Müstakbel eşimin Karnım ve Göbek Deliğimle ilgili takıntısı?

Evlenmemize çok az bir süre kaldı. Nişanlılığımızdan önce de sonrasında da cinsel birşey yaşamadık konuşmadık hatta. Yani birbirimizi iç çamaşırlarımızla bile görmüş değiliz. Fakat uzun süreden beri birebir kaldığımızda elini sürekli tişörtümün içine sokmaya başladı. Şimdi rahatsızım demiyorum Allah için hiç abartılı bir hareketi de olmadı elini karnımın ve belimin ne üstüne ne altına hareket ettirmeye bile çalışmadı bir kez bile denemedi bunu.

Sonra dün odasında yatağında uzanmış film izliyorduk ilk kez tişörtümü biraz sıyırıp elini koydu bir süre sonra da baktı yani ilk kez tenimi çıplak gördü .

Benim karın kısmım biraz güzeldir aslında yani ayva tüyü bile yok ve göbek değilimin şekli düzgün tenim beyaz pürüzsüz vs kız arkadaşlarımdan çok duydum güzel olduğunu özellikle genelde kızlar orada biraz tüy olmasından ya da göbek deliğinin kapalı olmasından yakınır ya tatildeki ve çok yakın kız arkadaşlarımdan daha önce duymuştum o yüzden görür görmez "çok güzel " dediği için çok yadırgamadım ama sonra öptü bir ara başını karnıma yasladı öyle film izledi tüm bunları da sorun etmiyorum ne kadar normal sınırımızın dışına geçsek ilk olsa da çocuk değiliz artık ve tekrar söyleyeyim cinsel bir çağrışım yaptırmak için böyle davranmadığını da hissetim.

*** Fakat sonrasında göbek deliğime biraz tükürdü üfledi ve sonra o göbek deliğimi ıslattığı kısıma baş parmağıyla masaj yapar gibi birşey yaptı. Bu biraz garip değil mi yani böyle birşey ne duydum ne de gördüm ayak fetişleri gibi bir şey mi acaba? Aklıma başka bir şey gelmiyor çünkü bir takıntı olabilir mi bu?

Not: Hoşuma gitmedi diyemem :) ama takıntı mı diye merak ediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel.
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Müstakbel eşimin Karnım ve Göbek Deliğimle ilgili takıntısı?