19 yaşındayım cinsel ilişki yaşamadım ve p*rno bağımlılığı yardım?

Merhaba arkadaşlar öncelikler herkesin görüşlerini bekliyorum.

bu günden sonra kendimi düzeltmeye karar verdim

19 yaşına girdim mezuna kaldım bu sene okul yok yalnız yaşıyorum bildiğiniz arkadaşım kalmadı.

sorunum şu 19 yaşındayım bırakın cinsel ilişkiye girmeyi kız arkadaşım olmadı sevgilim olmadı tipsizmiyiö hayır çok yakışıklımıyım o da hayır normal bir insanım kızlarla sorunum mu var o da hayır fakat kendimde birine çıkma teklifi edebilecek cesareti bulamıyorum çok sevdiğim kızı bu şekilde kaybettim özgüvenim az sanırım bu konuda

aynı şekilde bir sorunumda p*rno bağımlılığım arttı son zamanlarda seks düşünmekten ders çalışamıyorum sanal seks sitelerine paralar verip kendimi doyurmaya çalışıuorum aMa her seferinde daha çok acıkıyorum artık dur diyemiyorum galiba günde 3 kere sanal seks le boşaldığım oluyor ve ders çalışmak bile gelmiyor içimden seks düşünmekten

Şimdi sorum şu bir ortama giremediğim için şu an bir sevgilim olması zor seneye belki olur kısmet bunlar ama ben artık p*rno bağımlılığımdan sanal seks bağımlılığımdan kurtuşmak istiyorum

geçenlerde internetten tanıştığım bir kızla sanal Seksi o kadar ileri götürdümki sanki kocasıyım gibi kıskanmaya başladım olmuyor artık arkadaşlar böyle

ben her şeye nasıl sıfırdan başlıyxam ölümün eşiğine geldim
19 yaşındayım cinsel ilişki yaşamadım ve p*rno bağımlılığı yardım?