Cinsel Yaşam Seks yapamamak çok kötüymüş? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Çok üzülüyorum asla vaktimiz olmuyor😭napicaz böyle böyle Seks yapamamak çok kötüymüş? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yeni evli olacağımdan seni bir gün boş durdurmanın günde en az 2 posta yaparım. Bir hafta çok uzun süre 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gece çalışması bahane olmamalı sabah işten gelince de gayet olabilecek bir durum seç için hiçbir yorgunluk bahane olmamalı hele de yeni evli iseniz... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl O kadar istesen uyutmazsın 😀 giy bak bir gecelik ne oluyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aslında bir adım ondan bekliyorum o yüzden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aman boş ver gurur yapacak konu değil bu nikahlı kocan istediğin gibi kullanırsın paçalı donla yatarsan o adım gelmez 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ay benim kadar cilveli ve bakımlı kimse yoktur benm kocam ona bile tık yani😅başkalarının kocası alkollüyken seks ister benimki selam dahi vermez napsam ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dilinin vahşi çekiciliğini kullan 🤣daha ne diyim Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl niye şu an vaktin yok mu yapmaya veya partner mi yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya kocam gece çalışıyo😪 öğlene kadar yatiyo bugün yeter artık dedm arkadasi aradı berbere gidelim dedi yine kaldı 😭 Yorumla safadgn +1 yıl sen de kendi kendine yetmeye devam et :D Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl 5-10 dk zamanın mutlaka olur hatta çay kahve içerken bile. İsteyen zamanı yaratır. 0 0 Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. gizli üye olarak sormuş bide seni gidi seni :d 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kesinlikle katılıyorum 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Seks gibisi var mı fırsat buldukça yiyişeceksin 0 0 Yorumla
hulkunpantolonu Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Elinden geleni yapacaksin 😀😀 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kullanmak istemiyorum onu🥺 Yorumla hulkunpantolonu +1 yıl Ne zamandir yapmıyorsunuz kii Yorumla Soran +1 yıl 1 hafta oldu ve biz yeni evliyiz Yorumla hulkunpantolonu +1 yıl Sendeki istegi normal buluyorum. Sohbet etmek istersen ulasabilirsin Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. zaman yaratın strese girersiniz. 0 0 Yorumla
Alduino Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Ben halledicem senin işi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Lütfen Yorumla
vuslat300 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sende iyice a z d ı n cidden 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla vuslat300 +1 yıl Ö z e l e gelsene konuşalım biraz Yorumla vuslat300 +1 yıl Geliyonmu Yorumla
BMWciMühendiS Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Bir troll sorudahaa 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ah trol olsa keşke Yorumla BMWciMühendiS +1 yıl He hee neymiş kocası gece calışıyormuşta bilmem neymişte sabah gelince yapsın bi zahmet kuş ötmüyor galiba yenge Yorumla Soran +1 yıl Galiba libidosu düşük benimkine göre Yorumla BMWciMühendiS +1 yıl Hemde çok düşükk Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Neden 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sormaa yaniyorsun 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Vakit olmuyor derken 0 0 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı. Yap o zaman 😀 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Yeni evli olacağımdan seni bir gün boş durdurmanın günde en az 2 posta yaparım. Bir hafta çok uzun süre
Gece çalışması bahane olmamalı sabah işten gelince de gayet olabilecek bir durum seç için hiçbir yorgunluk bahane olmamalı hele de yeni evli iseniz...
O kadar istesen uyutmazsın 😀 giy bak bir gecelik ne oluyor
Aslında bir adım ondan bekliyorum o yüzden
Aman boş ver gurur yapacak konu değil bu nikahlı kocan istediğin gibi kullanırsın paçalı donla yatarsan o adım gelmez 🤣🤣
Ay benim kadar cilveli ve bakımlı kimse yoktur benm kocam ona bile tık yani😅başkalarının kocası alkollüyken seks ister benimki selam dahi vermez napsam ki
Dilinin vahşi çekiciliğini kullan 🤣daha ne diyim
niye şu an vaktin yok mu yapmaya veya partner mi yok
Ya kocam gece çalışıyo😪 öğlene kadar yatiyo bugün yeter artık dedm arkadasi aradı berbere gidelim dedi yine kaldı 😭
sen de kendi kendine yetmeye devam et :D
hiç evde şemsiye yok mu, içeriye alınca düğmeye bas açılsın
5-10 dk zamanın mutlaka olur hatta çay kahve içerken bile. İsteyen zamanı yaratır.
Ben de bulunca gece gündüz yapıştırırım, herkesin farklı tabi
gizli üye olarak sormuş bide seni gidi seni :d
Kesinlikle katılıyorum
Yazıkkkkkk üzüldüm haline
Vaktin nasil yok
Seks gibisi var mı fırsat buldukça yiyişeceksin
Elinden geleni yapacaksin 😀😀
Kullanmak istemiyorum onu🥺
Ne zamandir yapmıyorsunuz kii
1 hafta oldu ve biz yeni evliyiz
Sendeki istegi normal buluyorum. Sohbet etmek istersen ulasabilirsin
zaman yaratın strese girersiniz.
Konuşalım istersen
Ben halledicem senin işi
Lütfen
Yapariz no problem. Zamani hazirlariz 🤣
Sende iyice a z d ı n cidden
Evet
Ö z e l e gelsene konuşalım biraz
Geliyonmu
Bir troll sorudahaa
Ah trol olsa keşke
He hee neymiş kocası gece calışıyormuşta bilmem neymişte sabah gelince yapsın bi zahmet kuş ötmüyor galiba yenge
Galiba libidosu düşük benimkine göre
Hemde çok düşükk
Adres verirseniniz sevabına s.. sizi
Bence de
Neden
Sormaa yaniyorsun
Neden vaktiniz olmuyor
Vakit olmuyor derken
Neden yapamıyorsunuz
Yap o zaman 😀
Esinizle mi?
Niye yapamiyonuz