Hangi TÜRK kizina sorsam 20-25 cm den bahsediyo. Almanyada yasiyorum ben alman kizlari icin önemli degil uzunlugu falan .
Hem 20 cm olsa diyelim nolcak? Hepsini alacakmisiniz... 😳😩😫😐😕😏
Hem 20 cm olsa diyelim nolcak? Hepsini alacakmisiniz... 😳😩😫😐😕😏
Peki nedir bu türk erkeklerinin bakımı, modayı geçtim temizlikten bile bu kadar uzakken tüysüz, bakımlı, temiz, hoş giyimli, koca memeli, dik popolu, fit, ince belli, avrupai tipli, güzel kız hastalığı? Göbek deliğindeki pislikleri topak yapıp oynayan çoğunluğa üye olarak büyük bir söz etmişsin kardeşim. Türk erkeklerinin %60'ının sırtına çakmak çaksan vücudu tutuşur.
Kılsız olmakla bitmiyor
ya bırak 20-25 olsun demelerinin sebebi birbirine artistlik yapma çabalarındna kaynaklanıyo. malum bizim ülkede evlenmeden yaparsan böyle şeyler ailen seni öldürür namusunu temizlemenin yollarını arar bişey yasaklanırsa insan o şeye daha çok ilgi duyar genelde böyledir yani bir de istiosa iyice abartır ama almanyada normal seks gibi konular.
ağzına sağlık çok güzel ve doğru yazmışsın
Almanlarin palavralarini dinlemekten beyinleri yosun baglamis onlarin.
Alman kizlari daha uyumlu. Ego yok hava yok kapris yok.
Ama bizim türk kizlari bir ausbildunga bile baslasa sanarsin professör olmus gibi burnu yere degmiyor.
Cinsellikmi? Cok ayip onlara göre. Ama disco ve partylerde herboku yapiorlar ;)
Bekaretle gözümüz korkutulduğundan olabilir mi? Tamam bir kızın her boku yiyip bakireyim demesi doğru değil büyük konuşmak istemem ama yapmam ben şahsen. Fakat genel olarak kadınları buna iten toplum baskısı. Suçun büyüğü ataerkil toplum yapısında.
@Tanisanseversinbnc
sana katilmamak mùmkün degil.
Haklisin tabiki.
Görmemişin bir oğlu olmuş tutmuş şeyini koparmış o misal
Cevap
11Cevap
bizimkiler cahil genellikle. ve görgüsüz. kendine bakmaz dikkat etmez ama 20 cm penisli kaslı italyan erkeği ister. erkeklerde de bu böyle.
Türk erkekleri çok bakımlı zaten 👏👏
hepsini aliyorlar merak etme... ama olay o degil,... kiz yaninda metre tasimadigindan beraber oldugu erkek 16 cm lik aletini ona 22 diyor 18 likte 25 diyor yani yalandan.. ne oldu off 25 cm cok guzel vs... yalan dolan yani..17-19 arasi normal boydur
Sevgiliminde cok buyuk degil ama buyuk olsa hepsini alirdim :)
ne alakası var ya mıgdeyle
aynen
ya ne alakası var onunla o aynı seymı :D yarısından daha fazlasını alırım yanı
demı :D
her kızla bırlıkte olma ozaman sende
sevgılın olsa sankı tek bı kızda kalıcaksın da ya da sadece o olucakda hayatında bıde sevgılım yokkı ama :/ deme yanı :D
gulsem azıcık surda ayıp olurmu kı :D
bılmem genelı ole ya genelleme konsuorum yanı tabıkı senı tanımıorum
pekı bsey sorucam sana , sen bı cok kez ılıskıye grmıssın anladıgım kadarıyla pekı karsındakı kısı yanı sevgılın de gırmıs olsa buna karısmaya hakkın yok sanırım demı?
anladıım
Benim gibi bir erkeğe sahip olmak, her kadının hakkı.
15 cm' den ve daha büyüğü tıbben büyük sayılıyor. 20 cm'den büyük penis tüm dünyada %5 civarıdadır. Ütopik düşünmeyin.
Oradaki türk kızlarımız fazla düşkün bu olaylara aynen
Kime sorsan 22 cm den assa demiyo takilmayin ya butip seylere
Fantezi. Biz onlara size queen diyoruz.
Yok be beyinleri gibi egolarida yerde
Çünkü sizin IQ zirvede dimi
10 cm alamaz bizimkiler gül geç :D
Hepsine zenci forvet lazım
16-17 ideal
Ben 15 seviyorum
Olur :D
alman kizlari cirkin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?