Penisi kesilince kadın genital bölgesini nasıl yapıyorlar ameliyatla?
Kesildikten sonra nasıl çiş yapıyor
Kesildikten sonra nasıl çiş yapıyor
bak şimdi çok iyi araştırdım o kkonuları midem bulansada ameliyatlarına kadar izledim şimdi penis kesilince karın boşluğuna doğru penisin iç derisinden vajina şekline veriyorlar onuda içeri dikiyolar onlar olduktan sorna zaten peni vurup balta kes değil idrar yaptığı kısmı vajina ağznın uç kısmına koyuyolar oraya klitoris benzeri bişey konuluyo onuda hallettikten sonra sevişirken zevk alması için penisin zevk hissiyatını veren sinirleri yapılan vajinanın klitoris gibi kısmına koyuyo ve boşalması içinde testislerin üstünde bir kese bez tarzından bişi var onlarıda içeri entegre ediyolar ve deri parçalarından vajina dudağı yapıyolar dışına dikiyolar her şey bitince finitto
Götteen alınan yağlarla dudak kalınlaştırma yapan doktorlar penisten düşün neler yaparlar neler :)
teşekkür ederimmmm eig için
Ne demek
Penisin ici bosaltilip kalan deri iceri tikiliyo boylece hem delik oluyo hemde orgazm yasiyabiliyolar
Penisi kesilmiş oluyor oyuyorlar izlemiştim bir kez oyup vajina yapıyorlar ışte
Evet ben de daha dün izledim 😄
Normal erkeginkini kesmek farklı bir duygu olmalı sonuçta kesiyorsun erkekliği gidiyor hayatı boyunca. d
Erkeğinkini izledim evet. bir de şöyle düşün. Hayatı boyunca o organı kendine ait hissetmemiş
O ayrı mesele tabiki de işlevi yoksa olacağı odur
Cevap
18Cevap
Sen ilk önce kendi pohunu temizlemeyi ogrende iş çiş yapmaya kalsın
Haklısın
düşün dügün şeye bak bizim milet bu neysen osun ötesiyok u dönüşü yok çok meraklıysan atim sana bir link:=? bak bakim ilişkiyede gire biliyormu çoçuk sahibi olabiliyormu öğrendigin zaman banada haber ver kına yakalım olmazmı:=?
bir soru sordum
Büssürü şey sıralamışsın
Tabiki ilişkiye girebilirler
hee tamam o meselle sen olayı çözmüşsün istersen gel degiştirelim organları onsan sonra adımız organ mafyasına çıkmasın ha ayık ol:=)
Erkek olduğumu kast ediyorsan erkek değilim ☺
nesin sen vangölü canavarımı hemen surat asma catacak yer arıyordum okadar ne istiyorsan onuyap amayaparken bak bakim dilin burnuna degiyormu:=)
Bütün derdin bu mu? Ne bileyim, mesleki bir ilgin yok ise merak edilecek en son konudur. 😃
Doktor olmak istiyorum zaten 😀
Eh be güzelim teknoloji elinde sor google amcaya, izle youtube dayanan..
erkegin penisinin derisini ve iseme hortumunu ayirip diger kalan kismini kesip aliyorlar penis derisinden vajina yapiyorlar. fazla ayrintiya girmiyim.
Bunu neden tıbbi kaynaklardan araştırmıyorsun?
Çiş işin en kolay kısmı :D
Sidik torbasina ek boru tsakiyorlar şu tesisatı gibi düşün :D
Ah Bülent abla anlatsa da bilsek :)
Bende hep merak etmisimdr bak hahahaha 😂
Baltaylan odun yarar gibi ikiye ayiriyolar 😂😂😂
You tubeden izle nasıl yapıldığını gör.
o kadar şeyi yaptın onu mu düşünüyorsun =)
Kafayi kesip birlestiriyolar oda bisemi👼
senin gibi yapıyorlar
ordan ilişkiye bile giriyo.
eskiden bağırsaktan yapıyorlardı
Youtube de var
git izle netten
Sormak lazım
Dusunmesi igrenc
youtube de var izle
Senin gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar