Göğüslerim yok sadece sütyen takiyorum. Göğus cok mu onemli?
75 beden boyle beden mi olur silikon mu taktirsam?
75 beden boyle beden mi olur silikon mu taktirsam?
Gerçekten takılmayın şu dış görünüşünüze o senin bir bakışına bile aşık olabilir oranı buranı takma kafana eğer birisi seni seviyorsa zaten sorun yok sen takıntı haline getirdiysen eğer şöyle bir bilimsel açıklama var hoşlandığın birisi tarafından göğsün ellenirse büyüme oluyormuş böyle de bir gerçek var ve inanıyorum buna sevgilimden de duymuştum bunu kanıtlandı yani
Yok ya ne bilim oyle düşünüyorum 80 olsaydi bari
80 çok güzel zaten fakat eski sevgilim gerçekten zayıftı 70 beden bile olabilir fakat hiç umrumda değildi çünkü seviyordum demek istediğimi anladın önemseme bu kadar kendini kullandırtma da ayrıca çünkü senin popon için ya da memen için birlikte olmayı da düşünebilirdi eğer 80 85 beden göğüs ne biliyim çıkık seksi bir kalcaya sahip olsaydın
düşünme bunları sen hayatını yaşa seni seven karakterin için sevsin vücudun için değil
Cok guzel konusuyosun ama. ben kusursuz olmak istiyorum :( :( :(
elinde olan bir şey değil maalesef...
:( :/
göğsün için sevecek adam hiç sevmesin bencede. Mesela küçük göğüsün avantajlarıda var bence. Hem benim sevgilim olsa küçük göğüslü tercih ederim. Tamam her erkeğin cinsellik esnasından göğüs zevki olur ama başka bir zamanda o kadar etken bir faktör değil benim için. Sen de kendine böyle bir düşüncesi olmayan birini bulmaya çalış.
Evet haklisinda erkegi gectim bende begenmiyorum. 80 beden olsaydi keske. Zaten göğüs meraklisi biriyle iliski yürümez oda ayri bir mevzu. Teşekkürler Yorumun icin
Boşver ayrıca neyini beğenmiyorsun ki? Yani büyük olunca eline ne geçecek? Sokakta yürürken millet dik dik bakınca hoşuna mı gidecek
Ya olay o değil ben milletin gozune girecek boyutta istemiyorum 75 ya 80 olsa daha dolgun olsa erkekler umrumda degil ben kendime bakinca daha dolgun gormek istiyorum. bir tisort giyiyorum hafif cikinti var nefret ediyorum. Kiz arkadasim dekolte giyiyor ben giysem guzel durmuyor cnku dekolte bos kalıyor ne bilim ya seksi degil sanki
Sutyen sagolsun biseye benzetiyor
o zaman daha dolgun gösteren sütyenlerden al.. yani birde elleyerek büyür diyorlar.. elline okşa arada
Ben buyuk gösteren sutyen dolgulu sutyen taksam bide erkek arkadaşım olsa sonra bulusunca ellemel istese dokundugunda sutyeni tutacak mememi tutmayacak cnku onunde dolgulu sutyen engeli var memeye dokunmaya caliscak valla rezil olurum
o zaman takma diyecem bu sefer sen beğenmiyorsun. Ama dediğim gibi ellerinle masaj yap göğüslerine. Öyle büyür diyorlar. Bende emin değilim ama buradan duymuştum bende
Oksayinca anlık büyüyor sonra yine küçülüyor
bilmiyorum bende buradan duyduğum için söyledim istiyorsan her gün okşa.
Özellikle küçük göğüs sevenler, küçük göğüsten tahrik olanlar da var. Bence silikon gereksiz. Az olsun, gerçek olsun. Popon, kalçan, bacakların şekilli ve sıksa her türlü telafi eder.
Kaç kilosun biraz kilo al bnim kuzenimde 65 kilo boyu 160 gogus olcusu 85 falan takio
1,63 boy 53 kilo
Kilon gayet iyi ama buyuk goguste biraz kilo alirsan bnce olur silikon cok yararli degil bnce
Bnde 75 kullaniyorum ama sutyene gore degisiyo bazen 80 oluyo
80 olaydi keske :/
Destekli kullaniyosun degil mi sutyen 75 olup buyuk durduranlar var
Benim bedenim 75
Sutyende de 75 beden takiyorum
Fakat destekli sütyen takiyorum
Anliyorum netten bir arastr derim buz masaji falan var onlari dene
Cevap
34Cevap
bak kızım hastalık dışında guzellık olsun dıye nankorluk edıp allahın yarattıgına kotu deme her erkek farklı sever ben mesela senın gıbı govuslerı severım
kucuk dık asla sarkmaz ama sevgılım 90 takıyor ınan sutyenı cıkarınca herbırı bıryere gıdıyor sevışınce capuk terlıyor vs
Allah gostermesın kanser olup genç yaşta govuslerını aldıran var
sevgı varsa fızık seks ıkıncı planda
Allah korusun. erkekler silikon sevmiyor mu acaba
bilmem genel olarak ama benım karım sen olsan asla ızın vermem sılokona vs
Neden
bana özelden yazarmısın bir iki özel detay için
göğüslerin sanırım küçük bence seni sevecek kişi göğüslerin için sevecekse hiç sevmesin daha iyi. Şahsen benim için karşı cinsin göğüslerinin küçük olması daha çok hoşuma gider.
Neden daha cok hosuna gider
Sütle büyürler. Fiziğin iyiyse göğsü dert etme 75 de iyi.
Sütle derken
Hamile olunca
Hamilelik bittikten sonra eski haline dönmüyor mu ya
Dönmez.
Erkekler beğenecek diye kendini değiştirme türk erkeği Adriana lima olsan bile sevmez
Hahahah fena atarlisin haaaa ama haklisin
Nü model oldugum icin cok cıplak bayan gordum ve sunu diyebilirim kucuk gogus en iyisidir dert etme hele hele seni sevecek erkek seni degilde gogsunu begenecekse ondan ayrıl derim...
Hayir tecrubeme sonuna kadar guvenurim senin davranuslarin iyi olsun ne meme ne popo onemli degil
saçmalama elbette göğüsün var neden bukadar taktın ki ilerde zaten büyüyecek
Hayir 21 yasinsayim büyüme bitti
Bilmiyorum hiç
Bakalim Teşekkürler
Silikon olmasindan ise 75 olmasi daha idealdir. Hic birsey orjinali gibi olmaz. Hen haline şükret 105 olabilirdin de.
Gögüs önemli. Ele gelecek olmasıda yetmez. Ne öyle gay gibi
Gay gibi olmasi icin önümde alet olmasi lazim sacmalama
Misal olarak söyledim zaten. Olayı anlatılmak istenenden uzağa çekmeye gerek yok
Yaşın küçük sanırım. Zamanla büyür. Evlenip çocuk sahibi olunca biraz daha büyür. Zamanla ideal hali alır merak etme.
75 olmasi hiç bir şey ifade etmiyor önemli olan Cup a, b, c, d, e, f mi? Önemli olan bu öğrenin bunu artık!
B canım
İlk başta desene bunu ozaman? 75 B normal ne çok büyük nede çok küçük kafana takma 😉
Ya ne atar gider yapıyosun kızım kes çeçeni yeter Kezban ya
Göğüssüz kızlar nedense daha çok hoşuma gidiyor fındık göğüs deniyor herhalde ona :)
Bende erkekler büyük sever diye biliyorum
E tabi haklısın
büyütmek istermisin takip et beni yardımcı olurum bu konuda
azcık zıpla büyüsün dfhdF:hDH
Ya dalga gecme :( :D
evet dalga gecıyor senınkı kac beden
çok dert etme kocan büyütür onları, çocukta oldumu tamamdır işte. daha olmazsa silikon
Yapma evlendiğinde büyürler.
Nasil büyüyor evlenmeyle ne alaka yani
Çocuğun olsunda gör. Sütyen bulamazsın sığdırcak :D
Bakalim :D
tecrubemı konuşuyor ne
@boşvergitsin34 Tecrube demiyelimde. Biliyorum az ya da çok. Yani arkadaşlardan falan. Küçükken bana dediler hadi fincan basalım. Yok dedim basmam çok sıkıntı yaratıyor ilerde.
Ne fincani be ilk defa duydum
Kase basıyolar gögüsler büyüyor. Sen biraz nette araştırma yap bayan: )
seni seven her halinle kabul eder takılma
Yaş kaç
21 yaş
Ne alaka be!
Ay hiçte yanlış anlamadım sanada bye
75B ise oysss
Yalarum yerum onu :)
Evet b ama. kucuk değil mi?
Genelde küçük bulunur bu beden ama ben küçük seviyorum. Kucağıma oturup, saçımi okşayarak ağzıma versin, ve de ağzımı doldursun...
Bu kadarı yeterli. Fazlasına gerek yok
Turkiyede en cok 75 beden gogus cikar zaten
Sanmam. Hayli büyükleri de var.
Sen hiç emzirdin mi?
Bu nasil bir ağız ya
Dini konularda sohbet edelim istersen :(
..:) *
Boyle bir soru sordum. diye önyargıli dusunmene gerek. yok
Önyargıli değilim.
Açık sözlüyüm.
Küçük seviyorum.
Ver ağzıma dedim işte
Ne güzel işte
Nesi güzel
Doğurduktan sonra büyür seninkiler merak etme
bunu biz dert etmiyoruz
Silikon içinde falan çürür mazallah kız
iğrenç erkek gibisiniz
Anlamadim?
göğsü olmayan şeye kadın denir mi
Peki
Yok nasıl ya küçük bile olsa vardır
Emecek kadarda mı yok?
Ya var ama kucuk benim avcum. kadar
Boy kilo kaç?
1,63 boy
53 kilo
Zayıfmısın diye düşündüm ama ideal kilondasın bazı küçük göğüsler var güzel gözüküyor büyük olmasada tabi seninkileri bilemicem
Ben valla. ozguvensiz oldugum. icin gogusum guzelse bile cirkin derim ben begenmiyorum
Ten rengin ne?
memeden daha önemli şeyler var :D
Küçük ya 😢
Evet :(
seninki kaç beden
buda kucukmu ya delımısın sen
tam govus sutyenı cıkarınca dımdık duruyormu
sorun etme abla
Degil
yeterlidir üzülme
harika bence
yas kac