Ya eşim türbanlı ve ben onunla anal yapmak istiyorum o da kabul etmiyor ne yapabilirim...
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadın analdan zevk almaz. Tam tersine çok acı çeker. O yapan zevk aldım diyenler de erkek zevk alsın diye yalan söyleyenler tamamen psikolojik. Bunu haydar dümen bile söylemiştir kadın analdan zevk almaz diye. Ama erkek zevk alır kalçasından. Erkek ve kadının boşaltım sistemi aynıdır ama tek farkla. Erkeğin orasında prostat var prostata baskı yapınca yalayınca parmaklayınca aşırı zevk alıyosunuz. En azından yalatın ya da okşatın kadına. Erkek arkadaşlarımın üzerinde denedim onayladım. Daha da ilginci penise dokunmadan sadece parmaklayarak boşalabiliyolar. İlk defa böyle bir zevk yaşadıklarını söylüyolar. Çünkü erkeklerin g noktası orda. Bunları biliyorum çünkü partnerlerime daha çok zevk vermek istiyorum. Bu arada kadının bütün zevk alacağı şeyler vajinadadır g noktası bile vajinadadır. Araştırın prostat orgazmı diye. Hala yaparım diyen varsa soksun döte parçalasın kadının bağırsaklarını.
Erkekler anal bölgelerinden zevk alırlar. Gay olsun ya da olmasın her erkek anal bölgelerinden uyarılmaya çok açıktır. O yüzden kızların da aynı bölgeden aynı uyarılmayı yaşayacaklarını düşünürler ki bu kadın anatomisi gerçeğine aykırıdır.
Gay olanlar bunu zaten anal ilişki yaşayarak yaşarlar. Ama gay olmayanlar " Ne ulan ben gay miyim?" diyerek oralarını elletmezler bile. Bu sefer de içlerinde kalan ve hiç bir zaman yaşayamadıkları bu zevki kadınlar üzerinde yaşamaya kalkarlar ki, bu durum zaten başlıbaşına bir yansıtma ve sapma durumudur.31 Yorumla- +1 yıl
Bi sus ya
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMal adam ! karının türbanı ile ne alakali bu durum? Açık olanlarda g. tren vermiyor emin ol.. Bu kadının şehvet duygusuna ve erkeğin her istediğini yapıp yapmak istemediğine bağlı
11 Yorumla
Soran+1 yılYa haklısın tabi ben öyle demek istemedim
Onunla ilgili ayet ve hadislere bir bak kardeş zaten yapmak istemezsiz ve sonrasında da çok pişmanlıl yaşayacaksın
00 Yorumla
+1 yılEşin doğru olanı yapıyor, kendisi acı çekerken sen nasıl mutlu olacaksın ki
#DikkatArkandayım01 Yorumla
Soran+1 yılİlla acıyor mu?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılnikah düşüyor nikah. arkadan ilişkiye girerseniz nikah düşüyor
22 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka fetva verir gibi yorum yapiyosun
Cevap sahibi+1 yıl@Pentagram_35 git araştır
Gizli Üye(36-45)+1 yıletmesin zaten. Helal olsun ona. Ayeti kerimeye saygınız olsun biraz. hak deliği varken poh deliği takıntısı nedir yahu. Allah lanet ediyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürbanla alakası yok bunun, ne kadar müslüman olduğunuz ile alakası var. Nica kapalı yiyor o haltı.
Sen ne kadar müslümansın?
Müslümana haram bu.13 Yorumla
Soran+1 yılYa işte canım çok istiyor :(
Cevap sahibi+1 yılCan istemesi ne birader? İnsan canının istediği her şeyi yaparsa sıçtığının resmidir.
Cevap sahibi+1 yılm.sorularlaislamiyet.com/index.php?oku=185024
Oku birader:
Peygamber Efendimiz buyuruyorlar:
"Hanımına dışkı yerinden yaklaşan kimse lanete uğramıştır."
"Erkeğe veya kadına arka yoldan yaklaşan kimseye Allah, rahmet bakışıyla bakmaz." (bk. Ebû Dâvûd, Nikâh, 45; Müsned, I, 86; II, 444; Tirmizî, Taharet, 102; Mişkâtü'l-Mesâbih, II, 184).
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani kafası açıklar her türlü yapar diyosun.. kapalı oldugundan cok namuslu seninki?
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya ondan demedim yanlış anladım bizimki türbanlı diye istemiyor sanırım diyorum tutucu
Gizli Üye(36-45)+1 yıl23lük ve türbanlı. çok tatlıdır eşinin götü. bence ısrar ederek bir yolunu bulup s. kmelisin
011 Yorumla
Soran+1 yılZorla olsun istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılzorla olmaz tabi ama bir yolunu bulmalısın. yerinde olsam napıp edip skerdim eşinin poponu
Soran+1 yılŞimdilik vermiyor bende yalayıp koklamakla yetiniyorum
Cevap sahibi+1 yılen azından kalçasının yanaklarına sürterek skebilirsin onu. inan canım çekti karını :)
Soran+1 yılİçine girmeden araına değil mi onu yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılevet o da güel. bir de türbanını çıkarmadan s. ksene. eminim çok zevklidir
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten inan türbanlıları çok sevdiğim için türbanlı biriyle evlendim direkt eteğini sıyırıyorum
Cevap sahibi+1 yılben de çok severim türbanlıları. inan karını anlattıklarınla canım o kadar çekti ki anlatamam
Soran+1 yıl:) azıyor dine insan
Cevap sahibi+1 yılpeki bişey soracam karına başka erkeklerin arzu dolu bakışlar atması hoşuna gider mi? ben dışarıda gördüğüm seksi türbanlıları hep arzuluyorum
Soran+1 yılGüzel ve çekici giyinmesi hoşuma gider ama başkalarını azdırması için değil
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşinin kapalı açık olmasından ziyade anal sekse bakışı önemli, dinibütün bir insan yaklaşmaz anal sekse bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnala karşıyım. Kapalısı açığı yok. Çok istiyorsan da yerleştirebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun kapalilikla alakasi yok. Istemiyosa zorlama helal yol varken
0141 Yorumla
Soran+1 yılYa öylede kalçalarını çok beğeniyorum canım çekiyor
Cevap sahibi+1 yılCanin cekebilir ama illaki iliskiyr gitmen gerekmez. Sevismeklede idare edebilirsin
Soran+1 yılŞimdilik öyle yapıyorum öpüp koklamakla yetiniyorum
Cevap sahibi+1 yılEn sogrusu bu. Esinide uzmemis olursun hrm
Soran+1 yılDediğin şimdilik böyle idare etmeye çalışıyprum dayanması zor ama :)
Cevap sahibi+1 yılNeden dayanmasi zor diyosunki :)
Soran+1 yılYa tam karşımda güzel kalçası bir süre öpüp koklayınca ister istemez içine girmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılOn taraftan girebilirisin. Illa anal yollami olasini istiyosun
Soran+1 yılÖnden zaten gidiyorum ama insan işte orayı da yoklamak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılOrasi dogru bir yer degil ama esin hakli bu konuda.
Soran+1 yılYa haklısın aslında da nefis işte
Cevap sahibi+1 yılEsinlr bu yuzden aani acma. Ne guzel begendiginde bir esin varmis. Ona yanlis bisey yuzundrn baski yapma
Soran+1 yılHaklısın evet güzel tabi çok seviyorum onu artık başka fantezilerle gidermeye çalışcağım açlığımı
Cevap sahibi+1 yılEsin fantezilerede aciksa daha ne istiyorsun istrm guzrl bir cinsel hayatiniz var anladigim kadariyla. Arkadan iliskide olmasin
Soran+1 yılTam açık değil pek bilmiyor alıştırmaya çalışıyorum yavaş yavaş oralı bile bilmiyordu şimdi yapıyoruz yavaş yavaş
Cevap sahibi+1 yılAmatorun tadida baska olur. Sen ogretirsin iste herseyi. Korkup kendini kapatmasin ama rni fantezilere karsi. Birden ucuk seyler isteme
Soran+1 yılKesinlikle öyle benden öğreniyor, aynen yavaş yavaş aşama aşama yoksa hiç yapmaz sonuçta yıllarca evli kalcaz cinselliğimizin renklendirmemiz lazım şimdiki aşamamda seksi kıyafetler falan geceleri
Cevap sahibi+1 yılBoylesi guzrl zatrn. Hrm surekli bir yrnilik oldugu icin birbirinizden sikilmaz vr daha cok baglanirsiniz
Soran+1 yılEvet haklısın o da öğrendikçe daha çok zevk ve keyif alıyor ilk başta hiç karşılık vermeyi bile bilmiyordu şimdi baya yol katettik :)
Cevap sahibi+1 yılNe guzel :) dahada renklendirirsiniz insallah :)
Soran+1 yılEvet zamanla daha da güzel bir cinselliğimizin olur bakalım karımın performansına benimde öğrettiğim önemli :)
Cevap sahibi+1 yılTabiki :) oral yapmaya filan nasil ikna ettin peki?
Soran+1 yılÖnce ben ona yavaş yavaş yaptım öptüm kokladım sonra dil darbeleri baya bir ben yaptım sonra sende dene dedim ilk başlarda çok çekingendi tuhaf tutuyordu falan sonra alıştı şimdi baya baya iyi iyice kavrıyor eliyle falan :)
Cevap sahibi+1 yılSen bu isi biliyosun :) zamanla baska fantezilerinide gerceklestirir o zaman :)
Soran+1 yılUmarım bence evliliğin en güzel tarafı bu bide kapalı bayan sanki fantezi yapamaz diye bir algı var bu çekingenlikte ondan onların ki de can alıştırcam onu o dazevkin doruklarına çıksın kıyafet tarzını bile değiştiriyorum daha modern türbanlı olacak
Cevap sahibi+1 yılKapali bayanlarinda hakki var herseyi yasamaya. Boyle dusunmen guzel. Anlasilan srnde suslu hanim seviyosun. Yani kapali diyr kendini mahrum birakmasi yanlis
Soran+1 yılAynen dostum bende bunu diyorum, kapalı da yaşayabilmeli, meselea makyajını yapsın daha güzel giyinsin biraz daha dar gibi şimdiki yeni moda kapalılar gibi eteği daha güzel daha kısa falan onlarda güzel ve bakımlı olmalı
Cevap sahibi+1 yılEvet. Oda keyif alsin giyiminden hayatindan. Fantezi kiyafetleri filan iyi akil etmissin. Onunda zevk almasi guzel bisey. Sadece erkegin zevkinden ibaret degil cinsellik
Soran+1 yılAynen baya baya yol adık kıyafetinde falan aynaya bakınca o da güzelliğinin farkına vardı geçen hafta da jartiyer falan aldım ona kendini inan çok farklı hissetti tabi bende :)
Cevap sahibi+1 yılZaman zaman saclarinida boyattir :) cok daha farkli olacaktir cinsel yasaminiz. Mumlarla filanda pekistir tabi esinin guzelligini
Soran+1 yılHIM harika fikir teşekkür valla, boyatsa da kendi rengine yakın oluyor daha ateşli bir renk olabilir farklı en azından bide seksi iç çamaşırlarıyla inan bambaşka biri olur
Cevap sahibi+1 yılKendi ne renk onu bilmiyotum ama. Kizila filan boyatabilir. Yani atesli bir renk kizil
Soran+1 yılKoyu kumral ama kızıl harika durur sanırım çünkü teni açık renk daha ateşli olur sanırım bide altına siyah jartiyer off :) valla bambaşka hatun olur o da mutlu hisseder
Soran+1 yılYaz buradan bu saatte artık burayı kimse görmez dostum iyiki varsın
Cevap sahibi+1 yılOna evde coplakligin normal bisey oldugunu hissettir. Yatak odasi disindada sikistir esini hosuna gidicektit onunda. Bazen disari cokmak icin dis kapinin onune geldiginde
Soran+1 yılOo süper bazen yemek yaparken arkadan sarılıp kalaça'rını falan okşuyorum inan boynundan da yaşamaya başlayınca kopuyor zaten :)
Cevap sahibi+1 yılOda sever yani senin kadar
Soran+1 yılEvet ama çıplaklık olayı çok hoşuma gitti belki ilk başlarda iç çamaşırlarıyla falan alıştırmalı dime
Cevap sahibi+1 yılBu size kalmis bisey. B8rbirinizden cekincebiz kalmamistir artik. Ilk baslarda banyodan o sekilde cikip alistirabilirsinix kendinizi
Cevap sahibi+1 yılEsin yaninda yok sanirim gecenin bu saatine kadar burda takildigina gore
Soran+1 yılYok birkaç gün annesinde kalacak o
Cevap sahibi+1 yılGeldigi gun mesaisi uzun olacak o zaman. Burda biriktiriyosun sen fantezileri
Soran+1 yılValla aynen öyle Şu an hayalinde canlandırdım kuduedum valla :) onu afet yapmam lazım kapalı da olsa cinselliğimizin renkli olmalı o da katılmalı seksi giyinebilmeli
Cevap sahibi+1 yılKac yasindaki esin? Yani kilosu filan fazla degilse vucudu falan iyidir. Birazda renklendirdin mi is tamam
Soran+1 yıl23 yasında daha taze :) ve genç ben öğretiyorum işte vücudu da çok iyi bacakları kalçaları göğüsleri falan o yüzden çıldırıyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılDaha taptazeymis. Sanslisin :) kudurmaman anormal zaten bu durumda. Birazda dolgunsa 10 numaradir
Soran+1 yılAynen boşuna kalçalarına kudurmuyorum bembeyaz dimdik bide, şimdi bide eteklerini dar ve biraz kısa alıyorum bir içim su oluyor altına külotlu çorap falan of
Cevap sahibi+1 yılEvde taytda deneyebilirsiniz
Soran+1 yılTayt giyiyor zaten
Cevap sahibi+1 yılEtkileyici oluyo tayt. Vucudunada tam oturunca
Soran+1 yılKesinlikle öyle hele iç çamaşırsız falan çok azdırıcı
Cevap sahibi+1 yılO araya kacmalar varya cok tahrik edici oluyo
Soran+1 yılAynen kalça arasına falan bide vajinaya da yapışıyor offf
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim acikcasi esini. O kadar guzel diye anlattin
Soran+1 yıl:) ya bana göre güzel biri
Cevap sahibi+1 yılGenc tabiki guzeldir :)
Soran+1 yılAynen öyle sarkan yeri yok daha toy pürüzsz
Cevap sahibi+1 yılTayt filanda sıkı tutar zaten
Soran+1 yılAynen öyle iyice yapışıyor temine bide baldırları kalça falan iyice çıkıyor
Cevap sahibi+1 yılArkadan yaklasip bacaklarinin arasindan vajinasini tutcaksin o sekilde fiyinince
Soran+1 yılBazen mutfakta yapışıyorum mıncıklıyorum poposunu falan çok huylanıyor :)
Cevap sahibi+1 yılOyle hayun minciklanmaz mi. Yapisicaksin her gordugun yerde :)
Soran+1 yılValla bende dayanamıyorum zaten hele Tayla ya da açık görünce koklayıp öpesim geliyor bazen otururken bacak bacak üstüne atınca evde eteği de sıyırıyor çıldırıyorum
Cevap sahibi+1 yılOda seviyor sanirim seni tahrik etmeyi. Arkasindan git birden indir etegini o anlamadan
Soran+1 yılYo öyle yaptığında hemen önüne diz çöküp başlıyorum kollamaya yaşamaya anlıyor odaya çekiliyoz
Cevap sahibi+1 yılOral yaptirirsin bol bol. Odaya cekildikten sonra
Soran+1 yılOranla yeni yeni alışıyor ama zamanla daha ustalaşacak
Cevap sahibi+1 yılAlt tarafida aliyomu agzina?
Soran+1 yılAlt tarafı derken
Cevap sahibi+1 yılTa**aklari yani
Soran+1 yılHa yok onları yalamıyor :(
Cevap sahibi+1 yılBence onlarida yalatmaya ikna etmelisin fazlasiyla zevk verecegini dusunuyorum
Soran+1 yılValla dur alete zor ikna ettik ılıklar açıkken bile utanıyor tarif ede ede öğretim önce ben yapıyorum ondan sonra o :)
Cevap sahibi+1 yılOyle ugangac olmasi guzel ama biliyomusun :) keyifli olur yani
Soran+1 yılEvet inan penisini tutarken küçücük elleri titremiyor mu biliyorum birde kraldan önce ruj sürdürüyorum of
Cevap sahibi+1 yılSansli bir adamsin gercekten. Onun masumca yaklasmasi bile cok hos olur. Ama alisir zamanla oda
Cevap sahibi+1 yılFantezi kiyafwtler yerine mini elbiseler filanda giyiyor mu?
Soran+1 yılEvet evde benim için gitsin diye aldım baya bir kısa ama eşarbı duruyor tabi giydiğinde daha çekici geliyor :)
Cevap sahibi+1 yılEsarp ve ciplak bacaklar guzel olabilir evet
Soran+1 yılManyak oluyor ya hem türbanlı hwmde açık bide parlak külotlu çorap dehşet oluyor
Cevap sahibi+1 yılWoyunmasina izin vermeyip etegi siyirip yapcaksin onu dehset olur o sekilde. Gogus dekolteside oldumu tamam
Soran+1 yılZaten inan soymuyorumki dediğin gibi eteğini sıyırıyorum alıyorum bacaklarını iki yana ayak parmaklarından başlaıyorum düşün...
Cevap sahibi+1 yılCok fena olur ya. Olculeri ne esinin minyon mu?
Soran+1 yıl80 60 80 civarı beyaz tenli
Cevap sahibi+1 yılTam kivaminda desene cok buyukte degil. Beyaz tene bitiyorim brn harika oluyo sut gibi
Soran+1 yılEvet beyaz ten müthiş oluyor kokusu falan bide beyaz tene transparan çok seksi oluyor
Cevap sahibi+1 yılHeryeri ayri bir guzel olur ya. Bembeyaz heryer. Soyundugu zaman bir afet cikiyo yani karsina
Soran+1 yılAynen özellikle beyaz göğüsler bacaklar ve kalçalar müthiş oluyor özellikle de göğüs arası
Cevap sahibi+1 yılBen dusunuce etkilendim. Yani seni baya mutlu ediyodur o
Soran+1 yılHwmde nasıl bide cinsellikten eğitimi tam bir canavar olacak
Cevap sahibi+1 yılSende onu mutlu et ama. O seni mutlu ettikce kucuk hediyelerle
Soran+1 yılŞımarıyor zaten bende şımarmasına müsade ediyorum alıyorum hediye falan alman mı hiç kadınıma
Cevap sahibi+1 yılHeleki boyle bahsettigin gibi bir kadina
Soran+1 yılAynen nazlıyorum onu şımarık olması daha çok tahrik ediyor narin biraz
Cevap sahibi+1 yılTahmin edebiliyorum az cok. Hergun birlikte oluyosunuzdur. Yani boyle bir esim olsa her gun yaparim ben
Soran+1 yılGenelde bazen yorgun oluyorum ama mümkün olduğunca boş bırakmamaya çalışıyorum Karimi gençken kullanmalı çocuk olduğu da zor bide
Cevap sahibi+1 yılEvet. Tadini cikartin simdi. Onun istedigi zamanlarda oluyomu peki?
Soran+1 yılNadir genelde ben başlatıyorum ama o da bazen azdırıyor
Cevap sahibi+1 yılOnu gordugunde azarsin zatenm anlattigin gibiyse. Gormeden bende etkilendim
Soran+1 yılAynen özellikle işten geldiğimde falan tayt falan varsa zaten şansı yok ya da kısa etek
Cevap sahibi+1 yılOda hazirlaniyor gibi senin icin. Yoksa kapali birisi niye kisa etek ya da ic camasirsiz tayt giysin
Soran+1 yılE tabi genç kadın arzuluyodur hakkını vermek lazım gençken
Cevap sahibi+1 yılTabiki. Seninde onu memnun etmen lazim. Anlattigina gore o cekinebilir sen daha atik olmalisin
Soran+1 yılEvet nede olsa çekingenlik var ışık açıkken çok utanıyor mesela bende göre göre yalamak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılSenin yalamana ixin veroyor mu?
Cevap sahibi+1 yılIlk gece nasil yaptiniz bu isi baya cekinmistir o zaman esin. Bakamamistir sana
Soran+1 yılEvet tabi yaşıyorum her yerini ilk gece zor oldu altında nasıl titredi bilmezsin hayvan ve korkudan zor gevşettim
Cevap sahibi+1 yılHayvan derken? Cok cekingen sanirim esin. Ilk gece alabilmesi bile iyi o zaman baya kasmistir kendini
Soran+1 yılYa otomatik düzeltiyor ya klavye ondan sorma çok zor gevşedi gelinliği çıkarırken bile titremeye başladı inan vajinasını yalaya yalaya gevşettim
Cevap sahibi+1 yılO gece yalattiysa iyi yine ya. Nasildi senin penisini gordugunde filan nasil tepki verdi
Soran+1 yılGörmedi penisimi daha sonraları gördü görünce eklerken titredi elleri sonra ben tututrdum ona alış dedim eşimin dedim yavaş yavaş alıştı
Cevap sahibi+1 yılIlk vajinasina degdiginde penis ne yapti peki? Anlattigin hasasliktaysa aglamis olabilir
Soran+1 yılEvet valla iyi biliyorsun :) önce kastı dur hemen değil dedi korkuyorum dedi sonra öpüşmeye başladım rahatlattım öyle değdirdim vajinasına
Cevap sahibi+1 yılEsini iyi tasvir ettin kafamda tam anlamiyla cizdim profilini ve kisiligini. Soyunurken bile kipkirmizi olmustur o
Soran+1 yılAynen :) ama gelinliğini çıkarırken bile Delirdim o bembeyaz vücudu görünce tazecik
Cevap sahibi+1 yılOff cok fena yaa. :) sudyeni ve alt ic camasirini kim cikartti peki?
Soran+1 yılBen açtım sütyenini ama altı yatağa girince o çıkarttı utandı
Cevap sahibi+1 yılGuzel ama crkingen olmasi ya :)
Soran+1 yılEvet ürkek ceylan gibi :) hele kokusu ten kokusu direkt taş gibi oluyor alet
Cevap sahibi+1 yılErken bosalir insan o sekilde ya
Soran+1 yılİlk zamanlar öyle hele vajinanın içine girince sıcak ve kaygan ya hemen patlıyor zaten insan :)
Cevap sahibi+1 yılPatlamayacak gibi degil anlattigina gore
Soran+1 yılEvet dayanamıyor insan ya bembeyaz vücut kadın kokusu ve narin bir beden dayanılır mı
Cevap sahibi+1 yılBiraz daha anlatirsan bende dayanamiycam burda. Anlatmandan tahrik oldum. Cok sanslisin
Soran+1 yılKalkıyor ister istemez devirme kamyonu :)
Cevap sahibi+1 yılKalkmayi birak dokunsam patlayacak :)
Soran+1 yıl:) alemsin umarım seninde böyle bir karın olur ama türbanlı olsun çok iyi oluyorlar offf güneş görmemiş
Cevap sahibi+1 yılUmar8m. Turbanlilar baska oluyo diyosun yani :)
Soran+1 yılKesinlikle öyle cevherler sen keşfedeksin
Cevap sahibi+1 yılTaktikleri aldim senden :)
Soran+1 yılYani uygularsın işte birde tayt giydirdimi of daracaık iç çamaşırsız koklayarak koklayarak arasını
Cevap sahibi+1 yılSen konustukca fena olcam ben. En iisi uyumak :)
Soran+1 yılAzdın mı :) ben yarın gece artık hatunu yaparım :)
Cevap sahibi+1 yılAzdim :) sen rahatliycaksin yarin gece bzim daha cok evlilige :)
Soran+1 yılOkşa biraz rahtalarsın ne diyimki başka :( evet yarın şhov yapıcam
Cevap sahibi+1 yılYapcam artik biseyler. Sana kolay gelsin iyi dinlen yarin icin hemen kesilme :)
Soran+1 yılTamam dostum merak etme
Soran+1 yılAltından girip üstünden çıkıcam
Cevap sahibi+1 yılHakkini ver o taze vucudun
Cevap sahibi+1 yılSelam
Soran+1 yılSelam
sen beni sevmiyor musun de
damardan gir abi06 Yorumla
Soran+1 yılAh demiyorum ama olmuyor
Soran+1 yılYasak diyor
Soran+1 yılEvet :(
Soran+1 yılOrada yapmıyor
Eşine saygılı olabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılAma canım istiyor
Soran+1 yılZorla istemem
- +1 yıl
30-35 yaşında adam diyorlar sana
Allah'ini seversen Saçma sapan işlerle uğraşmayın
Allahü Teala, Analı arkadan yapmayı haram kılmış, madem haram ı takmıyorsun Bari Eşin'i tak Zorlama be
Pok deliğini s i k sen ne olur s i k mesen ne olur biraz saygı biraz hürmetli olun Eşinize
+1 yılBence zorlama istemediği için kanama olur
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi kanr mı?
- +1 yıl
İsteyerek olmadığı için kendini kasar bu yüzden olur
Soran+1 yılHıım
+1 yılAnal iliski haramdir ondan yapmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKac sene oldu evlilik
015 Yorumla
Soran+1 yıl3 sene oldu
Cevap sahibi+1 yılCocuk var mi
Soran+1 yılŞu an yok
Cevap sahibi+1 yılVajina genişlediği için mi anal istiyosun
Soran+1 yılHayır kalçalarını çok seviyorum
Cevap sahibi+1 yılBoy kilosu ne?
Soran+1 yıl170 59
Cevap sahibi+1 yılSiradışi fantezileriniz var mı
Soran+1 yılBen istiyorum ama çok yanaşmıyor farklı şeyler keşke alıştırabilsem
Cevap sahibi+1 yılSenin soruyu begeneyim mi yazmak istersen
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yıl@SırrıYok evet güzel zaten
Cevap sahibi+1 yılGordun mu begendim soruyu
Cevap sahibi+1 yıl? ?
Dilinle yap
00 Yorumla
+1 yılİkna et
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Ya eşimle anal ilişki istiyorum ama kapalı olduğu için kabul etmiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler