18 yaşındaydım. yakınlaşma oldu aramızda ve o yalamak istedi. ben hiç istemedim. beni sabitleyip yalamaya başladı sonra bir anda kalkıp lavaboya gitti şunu bir dahakine daha düzgün temizle dedi. biz zaten böyle bişey yapmıyoduk ve bende istememiştim zaten. çok kırıldım ve soğudum. bunun haricinde zevk anında çıkardığım ses ile dalga geçti. ve bir daha zevk alsam da dışa vuramadım. anal yapmak istedi beni sıkıştırdı ve çok büyük acı hissettim. ilişkiden de soğudum. beni sıkıştırıp vajinamı zorladı ben istemediğim halde kan geldi ilişkiye girmedik. ondan ayrıldım. biriyle ilişkiye girmek istemiyorum bişey hissetmiyorum korkuyorum ilişkiden. bu durum hep böyle mi kalır? lütfen ciddi yorum yapın.
Cevabın nedir?
+1 yılselam
öncelikle geçmiş olsun
çünkü birlikte olduğun erkek gibi tipler yüzünden gencecik kızlar cinsellikten soğuyor.
oral seks iki partner arasındaki en önemli ve güzel olaylardan biridir. oaral uyarılma anında kadının çıkardığı ses erkek için dalga konusu diğil tam aksine erkeği daha da ateşleyen en önemli faktördür (. partnerinin kurbanı olmuşsun seks adına hiç bir şey bilmediğini gösteriyor anlattıkların)
sen canını sıkma ve seks sırasında çıkardığın sesleri doğal olarak çıkar kendini kısıtlama hiç bir şekilde
zaman la düzelir yaşadıklarını unutursun seni anlayan Seksi iyi bilirim diyen diğil gerçekten iyi bilen kadın ruhundan ve bedeninden anlayan biri ile birlikte olduğunda , daha önce yaşadıklarına gülüp geçeceksin
sevgilerimle17 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim, yardımcı oldun.
- +1 yıl
RİCA EDERİM
umarım en kısa sürede atlatırsın
Soran+1 yılumarım.
- +1 yıl
eig için teşekkür. umarım faydalı olmuştur
- +1 yıl
eig için teşekkür. umarım faydalı olmuştur ayrılmakla isabetli bir karar vermişsin zaten bu tipler
senin gibi nadide çiçekleri bu hale getiriyor işte yazık sana
Soran+1 yılsağolasın. yardımcı olduğun için eig'i sana verdim. çok varda yazan biirini seçmeliydim
- +1 yıl
eig için ayrıca teşekkür ediyorum amacım eig almak diğil sana faydalı olmak
En İyi Cevaplar
+1 yılböyle kalmaz tabiki de bir şanssızlık yaşamışsın canım karşındaki barzonun önde gideniymiş skarsısında bir bayan olduğunu unutmuş anlaşılan. bende yaşadım acemi kızlarla ilişki ve hiçbirzaman böyle kırmadım kimseyi çünkü biliyorum kızlar cisel ilişkide daha çok duygularıyla haz alır duygusal açıdan kırılırsa istersen 30 cm sok gene hiçbirşey anlamaz :)
22 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler
Soran+1 yılSagolasin
Kurunun yaninda yas da yanar diye bir söz varya iste sen Şu an onu uyguluyosun. Kotu bir sey yasadin diye her erkekte boyle olacak diye bir kaide yok. Emin ol helal olan esinle daha da guzel iliskilerin olacak. O seni anal yapalim oral yapalim diye zorlamayacak sadece sen kendini hazir hissettigin zaman iliskiye gireceksiniz. Helalinle yasadigin ilişkinin icerisinde duygusallik olacak. Bu yuzden de suanki yasadigin seyleri yasamayacaksin.
31 Yorumla
Soran+1 yılinşallah teşekkür ederim.
senin sevgilin öküzün teki. seni seven biri seninle bu sekilde davranmaz.. merak etme karsina Dogru kisi ciktiginda o sana böyle yapmaz.. korkma yani
11 Yorumla
Soran+1 yılinşallah sağolasın.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
81Cevap
hep böyle kalmaz merak etme, kimsenin sana zorla bişey yapmasına izin verme. kendini hazır hissettiğinde olması gerektiği gibi olacak her şey, ve o zaman sen de zevk alacaksın zaten. daha çok küçüksün. her şey için acele etmeyin.
11 Yorumla
Soran+1 yılsağolasın. bundan sonra öyle olacağım inşallah.
+1 yılBöyle Dengesizlere Nasıl Teslim Ediyorsunuz Kendinizi Buyur Senin Hayatını Yakından Etkileyecek Birşey Yapmış
410 Yorumla
Soran+1 yılO zaman dusunemedim
- +1 yıl
Tecrübe Herzaman Tecrübe Eğer Tecrübeli Olsaydı Şu an Seksin Nekadar Harika Birşey Olduğunu Düşünürdün Fakat Tecrübesizlik Yüzünden Korkuyorsun Şu an
Soran+1 yılYapcak bisey yok
- +1 yıl
Nasıl Yok Ya Sen Kendinden Vazgecmissin Çok Saçma
Soran+1 yılSu an bunun ustune gitmek istemiyorum hepsi bu
- +1 yıl
Ya 3 Yıl Geçmiş Ve Inan Senden Daha Kötü Durumda Olanlar Var Haline Sukret Istersen Sen Sevdiğin Insanla Yaşamak Istemissin Birde Sevmediği Halde Zorla Yaşayanları Düşün Seninki Onlardan Daha Mı Zor?
Soran+1 yılBende su an ustune gitmek istemiyorum diyorum ne var bunda?
- +1 yıl
Hayatı Kendine Zehir Etmen Sorun Onu Diyorum Bende:) Hadi Gel Tartışalım
Soran+1 yılSu an problem yok ama.
- +1 yıl
Tartışmak Için Mi:)
bıraz zaman gecır senı seven bırıyle beraber ol ama ılıskı yasama zamanla unutucaksın dusunme seksı suanda tamam herseyı unut 18 yasındasın dahaa canısı
16 Yorumla
Soran+1 yılbu olay 3 sene once yasandı
Soran+1 yılevet var. bu konulara giriyor
Soran+1 yılşu anlık bişey yok ciddi olmadıkça kimseyle bunları konuşmamayı düşünüyorum
+1 yılHayvana denk gelmissin.
Bosver serefsizi. Senin degerini bilip seni el üstünde tutup sevecek binlerce insan var emin ol.
Cinsellik yasamak zorundada degilsin.
O pic kullanmis seni.13 Yorumla
Soran+1 yılsağolasın.
- +1 yıl
Kafani takma. Düzelir hersey. Her erkek onun gibi degil.
Canini sikma.
Soran+1 yıltesekkurler destek için
+1 yılişin çok zor trawmaya kadar gider senin durumun. bunu AEH te bir hekim olarak uyarıyorum yaşadıkların seni çok zorlayacak keşke daha isabetli kişiler seçsen ve cinsellikten uzak durmayı bilseydin
54 Yorumla
Soran+1 yılKeske.
- +1 yıl
yinede bir kurtuluş yolu vardır değilmi doktor bey? ne yapmalı bundan sonrası için
- +1 yıl
iğrenç bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında zorla güzellik olmuyor biliyor musun. Bence sevgilin hatalı. Bir kıza böyle davranarak onu kaybetmekten başka bişeye yaramıyor. Bir kızı adam akıllı sevebilmek lazım. Geçer unutursun başkası gelir onu seversin ona guvenirsin onunla mutlu olduğunu sanarsin bırakırsın kendini kollarına birde bakmasşın ilişkidesin ve bir kaç gün sonra ayrılık. Sonra pismanlik yaşıyorsun...
11 Yorumla
Soran+1 yılbelki de elinde tutmak onun için mühim değildi.
18 yaşindasin ve daha çok kuçuksun.
Çok büyük bir hata yaptiğini ileride anliyacaksin.31 Yorumla
Soran+1 yılne gibi bir hata yaptıgımı? bu olay 3 sene önce oldu
Şerefsizmiş arkadaşım... canını sıkma takma... zamanla düzelceksin.. kendini kullandırtma böyle piçlere
22 Yorumla
Soran+1 yılSagolasin
Resmen abaza liseli sevgilin kerkinmek için sınırları zorlamış, becerememişte olan sana olmuş..
17 Yorumla
Soran+1 yılMalesef.
Soran+1 yılZamanla diyelim
Soran+1 yılEvlilik gibi bir durum yokken bir sorun degil fikrimce.
- +1 yıl
Evlilik aşamasında bunu aşman daha zahmetli olabilir senin için, şimdi hayatında kimse yokken vaktin bolken aş kafan rahatlasın. Bence durum düşündüğünden daha sıkıntılı, geçen zamana eağmen dün yaşanmış gibi anlatıyosun, derin izler bırakmış sende. Ayrıca psikologta canavar değil yemez seni..
Soran+1 yılYok ya iyi boyle dusunmek istemiyorum.
+1 yılİlk ilişkini böyle odun ve bencil biriyle yaşadığın için soğuman çok normal ama sana daha uygun daha anlayışlı birini bulursun mutlaka sıkma canını
13 Yorumla
Soransağolasın
- +1 yıl
Rica ederim dediğim gibi kendini suçlama kendinde hata arama
Soran+1 yılCok tesekkurler
+1 yılErgenlerden uzak durun diye boşunamı söylüyoruz. tecrübeli biri ile bu sorunu aşabilirsin
22 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim
Talihsizlikler yasanmis dengesiz biriyle yakinlasmissin ama. bir daha boyle seyler yapma tevbe ed kendini esine sakla
13 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapacagim
Soran+1 yılSagolasin
+1 yılBu hep böyle olmazda , ama sen sen ol seni seven birini bul yoksa bu tip şeylerle çok karşılaşırsın ve bakmışsın kaşar olup çıkarsın
11 Yorumla
Soran+1 yılSagolasin
+1 yılSeni gerçekten seven biriyle ol bundan sonra, içtenliğine inanmadığın biriyle olma, sevme hatta ne diyim
12 Yorumla
Soran+1 yılkimsenin gerçekten sevdiğini anlayamayız
- +1 yıl
orası öyle, ama gözlemlemeler önemli
+1 yılVay arkadaş bişeyden anlamayan adamlara denk gelen kızların sonu bu işte geçmil olsun
Adam kızı cünsellikten soğutmuş resmen114 Yorumla
Soransağolasın.
- +1 yıl
Sen bakma o kalasmış herkes öyle değil soğuma
Soran+1 yılbişey hissedemiyorum elimde değil
- +1 yıl
O normal adam resmen soğutmuş seni öylemi olur o işler zevkten çıkardığın sesle dalga geçmek nedir nasıl bir mallıktır
Soran+1 yılöyle bir mallık işte
- +1 yıl
Şükür kurtulmuşsun
Soran+1 yılsevdiğim halde ayrıldım ne yapayıjm
- +1 yıl
Boşver o malı önüne bak sen ve cinsellikten soğuma sonra senin için daha zor ve sıkıntılı olur sen zevkine bak
- +1 yıl
Ama anladığım kadar o senş sevmemiş
Soran+1 yılbenimle hala barışmaya çalışıyor sürekli yazıyor bunun sebebi ne peki
- +1 yıl
Seninla cinsellik yaşamak bence
- +1 yıl
Barıştınız mı?
Soran+1 yılasla.
- +1 yıl
Bencede doygusuz odunun biriymiş
+1 yılbildiğin tecavüz etmiş şikayet etmeyi deneseydin
hep öyle olmaz unut geçmişi ezdirmede şu piçlere kendini42 Yorumla
Soran+1 yıl2 sene çıktım unutamam
- +1 yıl
iyi unutma ne halin varsa gör
+1 yılBiraz zamanà ihtiyacın var tam tanımadan neden aynı ortamda kaldın ki
14 Yorumla
Soran+1 yılo kişi ile 2 sene çıktık çünkü
- +1 yıl
Şerefsiz herif herif Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılsağolasın.
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılAdam gibi adamlarla gorusmuyosun sonra sogudum diyosun. Evlenmeden senin onla basbasa kalman hata zaten. Hep boyle kalcaksin evet ama sendede hata var. Yine ayni hataya dusersen yine ayni seyleri yasicaksin.
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. hep böyle kalmaz o şahsi herkeste görme hatasına düşmez isen
10 Yorumla
+1 yılAyiyla iliskiye girme bir daha keskebenim gibi tecrubeli kariyer sahibi sana prenses gibi davranacak biri olsa seni mutluluktan ucururdu
10 YorumlaBu durum böyle kalmaz seni mutlu edecek ve sana zevk verecek birisi elbet olur biraz zaman tanı kendine ve o çocuk gibi kalitesiz erkeklerden uzak dur tamammı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen herşeyi yapmışsın ama hiçbirini isteyerek değil... Hafif dozda tecavüz yani!!
Neden izin verdin bu kadar?14 Yorumla
Soran+1 yılO an oyle oldu.
Cevap sahibi+1 yılPişmanlık varmı?
Bir de sanki az fetiş şeyleri seviyor gibisin?
Soran+1 yılben hiç bişey sevmiyorum. var tabi ki de.
Cevap sahibi+1 yılNe demek hiç birşey sevmiyorum?
Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. valla o konu çok garip bende f*ck badimle 3 kere ilişkiye girdim ilk 2sinde deli gibi vajinayı yaladım 3 sünde hiç yalayamadım tiksindim bakımdanmı artık anlamadım bakım ve şekli çok önemli sanırım 3 midem hiç almadı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloha hayvan benim başıma bir kere geldi kız arkadaşım istemişti yaptım şimdi dalga geçer gibi olmasın ama inanılmaz kötü bir tad geliyordu sıvıdan mı bilmiyorum bide kötü kokuyordu inanılmaz kötü hissettimde :D bişey diyemedim kıza kırılmasın diye neyseki uzun sürmedi çok :D
00 Yorumlaevlenince görürürüm o cocugu.. sanıyormuki evlenince hep kaymak gibisine denk gelecek.. neyse bu cocukla ugrasma daha simdiden bunu diyen bakirelik giderse seni sallamaz bile
10 YorumlaKafanda büyütmene gerek yok. İlişkide sadece kendini düşündüğü için seni ilişkiden soğutmuş. (Cinsel Obje olarak görmüş). Senin de zevkini düşünen birisi olursa ilişkiden korkmazsın. Sevmeye başlarsın ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılanladım tesekkurler :)
Soran+1 yılOldun:)
Soran+1 yılTesekkur ettim
Soran+1 yılSanada basarilar
+1 yılmaalesef gereksiz saçma birisiyle ilk tecrüben olmuş. elbette böyle kalmaz, ilgi duyduğun kişiyle çok zevkli olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsorununu çok sıradan gördüm ve sen bu yaşadığına travmatik gözüylemi bakıyorsun, sadece günah çıkartma olmuş. senden daha acı ve travmatik olaylar yaşayıp komple erkeklerden nefret edenler var.
20 YorumlaAcemi sonuçta sanırım karşındaki. çok yanlış davranması senin suçun değil.
10 Yorumlagüzel ülkemde pek çok hatun bu moronlar yüzünden soğuyor işte. zorla güzellik olmuyo anlasalar keşke. hatun kişiyi tatlı dille kıvama getirirsin zorlamayla baskıyla değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılBilen var bilmeyen var.
- +1 yıl
seversin sevilirsin sevişmek istersin ama istek yoksa zorlamak nedir allasen?
benzeri durum bana çok oldu. dur dendiği an durdum hiç istemesemde üstelik tam durulmucak anlarda zorda olsa durdum:)))
ben bilmiyomuyum öküzleşmeyi ama o hatunun bide geleceği var hayalleri var hesabını veremem öbür tarafta
Soran+1 yılKeske herkes sen gibi dusunebilse.
yazık olmuş böyle dangalaklarla bu ilişki yaşanmaz. umarım kalıcı etki yapmaz sende. seks sevişme senin bilemeyeceğin kadar güzeldir zevklidir gözlerin kaparsın erkeğin seni uçurur
10 Yorumlasana kötü ve abaza bir adama denk gelmiş böyle tipleri nerden bulursunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstemiyorsan neden fırsat oluşturdun. Ahlaki değerlerinizi neden hiçe sayıyorsunuz? Kendinize hiç mi saygınız yok. Olan olmuş artık bir daha da böyle hataları yapmazsın.
10 Yorumlasenin yerinde olsam oyle bir hadi ordan cekerdim ki karsiki daglardan duyulurdu
10 YorumlaKiza bak la kiyamam patetes olmuş 1 gunde :D
42 Yorumla
Soran+1 yılya dalga gecmeyın lutfen ama guldum buna dskjkds
+1 yılkarşına çok anlayışlı kadına kadın olduğu içine değer veren birirnin çıkması lazım
kadına et parçası oalrak bakn bir değil10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltravma yaşamışsın resmen. kolay atamazsın üzerinden. hayatına yeni girecek adamın vay haline..
10 Yorumlaadam tam bir hödükmüş :/ , bence anlayışlı ve enin ruhundan anlayan biriyle bu konuda çok mutlu olabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosver takma iyi yapmissin yasamsini bilmek lazim O bunu yapamamis zorlamis bide
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltatlım temizliğine her zaman dikkat etmen gerekiyor ama
01 Yorumla
Soran+1 yılyazdıklarımın hepsi temizlikle mi alakalı sence?
Kusura bakma ama tam bir hayvanmış o kişi sen adamına denk gelmemişsin ne demek tiksinmek ya ben yalayarak temizlerim gerekirse ki temiz olmadığını düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılyazik la sana vallaha acidim ha
22 Yorumla
Soran+1 yıldeme öyle.
- +1 yıl
😢😢😢
Temizledim deyib ağzına işeyeydin p*cin hata olmazsa zicaydin oyle adiye hak bence
00 YorumlaÖküze denk gelmissin benim kollarımda olsaydın uçururdum seni
00 YorumlaCinsellik konusunda 539 cevap paylaştı. Erkek arkadaşın ile buluşacak san her ihtimale karşı vajinal bölge ni temiz tutman şart bayan
00 YorumlaMalım diye bağırıyorsun daha ne diyeyim troll😂😂
83 Yorumla
Soran+1 yılkeşke troll olsa
- +1 yıl
katılmamak elde değil
+1 yılUmarım cabuk atlatirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılsağol
+1 yılneden tiskindi peki bişe dedımı bunun senle ılgılı oldunu sanmıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
bir ıslak mendil demi bulamamış dshfghj
Boyle seylrden once git bir yikaa o bòlgeyi ondan sonra tiksinmz
00 Yorumla
+1 yılKötübi şey ama onun aptallığını sen çekme
110 Yorumla
Soran+1 yılelimde değil
- +1 yıl
Merak etme seni her hallinfe beğenen olacaktır takma bu kadar ya sende kendn için temizliğine dikkat et
Soran+1 yılsağol
- +1 yıl
Üzülme tamam mı sözz ver
Soran+1 yılzamanla diyelim
- +1 yıl
Rahatlıcaksan onu gezmeye götürelim
Soran+1 yılneyi
- +1 yıl
Eski sevgilini
Soran+1 yılaynı şehirde bile değiliz boşver
- +1 yıl
Sen bilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen resmen tecavüze uğradın. Farkında misjn
13 Yorumla
Soran+1 yılonun gibi bişey sanırım.
Cevap sahibi+1 yılBen onunla bir daha görüşme derim. Gelecekte ki seks hayatıni evliliğini bile etkileyebilir. Atlatmaya bak
Soran+1 yılgörüşmem zaten.
- Cinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılsevgilin cidden çok öküzmüş
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHata sendebniye idtemediğin seylerı yapan biriyle birlikte oldunki
00 Yorumla O kadar taviz verir yaptirmadigini bırakmadan ota seni kullanır paçavra gibi atar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUmarım zarı gitmiştirde kendini bakire diye yutturmaz bu
01 Yorumla
Soran+1 yılgitse de gitmese de evleneceğim insana önceden yaşadıklarımdan bahsedeceğim için bir problem yok. sen takma bunları kafana.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldin iman hak getire yeni nesilde gelin ata binmiş ya nasip demiş bunlarinda yemedigi halt yok erkekte kızda aynı bok...
00 YorumlaKalmaz ama sende vajinanın daha temiz tutmaya çalış
00 YorumlaBen arkayı bile yalardım sonra da ayaklarını o işin zevkini bilmiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini kullandırmışsın sende istem yan cebime koy hesabi herif üzerinde bütün fantazilerini denemiş soğusan ne soğumasan ne
00 YorumlaUzak dur kimseye güvenme
10 Yorumla- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği