merhaba ben 22 yasındayım cinsel anlamda cok fazla istegim oluyor baska birsey dusunemeyecek kadar geliyor baska birseyle ilgilenmeye calısıyorum anlık kafamdan silebiliyorum ama tamamen aklımdan atamıyorum. simdiye kadar hic sevgilim olmadı, kimseyle birsey de yasamadım ama bu sekilde zor duruyorum. hergun kendimi tatmin ediyorum 6, 7 kez anca o sekilde rahatlayabiliyorum ama yaptıkca istegim gitmiyor aksine daha cok yapmak istiyorum her tanıstıgım erkekle surekli birseyler hayal edip duruyorum neredeyse. evlenemem cunku kendime uygun biri yok etrafta olsa da daha okul var tek dusundugum sey biriyle birlikte olmak. tanımadıgım biriyle iliski yasamak dogru bir karar olur mu nasıl dayanacagımı bilmiyorum bu sekilde?
Cevabın nedir?
Mas yaparak kendini yıpratıyorsun kardeş.
Bende çok istekliydim , sürekli mas yapardım. Ta ki seks yapana dek.
İnan bana kadınlar cinsellikle tanışınca daha dengeli hissediyorlar.
Bende yeni seks yaptım. Kendimi daha sağlıklı hissediyorum, yoksa bende çok hayal ederdim erkekleri. Neyseki bundan kurtuldum.
Bekaret tabun yok ise , yaşa..
Ha birde dindar değilsen..
Çünkü sana burada "aman yaşama" diyen erkeklerden kaçı bakir?
Evleneceğin adam bakir mi olacak?
Hayır tabiki. Bu yüzden beklemen boş..
Patriyarkal sistemin seni ezmesine müsade etme kardeş. Kadınlar birer birey, evlilik için erkeğin arzuları uğruna kendi isteklerini çöpe atmış canlılar değiller.
Ha diyen olacakki , kendi yattığı için böyle sölüo. Yanılıyorsunuz diyorum.
23 yaşımda seks yaptım, inan kendimi geç kalmış hissediorum. Keşke bu yaşa kadar bile beklemeseydim. Bekaret tabum da hiç yoktu , zaten bu kavramdan da tiksinirdim.
Daha 12-14 yaşlarındayken bekaret kavramından tiksinmiş bir insanım. Yani bu yazıyı , düşünce yapımı anlayın diye yazdım..
Kardeş , sende sevdiğin ilkini yaşamaya değer birini bulunca seviş bitsin olay..
Evliliği bekleme. Ya hiç evlenmezsen?
Birazda psikolojini düşün.
Zaten şunu unutma , az buçuk tahminimde yanılmıyorsam sende düşünce yapısı olarak bakire de olsan "zarperest" bir adamla zaten yapamazsın. Yani bir kaybın her halükarda olmayacak.31 Yorumla
Soran+1 yılYok tabu olarak bakmiyorum kimsenin arzusu icin ne yapacagima karar vermem. Benim ne yaptigim kendimi ilgilendirir. Sonucta insanim ve icgudulerim var tutabilsem tutucam bu luks birsey degil tamamen icinden gelen bir his ve saglikli olani yapmak. Benim tek dusundugum ilerde evlendigimde karsimdaki kisinin bakir olmasi eger oyleyse benim de oyle olmam gerektigini dusunuyorum ama degilse zaten benim de olmamin bir manasi yok. sorun yaptigim sey gelecegi bilmedigim icin karar veremiyorum zaten sevgilim de yok
En İyi Cevaplar
Sakın yapma ya sonra evlenirken daha da zorlanırsın bence :/
01 Yorumla
Soran+1 yılya bir taraftan dusunuyorum ama bir taraftan cok kotuyum. ilerde evlenirken de soylerim istemezse bilemem ama o kisi de birseyler yasamıs olacaktır belki
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik gayet doğal bir şey olmasına rağmen günde 6-7 kez oldukça fazla. Bunu diyorum ama ben de benzer bir sorun yaşıyorum. Psikolojik sıkıntıların olabilir benimki borderline'dan kaynaklı. Olur olmadık yerlerde zamanlarda bu istek geliyor. Geldiğinde de öyle kolaylıkla bitmiyor o istek, bazen cidden günün üçte ikisini birisiyle geçirsem bile doymadığım oluyor. Birkaç saat uyuyup geri devam ediyoruz falan . Evlenme konusu bambaşka bir şey. Bunun cinsellikle bir alakası olmamalı bence. Kendine sırf bu tarz bir ilişki yaşamak için birisini bulabilirsin ama baştan kurallar koyduğuna ve ağzının sıkı olduğuna emin ol. Bence birisiyle sevgili olup bu tür şeyleri yaşaman daha hoş ama. Sonuçta bunu yaptıktan sonra sarılıp uyumak diye bir şey var. Hem güzelce muhabbet edip de bunu yapabilmek var işin ucunda. Maalesef, erkekler skora koştuğu için sürekli, seni de tatmin edebilecek olgun birini bulman zor ama.
00 Yorumla
Arkadaşım 3 - 5 dakikalık zevk için bütün kalan ömrünü harcamaya değer mi? bir kere yaparsan devamı gelecektir. Kendini başka şeylerle oylamaya çalış. Dayanamayacak duruma gelirsen tatmin edersin kendini.
Seni tanımıyorum ama hicbir kızın evlenmeden elin oğlanni ile yatması i istemem. Bunu sakın yapma. Aileni düşün. Anneni babanı. İlerde evleneceğin adamı düşün. Doğacak çocuklarını düşün. Namaz kıl Allaha yalvar. Ama sakın evlenmeden zinaya bulaşma. ..03 Yorumla
Soran+1 yıldayanamayacak durum dedigin hergun oluyor iste sorunum bu aklımdan cıkmıyor.
ailemi de dusunurum ama bu benim hayatım olan birsey olacaksa onlara degil bana olacak o yuzden onlardan cok kendimi dusunerek bu kararımı sordum. ilerde evlenecegin adam diyorsun ya o elin kızıyla yatmıssa ben bunu nerden bilebilirim?- +1 yıl
Senin hayatın ama ailenin onuru (varsa) lekeleneçektir.
Her gün düşünüyorsan bir psikoloğa git bence.
Evleneceğin adamın başkasıyla yatmış olabileceği ihtimalini düşünerek sen de başkasıyla yatacaksan zaten senin hayatın sorunlu demektir.
Sen yorumumuzu istedin ben de kendi yorumumu yazdım.
Soran+1 yılailem neden bilsin ki benim yaptıgım seyi
hergun malesef hatta surekli
senin cumlen tamamen farklı yone cekildi suanda onun yatmıs olacagından degil o farklı bir konu ama oyle birsey olsa bile bilemem dedim o yuzden benim sıkıntım o degil cunku ben bunu yaptım diye kotu bir insan olmus olmuyorum ya da karsımdaki yaptı diye o kotu biri olmayacak bu ayırt edici ozellik olmamalı
yorumuna karısmıyorum yapabilirsin tabi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
60Cevap
+1 yılBak şu benceyi incele. Belki faydası olur.
www.kizlarsoruyor.com/.../a54438-18-yasindaki-cinsellik-deneyimim-yasadiklarim-pismanliklarim02 Yorumla
Soran+1 yılbenim sıkıntım boyle birsey degil. pisman olacagımı pek dusunmuyorum bekaretle ilgili takıntım yok cunku ilerde evlenecegim kisinin de bakir olacagını bilemem. ama fazla dindar olmamama ragmen zinadan cekiniyorum
- +1 yıl
Karar senin...
Korktuğunu yapma o zaman.
+1 yılBir erkek arkadaş edin ve hiç değilse sanal yaşa birlikte olmakdan iyidir emin ol. Yani mesajda telefonda internette bir şeyler yaşa ama asla kimseye güvenip ilişkiye girme ben erkek oldugum halde ilişkiye girmedim bu yaşıma kadar sen nasıl dayanamıyorsun dediğimi yap emin ol faydasını görürsün
01 Yorumla
Soran+1 yılerkek arkadasım yook iste herkesle de olamam seciciyim biraz. erkek olman uzaylı olman demek degilki belki canın o kadar istemiyordur ama benimki farklı bir durum bunu hissediyorum cok fazla ve durduramıyorum. kendimi tatmin ederek durduruyorum o da gunde defalerca yapınca yorulursam.
Ustteki benzer soruya da cevap verdim, duygusuz iliskiyi burada hic yasamadim fakat yurtdisinda oldu. Nasil derseniz her iliski cesidinin ayri bir tahrik edis sekli var. Benim tarzim duygusuz iliski cunku okul var ve cok mesgulum, duygusal iliskiye vakit yok birakin onu, sevismeden sonra hakkinda dusunecek bile vakit yok. Fakat İzmir gibi serbest bir sehirde yasasam bile burada cok zor dediginiz tarzda bir iliski.
02 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul buyuk
+1 yılherşeyin zamanı var. Herşey zamanında güzel. Kafanı dağıt. Bunlara fazla takılma. Hayatta herşey cinsellikte değil. Önceliğin okul olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılokul zaten. ama bazen sinir krizi geciriyorum hicbirsey umrumda olmuyor etrafımdaki insanlara kotu davranıyorum farketmeden. sadece kafamı nasıl dagıtacagımı bilmiyorum birseyle ilgilenemiyorum uzun sure hep aklımda bu var.
Biriyle ilişki yaşarsan, hayatını mahvedersin ancak enayi bir erkek bakire olmayan kızla evlenir. Daima kullanıp, atılırsın. Bu sebeple evlenmeyi bekle senin için ibretlik hikaye olacaktı bunu oku yazık kız ancak kullanılıyor evlenemiyor. www.kizlarsoruyor.com/.../q4679597-yeni-sevgilimle-cinsellik-yasamali-miyim
03 Yorumla
Soran+1 yılBunca bakir olmayan erkekle evlenen kadin enayi mi? Sacma dusunuyorsun. Iliski yadayan cogu arkadasimin ciddi iliskileri var bir tanesi evlendi bence insanin ziyniyetiyle alakali bir durum kullanilma durumu tabi ki olacak adam kadini kullanirken kadin da adami kullaniyor tek taraf keyif almiyor bu durumdan. Kullanmak burda kotu degil sen kendi cikarina bakarkrn baskasi da kendi cikarina bakiyor karsilikli alisveris.
- +1 yıl
Tamamen yanlış anlamışsın. Bakire olmayan kadınla ancak enayi erkek evlenir demiştim ve sözümün arkasındayım. Ama sen tam tersini anlamışsın. Zaten, kızlar erkeğin bakiriğine asla önemv ermez verseydi vurucu hemcinslerim bu kadar rahat olmazdı. Neyse, sen kendini kullandırtmak istiyorsan sen bilirsin ben seni uyararak Allahın ve TÜRK toplumunun bana yüklediği yükümlülüğü yerine getirmiş oldum. Çünkü, canı yanan kız çok hepsi senin gibi düşünüp, veriyor sonra terkedildim ne bilmem ne yapmalıyım diye gelip buraya soru soruyor.
Soran+1 yılaslında birkac sene sonra benim yurtdısında yasama ihtimalim cok yuksek orada yobaz erkekler yasamıyor bunlara onem verecegine daha mantıklı konulara onem veriyorlar ama dedigin gibi eger ben bakire olarak evleneceksen bakir bir erkek benim hakkım olan olması gerekiyor onun dısında bir erkegi ben de kabul etmem enayi gibi beklemezdim. benim iliskiye girmememin tek nedeni ilerde bakir erkek bulmak istemem.
Senin vaktin gelmiş bir erkek tenine temas etmen gerekiyor 😉
11 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlkimi özele saklayacagim diyorsan yaşama ama cinsellik ihtiyaç diyorlar ya ben buna katılan bir insanım. Ilk cinsel deneyimimi yaşadıktan sonra dahada dahada istrklendim. Ama bazıları ilk opustugum ilkim vs diye yadirgar ben kesinlikle öyle düşünmüyorum. Bu bir ihtiyacsa herkes ona göre davranmalı. Ona göre kimseyi yadırgamak doğru değil.
00 YorumlaYurta verdiğin parayı kiraya vermek istersen ev arkadaşım olabilirsin tek kalıyorum evde birbirimize destek olabiliriz... Yemek biliyor musun sadece onu söyle?
07 Yorumla
Soran+1 yılniye sana yemek yapıcam :/
Soran+1 yılben anne yemegi bilmem ki
Soran+1 yılanamızın karnından yemek kitabıyla mı dogduk aklının almadıgı konu neresi?
Soran+1 yılanladım ev arkadası olma isi olmadı
+1 yıltanımak değil, ruhsal olarak seni çeken biriyle belki.
018 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim yok
- +1 yıl
sevgilin olmasına gerek yok ki. anlaşıp sevgi ve saygıyla, ve çekimle sevişebilirsiniz. ama yapma bence. sen bilirsin.
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
sevişmek basit bir şey değil. önemli bir karar.
Soran+1 yılsen yapmaz mısın cekici buldugun biriyle
- +1 yıl
ruhuma çekici gelmesi lazım ama önce
Soran+1 yılgelmezse yapmaz mısın
- +1 yıl
yapmak istemem pek. ama çok istekliyse ve çok cekiciyse ve artı ikna kabiliyeti yüksekse yaparım.
Soran+1 yılsonucta dedigime geeldiiiin
- +1 yıl
peki. sen yapacak mısın bari. buldun mu uygun adayı.
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
düşün derim.
Soran+1 yılYok işte kimse
- +1 yıl
sana öncülük edebilirim, manasında
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
ilkin olabilirim uygun görürsen ve çekim olursa elbette
Soran+1 yılAnladım. Ama yaoacagım kisiyi gorerek secerim herhalde
- +1 yıl
elbette önce görmen gerekir
İstekli olman normal.
Sen de mastürbasyon olayı el alışkanlığı haline gelmiş.
Her zamankinden daha farklı, daha değişik yöntemlerle mastürbasyon yaparsan etkisi daha uzun sürer.02 Yorumla
Soran+1 yıldegisik yapıyorum bzaen
yasam sartlarini degistirerek baslayabilirsin ve belli bir yas grubunda bu hisden cikmayacak gibi dusunup devam ettiginden kaynaklaniyorr, rahat bir kisilige sahip olman en buyuk etkenn
03 Yorumla
Soran+1 yılrahatım ama bu his cok farklı
Bilmiyorum inançlı biriminin ama bunun çözümü sende ibadet eksikliği var...
04 Yorumla
Soran+1 yılfazla dindar biri degilim
- +1 yıl
Bak bir kere ben sana şunu söylim evlenmeden biriyle birlikte olmayi kafandan çıkar.!! 3-5 dkkalik zevk için hayatının en büyük pişmanlığını yaparsin. Pis şeyler izleme, seni cinselliğe surukliyecek şeylerden uzakdur gerekirse KS ye bile fazla girme burada kötü eder insanı... Çik gez dolaş kitap oku bişeye yönel ama bosta kalma aksi takdirde şeytan senle uğraşıp durur kızlığını alabilmek için neden çünkü değerli bişey. Sakin ha sakin yapma böyle bir hata. sonra çok aglarsin çok uzulursun kimseyle konuşmak bile istemezsin. Boş vakitlerinde al eline tesbih Estağfurullah şöyle Allah şöyle ya da La Havle vela Kuvvete illa billahil aliyyil azim şöyle kesin düzelirsin. Garantisini veriyorum sana Allah'in izniyle.:)
Soran+1 yıldemesi kolay tabi sen gel bide bunu benim durumumda yap :/
Soran+1 yılkafamı dagıtmaya calısıyorum ama kendime bunu yapacak ortamı kendim ayarlıyorum yoksa sinirlerim bozuluyor ya etrafa satasıyorum ya da aglama krizlerine giriyorum
+1 yıldoğru olmaz iki dakikalık zevk için haytnı mafetme ilerde eşin olacak insan bunları hep koz olarak kullanır hep yüzüne vurur
010 Yorumla
Soran+1 yılo kisinin birsey yasamadıgını nereden bilicem. o zaman ben de kullanırım insanlar boyle ayırt edilmez
- +1 yıl
5 paramğın 5ide bir değil allah karşıma hayrlıısnı versin allah korkusu olanı versin karar senin zevk senin vücut senin bana giren çıkan yok sana girip çıkacak sen bilirsn
Soran+1 yılişte bir değil sorun da bu. masum insan yok denecek kadar az herkes senin gibi degildir belki
- +1 yıl
tabkde herkes ben gibi değil veya ben herkes gibi değilim
Soran+1 yılo yuzden o kisinin neler yasamıs oldugunu bilemem belki bana yalan da soyler ama ben bunu yaptım diye kotu biri olmus olmuyorum
- +1 yıl
peki o konuda bişey diyemem birde dini tönden düşün zina yapmış olcksn
Soran+1 yılevet :/
- +1 yıl
ne demek istedğimi anlamışsındır inşallah zinaa yapma iki dakiaklık zevk için
Soran+1 yılsen nasıl duruyorsun peki
- +1 yıl
bular özel konular değilmi sence eğer öğrenmk istyrsan özlden anltblrm
Ilaç aleczaneden bunları araştr bence seks icn ewlenilr mi hic
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnefsine uyup bu günahı işleme elinle yap şimdilik
sonradan çok pişman olursun sevmediğin ve saygı duymadığın en önemliside helalin olmayan biriyle yaptığın için013 Yorumla
Soran+1 yılcok zor oluyor ama oyle yapıyorum simdilik
Cevap sahibi+1 yılbiliyorum çok zor olduğunu ama yapma kesinlikle sevişme bile olmasın hayatında
temiz kal temizi gelsin
Soran+1 yılsen evli misin
Cevap sahibi+1 yıldeğilim ama benimde hiç ilişkim olmadı sevgilim olmadı ve temiz olarak bekliyoru yaşımda senden büyük
Soran+1 yılkac yasındasın?
Cevap sahibi+1 yıl2 5
Soran+1 yılinsallah bir an once bulursun
Cevap sahibi+1 yılhayırlı zamanda gelsin
acele etmeye gerek yok Allaha bırak o en doğru zamanda gönderir kısmetleri :)
Soran+1 yılinsallah gönderir unutmadan :/
Cevap sahibi+1 yılgönderir emin ol
ha şunu da söyleyeyim fazla dindar değilim demişsin ama bunu anlarsın
sen temizsen temizi gelir kirliysen kirlisi gelir
kimsede kirli bir tabaktan yemek yemeyi tercih etmez
psikologa gidersen sana yardımcı olabilir bence askıya alma utanmada
git derdini anlat hem bu derdini anlattığın biri olur hemde sen rahatlarsın
haa psikoloğunu kadın seç ne olur ne olmaz
Soran+1 yılben bunları anca buradan paylasıyorum birebir konusmak hem bana sıkıcı geliyor hem de faydası olacagına emin degilim :/
Cevap sahibi+1 yılemin ol psikologun faydası olur sana
burda yazınca yap et tut diyen çok olur ve sen bu tür yorumları göre göre alışırsın ve bir süre sonra sana normal gelmeye başlar ilişki yaşamak
o yüzden sen git uzman birinden yardım iste
vajinusmusu biliyorsundur o nasıl bir cinsel hastalıksa
bunu sürekli düşünmekte cinsel bir rahatsızlık
o yüzden git yardım al
seni tanımıyorum ama üzülmenide istemem sonraki yıllarda
Soran+1 yılTesekkurler yorumun icin :)
Dogru olmaz bence sana onerim olacak ama burda soyleyemm kaldiriyolar
02 Yorumla
Soran+1 yılkaldırılmayacak sekilde yaz o zaman
tanımadığın güvenilir biriyle seks yaşa bence mesela ben :)
03 Yorumla
Soran+1 yılHerkes kendine pay cikarmasa sasarim😊
Soran+1 yılsagol guzelim
hiperseksüalite yaşıyorsun sanırım. psikyatriste gidip ilaçla bu sorunu çözebilirsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılo nedir?
Soran+1 yılbiyolojik olmadıgını nereden biliyorsun peki
Soran+1 yılanladım
Herşeyden önce mastürbasyonu azalt, bu sana çok zararı dokunacaktır.
Şayet bu konuda sınırların yok ise, ilişkiyi nneden düşünmüyorsun08 Yorumla
Soran+1 yılne zararı
Soran+1 yılarastırmadım
Soran+1 yılbilmiyorum sıkıntım yok ama birsey durduruyor sanki
Soran+1 yılya da dini fazla gozumuze sokuyorlar. yoksa rahat biriyim takıntım yok ne yapıyorsam kendime kimseye bir zararım yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok kız tanıdım öyle keşke yapmasaydım başkasıyla en güzeli insanın helalinden başkasının penisine dokunmamasıymış diyen...
00 YorumlaÇok güvendiğin biri varsa yaşa bence asla pişman olmassın ben denedim ve sonuçları gayet güzel
00 YorumlaBen durumumun kopyası maalesef yapicak birşey yok yani aslında var neyse
05 Yorumla
Soran+1 yılvar ama dogrusunu yapmak lazım
Soran+1 yılsen neden dolayı yapmıyorsun zina mı
- +1 yıl
Hayır ya ondan değil. Ben biraz hassas bir insanim kızlara bu konuyu açmak isteyince kendimi ihanet yapmış gibi hissediyorum. Oyuzden kimseye açmadım. Tanımadığım biriyle yapmayi deneyecektim bu sefer sapık damgasi yememek için öyle birşey yapmadim yani anlayacagin el bombasi olduk. Yani öyle istiyorumki anlatamam :'(
+1 yılbiriyle konuş görüş ve ne yapmak istiyorsan onu yap..
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmam mi lazim
- +1 yıl
bilemiycem senin tercihin 8)
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerdeyse aynıyız ben senden bir yaş büyüğüm
21 Yorumla
Soran+1 yılCok kotu bir durum
+1 yılHayata bakis acin muhim. Zevk tatmin icinse yap gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılYap canım nolacak sanki kızlıgınıda doktorda bozdurdugunu söylersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılDerim derim
Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. hobiler edin derslerine çalış yorul sürekli meşgul ol ve dua et bir de internete daha az gir
02 Yorumla
Soran+1 yılinternete az girme olayım soz konusu degil gibi en kotusu de bu
Yanıyorsun okurken o hallerini düşündüm de senin ateşin karşındakini kavurur :)
14 Yorumla
Soran+1 yılne :/
Soran+1 yılilişkiye girmeden mi? ama oral diyorsun onun devamı gelir
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir tane lez bul yalasın her yerini kız. Öpüşe öpüşe yatağa gidin. En ihtiyaç duyduğun anda olsun çok zevk alacaksın oral dan. Güzel olsun. Kapalı açık fark etmez kızın. Hatta kapalı olsun daha ateşli
014 Yorumla
Soran+1 yılIyy igrenc
Cevap sahibi+1 yılOral veya anal kabul eder miydin. Kızlığını düşünüyor musun. Düşünüyorsan yapma bişe
Soran+1 yılbu konuya önem veren artık yok tanıdıgım yapmayan kız cok az o yuzden sıkıntım o konuda degil ama bir kızla bunu yapamam
Cevap sahibi+1 yılGüvendiğin biriyle sabaha kadar seks yaparsın o zaman. İstediğin kadar seksin tadına bak. Oralı yap hatta sperm bile yut. Anal la acının tadına bak. Göğüslerini mos mor görecek kadar doyumsuz olsun. Yirmi dk sana oral yapılsın dili iyi kullanarak. Böyle bir seks nasıl bir şey olurdu
Soran+1 yılanal haric digerlerini istiyorum zaten zaten yazman mantıksız olmus
Cevap sahibi+1 yılAnalda ısrar edilse yapar mısın. Sperm yutar mısın
Soran+1 yılyok ama cok isterse ben ona yaparım
Cevap sahibi+1 yılSperm yutmayı denedin mi
Soran+1 yılTuhaf misin
Cevap sahibi+1 yılSordum. Yutan çok var. Sende özenip kalkışma. Grup için ne dersin. Sevgilin ve bir kişi. Veya iki arkadaşın
Soran+1 yılben grup istersem bulurum rahat ol
Cevap sahibi+1 yılNerde bulacaksın ☺
Soran+1 yılelini sallasan erkeğe çarparsın :)
Cevap sahibi+1 yılHerkes ile olmaz.. Mesela sana oral yapsam suyunu durduramayız bağımlılık yaparsın bana bende temiz olduğu her vakit rahatlatırım seni ☺
Bu normal tabi herkeste ayni olmuyor senin gibisi nadir buda her erkege nasipbolmuyor iste benim karsima cikmadi mesela o konuda magdurum bende cok istekli ve doyumsuzum yasin kacki
00 YorumlaMast yap ama evlenmeden kimseyle yatma bn gibi ol öpüsmedm el tuttum sadece bakirim yatmadm mastls rastlıyorum en fazla bu yanı ozelee glsenee
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilerde evlenirken yaşayacağından pişman olmayacağına eminsen yaşa, tanımadığın biriyle yaşa, sevişme tarzı olsun en azından rahatlarsın, oral falan
06 Yorumla
Soran+1 yılsadece sevisme mi yani
Cevap sahibi+1 yılevet ilk başlar oral seni büyük rahatlatır, şehir neresi? duyulma riski nasıl
Soran+1 yılama onun devamı gelir illaki
Cevap sahibi+1 yılbir süre idare eder ama, şehir ank ist gibi büyük mü?
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılsıkıntı olmaz öyleyse, bunlar için en iyi seçenek netten tanışma, ankarada öğrenciyken benzer bir kaç olay yaşadım.
Kafanı da toplayamazsın dikkatin dağılır tecrübem var burdan birine de yardımcı oldum bir zamanlar teklif edersen hallederiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYardimci olmak isterim bu konuda sana yasamak istiyorsun ama sehvet dolu ask dolu olsun ve birsey olmasin diyorsun oyle degil mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı durumdayız anlıyorum seni... sendekinin 2 3 katı var bende...
02 Yorumla
Soran+1 yılallah kolaylık versin
Cevap sahibi+1 yılsağol valla kendıme hakım olmak ıcın cok ugrasıyorum...
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın hata edersin illa başka biri ile ilişki yaşamak istiyorum dersen sanal yap
02 Yorumla
Soran+1 yılo da kendini tatmin etmek oluyor yalan mı
Cevap sahibi+1 yılDoğru ama en azından saçma biri ile yatmaktan iyidir
gel evlenelim :) evliyken okursun
08 Yorumla
Soran+1 yılhaha :)
Soran+1 yılneden benle evleneceksin ki :D
Soran+1 yılama beni tanımıyorsun
Soran+1 yılne kadar cabuk karar veriyorsun :/
polis arkadaşları yönlendiriyorum sana
18 Yorumla
Soran+1 yılne demek o
Soran+1 yılcok komiksin
Soran+1 yıloyle oldugunu dusunuyorsan yazma
Soran+1 yılo zaman troll olmadıgını soyleyim
Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Güzel trollmüş tebriksss.
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle oldugunu dusunuyorsan yorumlama
+1 yılOkulu dondur evlen
Yazık olur..06 Yorumla
Soran+1 yıldonduramam cok gecer ailem de bitireyim diye bekliyor
- +1 yıl
O yanlışı yaptığını öğrenirlerse daha kötü..
Soran+1 yılogrenmeyecekler tabi ki :)
- +1 yıl
Öğrenirlerse!
Soran+1 yılben istersem ögrenirler ama sorunum o degil daha farklı ben dindar biri degilim ama yine de zinadan cekiniyorum
- +1 yıl
Anladım. .
sen gerçekmisin
yoksa şakamı yapıyorsun02 Yorumla
Soran+1 yılSaka saka :/
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Doktora görünmelisin bence. elbette çözümü vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılne doktoru psikolog olmasın
Sesk de de bu kadar istekli olacagına eminmisin
04 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum heralde
Soran+1 yıltapar mı kacar mı bilmiyorum evlilik işi olmayacak henüz zaten okuldan dolayı
Kesinlikle Yapmamalısın! Bana Sorarsan
07 Yorumla
Soran+1 yılne olacak o zaman
Soran+1 yılilac istemem. ama cay ne cayı? masturbasyon zararlı diyorlar ben zaten zor dayanıyorum bazen sinir krizi geciriyorum sonra diniyor ama bu boyle ne zamana kadar gidecek en saglıklısı iliski yasamak degil mi
Soran+1 yıldaha az yapınca ben cok kotu oluyorum :/
+1 yılDikkat et bozla kendini cok tahrik olup
02 Yorumla
Soran+1 yılbelki olmustur bilmiyorum
- +1 yıl
Kiyamam sana :(
Keşke seni bana verseler
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye😐
+1 yılSeni yargılamayan birisi ile birlikte ol derim
02 Yorumla
Soran+1 yılKim niye yargilasin ki
- +1 yıl
Ilerde anlarsın ne demek istedigimi
Gizli Üye(30-35)+1 yılçevrende böyle birileri var mı canım.
010 Yorumla
Soran+1 yılnasıl birileri
Cevap sahibi+1 yılilişki yaşayacağın
Soran+1 yılBilmiyorum ama istersem bulurum bence
Cevap sahibi+1 yılhmm ilişkiye hazır mısın peki
Soran+1 yılSen erkek misin
Cevap sahibi+1 yılne alaka kız
Soran+1 yılOylr hissettim
Cevap sahibi+1 yılhyr bnde ilk ilişkimi geçen aylarda yasadım ondan kararını kesin vermeden yapma diye sordum.
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılözel biriyle yaşamak en güzeli
Umarım böyle bir sevgilim olur
00 YorumlaVsr bana rahatsız etmem seni
03 Yorumla
Soran+1 yılhahah
Senin yaşın kaç acaba
01 Yorumla
Soran+1 yılokumus olsan gorurdun
+1 yılSenin ilacin bende cidden
04 Yorumla
Soran+1 yılben ne yapacagımı bulursam ilacıma kendim karar veririm
- +1 yıl
Gel bana ver kurtul :)
Soran+1 yılyazdıgımı okursan
- +1 yıl
Gel iste herrgun ben 3 posta atiyim sana
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılver girsin aammmaaan nolacak sankii 😂😂
06 Yorumla
Soran+1 yılciddi yorum yazın
Cevap sahibi+1 yılciddi soru sor sende ya Müslümansin ya da değilsin müslümansan zinadan korkar böyle şeyler düşünmezsin ya da müslüman değilsin atış serbest korkmana gerek yok bizden de izin almana gerek yok 😂😂😂😂
Soran+1 yılmüslüman diye gecinip zinanın icinde yasayanlar var onları yargıla en iyisi
Cevap sahibi+1 yılher koyun kendi bacağından asılır sende bende zoruna gitmesin herkes kendi hesabını kendi verecek kimseyi yargılamiyorum doğruyu söylüyorum. sadece
Soran+1 yılpeki kendini yargıla sadece eger yaptıysan baskasına bakma
Cevap sahibi+1 yılsevabımda bana. günahından bana seninki de sana derim kal sağlıcakla 😂
+1 yılf*ck buddy edinebilir misin?
00 Yorumla
+1 yılSana hemen birini bulalim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. o zaman sana taktikler vermek isterim
00 Yorumla
+1 yılTakil kafana gore😕
03 Yorumla
Soran+1 yıldogrusu?
- +1 yıl
Bizim dusuncemize goremi dogru olana karar verceksin?😕
- +1 yıl
Dogrusu verip kurtulmak git ver😏
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenc evlenmeden yapma git spor yap
06 Yorumla
Soran+1 yılspor ne ise yarayacak benim durumumda
Cevap sahibi+1 yılFazla enerjiyi atma nı sağlar olmadı gel bana imam nikahı kıyalım :)
Soran+1 yılimam nikahı mı :D
Cevap sahibi+1 yılYa gel resmi nikah kıyalım sonra herkese söyleriz sen okulunu bitirince :)
Soran+1 yılniye evlenmek istiyorsun ki tanımıyorsun bile
Cevap sahibi+1 yılDüzgün kızsın isteklisin tam aradığım kızsın daha ne olsun :)
+1 yılcanım hayat senin nasıl istersen nerelissin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYardimci olmami oster misiniz hanimefendi?
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem