Seks muhabbeti açılırsa )?

şimdi netten biriyle tanıştınız ama arastrmaayı iyi yaptınız söyledikleri herşey doğru çıktı işi gücü ailesi vs herşey doğru çıktı...2 ay kadar kısa bir sürede birbirinize ısınıdnız ama ayrı şehirlerdesiniz sevgilisiniz ama henüz yüzyüze gelmediniz. yalniz varlığını sana sürekli hissettiriyor ilgili alakalı... giyim konusundan tutunda sosyal medyayı fazla kullanmama konusunda sei uyarıyor geçmişini dönüp baktıklarında ailemin aklında soru işareti kalsın istemiyorum sosyal medyada fazla paylaşım yapma diyor ve seni hep iyi yönde tetikliyor. biraz fazla sosyalimde gezip tozmalar filan... onu yapmayacksın bunu yapmayacaksın demiyorda uyarıyor sadece... ama son zamanlarda olay seks e de girmeye başladı mesela bana boxer üzerinden penisini dahi attı gördüm yani arada bir böyle muhabbetlere giriyor aile olarakta mutaassıp bir ailesi var.çovukta abaza biri değil aslında... ama hiçkimseni yapmadığğını yaptı ve yanlış yaptığım seler hakkına hayatıma dair birsürü konuda konuştuk uyardı bei. hatta kesin bırakır bei dediğim olaylarda bile bırakmadı uyardı düzeltmeye çalıştık... ama seks muhabbetide olunca hani aklım karışmıyor değil yüzyüze geldiğimizde yaşamak istiyor. ha buaada bakire olduğumuda biliyor yani... siz böyle bir durum yaşadınız mı sizce beni yatmak için mi kullanıyor ciddi yorumlarınızı bekliyorum illak, s, zde yaşamışşsınıdr böyle bir durmu niyetiniz ne yöndeydi
Güncellemeler
+1 yıl
ya şimdi arkadaşlar niyeti seks olan erkekleri az çok çözüyoruz anlıyoruz sadece bu çocukta kafam karıştı... mesela ben çok nadir de olsa alkol alanda biriydim ama çok kızdı bana mesela kendisi kullanmıyor içmemem gerektiğini söylüyor filan... giyimim konuusnda mesela aşkım fazla dar ya da çfazla açık şeyler giyme diyor. mesela beni çok büyük bir yanlıştan döndürdü hatta hayatım boyunca hep yanlış yaptığım birşeydi onun sayesinde doğruyu buldum. oyüzden bunları yapmasıda aklımı karıştırıyor...
Güncellemeler
+1 yıl
vay arkadaş hiç yaşayan yok mu şu durumu yaa aranızda
Seks muhabbeti açılırsa )?