Bakireyim. Daha önce hiç bir cinsel tecrübem olmadı fakat ilerde evleneceğim kişinin cinsellikte tecrübe edinmiş olmasını istiyorum. Bir nevi böyle şeylere doymuş birisi olmasını istiyorum... Çünküsünü sorarsanızda ilerde farklı şeylere merak etmemesini, içinde ukde kalmamasını istiyorum.
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliğe kadına doymuş erkekler genelde o noktadan sonra i*ne oluyorlar. Tadacak başka bir zevk kalmadığı için. Bir daha düşün derim... Hele hele tecrübeli kadınlarla yaşayıp zevkin kralını yaşadıktan sonra hiçbirşey bilmeyen birisiyle uğraşmaz öyle erkekler...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evet buradayım, istediğin adam benim :D
https://i1.bzpics.com/models/682/model-large.jpg32 Yorumla
Soran+1 yılbrazzers :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlissin bacim. Kocan gözünü sende acip sende kapamali. Senin dedigin gibi olursa ya senden öncekiler senden daha güzel sevismisse o zaman seni begenir mi? Tabi ki begenmez. Tecrübesiz olsun çamurdan olsun. Isterse sabaha kadar vursun da vursun:))
21 Yorumla
Soran+1 yılBir yakınımdan bahsedeyim evlendi evlendiği kişide bakirdi bir müddetten sonra p*rnolarda gördüğü kadınlar gibi olmasını istedi.. Anlatabiliyor muyum.. İlerde farklı şeyler merak edecek..
Bende öyle istiyordum, buldum da. Cidden her şey cok güzel oluyor öyle olunca :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
47Cevap
Bence yanlış düşünüyosun. Herşeyi ilk sende görecek tadacak ki sen kıymetli olasın. Elin kızı senden iyi seviştiyse ve seninleyken onu düşünürse veya cinsel olarak mutlu olmazsa ne yapacaksın? Bence ilk senin olman önemli. sadece kızların bacak aracıyla aklının sağlam olması değil iki tarafın da aklının ve bacak arasının sağlamlığı önemli bence
12 Yorumla
Soran+1 yılneden benle sevişirken başkasını düşünsün. sonuçta evlenmiş olacağız. her şekilde birbirimizi her halimizle kabul edeceğiz
Nasıl bir mantıktır bu ben çözemedim. İçinde ukde kalmasın nedir ya? Seks dediğin şey iki seven arasındaki olabilecek en yakın şeydir. Birlikte yeni şeyler keşfetmek varken sen her şeyi başkasıyla keşfetmiş, her şeyin başka kişileri anımsattığı birini istiyorsun. Benim aklım almadı...
02 Yorumla
Soran+1 yılbilemiyorum.. yazdığınız şeyle kendi düşündüklerimin arasında kaldım.. Ama sizin yazdığınız kadar masum değil bunlar..
+1 yılBence saçmalıyorsun benm hiç sevgilim olmadı kimseye el surmedim hiç bir şekilde o tarz duşuncelerde olmuyorum o işi yapan adam doymuş oluyor diye birşey yok yemek bu bunu kabullendiğini bilen adam devam eder bu işe :/
04 Yorumla
Soran+1 yıltabii ki tercihh meselesi. ben böyle düşünüyorum diye bütün kızlar benim gibi düşünecek hali yok.
- +1 yıl
Eksilediğinize göre umarım yanılırım ama senn bu duşuncenle benm yanılma ihtimalim çok duşuk maalesef arkadaşlarımdan biliyorum :)
Soran+1 yılben eksilemedim
- +1 yıl
Farketmez zaten ben eksi veya artı için cevap vermem ben seni düşünerek cevap verdim bu olaylara uyuz oluyorum çunku sen bu şekil düşünerek kendini aşağılıyorsun sennde nefsin var sende git evlenene kadar başkalarıyla yap bakalım o dediğin erkek turu sana karşı nasıl namus bekçiliği yapıyor kendini ezdirme eğer temizsen temiz iste senn duşunduğun gibi bir mantık yok kandırmayın kendinizi :/
Peki ya istedigini veremezsen akli eskide kalirsa ;) onu napacaksin?
44 Yorumla
Soran+1 yılbunu hiç düşünmemiştim
Soran+1 yılhepimizin inş.
+1 yılTecrübeli olması, doymuş olması anlamına gelmiyor. Şimdilik doymuş olması da, sonradan acıkmayacağı anlamına gelmez. Her neyse...
Bence sen, öncelikle "ahlaklı-namuslu ve dürüst" olmasına özen göster.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evleneceğim adamin öyle olmasını istemem o adamı seviyorsun ve sevdiğin için evleniyorsun. Geçmiş tamam çok önemli değil de doymuş bir erkeğin aklında beyninde neler donduklerini de düşünmek lazım. Onun neler yaşadığını düşünmek istemem. Aklına bir sürü kişi gelecek belki ozleyecek. Belki seni mutlu bile edemeyecek
00 YorumlaGenelde cinselliğe doymuş olan kişiler farklı cinsel tercihlere yöneliyorlar. Tabii yine de sen bilirsin. :)
02 Yorumla
Soran+1 yıldiyorsun..
+1 yıltecrübe ile doymak farklı noktalar.. doyum kafada bitirmiş oluyorsun.. farklı şeylere merak etmesinin bir zararı yok aslında.. birlikte yaşıbildğiniz sürece tabiki..
08 Yorumla
Soran+1 yıl''bir nevi doymuş'' diyorum. doymuştan kastım tecrube
- +1 yıl
tecrübe önemlidir haklısın.. ancak tecrübe sadece çok ilişkiye girmek değildir aslında.. önyargısız tabusuz bakabilmek.. karşındaki anlayabilmek ve anlaşılmaktir aynı zamanda.. ancak asıl sorun şu.. sen ne kadar uyum sağlıyabilirsin böyle birine..
Soran+1 yılŞu şekilde anlatayım. Doğrusunu söylemek gerekirse cinselliğe gerçekten çok meraklıyım. Ve internetten bakıyorum araştırıyorum. Fiziksel anlamda soracak olursanız bayan arkadaşlarım tarafından çok beğeniliyorum. Bir kere sanal s*ks yapmıştım. Sırf meraktan... Gerçekten meraktı ve bir daha asla yapmam. Her neyse karşımdaki kişi bir çok defa yapmasına rağmen bana bayılmıştı. Gerçekten bir değil iki değil bir çok kez dile getirmişti. Anlatmak istediğim her şekilde mutlu ederim ben kocamı. Fiziksel anlamda tecrübesizim fakat (manevi mi denilir bilmiyorum) ona anlamda tecrübeliyim ve istekliyim.
- +1 yıl
yoo bunların biçbirine itirazım yok.. tecrüben olmasada kendi yetiştirmen blgi sahibi olman güzel.. güvende çok önemlidir.. hepsi güzel.. ancak uyum ve denge farkldıır.. beklentilerin hayata bakışın arzuların isteklerin.. uyum bir bütündür.. atıyorum normal anlamda cinsel hayat ok.. ya faklı marjinal tercihlere uyumun..
Soran+1 yılCinsel anlamdan uyumu söylemiştim. Sizin marjinal dedikleriniz? Mesela..
- +1 yıl
şimdi burada çokta açık ifade etmek doğru değil gerçi.. fanteziler biseks fetişzm vs vs gibi
Soran+1 yılyani çiftli ilişki falan bunlara kesinlikle karşıyım. bisekse de gelirsekde evlendiğim kişi sonuçta bu... bunu kabul etmem
- +1 yıl
işte tecrübe ve doyumdan sonra bu risk artıyor malesef..
sanırım hayatı boyunca seks yapan bırı ıle karsılasmak ıstyrusun. mumkun ama bu durum evlılıgınızde buyuk sorunlar dogurur demedı deme
03 Yorumla
Soran+1 yılneden sorunlar doğursun? bence bir şeyleri bilmiş olması ilerde doğacak olan sorunların üstünü örter..
Alışmış kudurmuştan beter olur, isteklerini tekrar gözden geçir bence :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadına doyum olmaz. Erkek iktidarsız ise ayrı.
Herşeyi yaşamış adamı mutlu etmek de tahrik etmek de zordur. Seni çok heyecanlandıran şey onda yaprak kıpırdatmaz.
Oyuncak değilsin sen, çok küçük düşünüyorsun.00 Yorumla
+1 yılBizene m. k ne istersen iste.. Sanki Bakir olan yapamayacak Çok büyük bir şey mi zannediyorsunuz anlamıyorum...
Belki oda senin gibi bakire kezban istemiyor doymuş birisini istiyor olacak:)00 Yorumla
+1 yılamann istemekle olmuyor bu işler canım ne çıkarsa bahtına
02 Yorumla
Soran+1 yıldimi... istemekle kalıyoruzz
- +1 yıl
aynen hayırlısı olsun da
+1 yılNasıl bir düşünce bu? saat 16:00 dan beri içiyorum ulaşamadım bu kafaya.
11 Yorumla
Soran+1 yılAfiyet olsun.
+1 yıl😉 ne alaka ilişki yaşayanlar sonradan merak duygusunu mu yitiriyor
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır öyle değil. mesela hiç bir şekilde cinsel ilişki yaşamayan adam evlendikten sonra bir kişiye bağlı kaldığı için içinde merak kalıyor... hani biliyorum ki söylüyorum. Bir yakınımdan bahsedeyim evlendi evlendiği kişide bakirdi bir müddetten sonra p*rnolarda gördüğü kadınlar gibi olmasını istedi
- +1 yıl
Herkes aynı değildir
Soran+1 yılaynı olanlar vardır illaki
- +1 yıl
bir kısım
+1 yılkız doymuş diyor her önüne gelene atlayan abazayı istiyorum demiyor lafı tersten anlamayın :)
00 YorumlaKesinlikle çok şey görüp geçirmiş biri olarak sana katılıyorum.
00 Yorumla
+1 yılYa ilerde senden sıkılırsa napcaksin ya da onu öncekiler gibi tahrik edemessen :)
01 Yorumla
Soran+1 yılben kendime güveniyorum. eşimi özelimizde mutlu ederim
doymuş ve tecrübeli yanlış yerde kullanmışsın.. eğer doymuş olursa sana ilgisiz olur tecrübeli olursa seni mutlu eder
02 Yorumla
Soran+1 yıl''bir nevi doymuş'' demiştim. Tabikide doymuş istemem. Eğer doyarsa bana ilgisi kalmaz zaten.
Tecrübe edinen belki ama doymuş biri senide kullanıp atar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinsellik konusunda isteksizsin genel olarak. olacaksada düz ve senin istediğin zamanda cinsellik yaşanmalı düşüncesindesin. zor da olsa şansın var.
05 Yorumla
Soran+1 yıl''bir nevi doymuş'' diyorum. İsteksizliğin aksine istekliyim
Cevap sahibi+1 yılelit kesimde veya esnaf çevre yapmış kişilerde olur. yalnız aldatılma ihtimalinde vardır bu isteğine
paralel olarak.
Soran+1 yılneden?
Cevap sahibi+1 yılcinsel anlamda doymuş kişi sosyaldir çoğunlukla. çevresinde çok kadın vardır başetmen zordur. seni aldatmıyor bile olsa rahat edemezsin. ayrıca bu tip adamlar duygusal boşluk içindede olabilir. bu konuda iyiysen sorun yok.
Soran+1 yıltabii ki de evlendikten sonra o kadınlardan ilişkisini bitirecek. Ayrıca karşısında ben varken başka kadınlara ilgili olacağını sanmıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılUlan sonra neden bakir olmayanlarda bakire istiyor diyorsunuz hakediyorsunuz bunu bakir olmayanla evlende aldatsın seni gör gününü
11 Yorumla
Soran+1 yılneden beddua ediyorsun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılpeki kendini eşine saklamış dürüst ve namuslu (ileride bozulmayacak) bir adam istemez misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılilerde bozulup bozulmayacağına garanti veremezsin
Cevap sahibi+1 yılsende doyup doymadığını anlayamazsın ama. burada olay insanın karakteri o yüzden karakterlisini bul her şeyi beraber yaşa öyle daha iyi değil mi
+1 yılMadem isteklisin
Ne diye doymuş olsun diyorsun ki?
İki aç birbirinizi doyurun işte. ..00 Yorumla
+1 yılKadına doymuş var mı vardır.
Lakin tecrübeli adamlar çok bulursun elbet.00 YorumlaBence sen tecrübelendir milleti başkaları da öyle isteyebilir. ...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinselligi yasamamıs biri olarak bunu düsünmen anormal bence sen tecrübelerinden dolayı mal birini arıyosun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoymuş adam yok valla bende istiyorum ama daha doymuşu denk gelmedi ayrılık sebebim genelde.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGit be.
+1 yılBu kendi cinsine karşı bir ihanettir bence.
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden ihanet olsun ki
- +1 yıl
Ben açıklama yapmak istemiyorum. Biraz düşün ne dediğini.
Soran+1 yılben yazdıklarımın arkasındayım. Açıklayıp açıklamamak size kalmış. Teşekkürler
70 yaşında dede istion galiba
02 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var
+1 yılDoymus adam senı nasıl doyuracak onu dusundunmu;)
12 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağını daha iyi bilir bence doymuş adam
- +1 yıl
Ac adam hergun seks ıster doymus adam ıcın olsada olur olmasada ama :)
+1 yılilkin olması daha güzel olurdu
10 Yorumla
+1 yıldoymuş mu gay olsun yani
01 Yorumla
Soran+1 yıl''bir nevi doymuş''
+1 yılDoymus biri olarak bunu istemeni hic tavsiye etmem
02 Yorumla
Soran+1 yılniçin
- +1 yıl
Bosver öyle iste herseyi ilk seninle yasayan seninle doyan kisi sana daha cok baglanir ve gözu disarda olmaz
Sonra dersiniz bakir erkek yok o nasıl olcak
03 Yorumla
Soran+1 yılben demiyorum. diyenler düşünsün
Soran+1 yılohoo lafı nerden nereye çeviriyorsunuz siz.
mantık yok insanlarda yemin ediyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılsizi bu kadar sinirlendiren ne? ben sadece düşündüğümü yazdım
- +1 yıl
ne yaşıycaksan eşinde yaşa ilkler onda olsun ne o başkasının kollarından sana gelmiş adamı ne yapacaksın yani birbirinizde tecrübe edinin herşeyi sen müslüman evladı değil misin herkez kendi dengiyle evlenir unutma.. yanlış bir düşüncedesin kardeşim o adamın aklı öncekilerde kalırsa napcan? senleyken başkasıylada olursa napcam ha olur dersen sen bilirsin bana laf düşmez
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDoymuş derken tecrübeli mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen tecrubeli
- +1 yıl
Anladım, ben senin gibiyim, hiç tecrübem yok :D
- Cinsel Yaşam konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılvalla ıstedıgın sey zor be evladım D:
02 Yorumla
Soran+1 yılneden zor
- +1 yıl
ne bılım oyle gectı ıcımden :D
Yapmıs olan bulursunda doymus zor :D
02 YorumlaYa sen doymazsin ozman haberin olsum
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl doymazsın? sonuçta karşımdaki kişi tecrübeli.. beni daha çok doyurmaz mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de sana tamamen katılıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılp**evenk istiyorsun yani..
12 Yorumla
Soran+1 yılben mi kendi mi ifade edemiyorum yoksa siz mi yazdığım yorumumu kendininize göre yorumlayıp söylüyorsunuz anlamadım
Cevap sahibi+1 yılcinsellikte tecrübe edinmiş demek nedemej ya? p**evenk işte.
bırak sana doysun?
4-5 ilişkiden sorna senden sıkılmasını mı istiyosun.
Nası bir malsnz siz ya...
Gizli Üye(30-35)+1 yılvarsa bana da gönderin ben de bakireyim
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu yaşta nasıl doymuş oluyorsun
Cevap sahibi+1 yılbüyüksün
Soran+1 yılkız alemsin :P bak hemencicik iki kişi çıktı ya karşına :)))
Cevap sahibi+1 yılkısmetim açıldı darısı sana
Cevap sahibi+1 yılyaş sınırı 30 ama yaşını göstermiyorsan sorun yok
Cevap sahibi+1 yılFatih eksi vermene gerek yoktu
Soran+1 yılburdan tanıştığım biriyle hele ki böyle konuları konuştuğum biriyle benden tanışmamı beklemeyin.
+1 yılYa sen merak edersen ve o doydugu icin reddederse
00 Yorumla
+1 yılönce doyurman gerekicek o zaman
00 Yorumlagece gece güldürdün beni allah da seni güldürsün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılChristian Grey verelim ablamıza
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoyunca da fantaziye yöneliyor insan
02 Yorumla
Soran+1 yıldoymaktan kastım tecrube
Cevap sahibi+1 yılanladım zaten, fantaziden kastım da cinsel oyunlar
yardımcı olmak isterim
00 YorumlaTabi buyur
01 Yorumla- +1 yıl
Sanırım iş olsun diye açılmış bir konu yaklaşımın bir taraftan doğru diğer taraftan yanlış öncelikle ilişki yaşamış biri tabi ki yaşamamış birine göre baktığında haklı olduğun yanlar var ki yaşayan kişi normal ise bu sana kalmış yaşasa da yaşamasa da iş yine sende biter olay bundan ibarettir yoksa yan gel yat osman 10 dönüm bostan yok hiç bir yerde ayrıca o sevgi ve aşkı yakaladığında ne olursa olsun başka yerde başka şeyler aramaz şimdi kendini yorumla tekrar bir düşün
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyle birinse namis haya falan da bekleme ama :/
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerak ederse sende uygularda ondan demi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılona doyulurmu doyan olmazda işi bitmiştir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleğer edep öğrenmiş birini bulursan oda aldatmaz.
00 Yorumla+75 bir dayı bulun
00 Yorumlaiyi bakalım
00 Yorumla
+1 yılZorr
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!