Erkeklerin kadınları sekse ikna etmek için bazı yalanlar söylediğini herkes bilir. Örnek vermek gerekirse; ''Üzerimize rahat birşeyler giyelim.'' ''Sadece sarılmak istiyorum.''
Kızlar siz hangi yalanları duydunuz? Erkekler, siz ikna için hangi sözleri söylersiniz?
Seksten önce erkeklerin söylediği klişe yalanlar nelerdir?
İki taraf da istiyorken erkeğin sözleri kandırma olarak görünüyor. Oysa sadece ilk adımı erkek atıyor sadece. Bu süreçte ihtiyaç bu, başkalarına mı gitmeli insan, sevdiği ile olamıyorsa kimle olacak, senin istemediğin hiçbir şey olmayacak, istersen şimdilik sadece öpme koklama falan olsun gibi zemin hazırlama.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
O ne öyle? Karım değil mi abi? Akşam yatağa girerken gözlerine derin derin bakar, çok güzelsin hayatım der alnından öperim bir tane. İsterse döner zaten. İstemezse canın sağolsun sımsıkı sarılır yatarım.
Valla eve kadar gelen kizi kandirmak icin bahane uydurmaya gerek yok ama dersenki eve getirene kadsr ne bahane uyduruyosun. once fotoraflarini cekmek isterim diyorum fotoraf isiyle ugrastigim icin cok avantaji oluyo sonra kahvaltiya gel istersen sabah diyorum fotoraflarinida teslim ederim diyorum tamam derse bu verecek anlamina geliyo hic sasmaz🙊🙈
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Atılan bazı yalanları sıralayalım. '' Çıkarmadan 3 posta '' ( sonuç : ilk boşalmadan sonra uyuyakaldı ) '' penisim 18-20 cm '' ( sonuç: 13-14 cm ) '' kadınımı orgazm etmeden asla boşalmam '' (sonuç: kendi işini halledip uyuyakaldı ) '' en az 30 en fazla 45 dk boşalmam '' (sonuç: 5-10 dk da boşaldı ) '' kızlar analdan çok haz alır, çok tatmin ettim böyle kızları '' ( sonuç: kız acıdan geberir , erkek zevkiyle uçar ) evet söylenilen yalanlar ve aslında gerçekler böyle :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Seni sewiyorum seni ailemle tanistirmak istiyorum :D jshfkdd askm seni aldatmak istemiyorum baskasinami gideyim falan ben ewliym yasamadim gördüklerim
En İyi Cevaplar