan renklı bayanlar.. İşte sizi bu yüzden seviyorum
böyle kız isterdim ama istanbuldaymissin :( Ankaradayım bn
Ayak nasıl bir zevktir anlamakta güçlük çekiyoruz :)
hemcinsinin ayağından hoşlansana ne biçim fetiş bu :D
Lan ayaklarimdan soğudum bee. Iyy yani.
allahtan profil fotom boydan değil :d
Sana mı kaldım :d
bana niye kalsin ki :D
198 boyundayim ve 135 kilo falanım yani :dona istinaden öyle dedim :)
ona istinaden olacak orası :D
Yuh o ne balina mübarek :D
Balina mi? yahu sensin balina :D
Hadi ordan balina sus :D
Tüm pembelileri takip eden üyenin ayaklatı hiç dikkatimi çekmiyor ben paylaşımcı değilim malesef :D
Yahu sanki bende çok bayılıyordum beni seç diye :d
Ben sadece bana Balina demene takıldım
buyur soruyu buldum linklere tıkla sorudaki
www.kizlarsoruyor.com/.../q2709009-minyon-kiz-mi-uzun-boylu-mu
Boy çok uzun be
Eee balina mıymışım?
Kilo olarak değil
Hee ben kilo olarak söyledin sandim Balina diye boy olarak söylesen deve derdin zürafa derdin ne bilim balina genelde şişko vs analmında söylenri
Kilolu değilsin takılma bu kadar milletin lafına ;)
yoo bu aralr biraz takıntılıyım can sıkıntısından işte :d
Beni çekemeyenler yine iş başinda,
İletişim Amaçlı Paylaşım
diye yorumumu kaldırılmış :d millet neler diyor yazıyor bişe yok günlerce kalıyor :)
Ben şikayet etmedim valla
Yok etmene gerek yok kafayı baan takmış bir kaç işsiz mod var ben biliyorum :D birşey desene kaldirsak silsek vs diye akbaba misali bekliyorlar :D
Sana bir ipucu vericem takip ettiklerin arasında bende varım 😂😂😂
çok kolay o zaman seni 7429 kişinin arasından bulmak :d
hesabın duruyor mu hala öyleyse tanışmak isterim
negzel işte yalmyıda sevysn sahne
Hahaah dadindan yinmez , guldurdun
Nasıl bir hatun olduğuna bağlı :)
Gayet güzelim yani :)
O zaman olur bu iş :))
zevk duyarım
Hadi ya ne güzel
sen yalatırmısın peki
Bilmiyorum hiç yalatmadım😃
yalanmasından hoşlanmam iğre nirim
Yok hoşlanmıyon pipim yalansın tercihen
Hiç yapan olmadı hoşuma gidebilir belki
ilgi olabilir okşanır falan da yalamak?
kürek getirin agıza vurmalık ! :D
angelicious sen misin doğruyu söyle :D :D
Yok değilim
ayak fetişi bir erkek bul karşılıklı yapın bence
buradaki herkes 190😂😂
hiç demedim nasıl bişey ki genelde yaladım
ben hoşlanırım ama benim ayaklarım küçük 37 numara
Hoşlanırdım herhalde...
Hiç yaşamadım tabi :)
fetişizm
Benim de ayak fetişim var karşılıklı yalarız :)
gel buraya sen :)
Keşke :)
:) biyerden başlamak gerek ;)
Daha önce hic yaşayan olmadi
Yala benim ayagimi tam senlik
Gel karşılıklı yapalım ❤️
Yok ama kiz ayaklarina bayilrm
Ayakla sana mast yapılması hoşuna gider mi?
Fena gider hemde
Uzanacaksın, açacaksın bacaklarını, senin ayakların yalanırken onun da ayağı. mını okşayacak, baş parmak içine gircek...
denemek gerek çok bakımlı dir ayaklarım
Boy ayak numarası kaç
42 ayak 1.80 boy kaslı vücut nasıl olur sence ayaklarım çok bakımlı dir istediğin gibi yalaya bilirsin heryerini
Of of nerde ya
Burda tatlım ayaklarım senindir istediğin gibi yala öp sen yalarken bende penisimi oksardim
İğrenç pislikler :))
İyyy 😒
@orhan4884 iyi bir anlami olmadigina göre
iğrenç
hoşuma gitmez benim
Evet yala hadi
Yalayan cıkmadı daha
Gayet normal çok değil benim gibiler
Güzel
İlginç
Eweettt
Sendemi ortak