Göğüslerim çok küçük 178 boyunda 68 kiloyum 20 yaşındayım ama göğüslerim yeni çıkan kızlarin gibi çok çok minik düz çok rahatsız oluyorum çok üzülüyorum silikon taktırmak istiyorum ama bunun için ameliyathane ortamı gerekiyor erkek arkadaşım var ciddi dusunuyoruz nereye gittim ne yaptım herseyi bilir yaptirsam ondan habersiz ilerde anlar guvensizlik olur onu kaybetmekte istemyorum ama bunu nasıl ona söylerim göğüslerim küçük nasıl derim ki hiç sevmezmis küçük göğüs muhabbet esnasında söylemişti lütfen ne yapabilirim arkadaşlar kırıcı olmadan yazarmisiniz çok Üzgünüm
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılyaşınız daha çok küçük.. Bir de bakmışsınız 2 sene sonra 90 beden oluvermiş... Ameliyat olayına girmeyin... Kaş yapalım derken göz çıkmasın sonra.. Öyle kolay bir ameliyat değil ki sonra... Bir de jel koyuyorlar taş gibi sert oluyor.. his tamamen kayboluyor... Yazın mayoyla iken güneşte jel yumuşuyor... Küçük göğüslü kızlardan aşırı hoşlanan binlerce erkek var... Sevgiliniz de alışır buna hiç merak etmeyin... cinsellik yaşarsanız daha gelişir zaten merak etmeyin...
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. İnanmnayacaksın ama senin tarif ettiğin göğüsler en çekici ve seksi göğüsler.. Sakın mutsuz olma onlar senin daha çok sevilmene neden olacak eşin tarafından..
25 Yorumla
Soran+1 yılAma gercekten düz hafif tomurcuklanma var çatal yok hiç bişey dışarda erkeklerin dekolte gördükleri anda baktıklarını görünce daha mutsuz Üzgün oluyorum kadınlık duygusu hissetmiyorum madem küçük göğüs seviyorlar kadınlar neden hep silikon taktryor ya ilerde onu mutlu edemezsem
Soran+1 yılHalkaları geniş ama o bombesi yok İşte
Sanki göğüslerini sakladın gizli göremiyo. Ee ciddi düşünüyosanız illaki farketmiştir küçük olduğunu. Bu kadar devam ettiğinize göre sorun etmiyo bunu. Çok takma kafana. En kötü söylersin böyle böylr. Belki silikon istemez bile. Küçüğü sana yakıştırıyodur.
30 Yorumla
Ameliyat olmak istiyorsan kendin için ol, başkası için değil. Ama benim tavsiyem bu kadar kafaya takma. Herkesin bir kusuru vardır. Kaldı ki bu kusur bile değil.
31 Yorumla
Soran+1 yılNasıl değil ama her kadının göğüsu var etrafimdakiler baya küçük gözüyle sen ilerde mutlu edemezsin gözüyle bakıyor çok uzgunum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
21Cevap
+1 yılBak buyuklerini buyuk gosterebilirsin tatlim videosuda var bak.
https://m.youtube.com/watch?v=6R-UKYA2k4c12 Yorumla
Soran+1 yılKeşke daha büyütme yöntemi olmadan önceki kadar olsa dümdüz benimki
Merak etme ne gerek yok ki elledik ce buyur emin ol buda sevgilinin hoşuna gider daha güzel olur bnce sakın silikon da düşünme
211 Yorumla
Soran+1 yılIticimi duruyorki ama neden hoşuna gitsinki
Soran+1 yılKonuşabilriisn
Soran+1 yılBiliyor zaten ilk olcugami o şekilde zaten ama bu neyi değiştirir
Soran+1 yılAma sonuçta erkektir merak eder ondada var ama karsidikinin elle tutulur olamsi gerekmezmi en basitinden bir iç çamaşırı alırken bile cezbedici kadın göğüsleri var ben eksiğim sanki
Soran+1 yılHayır Ellemdi izin vermedim sırf anlar diye yüzüm kizarir ne yaparım bana küçük derse diye
+1 yılBenimde küçük kendini sev kimse için kendini değiştirmek zorunda değilsin ben böyle mutluyum😊
13 Yorumla
Soran+1 yılBen çok uzuluyorum çok mutsuzum
- +1 yıl
Sen çok dert etmişsin bu konuyu kafanda büyütmüşsün erkekler küçük göğüste seviyo o büyük göğüs seviyorum diyenlerin çoğu abaza tipler
Soran+1 yılGerçekten Ağlıyorum aynaya bakmak istemiyorum
+1 yılBoyu degil ablacim islevi :) ha buyuk ha kucuk ne fark eder tek derdin bu olsn salla :)
13 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok küçük ufacik
- +1 yıl
Buyuk olsa sirt agrisi yapar bosversene sen boylede güzelsin :)
Soran+1 yılBirazcık olsa sükredicem erkek gibi
Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Sevmezmiş de hiç mi farketmemiş kiz arkadasinin goguslerini.
12 Yorumla
Soran+1 yılKüçük dedi ama bu kadar beklemez
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa zaten ileride anne olduğunda filan biraz büyüyecek bu kadar takmamalısın. Göğüslerin için mi seninle birlikte? Bu kadar takmamalısın. Olduğun gibi kabullensin. Evlenirseniz filan çok rahatsız olursa gidip beraber yaptırırsınız.
13 Yorumla
Soran+1 yılAma herkesin var benim neden yok kadınlık gogus
Cevap sahibi+1 yılNeden yok tarzı şeylere girme bence doğuştan gelen bir şey kendinle barışık ol
Soran+1 yılDoktora gittim o hile herseyin suratın fiziğin güzel ama göğüslerin haddinden küçük dedi baya bozuldum
Severler ya sen canini skma her sey dogaliyla guzel
16 Yorumla
Soran+1 yılYa gerçekten çok ufak yeni çıkan 12 yaşındaki kız gibi
Soran+1 yılSevilcek bir tarafı yok
Soran+1 yılGerçekten denedim inanirmsiin lavabo pompası aldım onla yaptım yine olmuyor 😢😢😢
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç küçük göğüs sevmiyor ama seninkileri görmüyor mu? yoksa destekli mi kullanıyorsun
110 Yorumla
Soran+1 yılEvet destekli kullanıyorum
Cevap sahibi+1 yılBak yanlış anlama ama bu ilerde sorun olabilir. Eğer onunla ciddi düşünüyorsan bu meseleyi söyle. Sen önem vermiyor olabilirsin ama eğer o göğüse çok önem veriyorsa ilerde seni aldatabilir, sevmeyebilir. Bunlar önemli noktalar..
Soran+1 yılIşte bunlar hep aklımda olduğu için üzülüyorum gözü Kayar benim yanimdakinin yok onun var ister gercekten cok da seviyorum ben ne yapıcam
Cevap sahibi+1 yılKaybetmekten korkuyorsun ama ya o seni bırakıp giderse? Şimdi kaybetmekten korkarken, o gün gelince seni aldatıp gidecek belkide? O yüzden en iyisi konuşup çözmek. Eğer yok derse zaten boşver. Seni göğsün için sevecekse hiç sevmesin. Bak önemli olan iç güzelliik. Sen burada onu kaybetmekten korkarken, onun seni göğüslerin için sevmesi hiç adil değil
Soran+1 yılEvet değil tabiki ama gercekten hiç iyi hissetmiyorum kendimi etrafımdaki bayanlarda çok kucuk mutlu edemezsin suratına vurur ilerde diye söyleyip duruyorlar
Cevap sahibi+1 yılGaliba anlatamadım. Eğer göğsün için sevecekse hiç kimse sevmesin zaten. Önemli olan iç güzellik diyorum. Çok zor bir şey değil göğüs operasyonu olursun ama doğallığını bozarsın.
yanlış anlamazsan bir şey sormak istiyorum yaşın kaç
Soran+1 yıl20 yas
Cevap sahibi+1 yılYaşın daha küçük sandım. Bende 20 yaşındayım ama neden bunu çok sorun ettin gerçekten anlamadım
Soran+1 yıl2 sene var en fazla buyumesine
Cevap sahibi+1 yılKasma kendini. Bak duyduğum bir şeyi söyleyeyim. Elledikçe büyürmüş :)
Benim hiç ilişkim olmadı bilmiyorum ama buradaki herkes öyle söylüyor :) Söylediğim gibi takma kafana. Şahsen benim gibi büyük göğüslerden hoşlanmayanlarda vardır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSlikon içine su koyulmuş balon gibi oluyo canım evlenince onlar büyüyo merak etme
16 Yorumla
Soran+1 yılAma gerçekten çok ufak 12 yaş ufak kziinki gibi çok mutsuzum
Cevap sahibi+1 yılBeden olarak kac takıyorsun
Soran+1 yılSırt 80 ama Cup olarak a çok küçük çok
Cevap sahibi+1 yılOlsun kilo alıncada büyüyo evlenincede büyüyolar okadar kafana takma bir insan senin gögüslerin için evlenmez kişiligin sevdigi için evlenir
Soran+1 yılÖyle tabiki orası ama
Cevap sahibi+1 yılBence bu kadar kafaya takma
+1 yılNe tuhaf bir celiski. bir kere 20 yasinda misin yoksa 18 mi? Ayrica vucut senin vucudun. illa memen icin senleyse sen niye onlasin o zaman? bir dusun derim
02 Yorumla
Soran+1 yıl18 olarak yazdım bazı sebeplerden dolayi bilgilerim farklı zaten de Hayır sadece göğüs için benle değil biliyorum onu ama ben onu mutlu edemzsem ya birgün aldatilirsam oluyorum
- +1 yıl
Bu aldatilmak icin sebep degil. ya da ayrilmak icin. boyle dusundugune gore saglikli bir iliskiniz yok
+1 yılGöğüs lerin kucuk diye terk edecek degılya heralda 😉
16 Yorumla
Soran+1 yılBen onu memnun edemessem
- +1 yıl
Edersin kadınlıgını kullanmasını bilirsen
Soran+1 yılTamam yaparsın ama eksigim düşüncesi olucak hep
- +1 yıl
Öyle dusunmuycen işte herşey goguslerle olacak bişey degıl ben mesala fazla goguse önem vermem ilişkilerde gogus son plan dişiligini kullan bicbir erkek gogus dusunmez 😉
Soran+1 yılHee anladım farklı bakış açısı
- +1 yıl
Aynen herşey sana bağlı 😉
+1 yılBüüyür ya dert etme o kadar internetten araştrdn mı
111 Yorumla
Soran+1 yılEvet krem otlar birsürü şey ama tek care silikon diyorlar
- +1 yıl
Onları dene bir ya hem düşünsene çok büyük olsa bu seferde belin ağrıcak
Soran+1 yılDeniCem bir sansimi ama bilmiyorum çok üzücü bir duurum
- +1 yıl
Lütfeen üzülme belki odaçok sever seni öyle
Soran+1 yılInşallah sever aldatilma ilerde suratima vurulma korkusu var
- +1 yıl
Yapma böyle ya seni sseven her haalinle ssevsin tamamm mı kaasma keendini
Soran+1 yılInşallah
- +1 yıl
Üzülmek yok tamam mı? :)
Soran+1 yılTamam dir
- +1 yıl
Tamam iyi akşamlar istediğinde yazabilirsn :(
- +1 yıl
:) :) :D
+1 yılKucuk gogus iyidir takma kafana canim silikon flanda yaptirma.
14 Yorumla
Soran+1 yılAma kucuucuk evlensem çocuk falan olmaz ne kadar buyuyeblrli
- +1 yıl
Merak etme cocugun oldugunda sut olacagi icin birz buyur buyuk gogus gercekten iyi degil lop lop sallaniyor ben sevmiyorum seftali buyuklugu iyidir
Soran+1 yılKeşke az bişey olsa razıyım
- +1 yıl
Sikma canini.
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha yaşın küçük büyürler merak etme. Ellet büyür diyenleri de dinleme.
21 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle birşey yapmam zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde göğsüm yok dümdüz. Annemle konuştum estetik düşünüyorum. Tek çözümü ameliyat. Ellemeyle ya da ilaçlarla buyumez
020 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya işte bende portakal ve Mersin yağı kullanıyorum hergün şerbeti otu içiyorum olmazsa ben de dsuunuyorun
Cevap sahibi+1 yılOlmuyo geçici bunlar. Estetik tek cozum
Soran+1 yılHadi ya :(
Cevap sahibi+1 yılOlmuyo tabi. Mecbur ben yaptircam. Hiçbişey yok cunku
Soran+1 yılAynı bende de hiç yok hangi doktor düşünüyorsun 😢😢
Cevap sahibi+1 yılSen hangi sehirdesin? Ben izmirdeyim burda Alsancak taraflarında iyi doktorlar var daha para biriktiriyorum. Annemin de haberi var
Soran+1 yılBen konyadayim Istanbula gecicem orda istiyorum ama fiyatlar 6 dan aşağıya yok nasıl olucak bilmiyorum bende biriktiryorum ailemin haberi var ama sevgilime nasil söyleyeceğim 😢
Cevap sahibi+1 yılÇok pahalı evet. Sevgilin istemiyo mu
Soran+1 yılSoyleyemedim daha nasıl söyleyeyim ilerisini düşünüyoruz ama hayalini yıkmak gibi aynı o nasıl düşündü kim bilir
Cevap sahibi+1 yılSeni seviyosa sorun etmez. O silikon istemiyo mu
Soran+1 yılBilmiyorum soramadim daha
Cevap sahibi+1 yılBoşver yaptir. Göğüs olmayınca kiyafette yakismiyo
Soran+1 yılAynen ya o da var
Cevap sahibi+1 yılYaptır gitsin boşver
Soran+1 yılMillet tutturmus yaptırma ilerde evlenceksin kaç çocuk yapıcaksin kilo alcaksn falan belki almicam vallahi sinirlerim bozuluyor evli insanlardan yorum duymak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnnemin de göğüsleri küçük. 2 doğum yaptı. Çok az büyümüş. Yine küçük yok gibi. Onlar göğsü biraz daha olanlar içindir. Benim yok mesela, ilerde de büyümez. Başkalarına bakma sen
Soran+1 yılAynen benimde öyle hiç yok mecburuz 😢
Cevap sahibi+1 yılAynen erkek gibi yaa
Soran+1 yılSorma ya 😢😢😢😢😢
Cevap sahibi+1 yıl😔😔
+1 yılO yüzden seni sevmeyecekse yol yakınken geri dön
13 Yorumla
Soran+1 yılTabi öyle birşey söylemedi ama sonuçta eksigim ben
- +1 yıl
Göğüsün amacı çocuk emzirmek erkeklere güzel görünmek değil altında süt bezi varsa herhangi bir eksiklik yoktur
Soran+1 yılFarklı bakış açısı
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞerbetçi otu al bise yağ sür benimkiler 2 beden büyüdü 😂 Görenler şaşırdı o derece
013 Yorumla
Soran+1 yılNasıl aldın kullanın biraz bahsedermsiin 😢
Cevap sahibi+1 yılAktarlarda satılıyor üstünde markası olandan almanı tavsiye ederim çay demliyor gibi otu demliyorsun her gün bir bardak içiyorsun akiamları da mersin yağı portakal yağı gibi yağları sürüyorsun masaj yapıyorsun baya büyütüyor ben de şnanmazdım da benimkiler baya büyüdü dene bence canım
Soran+1 yılÇok sağol canım çok teşekkür ederim 😊
Cevap sahibi+1 yılİşe yararsa dua edersin artık bende de göğüs var sevgili yok 😂😂😂😂
Soran+1 yılCanım ya hiç sorun etme gerçekten olursa sana çok dua ederim tanımıyorum ama emin olabilrisn inşallah beni bu dertten kurtarmaya vesile olursun insallah 😊
Cevap sahibi+1 yılBu dert mi kız 1 ayda 2 beden büyüdü benimkiler
Soran+1 yılHer akşam sürekli yaparak çok iyi ya
Cevap sahibi+1 yılDene kesinlikle
Soran+1 yılAdet düzensizliği falan yaptımi peki canım sende
Cevap sahibi+1 yılEvet prolaktin yükseldi bende
Cevap sahibi+1 yılHormon almadan birden büyümez zaten etkileri olacak tabi 😂
Soran+1 yılYani kullanSam bir yan etki olmaz insallh
Cevap sahibi+1 yılHormon artıyor
+1 yılYa sırf yorum atıyım sen üzülme diye hesap açtım yicem şimdi seni ;D ben küçük göğüslere bayılan biriyim ve çok güzel bence kızları daha da tatlı yapıyor 🙈 Neyine üzülüyorsun manyak :D
10 Yorumlaya boşver küçük olsun ne yapacaksın büyüğü
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok minik diyorum böyle söylemeyin siz erkekler göğüs çatali görünce öyle demiyorsunuz ama
Soran+1 yılOlanlar var ama işte bende o sevenler için söylüyorum
11 ayAbla noldu benimde oyle evlendiniz mi ayrildiniz mi soyledin mi sevgiline silikon yaptircakmisin
00 Yorumla
+1 yılBunu ne zaman sordunuz bilmiyorum ama sorununuz hala devam ediyormu etmiyorsa ne yaptınız bu konuda bende de aynı durum
00 Yorumla
+1 yılSen bu kadar kafana takıyorsun da karşındaki insan seni göğsün için sevecek değil. Hem bi bakmışsın onunda çükü 7 8 cm çıkarsa ödeşmiş olursunuz 😀😀
00 Yorumla
+1 yılBi endokrologa gorunmen lazim hormonlarinda sikinti olabilir 20 yasina gore baya kucuk anladima gore östorojen testi yaptir
00 Yorumla
+1 yılbende böyle göğüs seviyorum seninkiler gibi
15 Yorumla
Soran+1 yılNeresi sevilir çatal yok bişey yok çok küçük
- +1 yıl
ben öyle seviyorum ama bana gelenler büyük göğüslü takmıyorum zaten
Soran+1 yılYani neden küçük olsun düşüncesi olsun istiyorsun acaba yanlış anlamazsan
- +1 yıl
ben küçük seviyorum bu sen neden sevdiğin yemeği seviyuorsun sorabilirmiyim diye sorsam abes olur seviyorsun işste bende seviyorum bu
Soran+1 yılYani evet orası öyle tabi
+1 yılsoguk su ıle masaj yaptınmı hıc?
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet olmuyor 😢 gerçekten çok kötüyüm
- +1 yıl
bence kotu olma
Soran+1 yılAma hangi erkek göğüsu olmayan bir bayan dan hoşlanır görünce
- +1 yıl
ben hoslanırım
Yapma öyle bişey
12 Yorumla
Soran+1 yılHabersiz yapamyim dimi 😢
Gizli Üye(36-45)+1 yılsakin ameliyat yapma silikon itici zamanla buyur
14 Yorumla
Soran+1 yılBüyümez ki çok küçük 5 senedir büyümedi ne zman buyucek
Cevap sahibi+1 yılameliyat olma daha itici olur sahsen dumduz kiz siikondan iyisir
Soran+1 yılAllah allah gerçekten mi çok şaşırdım Şu an
Cevap sahibi+1 yılevet
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBüyür acele etme.
14 Yorumla
Soran+1 yıl2 sene var göğüs gelisiminin bitmesine
- +1 yıl
2 sene yeter. Sen spor yap squat falan sonra göğüs için hareketler var onları yap.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica.
+1 yılresim at bakalım küçük mü büyükmü :D
03 Yorumla
Soran+1 yılYeni göğüsu çıkmaya başlamış kız varsa goreblrsin
- +1 yıl
zaten istesende bakmam küçükmüş :D çocuk sevmiyorum
Soran+1 yılIyi ki kırmadan yazın dedim
bosver takma
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuyor iste
+1 yılKüçük derken limom kadar değildir sanırım...
06 Yorumla
Soran+1 yılO kadar minicik
- +1 yıl
gerçektenmi yaş kaç peki
Soran+1 yıl20 yim
- +1 yıl
evlendiğinde hamileleik döneminde biraz daha büyür merak etme kafana takma derim
Soran+1 yılInşallah
- +1 yıl
üzme kendini azda olsa büyür yani
+1 yılMerhaba çözüm bulabildiniz mi?
00 Yorumla
+1 yılevet, küçük
10 Yorumla
+1 yılestetık yp
00 YorumlaKüçük göğüs iyidir
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında