Gerdek gecesinde eşim benimle dalga geçti ne yapmalıyım?

Ben daha önce ilişkiye girmedim ona da ilkim olacağını söyledim... Düğünden sonra kendi evimize girdik çok mutluyduk uzerimizi çıkardık duşa girdik hazırlandık seviştik ama ben vajinaya giremiyordum bana yuh sana daha yeri bulamıyorsun dedi moralim bozuldu benle dalga geçti çok kötü hissettim ya buz gibi oldum bir anda çok soğudum kırıldım incindim 4 aydır işten eve hep geç geliyorum işe verdim kendimi yüzyüze gelmiyoruz bile bazen.. Bana günde 20 30 mesaj atıyor arıyor bayağı özür diledi... Aşkım salaklık yaptım büyük salağım ben mahvettim herşeyi felan diyor ama ben artık soğudum kendime de güvenim kalmadı eski sevgim de yok ona karşı... İnşaat firması olarak pakistana gideceğim ben de Tokiden yardım istediler kentsel dönüşüm için... Milyonlarca konut yapılacak ben oraya gideceğim en az 10 sene sürer tamamlanması diye umuyoruz... Uzaklaşınca rahat hissediyorum Facebook whatsup felan da kapatacağım ulaşımımız olmasın diye eğer kafamı dinleyeceğim. Fake bir kadın hesabından da konuşup arkadaş olduk yine herşeyini anlatıyor ben kocasızlıktan bıktım yazdım o da ben de 4, 5 aydır evliyim tık olmadı yazdı... Nasıl yanı neden dedim bulamadı yolu dedi.. Daha önce yapmadıysa beraber öğrenebilirdiniz gururunu kırmamalıydın dedim..Özür diledim ama çok soğuk msjlara cvp vermiyor aradığımda işim var çok sıkışık durumdayım sonra konuşalım diyor Facebook whatsup kapattı 2 aydır konuşamıyoruz dedi bana devam ediyoruz konuşmaya ama sahte bir kadın hesabından v
Güncellemeler
+1 yıl
Annem aradı iş yerimi sen nasıl adamsın ne demek eve gelmemek o kadın evde tek kocasız ne yapacak seni gebertirim kırarım bacaklarını erkek bozuntusu dedi demediğini bırakmadı... Eşim Allah bilir ne dedi anneme diyerek aradım eşimi ağlayarak konuşuyordu Allahın cezası Neredesin ben 1 suçluysam sen 5suçlusun evi terk et beni bırak telefonunu kapat eve gelme haber vermeyen sensin... Evliliğin en güzel aylarında ne haldeyiz biz dedi.. Ben Dersimi aldım nolur gel aşkım affettireceğim kendimi dedi..
Güncellemeler
+1 yıl
En baştan bozulmuş ilk gecede kavga edip 5 ,6 ay ayrılmışsınız kadınla ayrılsanız kadın bakire olduğundan seni erkek olarak görmezler kızlığını boz sonra ayrıl diyorlar en güzel zamanlarımız ayrı geçmiş keyif alacağınız süreyi harcamışsınız ayrılın diyorlar.. Ben ilişkiye girdikten sonra boşanmak istediğimi söyleyeceğim en kısa sürede boşanmam lazım İş için Pakistan'a gideceğim çünkü.. Bunca şeyden sonra eskisi gibi olamayız... Aklınız varsa Herkesle yatın kızlar tecrübeli istiyor rezil olmayın.
Gerdek gecesinde eşim benimle dalga geçti ne yapmalıyım?