bir erkeğin küçük meme sevmesi ya da memeleri minik olan bir kadını çok arzulaması hemcinslerine ne düşündürür?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kanka, erkekler arasında bu tarz şeyler genelde “zevk meselesi” diye geçer, kimse garipsemez. Hatta doğal olanı seven daha olgun görülür. Göğüs boyutu değil, kadına duyduğu arzu konuşulur 😌🔥
Neden sevemez mi Nasıl ki kızlar En az 18 santim olsun kalın olsun damarlı olsun diye niteliyorsam erkeklerde küçük sevebilir büyük
Tercih meselesi tabii ki de ama güzel değildir Bence
ne düşünürsün küçük meme seven ya da kadını küçük memeli olan bir erkek hakkında?
Erkeklerin %98'i Her zaman büyük sever Eğer ki küçük seven birisi varsa Bunun iki sebebi vardır Birincisi Henüz daha kendisini tanımamış karşı tarafı tatmin etmesini bilmeyen birisidir veya ikinci bir sebep ise daha önceden küçük olan birisine sevdiği için yine küçük olan birisini seviyordur
meme boyutu ve karşı tarafı tatmin etme arasında nasıl bi bağlantı var
Eski sevgilisi veya sevdiği kişi ile alakalı olabilir vrya p*rno filmlerinden izlediği için seviyordur
soruma odaklanırmısın acaba? ben onu sormuyorum. velev ki seviyor küçğk meme. Onun gay olduğunu ya da kadından anlamadığınımı düşünürsün o zaman?
Düşünmem kesinlikle
pekiii bir erkeğin kadınının memeleri kocamansa kendini eksik hisseder misin ya da kendi kadınınla karşılaştırır mısın
Ya da senin kadınının memeleri kocamansa kendini diğer erkeklerden üstün hisseder misin
Bir kadının göğüslerinin büyük olması ve cinsellikte istekli ve arzulu olması erkeğini sekse davet etmesi Erkeği güçlü ve lider olarak hissettirir Tabii ki de bir kadının göğüslerinin büyük olması erkeği hem mutlu eder hem de aynı zamanda kendini Diğer erkeklere göre daha baskın ve daha lider olarak görür göğüsler cinsellikte çok önemlidir
mmelerim minik o zaman bi erkeği diğerlerine göre basıl daha baskın ve lider hissettirebilirim? bunun yolu nerden geçer sence
İstekler ve yaşatacakların memelerin yok ama isteklisin bu dengeyi saglar
Herkesin zevki aynı olacak dlye bir kural yok bende küçük meme seviyorum
Bu bı fantezi meselesi kimi büyük sever kimi küçük hemccinslerine sadece şunu düşündürür bu erkek küçük meme seviyor dedirtir sdc
Garip gelmişti küçük seven arkadaşım senin küçük mü
evet küçük ne düşünmüştün başka aklından neler geçmişti
Garipsedim sadece ben büyük seviyorum çünkü zevklerimiz uyuşmuyordu rahatsız mısın bu durumdan
hayır değilim de mesela aklından onun çok gay olduğu geçer mi ya da kendini daha üstün hisseder misin
Hayır hissetmem gay olduğunu da düşünmem zayıflığa önem verirdi o manken gibi kızlardan hoşlanırdı
yani başka bişey geçmez mi aklından mesela senin sevgilin büyük memeliyse kendi kadınını onunkiyle karşılaştırıp kendini üstün hissedermiydin
Hayır hissetmem
puff
Neden kötü hissediyorsun
kötü hissetmiyorum bro soruyorum sadece dürüst değilsin gibi hissettim
🤷🏻♂️
peki şöyle sorayım bir erkek arkadaşının kadınının kocaman memeleri olsa kendini aşağı konumda hisseder misin o adam karşısında
Hayır tabi ki
😂😂😂😂
senin yanındaki kadının kocaman olsa peki kendini diğer erkeklerden üstün hissedermisin
Of neden bu kadar yalancısınız
Onunla ilgili bir şey düşünmem ama kadının fiziği güzelse bakarım yani
Küççük meme portatiftir. Hemcinsler ne düşünür dert mi mke
Bu bilgiyi arkadaşları neden bilsin ki?
konuşurlar illaki ya da yanındaki kadının minik memeli olduğunu kıyafetinin üstünden gözlemleyebilirler
Evet ama bir erkek bunu arkadaşlarının diline sakız yapmaz. Yapan da erkek değildir.
evet ama illaki belli olur işte. Şimdi sen soruma cevap verebilirsin
Erkeklerin çoğunluğu büyük göğüs sever. O yüzden zevksiz olarak düşünürler. Dalga geçerler
gay olduğunu düşünürler mi ya da iktidarsız pedo vs?
Peki mesela bi erkek diğer erkeklerin sahip olduğu kadınla kendininkini karşılaştırır mı? Arkadaşının kadınının memeleri daha büyükse kendini daha ezik hisseder mi ya da kendi kadının memeleri büyükse kendini üstün hissedermi
Şupur duygu biçimi bana gore
hiç bir şey düşündürmez zevkler tartışılmaz
Zevkler renkler tartışılmaz
Vallahi ben aynı düşüncedeyim küçücük olmalı
Büyük severler daha cok
İşi biliyor derim. Küçük göğüs iyidir.
Kimi küçük sever kimi büyükk yanii
Hiçbir şey
eminmisin? onun zevksiz ya da gay olduğunu falan düşünmesmisin ya da kadından anlamadığını
Ne alakası var küçük göğüsleri olan eski sevgilim oldu bunla bence alakası yok
Küçük olması daha iyi bence
Beni pek arzulatmaz
başka bi şey soruyorum bunu arzulayan erkekler hakkında aklından ne geçer
Arzulamadığım içn bilemiyorum ne düşünürler
senin ne düşündüğünü soruyorum. mesela şöyle sorayım bi arkadaşının kadınının memeleri kocaman. onu kıskanır mıydın kendinden üstün hisseder miydin o adamı
Yo öyle bir şey hissetmem
Senin kadınının büyük olsa kendini üstün hissedermiydin
Bu bir üstünlük göstergesi değilki benim için
Ok inandım 🤭
Teşekkür ederim ama merak ettim küçük mü büyük mü
minik 🍋
Sorudan tahmin ettiydim :)
evet anlamak zor değil 🤷🏻♀️
Ölçülerin nedir
neyse ne. Sevgilim var. soru hakkında söyleyeceğin başka şey varsa dinlerim
Kolay gelsin miniklere baş başa bırakıyorum seni