- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKafaya takma, erkekler için asıl önemli yer kalça, popo, göğüsleri önenseyen az. Zaten son 15 senedir kadınların çoğu sütyen takmıyor ya da gevlek takıyor, ufak bçr eğilmede komple görünüyor. Onun için göğüslere doydu erkekler. 75B fena değil avuçlamalık. Küçük göğüslerin de şekli şemali hoş oluyor genelde. Aslında şekil önemli, kocaman göğüsler var ana geniş halkalı öok kötü duruyor, basketbol topu gibi. Sağlıkçıyım 28 yaşına kadar falan büyüme ihtimali var, doğum, emzirme vs etkiliyor. Hatta tersi de olabiliyor bşr arkadaşın 2. dopumdan sonra belirgin küçüldü, kafaya çok taktı, slikon taktırdı. Küçük göğüs avantajdır o rahatlık süperdir. Ama şunu da söylüyeyim ne kadar elleme, mıncıklama olursa büyür bir miktar. Arada mıncıkla.
06 Yorumla- +1 yıl
arada mıncıkla sesli güldüm :D
- +1 yıl
Kızlardan kendi göğüslerini mıncıklayan oluyormuş bu sitede falan söylediler. Normal şeyler. Çok eski üyeyim ksde. Kızın biri kız meslek lisesi okumuş erkeksşzlikten beni taciz ederdi arkadaşlarım derdi, poposuna şaplak, göğüslerini mıncıklıyırmuş arkadsşları. Keşke eski görüşleri pratik bulabilsek ksde.
- +1 yıl
yok yok anladım zaten , şakasına söylemiştim... biliyorum mıncıklama durumunu :)
- +1 yıl
Tamam, küçük göğüslü kızlar keşke büyük olsaydı da adam akıllı avuçlayıp mıncıklasaydım diyordur büyük ihtimal.
- +1 yıl
mıncıklamaya gerek kalmazdı kii
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. vücut gelişimini ortalama 18-19 yaşında tamamlar. daha sonra büyümez değişmez.
birilerini neden kandırmaya çalışıyorsunuz. neden kendi vücudunuzla mutlu değilsiniz. büyük olması gerektiğini kim söylüyor. yüce yaratıcı hata mı yapıyor. sizler ondan daha mı iyi taarımcısınız00 Yorumla
Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap rahat ol benzer durumda bir sürü durum var Bülent ersoya bak yaptığı makyaja, kel olup saç yaptıranlar üstelik senin durumunun telafisi de var pozitif ol hayata karşı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
u +1 yılİki sutyen üst üste nasılsın takılıyor? Şaka mı bu ilk defa duydum büyük beden söyleyen takip içini dolduran oluyor ama iki tane üst üste takmak ilginc geldi..
Göğsü büyütecek herhangi bir ilaç, tabi belli hormonal ilaçların dışında, çok tıbbi nedenlerle ama göğüs büyütme amacıyla değil, herhangi bir ilaç, krem, herhangi bir external etkili yani dış etkiyle veya iç etkiyle göğsü büyütmek mümkün değildir.
Kilo alıp vermeye bağlı göğüslerde büyüme ve küçülme olabilir o kadar. Diger anlatılan her şey yalan inanma..
Anca silikon taktirirsan veya hamilelikte ve emzirme döneminde göğüsler buyur, emzirme bitince yine eski haline geliler..20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGeçen sene ben de öyleydim ya mesela göğüs Belli olması için iki tane filan takıyorum hafta içine Çorak koyduğum bile oldu ama artık yapmıyorum çünkü genişledi hem ilaç kullandım hem de masaj plan yapıyordum baya geniş dedi gitti şimdi artık uçları kavuşmıyor filan fjjdjd böyle daha büyük sorun ama küçük olmasını isterdim açıkçası şimdi sütyen takmadan birazcık zor oluyor merdivenlerden inerken özellikle acıyor😂
47 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle çorap falan koyuyorm üst üste takıyorum bir anda mi büyüdü
- +1 yıl
Evet yoktu fazla tahta gibiydi daha sonra ben işte doktora gittim yani sorunu anlattım dedim ben kendimi özgüvensiz hissediyorum hani giydiklerimi kendime yakıştırmıyorum filan demiştim bir ilaç verdi daha sonra bir de ben her gece işte uyumadan önce masaj yapıyordum 1 saat filan vazelin ile öyle öyle büyüdü gitti ama şu an kötü bir şey mesela büyük çünkü küçük alışınca büyük kötü oluyor
Soran+1 yılŞimdi daha mı iyi? Sence ilacı almalı miyim
- +1 yıl
Şimdi tabi daha iyi jdjxj
Soran+1 yılİlacın ismi ne
- +1 yıl
Ne güzel muhabbetler bunlar 😂
- +1 yıl
onun ilacı varmış mı ya🤔
+1 yılErkekleri bu kadar önemseyip bedeninizi küçümsemeyin çoğu dişini bile fırçalamadan geliyor yanımıza. Ayrıca göğüslerin küçükse doğru iç çamaşırla dekolte elbise daha rahat giyersin göze batmaz. Cinsel ilişkiye gelince çoğumuz ortalama türk erkeğiyle birlikte oluyoruz yani doğal olarak senin değil karşı tarafın çekineceği şey oluyor. İki sütyen takıp kendine eziyet ediyorsun
23 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın ama gerçekten yüzüm erkek gibi çirkinim zaten bari fizigm iyi olsaydı kendime guvenseydim diyorm o da yok 15 yaşındaki halim gibiyim çocuk gibi dümdüz incecik
- +1 yıl
Kime göre çirkin? Başkaları ne düşünür bilemezsin seni güzel bulan vardır bedenini tanı ona göre giyin makyaj yap çekersin insanları ama bedenini tanımak önemli öyle iki sutyenle olmaz o iş
Soran+1 yılYüzümü begenmiyorm kendim güzel bulsam yeter ama ben bir türlü kendimi sevemedim. yuzum bir garip teşekkür ederim bu arada yorumun icin
Evlenince büyür elleye elleye bi de ağız değdikçe 😂
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyümez artık. Sene de 2000 değil ki büyük göğüs moda bile değil niye bu kadar küçük göğüsten şikayetçisiniz anlamıyorum. Muhtemelen senin de kalçaların büyük ya da belin ince. Olduğun gibi sev kendini
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenel cerrah prof hocalar konuşmuş 40 tane erkek yorumu. Emzir büyür diyenler siz de oral yaptırıyorsunuz ama büyümüyor be onu napcaz
73 Yorumlasaçmalama ya kendinle barışık ol kimse kusursuz değil ki.
40 YorumlaŞöyle ki bunu sıkıntı etme bence hiç sorun değil büyükmüş küçükmüş ama biriyle ilişkiye başlarsan ve memelerine fazla temas ettirirsen büyüyorlar
22 Yorumla- +1 yıl
O efsane doğru mu ya
+1 yılSizin kadınların en. Büyük sorunu kendinizle barışık degilsiniz ve yaşam tarzına gelince sırt kendi cinsleriniz begensin ve kıskansın diye yaşıyorsunuz
00 YorumlaNe güzel işte
En leziz meme
75B
Üstü gerek
Seviyorum ben küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü Yasemin Özilhan tadında kadını00 Yorumla
+1 yılBüyür mu emin değilim ama gelişimini tamamladıktan sonra mevcut hali ile yola devam edeceksin ancak elbet senin o halini seven isteyen bir erkek çıkacak karşına zaten çok takılma
00 Yorumla
+1 yılYaa biri ilaç demiş biri masaj yap.. bunlar saçma sapan seyler.. ya estetik yaptırcaksın.. ya da iğne ile şişiriyorlar .. bir kadında gormustum dedim silikon mu bunlar hayırr şiş dedi meger şişiriyorlarmış.. Amaa çook Seksi gorunuyordu sıkayım diyordum sıkılmıyorlardı taş gibiydi... Bir araştır istersen...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılBebek emzirince büyüyor bacım benim de küçük ve kendimi böyle teselli ediyorum bdjd
30 Yorumla
+1 yılzamanla büyüyor hiç moralin bozulmasın hemde 75b çokta küçük değil
30 Yorumla
+1 yılAnlıyorum seni. Ben de çocuk gibi duruyorum bazen bir şeyler doldurasım geliyor. Ama yapacak bir şey yok, olan bu :d
10 YorumlaKüçük dursun ne olacak?
Birilerinin gözüne güzel gelecek diye o rahatsızlığı çekmeye gerek var mı?10 YorumlaBize küçükken kase ile bastırın derlerdi 😂😂 öyle büyüdüğünü söylüyorlar 😂
22 Yorumla
+1 yılKonum at silikon yolluyayim sana evde fazladan var kurumadan bir işe yarasin silikon tabancası al sıkması zor olur 😂
01 Yorumla- +1 yıl
İşin şakası tabiki en büyük derdin bu olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 876 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu küçük zaten kadınların türklerin tabi, hormon işe yarayabilir, bide vitamin, başka türlü büyümez sanmam yani.
00 Yorumla
+1 yılYaşın daha geç büyümesi gecikmiş olabilir endokrinoloji bölümüne gidebilirsin istersen onlar bilirler nedenini
01 Yorumla- +1 yıl
İşe yaramaz ise estetik düşünebilirsin
+1 yılŞekerim genetik olabilir. Bu saate kadar öyleyse korkarım bundan sonrada öyle kalacaktır. Bırak kendi haline kalsin vücudun doğal haline karışma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKanka sen kafayı mı yedin?
İnsan bunu neden yapar kendine ya herkesin memesi olmak zorunda değil boş ver sen de düz ol.00 Yorumla Evet kötü bir şey. 75B'nin de tahta gibi durması saçma 😅
İlgi çekme çabası falan mı xkxşŞ13 Yorumla
+1 yılKüçk memenin tadı da başka bence kendini sevmelisin
00 Yorumla
+1 yılruh hastası mısısn aga , manyak manyakişlere gerek yok utanma kendınden 4q
00 Yorumla
+1 yılKüçük iyidir takma kafaya herşeyin bir güzelliği vardır kendine göre
00 Yorumla
+1 yılGöğüs büyütücü kremler var onları kullanın antreman yapın göğüs hareketleri ya da estetik yapin
00 Yorumla
+1 yılYa kafana takma zamanla gelişir göğsün kafana takma
00 YorumlaKüçük göğüsler çok güzel
Zaten evlenince büyüyecek
Süt dolacaklar00 YorumlaKendinle barışık ol. Böyle şeyleri kafana takmaya değmez bile inan. Hep öyle kalacak da değil zaten.
00 YorumlaBence kafana çok takma bunları zamanla büyür onlar zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılO yaştan snra zor.. Ancak hamile kalacaksın da biraz sit bezlerinden dolayı.. Oda çok az. An mantıklı yol silikon
00 Yorumla Maşallah erkeklerin yorumu daha fazla. Sanarsin hepsi göğüs cerrahi.. abazanlar dolusur şimdi...
00 Yorumla
+1 yılKendini olduğun gibi sev yoksa zamanla özgüven eksikliği yaşarsın
00 Yorumla
+1 yılBunun özgüvenini etkilemesine izin verme vücudumuzun hiçbir uzvunu biz seçmiyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılEtkiliyor. Zayıfım erkek gibi. Hissediyorum böyle
- +1 yıl
Sakin tut kendini dediğim gibi bunu hiçkimse seçmedi seçemezde o yüzden doğuştan olan şeyler için üzme kendini
+1 yılYazık ya. Abaza bir sürü erkek yorum yapmış. Bizim şeyimize bizden daha meraklılar. Sen bence bunu takma kafana. İlla büyük olacak diye bir kaide yok. Kendini olduğun gibi sev.
23 Yorumla- +1 yıl
Senin bacınınkilere baksalar hoşuna gider mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence olması gereken bu koca meme hem dikkat cekiypr hem zevkli degil. Kücük memeyi emmenin zevki yaşayan dısında bilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl75B iyi Bence Beslenme Ve Spor İle Biraz Daha Belirginleşir Ama Büyütmek
İstiyorsan Silikon Ve Ya Yağ Enjeksiyonu Şart00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılSanmam bu yaştan sonra buyuyecegini ama çok tatlı güzel şirin olmalı bazı erkek aksine senin ki gibi minik göğüs sever
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFantazilerin bulunmazına sahip gibisin bu birazda boy ve kilona bağlı zayıfmısın
00 Yorumla
+1 yılbence ozel yag be masaj uygularsan bir beden daha buyuyebilir oyle bi arakdasim vardi buyumustu baya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılOlmayınca olmuyor olanda küçük istiyor hep dert valla sizde 😃
07 Yorumla- +1 yıl
@Nida_ky27 herkeste bir şikayet çözemedim küçük olanda büyük olanda dertli ortası ne bu işin bilen yok 😃😃😃
- +1 yıl
Ortası 85 B 😄 en ideal i
- +1 yıl
@Mavihasrett memnun olan biri varmış 😂😂😂
- +1 yıl
Sadece ben menun değilim eşim de öyle😂
- +1 yıl
Evet😄
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kendine yazık etme. Baktın olmadı silikon taktırırsın.
00 Yorumla
+1 yılNeden öyle yapiyosun bence yalniş yapiyosun olduğu gibi birak
00 Yorumla
+1 yılBenim de 75B gayet memnunum tek sütyen yeterli dormrörmr
00 Yorumla75 b buyuk sayilir, ondan kucuk a var. Eger a bile bol geliyorsa o zmn tahta gibi olur
00 Yorumlaben de küçük severim. benim gibi biryle evlenirsen mutlu edersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞaka gibi benim ki de kocaman annem yaşına göre çok Büyük diyor 27yasindsyim 105 kullanım
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnnen nerede yetişti
+1 yıl2 tane Dogulu kullan😄
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbende o da yok asıl tahta gibi olan benim
51 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgiliminde 75 bedendi söylemişti ona karşı değer verdiğim için kafaya takmıyordum bu olayı. Önemli olan sağlık küçük büyük bunlar boş
00 Yorumla
+1 yılBu şekilde göğüs kaslarını kısıtlıyorsun zaten
10 YorumlaBu kadar kompleks yapma bunu kendine
10 Yorumla
+1 yılboş ver ya özgüvenli ol
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirini bul emcuklesin 😄
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Nida_ky27 yarıyor tabi
Tak ileride büyür veya büyüturler,
00 Yorumla
+1 yılZamanla büyür merak etme
00 Yorumla
+1 yılevet kotu tabiki 3 tane tak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılGel sana protez yapalım
00 Yorumla Takılma böyle seylere
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım