Esim anal seks istemiyor sizce ne yapmam gerek cunku ben cok istiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Esim anal seks istemiyor sizce ne yapmam gerek cunku ben cok istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Önden girdiğin sırada zevk almaya başladığında arko kremle anüse masaj yaparak yavaş yavaş parmağını sok ama içinde olmayı ihmal etme
Arkayı alıştır yavaş yavaş gireceğini söyle ve acele etme korkutma krem kullan mutlaka
Deneyim konustu :) tesekkurler bunu deneyeceğim 👍
Lan 😀 olum bak lanetlenirsin
Ayrıca yaptıksan sonra pişman olup tiksinirsin
Hem kendinden tiksinirsin hemde eşinden hemde yaptığın işten bak bunlarıda unutma
Madem tecrübe istiyorsun al sana tecrübe 😉
onu ikna etmen gerekli çünkü bazı erkeklerde anal seks bağımlılık durumu yaratabilir bu durumda kadının sağlığı için iyi olmaz
Ne gibi?
anal genişlemesi olursa sürekli ilişkide çünkü açılır ve vajina gibi esnek bir organ olmadığı için anal da o daralma daha uzun süre alır vajina örneğin 3 günde daralır ama anal 2 hafta gibi bu durmda o aradan kaçabilecek bir çok hastalık var dışarıda avm de tuvalet sırasında sıkıntı dışkı konusunda hele eğer anal geniş olursa dışkısını kadın tutamaz geldiğinide bilemez bunun için düzenli olarak anal seks asla yapılmamalı
Kadın sağlığını düşünüyor. Bir kaç dakikalık zevk için sağlığını tehlikeye atmak zorunda mı? Saygı duy.
Herzaman istemiyorum ki bi defa sadece tadini merak ediyorum
O da straponla yapmak istiyorum sana derse ne yapacaksın?
Tamamda ne alaka? Ben erkegim o kadin onun dogasinda var
Senin de popon var. O neden yapmasın?
Tamam da o bir kadin ve bir kadin icin anal seks normal. Bi erkek icin normal bir sey mi?
Evet, yapan var. Bak kendin istemiyorsun, o zaman kadına neden saygı duymuyorsun? O da bir insan.
Yapanlarin grubu farkli onlar gay.
Kadınlar da erkeklere yapıyor.
İğneyi kendine çuvaldızı başkasınq demişler. İstemiyorsa istemiyor.
Kadınlar analdan zevk değil acı duyar. Erkekler ise zevk alır hem aktif hem pasif rolde
İstemeye ne zorlamak olmaz
Neden
Ne neden?
Neden istemiyor
Hayir olmazdan diyor ve sonrasi gerginlik
Kimi kadın istiyor eşi yapmiyor
🤷🏽♂️🤷🏽♂️
İkna etmeye calis
Cok konustum ama nafile
Peki bakalim
Saygı duymalısın
Ama icim gidiyor