• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cinsellik

Sol düşüncedeki erkekler bekarete önem vermiyor mu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Genelde bu düşüncedeki erkekler evlenecekleri kadında bekaret aramıyorlar mı?
Sol düşüncedeki erkekler bekarete önem vermiyor mu?
Evlilik Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• KumruSahin
    KumruSahin Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 83%
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Bana kalırsa bu konuyu ne dine ne de siyasete bulaştırmayın bu sadece yanlışa götürür.
    Çünkü insan denilen varlık hiç bir kalıba sığmayacak kadar karmaşık bir varlıktır.
    Hepsi değil tabi ki ama sağcı geçinenlerin çoğu din iman derler ama aslında dinle imanla işi yoktur sadece işine geldiği zaman dindar kesilir. (Gerçek müminleri tabi ki ayrı tutarım). En basitinden fıkıh bilse bir hanıma bekaretini sorgulama hakkının kimseye ( ne kocaya ne de mahkemeye) verilmediğini biliyor olması gerekir.
    Öte yandan solcu geçinenler de eşitlik özgürlük emek filan derler ama ellerine fırsat geçtiğinde en ceberrut kesilenlerin onlar olduğunu da tecrübe ile biliriz.

Neyse, mesele sağ sol meselesi değil insan olup olmama meselesidir.

0
    1 Yorumla
    • EvcilKüheylan
      EvcilKüheylan
      +1 yıl

Apla seviyoruz seni :)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• VALєRİe_
    VALєRİe_ Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Evliligi karısının paketini açmaktan ibaret saymayan kişiler önemsemez.

Daha aydın ve çağdaş yapıdalardir. Solcu oldukları varsayim.

9
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Güzel yorum bravo!

Yorumla
    • xgerard
      xgerard
      +1 yıl

paket :D bak bu güzeldi :D

Yorumla
    • olmazboyleshey
      olmazboyleshey
      +1 yıl

Benim hediyemin paketini niye baskasi acacak yaaa herseyiyle benim olsa olmazmi. adam gibi sevmek cagdas olmak tamam oke hepside paketi niye baskasi aciyor csgdaskik mi simdi bu? uzerinde bir baskasi tepinsin sonra gel cagdasim falan filan birakin bunlari evliligi hem psketi acarak hemde adam gibi severek yasamak yobazlik gibi dusundurmeyin insanlara. kaybedilen degerleri bu kadar basit gormeyin... evlilik tencereyse ilk olmak kapagi bence...

Yorumla
    • VALєRİe_
      VALєRİe_
      +1 yıl

@olmazboyleshey Kadınları objelestiren bilinçsiz birine medeniyet dersi veremem. Boşa destan yazmışsın, basından sonrasını okumadım. Bu platformda çağdaşlıktan uzak bireylerin olması uzucu.

Yorumla
    • KillerTua_Bjk
      KillerTua_Bjk
      +1 yıl

siz aydınlar otoban seviyonuz galiba :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seviyesizleşmenin lüzumu yok herkes kendine yakıştığı gibi konuşur

Yorumla
    • VALєRİe_
      VALєRİe_
      +1 yıl

Eksileyen kızlar binilmemiş motorum diyo :D

Yorumla
  • systemdown1
    systemdown1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 64%
    +1 yıl

Bekarete önem vermiyorum. Yeterki karsimdaki açık açık desin bana durust olsun. Bunun sağı solu yok. Tamamen düşünce meselesi. Yeter ki düşüncesi kardeşim olmasın. Nice bakireler gördüm yemediği halt kalmayan. Yine bunlar iyi bir de diktirenler var. Yarın birgün bu önem veriyorum diyenler böyle birileriyle evlenirse yine ahlak bekçiliği yapacaklar ya. Ben onun zarıyla evlenmiyorum, Bir omur benim yanimda olacak yeter ki durust olsun ben de onun yanında olurum

2
    0 Yorumla
  • greeneyes
    greeneyes Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 47%
    +1 yıl

sagı solunu bılmem.. kendınızı bu absurd maymun ıstahlı zamana uydurmayın hanımlar.. burada bır cogu bekaret onemlı degıl dıye dıye kendılerıne malzeme çıkartmaya çalışıyorlar!! hanı safdır kız derya.. amaaaan artık cok onemsemıyor kımse dıye! sız bırde onları yarın ısler cıddıye bındıgınde gormelısınız..

9
    4 Yorumla
    • Bojinov_o
      Bojinov_o
      +1 yıl

Vee + ladi bojinov :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bencede öyle zar önemli demiyorum evlilik öncesi saçmada demiyrm ama kendimi hazır hissetmiyorum erkekler gven vermyor

Yorumla
    • greeneyes
      greeneyes
      +1 yıl

en azından ama en azından ozel ınsan ozel mekan ve ozel zaman olmalı.. absurd yerlerde absurd zamanlarda olmayacak ınsanlarla doğru degıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen öyle ne zaman bir erkek tam anlamıyla güven verir o zaman

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

31

Cevap

• Realgar
    Realgar Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 63%
    +1 yıl

Marksist-leninistim. Benim için en yüce değer emektir, dürüstlük ve akıldır. Ahlâki kodlarımızı insanın doğasında olan bu değerlere göre oluşturduğumuz için kadına olan bakışımız, onu bir mülk, bir eşya olarak değil erkeklerle eşit birer insan olarak gördüğümüz için, bekârettir şudur budur hikaye.

Daha da önemlisi, kadının üretim alanından çekilip, pasif birer eşya gibi kenara atılması, kapitalizmin zincir kullanmadan yarattığı bir esaret biçimi oalrak görüyoruz. O yüzden , insanın insanı sömürmesinden kurtuluşuyla, kadının özgürleşmesi birbiriyle paraleldir. Kadın bir cinsel nesne ya da müülk değil, omuz omuza mücadele ettiğimiz insanlardır.

2
    3 Yorumla
    • KumruSahin
      KumruSahin
      +1 yıl

Geçen yüzyılda marksistler mülkiyetin kapitalizmin temel yapı taşı olduğu yanılgısıyla hareket edip proleteryo dikatörlüğü vs gibi modeller gelistirip mülkiyeti kamulaştırma ile çözdüklerinde başarıya ulaşacaklarını sandılar ama pek fena yanıldılar. Çünkü mülkiyet kapitalizmin değil feodalizmin temel yapı taşıdır ve aslolan üretim araçlarının mülkiyetinin kimde olduğu değil, üretilen artı değerin nasıl paylaşılacağı ve o üretim araçlarının üzerindeki karar alma iradesinin kimde olduğudur.
      Aynı yanılgıyı kadın sorunsalı üzerinde sürdürmek de benzer yanlışları getirecektir. Mülkiyet kurumu kapitalizme intikal etmiş feodal bir kalıntıdır ve temelde mülkiyet kapitalizmin öncelikli bir meselesi bile değildir.
      Bu cümleden hareketle kapitalizm kadınların özgürleşmesi olgusu ile çelişmediği gibi aksine ister bile. Böylece kadınları da erkekler kadar sömürebilmek ister çünkü.

Yorumla
    • KumruSahin
      KumruSahin
      +1 yıl

Öte yandan emperyalizm sömürüsünü devam ettirebilmek için geri kalmış toplumlarda bu feodal kalıntıların kalmasında hiç bir sakınca görmez.
      Kısacası kadının özgürleşmesi ile kapitalist sistemin bir temel çelişkisi olmadığı gibi aksine teşvik bile eder.

Yorumla
    • Realgar
      Realgar
      +1 yıl

@KumruSahin Yazdıkların doğru. Ancak yukarıda, kadının üretim alanından çekilmesinden bahsederken, gelişmiş kapitalist merkez ülkeler değil, Türkiye gibi periferde kalmış, dolayısıyla pre-kapitalist üretim ilişkilerine özgü ahlâki kodların kadını konumlandırdığı yeri teşhir etmeye çalıştım. Dikkât edersen burada, kadın algısı modern burjuva toplumunu değil, Ortaçağ artığı ideolojik bir dayanaktan besleniyor. Özellikle İslâm'ın kadını "zıynet eşyası" gibi ele alması üzerinden akıl yürüttüm.

Kapitalizm ise kadını "özgür" kılmaz. Kadının emeğini pazara arz edebilme fırsatını tanır, ki bu "özgürleşme", herhangi bir emekçinin kölelikten-ücretli işçi konumuna gelmesi kadar bir "özgürleşme"dir.

20yydaki sosyalizm denemeleri ilgili tespitin de ise ayrı bir tartışma konusu. Emek verimliliği, geri kalmış ülkelerde cereyan etmesi gibi durumlar, planlı ekonominin, üretim araçlarının toplumsallaşması ile karıştırılması söz konusudur çünkü.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bekaret konusunu saçma bulup önemsemeyen yoldaşlarım da var, benim gibi evlenmeden önce cinselliğe karşı olan yoldaşlarım da var. Hayata bakışımız hepimizin yüzde yüz aynı olmasa da birbirimize saygı duymasını biliriz. Davamız yolumuz birdir.

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

En güzeli bu zaten bravo

Yorumla
  • ELTCançeviK
    ELTCançeviK Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Şahsen hiç birzaman güvünemezdim kötü birşey bekaret her oyla ilişkiye girdiğinde senden önce onu birinin düzmesi çok kötü her dudaklarından öperken birinin o dudukları saatlerce emdiğini hatırlamak göyslerini sıkıp gözlerine bakması aklıma gelir gözlerine bkaıp bir birlerine bakmaları aklıma gelir ben bekareti olamayan büssürü bayan tanıyorum hepsi sadece yatak arkadaşım hayat arkadaşım ve muhabbetimde hepsiyle süper ama asla bir sevgili bir eş olarak seçim yapmam.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Pardonda sen bunları yapıyorsan bakire istemeyede hakkın yok.

Yorumla
    • ELTCançeviK
      ELTCançeviK
      +1 yıl

geri kafalı bunlar bekaretini baskalarında yok etmiş kendileri istiyor benle olmasa başkasına gidicekler beni istiyorlar bebeğim ve bende onlara isteidklerini veriyorum
      vereni alıcan bu devirde benim evime bir çok kız gelir ben o gözle bakmam gelip kendisi öper bişiler yapar isteyene vericen kızım dokunmasalar dokunmam.
      gördünmü varmış bakire istemeye hakkım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen bakir olmadıktan sonra buna hakkın yok araştır ben yapmasam başkası yapacak diye bir görüş yok dinimizde sen yapmayacaksın var

Yorumla
    • ELTCançeviK
      ELTCançeviK
      +1 yıl

Bozuk oldugun için şuanda sinir oluyorsun evet bebeğim evde kalıcaksın önceden kimseye vermemeliydin dinimizde buna yer yok mu dinimizde ona bakarsan erkenden sağda solda verip bozulmakda yok yavrum bana dinden bassetme yani ve ben toplu dine inanıyorum hepsine inanıyorum anladın üzgünüm ama bukadar tavır yapma dorusu bu yavrum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben bakireyim canım önyargılarınla kendini rezil ediyorsun toplu dine inanıyomuş hahhaha

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ramazanda oruç tutup noeli kutlayıp ağlama duvarında ağlıyorsundur ha bir de ineğe tapmalar falan işiniz zor sizinde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bakire olmasam diktiririm niye solcu arayışına girimki şizofrenmisin

Yorumla
  • Belinelli
    Belinelli Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Ondan once inan aranacak daha kiymetli seyler var. Arayanlar ise cinsellik yasamak icin evlenen tipler, yapacak bisey yok

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne yani bakire olmasa evlenir misin

Yorumla
    • Belinelli
      Belinelli
      +1 yıl

Evet olabilir

Yorumla
    • Bengecee
      Bengecee
      +1 yıl

@Belinelli hayatımda bu kadar aptalca bir yorum görmedim. Bekaret arayanlar cinsellik için neden evlensin bana bir açıklama yapsana

Yorumla
    • Belinelli
      Belinelli
      +1 yıl

@Bengecee Birinin ilki olma çabasi tamamen cinsellige olan meraktan geliyor. Toplum tabularinda "bakire olmayan bir kizi ikinci sinif insan" gosteren bakis acisi oldugu icin kucuklugunuzden beri aklinizi fikrinizi zar almiş. Beyinsizce atlama aptalca yorumlarima.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@Belinelli çok haklısın 👍

Yorumla
  • UnhappyKing
    UnhappyKing Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 318 cevap paylaştı.

uzaktan yakından alakası yok şahsen ben veriyorum ve bir çok sol görüşlü tanıdığım kişide veriyor gerçi istisnalar vardır elbet ha birde o görüşü kullanıp çok karı kız kaldıranda var senin gibi sol görüşlüdür bekarete önem vermez diye düşünen kızları çatur çutur götürüyorlar artık sen düşün

0
    0 Yorumla
  • Mrvdnc
    Mrvdnc Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Sağı solu yok bunun.
    Delikanlı adam bakıyor bu duruma.

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bak ben bakireyim ama bana göre delikanlı adam dediğin kadını olduğu şekilde kabul edendir zara göre değerlendirme yapan değil

Yorumla
  • Papaz_Kimde
    Papaz_Kimde Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Ne demek bekarete önem vermiyoruz? Bekareti sağlam bir kız buldukta bizmi sahip çıkmadık.

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne yani bakire olmasa evlenir misin

Yorumla
    • Papaz_Kimde
      Papaz_Kimde
      +1 yıl

Evlenmem tabikide ama Allah (cc) kimin karşısına kimleri çıkartıyorki o zaman birşey diyemiyorsun

Yorumla
  • Bengecee
    Bengecee Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Hamile kalırım doğurmam sevişirim evlenmem diyen zihniyetin kadınları neki erkekleri ne olsun

2
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Herkesin kendi tercihi

Yorumla
    • Bengecee
      Bengecee
      +1 yıl

Ben bunları çok iyi tanırım. Akşama kadar marksist-lenininst propagandası yapar, stalinle yatar leninle kalkar che gueveraya taparlar. Sonrasında ise işçinin hakkını savunuyoruz diye işçinin iş yerini başına yıkıp hiç bişey olmamış gibi hayatlarına devam ederler. Dinine bağlı kapalı giyiniyorsan yobaz, mini etek askılı giyiyorsan çağdaş olursun. Kardeşine yazık etme saygılar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O kadarda değil tapma falan ona kalırsa bizede atatürke tapıyosunuz diyorlar ne alaka

Yorumla
    • Bengecee
      Bengecee
      +1 yıl

Evet doğru diyorlar Atatürk'e tapanda var yalan değil. Daha dün Anıtkabirde dua edilmez diyen zihniyetleri hatırlayın işte onlarla benim size anlattıklarım aynı zihneyet zaten :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O zaman aynı şekilde tayyipede tapanlar var ☺️ bir yerinin kılı olanlar tayyipi üzmek allahı üzmektir diyenler 😄

Yorumla
    • Bengecee
      Bengecee
      +1 yıl

Evet var. Biz neden ülkücüyüz? Herkes kendine tapınmaya birini bulmuşken biz Allah vatan bayrak namus kavramı üzerinden ilerleriz. Bu yüzden solcuların en büyük düşmanlarıyız. Çünkü ihanet etmedik etmeyeceğiz

Yorumla
  • srkn61
    srkn61 Takip Et
    Guru Yaş: 46
    +1 yıl

sol görüşlü die tabir ettiginiz insanlar daha aklı basında dünyayı yaşamak için bir yer gören cagdas medeni düşünceli kendi aklını kullanabilen insanlardır genel olarak.. onlar içinde bu tarz şeyleri fazla sorun yapan yoktur..

0
    0 Yorumla
  • tutkuyuyaşa
    tutkuyuyaşa Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 33%
    +1 yıl

evleneceği kadının temiz olmasını isteyebilir ama ona bakirelik olarak yaklaşmaz.

0
    0 Yorumla
  • Culdesac
    Culdesac Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Sol düşüncedeki erkekler güzel kardeşim olduğu için vermiyor.

2
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Güzel kardeşim?

Yorumla
    • Culdesac
      Culdesac
      +1 yıl

He canım

Yorumla
    • Culdesac
      Culdesac
      +1 yıl

G*A*V*A*T olduğu için demiştim ks değiştirmiş mesajı :d

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O kadarda değil yaw çok dindar geçinenlerde ne foklar yiyor

Yorumla
    • Culdesac
      Culdesac
      +1 yıl

İroni yaptım.

Yorumla
    • Bengecee
      Bengecee
      +1 yıl

@Culdesac hahahaha :D

Yorumla
    • AteşKadehi
      AteşKadehi
      +1 yıl

Bence gaaaavaaat lar xd

Yorumla
  • 01uykusuz
    01uykusuz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

burdan yazılacak tek bir cevapla çözülecek bir durum değil ki bu sol görüşlü birisi olarak bekarete her erkek gibi önem veririm ancak çok aşık olursam gerçekten seversem gözardı edebilirim bunu..

0
    0 Yorumla
  • JackqueeLıne
    JackqueeLıne Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

yahu solcular dinsiz mi ne biçim soru bu tabiki veriyoz biz özgürlükten, demokrasiden, eşitlikten yanayız sadece

0
    0 Yorumla
  • KillerTua_Bjk
    KillerTua_Bjk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

veriyor örnek ben bunu pek siyasetle alakası yok başkasının girdiği tuvalate girerken zorlanıyorum anladın sen onu

0
    0 Yorumla
  • semıh1967
    semıh1967 Takip Et
    Yoda Yaş: 58
    +1 yıl

bızım zamanımızda cok ama cok onemlıydı sımdı ıse bakan yok heralde

0
    0 Yorumla
  • MaviKartal
    MaviKartal Takip Et
    Guru Yaş: 53
    +1 yıl

bu işin solu sağı yok. sonculaın geneli öyle olabilir ama aynı düşüncede olmayanlar da vr.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Orda burada arabada evde ormanlıkta dagda tepede nefes nefese kalıcak pozisyona giricek sonra dicekki namus bacak arasında değildir. Hammınaa

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nediyosn ya sorumla ne alaka? Git başka yerde öfkeni kus

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Muhafazakr olup solcu olanlarda var eğer bir şey yaptıysan ve bu zihniyetle koca ararsan yanılırsın :)

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben bir şey yapmadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Anladım yaparsam acaba koca bulabilirmiyim bulursam en kolay nasıl bulurum diye fizibilite çalışması yapıyorsun ama benden sana tavsiye evlenene kadar sık dişini milletin ağız kokusunu çekme tabi hayat senin hayatın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İşim gücüm yok yaparsam kendimi solcuya yamayayım diyorum ok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bence yapma lazım olur hadi bye

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Başka metodlar ile işini giderip namusluyum diyeceğine doğru düzgün karşıma geçip söylesin.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

olur mu öyle şey özgür bir ülkedeyiz. kız istediği zaman vermeli.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben koyu bir solcu olarak önem veriyorum. Solcu olmamız örflerimizin ayaklar altina alinmasina göz yumacagimiz anlamina gelmez.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Solcuyum önem veririm. ben bakirsem onunda olmasını isterim. değilsem istemem tabi.

0
    0 Yorumla
  • Gafkya
    Gafkya Takip Et
    Bilge Yaş: 29
    +1 yıl

Bilmiyorum niye sormuştun?

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Merak

Yorumla
  • Bojinov_o
    Bojinov_o Takip Et
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 637 cevap paylaştı.

Ben temiz isem karşımda ki bayanda temiz olcek

3
    1 Yorumla
    • greeneyes
      greeneyes
      +1 yıl

bı mukabele:)

Yorumla
  • JessPinkman
    JessPinkman Takip Et
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Veriyorlar ne alaka :D

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle bir algı var ondan sordum

Yorumla
    • JessPinkman
      JessPinkman
      +1 yıl

Alakası yok :)

Yorumla
  • Melankoli55
    Melankoli55 Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Solcuyum önem veririm genelleme yapmasan iyiydi.

0
    0 Yorumla
  • Kırmızıgözlük
    Kırmızıgözlük Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Veren de var vermeyen de

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ne alaka? Alt dudak davasi mi solculuk sagcilik

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Evet , solcular baya genis...

0
    0 Yorumla
  • _Mucoo_
    _Mucoo_ Takip Et
    +1 yıl

Hepsi değildir, ama geneli olabilir.

0
    0 Yorumla
  • impPower
    impPower Takip Et
    +1 yıl

noldu solcuylamı evlencen kamki xd

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok bacını evlendircemde

Yorumla
    • impPower
      impPower
      +1 yıl

bul hayırlı kısmet evlendirelim kamki sorun yok neden sinirlendinki

Yorumla
    • 01uykusuz
      01uykusuz
      +1 yıl

kamki ney lan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam kamki

Yorumla
    • impPower
      impPower
      +1 yıl

@01uykusuz kanki değişik verisiyonu

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Genellikle aramazlar.

0
    0 Yorumla
  • Parkprensi
    Parkprensi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 50
    +1 yıl

sol görüşlüler biraz daha genişler bu konuda.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

alakasız

0
    0 Yorumla
  • Eziremsem
    Eziremsem Takip Et
    Master Yaş: 57
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı.

Zevk meselesi

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

önem vermez

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsellik > Sorular > Sol düşüncedeki erkekler bekarete önem vermiyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Cinsel anlamda dişi taraf daha arzulu olduğu halde niye erkekler abaza olarak anılıyor? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Güneşe alerjin var mı?
  • Bugün benim doğum günüm, kutlama mesajı yazmak ister misiniz?
  • Temiz kalpli misin?
  • Can mı, canan mı?
  • Dişiniz ağrır mı?
  • En sevdiğiniz lezzet ikilisi nedir, hangi tatları yan yana olmadan düşünemiyorsunuz?
  • Gece gece yemek istediğin şey nedir?
  • Uykularınızı çalan birileri oldu mu?
  • Aşk olmadığınız birine dokunabilir misiniz?
  • Fiziğine hayran olduğunuz biri var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨