Vücuttaki tüylerden kurtulma hakkında fikirler?

Arkadaşlar genital bölge olsun bacak olsun koltukaltı olsun biliyorum hepsini saydım ama tüm vücuttaki tüyler genelde kızların baş belasıdır, ben genital bölge ve koltukaltı için jilet bacaklarım için de ağda kullanıyorum daha doğrusu kuaföre gidiyorum onun için öyle diyim ama ikisiyle ilgili de sorunlarım var bacaklarıma ağda yaptırdıktan sonra ister 1 saat sonra ister 2-3 gün sonra olsun çok kaşınıyor hem de deli gibi yapan yere sordum çam ağdası alerji yapıyor olabilir başka türünü getirtelim istersen dedi bir de size fikir sorayım dedim alerji mi yapıyor acaba sizce bu konuda ne yapmalıyım? Bir de koltukaltı değil de genital bölgeye jilet uyguladıktan sonra o da yine belirli bir zaman sonra deli gibi kaşınmaya başlıyor e benim ağda yapılınca kaşınıyor, jilet yapınca kaşınıyor ben ne yapıcam bu arada çok hassas bir vücudum var onu da sölim anlamışsınızdır zaten. Sizler neler yapıosunuz illa ki benim gibi hassas cilde sahip olan arkadaşlar vardır fikirlerinizi dinliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Şunu da belirteyim her tarafına ağda kullan diyenler için şimdiden belirteyim genital bölge için kuaföre gitme taraftarı olan bir insan değilim pek, evde kendim de beceremiyorum kuafordekiler gibi o işi. Ayrıca koltukaltıma da ağda yaptırıyordum bir zamanlar bacaklarım gibi ama belirli bir zamandan sonra koltukaltımda hafif bir şişlik oldu beze gibi doktora gittim ağdadan büyük ihtimal dedi 2 doktor da o günden beri koltukaltıma ağdayı da kestim o yüzden jilete dönmek zorunda kaldım..
Vücuttaki tüylerden kurtulma hakkında fikirler?