Sevgilim şeker hastası ciddi düşünüyoruz ama cinselliği daha şimdiden yaşayamadım?

Daha önce çok çok sordum bu tür sorular ama çok canımı sıkıyor bu durum sevgilim erken boşalıyor ben bunu şekere bağlıyorum bide bazı zamanlar isteksiz oluyor ilk zamanlar çok istekliydi ama şimdi eskisi gibi değil ben daha kaç aydır orgazm olamadım ilk onunla girdim ilişkiye bende onun ilkiyim ben 18 o 21 yaşında ailesiyle haftaya tanışmaya gitcem annesiyle babasıyla iş dahada çok ciddiye gidiyor benide çok seviyor biliyorum şöyle düşünüyorum eğer evlenirsek ben hiç orgazm olamamış mutsuz bir kadın olarak yaşıycam zaten şeker hastaları erkeklerin cinsel yaşamıda olmuyormuş bir zaman sonra bitiyomuş bende çok istekliyim daha şimdiden yapamam gbi geliyor ama evlenmezsem bakireliğimde gtti beni böyle kimse istemez evlenemem gibi düşünüyorum ama üniverste felanda var illaki bulurum istediğim gibi sevgili diyorum sevgilimi çok seviyorum herşeyi çok iyi ilişki hariç ne yapsam bilmiyorum bide öyle çirkin bir kız değilim herkes çok beğeniyo iyi bir mesleğimde var hemşire olucam bir kadının yazdıklarını okudum şeker hastası kocasıyla cinsel ilişkilerinin bittiğini çocukları olmadıgını hayatının çok kötü oldugunu anlatıyordu aynı benim gibi böyle olmak istemiyorum ama bakireliği bozulmuş başkaları tarafından kullanılan bir kızda olmak istemiyorum keşke yapmasaydım ama oldu bir kere lütfen akıl verin eleştirin diye yazmıyorum
Ayrıl mutsuz olcaksın daha iyilerini bulursun seni böyle kabul eden olur
Ayrılma düzelir herşeyin çaresi var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
onu çok seviyorum ama gelecekten çok korkuyorum
Sevgilim şeker hastası ciddi düşünüyoruz ama cinselliği daha şimdiden yaşayamadım?