Sizce hangisi daha zor. Gay olmak mı heteroseksüel bir ayak fetişi olmak mı? Böyle kendini köle gibi hissedenlerden söz ediyorum.
Gay olmak
Ayak fetişi olmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Türkiye'de değil fetiş, bdsm vs. herhangi bir konu, normal heteroseksüel olmak en zorudur. Çünkü gay arkadaşlar en azından daha netler cinsellik konusunda. Kendi içlerinde ne kadar cahiller olsa da en azından cinsellik konusunda Türk kadını gibi gösterip vermem durumunda değiller. Elini dokununca namusum bozulur falan diye düşünmüyorlar. Tabi ki zorlukları olsa da, bence Türkiye'de Gay olmak en azından cinsellik anlamında Heteroseksüellikten iyidir.
Katılmıyorum. Dışlanıyorlar. Aileleri kabul etmiyor. Öğretmen doktor olamıyorlar.
Benim de gay arkdaşlarım var, ve inan tipim herşeyim düzgün olup da Türkiye'de cinselliğk yaşayamadığım ve heteroseksuel olduğum için acıyorlar :)
Ama onlar çocukken vs çok zorluk çekiyorlar.
doğru, çekmiyorlar demiyorum. Ama bazen azınlık olmak daha iyidir. Tabi ki farkındayım neler çektiklerinin. Ama şu an için etrafımdaki insanlar benden daha mutlu bunu içtenlikle söyleyebilirim. Rüyamda erkek arkdaşımla sevişirken kendimi gördüm hamile kalır mıyım gibi sorular soran bir karşı cinsle muhattap değiller :) Birbirlerine karşı daha dürüstler.
Gayim. Gay olduğum için mutluyum. Pis ayak öpen bir erkek olmak istemezdim. Asalet doğuştan oluyor işte.
Benimde ellerimi ayaklarımı çok öpen oldu.
fs5.directupload.net/images/160228/kp4gx5v2.jpg
Ayak fetisciler yarayi dişleyebilirler mi?
Ne demek istediğini anlayamadım
anti ayak fetişligine ya da anti ayak şeysine ne denniyiiooooi
Bilmiyorum
cehalet deniyor canım .
Cevap
6Cevap
benim için gay olmak daha zor. ayak fetişliği sonuçta heteroseksüel bir eylem (sorunda böyle belirttiğin için hetero diyorum) yani bir kadına ait.
Ayak fetişhtliği kölelik değildir kölelik ayrı birşeydir ve gerçek köle çok az herşeyi kabul eden vs ben ayak fetişhtiyim ama köle değim 😉
hepside çok saçma ama şunu anlamam ayak fetiş nedir ya ayak iğrenç bir yer ve itici nefret ediyorum hepsinden
Herkes aynı değil. Saçma diye bir şey diyemezsin. İstediği gibi yaşayabilir herkes. Saygı duymak zorundasın.
Ayak fetişi iyidir benim de var denemeden önyargılı olmasın bence kimse
Bu nasıl soru ya
Niye çok mu aykırı geldi sana?
Aynen valla. Çok tuhaf sorular bunlar
Tabi herkes senin gibi olunca normal oluyor değil mi? Sensin dünyanın akıllısı.
Senin gibi olmaktansa dünyanın en akılsızı olmaya seve seve razıyım
Öylesin zaten.
fetiş olmak
B şıkkı
Gay olmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?