Sevmek anal yapmak değildir.
Anal sekse izin verdiği için sevgilimden ayrıldım?
Sevmek anal yapmak değildir.
Erkek dediğinde mertlik gerekir...
Ya bir kıza hiç bir şekilde dokunmayacaksın ve hakkı olan sevgili mertebesinde tutacaksın ya da eğer dokunacaksan herşeyini olduğu gibi kabul edip bir daha kanadının altından ayırmayacak ve geleceğine güven vereceksin.
Öyle yaptım böyle dedi ben de ayrıldım diye kendini karşı cinsin turnusol kağıdı yerine koyup yüceltemezsin. Yaparsan da güvenilmez bir duygu sömürücüsü olursun, buna da sorundaki gibi akıl uydurursun.
Yazık ki, yavru kuş meraklısı akbaba misali senin gibi düşünüp vurkaç artı bir yaz kafasını alkışlayanlar da çok olmuş. Senin tutumuna gelince , umarım hiç dokunulmamış bir melek bir gün gökten iner ve seni de kutsal amacına ulaştırır mutluluk yolunda
Anal yapmaliydim yani uzman üye. Sacmalik. Ben zihniyete bak diyorum. Soyunmussun ciplaksin. Bekaret mi kalır? Hala bakireyim mi diyosun kendine?
Kızın ne yaptığı değil , asıl kıza senin ne yaptırdığın önemli. Bu noktaya getirinceye kadar kaç hafta dil döktün şiir yazdın nameler şarkılar buluşmalar bilmemneler sıraladın ondan bahsetmeden ; efendim soyundu döküldü diye 10 kere yazmışsın yorumlara. Kız durup dururken geldi , biryerlerde çalışan ücreti ödenmiş kadın gibi hadi burdan yap demiş gibi lanse ediyorsun , sonra da bakirelik mi kalır vesaire ile akıl yürütüyorsun.
Sen sadece duygu yürütüyorsun ( araklama anlamında ) olan da bu...
Hiçbir şey bildiğin yok. Kendin inanmak istediğin gibi davraniyorsun. Ama olayı yaşayan benim.
O yuzden bilmediğin konularda yorum yapmamanı öneririm
Ben bir uzman psikolog olarak bu konularda o kadar çok şey duydum şahit oldum ki , aklın durur... İnanmak istediğim bir konu yok , soruna cevabı da şakşakçıların çokluğunu görünce vermey karar verdim.
El kızı deyip kendi heveslerinizi körlediğiniz insanlar , sırf bu sömürü kafası yüzünden kendi canına bile kıyabiliyor ki , her hafta basında böyle şeyleri duyuyor okuyoruz ve kötü olan da bu tarz mentalitenin yaygın onay görmesi , bey kızı yani kızkardeşi ya da kızı olduğunda da bu onaycıbaşıların aslan yürekli richard kesilip efendim namus şeref bilmemne diye hönkürmeye başlamaları...
İkiyüzlülüğü hisseden var mı? sen dahil?
Hiçbir şey bildiğin yok psikolog. O kızla buluşurken yanimda sen yoktun
O kız burdan değil merak etme.
Sen vurmazsan başkası vurur zaten iyi yapmışsın sağlık olsun en azından karaktersiz insanlar ile işin olmasın
Sen vurmazsan başkasi vurur da hoş değil be kardeşim. Kaldı ki bu ısrarla bakire kalmak istiyor. Ama ciplakken tek hamlede bekareti gider ben kökledigimde. Sacmalik ya sadece işte.
Çook iyi yapmışsın. İyi ki bir yerlerde senin gibi bu durumdan faydalanmayıp dürüstlük pesınde olan insanlar var.
Eyvallah.
Dana önce önden yapsaydı ayrılır mıydın?
İyi soru ama eksik.
Şimdi olay şu, anal nedir ya. Soyunuksun ciplaksin. Anal ne yani? Soyunmussun daha bekaret mi kalmış?
sırf bakireyim demek için bekaretine elletmiyor ama ellenmedik yeri de kalmıyor.
Ben bu zihniyete karşıyım. Üstelik bizim yasadiklarimizi ne hicbi sevgilisine ne de evlenecegi adama anlatacak. O kadar da kötü zihniyette bu.
Usteliik ben bekarete önem vermememe ragmen
aynen benim düşüncem. amaç bakire olmak değil dürüst olmak
Aynen öyle.
Cevap
18Cevap
Ikiniz de soyunukken mi bunu istedi yoksa normal cinsellikle ilgili konusurken mi?
Soyunukken, sevisirken falan bunu söylediyse normal karsilayabilirdin. O anki azginlikla neler dusunmuyoruz ki?
Ama normal cinsellikle ilgili konusurken bunu söylediyse tabi yol vermen konusunda hak verebilirim.
Normal konuşurken oldu
Tamam ozaman
Senin için fırsat doğmuş olmalı bana göre çünkü evleneceği kişi sen değilsin demek ki.
Öyle olsaydı evleneceği insan olarak kendini söyleyebilirdin. Sen de geçici bir ilişki amacındaymışsın.
Burada bu tarz ilişkiler arayanlar arasında seni de gördüğüme eminim. Keşke hepimiz özümüzde dürüst olabilsek.
Seni mantıklı buldum. Gizliden çık da tartisalim bu konuyu
Ne diyosun? Tartisalim mi biraz, hem gizlilikten çıkmış olursun
Tartışmaya gerek yok. Her şey açık.
Her şey açık da sen gizlisin
benim bulanmadı sahsen. Anal seks sevebilir bu normal mesela benim kız arkadasım 22 yasında moldovyalı anal seks seviyor ben yapmam diyorum yapmayınca bir yolunu bulup beni tahrik edip illaki kendi dediği oluyor. ve bu benim hosuma gidiyor. hergün hergün istemesi ayrı bir dert belli bir süre sonra yorgunluk geliyor insana öpüşesi bile gelmiyor.
Abi doğru bir şey değil ya. Kaldı ki. soyunmussun. ciplaksin. Bekaret mi. kalır?
tabi dogru soyluyorsun sen o konuda haklısın sonuna kadar. sırf bakireyim demek için bekaretine elletmiyor ama ellenmedik yeri de kalmıyor.
Aynen öyle. Ben bu zihniyete karsiyin
Helal olsun sana arkadaşım. İşte adam dediğin böyle olur.
Eyvallah
sevilmeye gelmiyorsunuz hacı, hangi olaya hangi anlamı katacağınızı şaşırıyorsunuz
Sevilmek analdan vermek değildir hacı.
o da meraklısı değildir belki sevdiğinden katlanıyordur
Öyle bir durum yok. İstediğini defalarca söyledi. Ayrıca hiçbir kız öyle katlanmaz yani. Anal seks zor bir olay zaten.
Hem ciplaksin, soyunmussun. Bekaret mi kalır? Ama bu zihniyet kalsın istiyor
iyi yapmışın dostum haala benim gibi insanlarda varmış bende aynen öyle düşünüyorum başka birisi olsa ama
Aynen öyle
Sormak gerek o kadar namuslu biri isen seks yapmadan önce terk etmedin bunu yaptıktan sonra namusuculuk oynamak saçma
Seks yapmadım, sadece sevistik. Güncelleme de yazdiklarimi oku.
Şimdi olay şu, anal nedir ya. Soyunuksun ciplaksin. Anal ne yani? Soyunmussun daha bekaret mi kalmış?
sırf bakireyim demek için bekaretine elletmiyor ama ellenmedik yeri de kalmıyor.
Ben bu zihniyete karşıyım. Üstelik bizim yasadiklarimizi ne hicbi sevgilisine ne de evlenecegi adama anlatacak. O kadar da kötü zihniyette bu.
Usteliik ben bekarete önem vermememe ragmen
Cok dogru yapmıssın bende bir bayan olarak yanlis buluyorum sonucta her turlu de sana bir erkek ciddî derece de dokunmuş oluyor yapmadım demek dogru olmaz anal bile olsa cok yanlıs
Aynen öyle
doğru yapmışsın hocam
içten pazarlıklı dürüst olmayan ve eski kafalı bir kız
gerek yok...
Kesinlikle
Sende eğlenseydin evlenmeseydin. madem o genişliğe sahip
yerinde olsam takılırdım
Baba anal nedir ya. Soyunuksun ciplaksin. Anal ne yani? Soyunmussun daha bekaret mi kalmış?
iyi yapmıssın kardeşimmm senden öncede kim bilir kimlere götten vermıstir
Yok kimseyle beraber olmamış zaten 1 sevgilisi vardı onceden
benim senden bulandı kadına bildiğin kumpas kurmuşun
Kumpas yok. Hiçbir şey bildiğiniz de yok. Anca karalamaya çalışın beni
Sevgilinmişmiş bırak bu ayakları o olmadı ona yaz sonra onu bırak şu kıza yaz her suç kızda anasını satayım
Bu konuda haklısın ama seni de biliyoruz
Kimseye yazdığım yok. Evet sevgiliydi yani.
Beni bildiğin yok boş konuşma. Tanimiyorsun beni
Boş konuşmuyorum sen de işine geldiği gibi davranıyorsun çıkar peşindesin ne ara sevgili yaptın bu konuya geldin
İyi de beni tanimiyorsun, yüz yüze gorusmuslugumuz yok. Hayatimda olup biteni nerden bileceksin? Bu nasıl bir zihniyet ben her şeyi bilirim ayağı?
Sana bir soru sorucam doğruyu söyle lutfen kaç aylık ilişkiniz var
Bunun cevabını istiyosan gizlilikten cikacaksin
Sen cevabı ver ben söz mesaj atıcam sana
2 ay
Genco sen çok biliyorsun galiba. Seninle tanistiysak niye bunu buyutuyosun? Tanışmak kahve içmek, bunlar basit şeyler. Farkindaysan ben sana hiç yurumedim. Mesaj bile atmadim o konusmamizdan sonra. Senin bir karın ağrın var ama ben cozemedim. Daha 2-3 cümle mesajlastigin insana neler diye biliyorsun. Beni tanımadığınn farkında misin? Ne ara hayatına girdim de benim hakkimda yorum yapiyorsun?
her kes senin gibi dusnse keske ama cogu erkek affetmez yapardi
Kesinlikle haklısın ama ben öyle erkeklerden değilim be kardesim
iyi hoş diyorsunda çok temiz olsan o konu hiç açılmaz
Çok iyi yapmışsın, karakteri bir adamsın...
Eyvallah
benim de senden midem bulandı.
Adamsin hic pisman olma en iyisi
Eyvallah
Haklisin. Eglenip kullansaydin biraz daha kaşari.
Baksana herkes bana kızmış. Bekaretini bile alirdim, ortada kalırdı hatta ama çok uyuz oldum ya bu ne düşünce , zihniyet
Doğru yaptın bekaret iki damla kan değildir
Kesinlikle
Evet, çok iyi yapmışsın.
Sağol
Süpersin tebrik ederim
Amaç bakire olmak değil, dürüst olmak.
Dürüst olmakta suç kızlar için
Durust olmak suç değil. sacmalama. kaldı ki bekarete bakmiyorum ben. Zarı onemsemem
Abi vur gec ne dusunuyosun
Haklisin ama ben biraz iyi biriyim galiba
Doğru yapmışsın
Eyvallah
iyi yapmissin.
Eyvallah.
Iyi yaptin
Eyvallah
İyi yapmışsın.
Doğru yapmışsın
Eyvallah
doğru yaptın