Tanidim bir iki kisinin bacak kismini cekmis ve filmlerden alinti sahnelerden cekmis. Normal mi bu yasta?
Cevabın nedir?
:)
Kardeşinde böyle şeyler olmasaydı kaygılanman gerekirdi asıl. Normal olamsını geçtim sağlıklı bile. 2-3 seneye bu cinsel eğilimleri azalmaz, ama kendi kendine rayına oturur. Merak etme.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılOturup konuşabilirsin. Abla olarak tavsiye verebilirsin. şu an nereye çeksen oraya gider çünkü. Kendini yeni keşfediyor.
016 Yorumla
Soran+1 yılYa evet ama nasil konusmam gerekir bir de telefonuna baktigimi bilmemesi gerekir
Soran+1 yıl@Jaqu-Oo ya filmlerden alintilara takilmiyorum da o iki tanidigi cekmis olmasina uzuldum
Cevap sahibi+1 yılHer ehliyeti olanın şöförlüğü iyi mi oluyor?
Cinsel isteği olması demek milletin fotoğraflarını çekebileceği anlamına gelmiyor.
Sayın soru sahibi sohbet arasında normal bir konuşma gibi ufak uyarılarda bulunabilirsiniz. İllaki telefonuna baktığınızı söylemenize gerek yok.
Cevap sahibi+1 yılGit bir akrabanın fotoğrafını çekip sonra onunla tatmin olmayı dene Ondan sonra gel buraya yaz.
Biraz mantıklı konuşun. Röntgencilik ayrı bir sapkınlıktır.- +1 yıl
Bu durum cocugun kendi tercih meselesiyle alakali. Sahsen bennim komsu anneler de beni tahrik ediyor :D ben de masturbasyon yaparken onlari dusunuyorum bu gayet normal. Insank tahrik eden illaki birisi vardir. Coğu kisiyi eden mevcut eģer siz de yoksa bilemem ancak bu konusulacak bir konu değil
Soran+1 yılİste benim de takildigim nokta o tanidik kisilerin fotografinin cekilmis olmasi
Cevap sahibi+1 yılGece gece... Git eğitim alda gel..
Komşunun oğluda senin ananı 31 malzemesi yaptığında geçer karşısına gülersin.
Soru sahibi Cinsel istek kardeşinizin bünyesinde gerçekleşen normal birşeydir. Yönlendirmek sizin elinizde olan birşey.
Soran+1 yılYa haklisiniz ancak tam olarak nasil yonlendirmek gerekiyor bilmiyorum annem genelde tatli dille izah ediyor bu tur seyleri o da yasitlarina nazaran daha duzgun ancak fotograflai gorunce sasirdim ve uzuldum
- +1 yıl
Ben dusunmesem bile insanlarin dusuncelerine engel olamam. sen de engel olamazsin bu kiz da engel olamaz. Senin anneni hayal edip masturbasyon yapmalari seni ne kadar rahatsiz ediyorsa ayni seyi benim anneme yapmalari beni de rahatsiz eder. Ancak bu engellenebilinir bir sey mi? Hayir o zaman bunu takinti haline getirme. O cocuk gelisim asamasinda kendine yakin gorduğu kişiler tarafindan tahrik oluyor. Belki de o yakinindaki akrabalari ufak bu cocuk deyip yanladin da gevsek davraniyorlardir bunu bilemeyiz ancak cocuk onlar tarafindan tahrik oluyorsa resmini cekip masturbasyon yapmasi NORMAL diğer turlu zihni de var aptal değil hayal ederek de yapar hemde 10 katini :) bu yuzden konusmalarda ona ima da bulunma yoksa araniza ciddi soğukluk girer iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle bir sırdaş gibi yaklaşın, daha sonra örnekler vererek mesela dışarıda birisinin bir kızı kestiği durumları örnek göstererek "böyle şeylerin insanları rahatsız ettiğini O'nunda ablası olduğunu, dışarıdakilerin size nasıl davranmasını isterse O'nunda başkalarına öyle davranması gerektiği gibi ufak konuşmalar yapabilirsiniz.
Vücudunu tanıması gerektiğini ki yaşı gereği arkadaşları arasında geçen muhabbetin çoğunluğu üstünlük muhabbeti olur "İşte ben şöyleyim, ben böyleyim gibi" bunlara kulak asmaması gerektiğini "Erkekliğin cinsellikten ibaret değil karşındaki insana duyulan saygıdan sevgiden ibaret olduğunu" kızlara saygılı davranması gerektiği gibi bu tarz konuşmalar yapabilirsiniz.
Cevap sahibi+1 yılKendi yorum alanında oyna çocuk.
Büyüyünce gelirsin buraya..
Soran+1 yılEvet cok mantikli gercekten cok tesekkur ederim alaya almadan cevaplamamiz buyuk incelik sagolun iyi aksamlar size de :)
Cevap sahibi+1 yılYaşın önemi yok olgunluktur önemli olan. Erkek olsa empati yapar siz bayan olarak hissedersiniz. "Bir birey yetiştirmek demek Ülkeyi geliştirmek demektir." Hepimiz eksik yetiştirildiğimiz için şu an böyleyiz. Alaya alınacak bir durum yok.
Bir erkek ergenliğinin gelişimini bilmesenizde, aynı yollardan geçen biri olarak aynı cinsel dürtüleri yaşadığınız için anlatırsınız.
Bir bayanı cinsel obje olarak görmemesini karşısındakinin de bir ruhu olduğunu öğretirseniz gerisini kardeşiniz halledecektir zaten.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
31Cevap
+1 yılmalesef normal daha fazla olmadığına dua et ve bu yoldan uzaklaştır
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil uzaklastiricam
Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı. Erkek mi? Tanidiklarin cekmesii pek normal degil ilerleyen zaman da cekmeliydi ajahhajajaj ağir sapiklik doneminden geçiyor kerata
018 Yorumla
Soran+1 yılTanidiklarini cekmis olmasi normal mi?
Soran+1 yılAma yani o gozle bakicagi insanlar degil
- +1 yıl
Ya demekki o insanlari cok begeniyor tahrik oluyor bence normal bir durum. Bu konuşulacak bir sey degil. Cocuk suclu hisseder utanir yuzune bakamaz. Ayrica senin yaptigin da terbiyesizlik. 15 yasinda bir ergenin telefonunu boyle kurcalayamazsin o evli değil bekar genç daha ne p*rno arşivleri olacak onun :D
Soran+1 yılYok zaten konusmak gibi bir niyetim yok caktirmadan ara ara kontrol edicem tabi ablasiyim
Soran+1 yılDogru soyluyorsun da tatli dille yani baktigimi hissettirmeden ne diyebilirim
Soran+1 yılYa masturbasyon yapmasi degil sorun tanidikalrin bir yerlerini cekmesi
Soran+1 yılYok bana o tarz bir yaklasimi yok zaten fotograflarda da cekmemis. Tamam tesekkur ederim ben kizsal dusundugum icin normal mi degil mi anlayamadim
Soran+1 yılNasil yani konusma mu diyorsun
- +1 yıl
BACIM iki saatir ben kime dil dokuyorum? Konusmayacaksin ya allah askina ergenlik gibi bir cağ da o okulda zaten gereken bilgiyi aliyo. Arkadas cevresi kotuyse sen zaten hicbir sey yapamazsin. Konusman cozum degil. Yoldan cikarsa yardim eli uzatirsin.. ancak bu bacak macak gormeyle olmamali. Zaten bacaktan oteye gidemez. Ayrica o kadinlarla konus kardesinin yaninda bacak show yapmasin edepli olsunlar. Kardeisn gelisim caginda. Artik adam oluyor o yuzden yaninda iyi takilin yoksa sizi de masturbasyon aleti olarak kullanir tabi sen hariç :D
Soran+1 yılNacak sovu yapmiyorlar ki zaten neyse anladim uzerine gitmemek daha mantikli
- +1 yıl
Bak guzel bacim konusmazsan en iyisini yaparsin herkes bu goruste zaten :) olgun insanlardan hoslanabilir. Kendinden buyuklerden yani. Bu eig verdigin kisi de kiz arkadasini dusunup masturbasyon yapiyodur eee bu kiz onun yakini degil mi? Yakini o zaman onun yaptigi insanlik mi? Onun gorusune gore degil :D ama saf iste bilip bilmeden konusuyor. Kardesin demekki kendinden buyuk olgun onun BEGENDIGI ona yakin insan bu iki insandan tahrik oluyor tipki bir erkeğin sevgilisinden tahrik olmasi gibi bu normal. Ben de mature olgun insan severim zevkler farklidir tartisilmaz.
Soran+1 yılAnladim yok zaten konusmamaya karar verdim. Normal diyorsun dimi bir erkek olarak
başkasının fotosunu çekiyosa ilerde çekerken yakalnır rezil olursunuz ailecek şimdiden konuşun bence
00 Yorumla
+1 yıl12 yaşından itibaren seks yapan kızlar var eee 15 yaşında belkide bakire değildir o
05 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
sanki kontrol ettin. ben 12 yaşında yapıpta bunun zevkini bilsem daha erken yapardım diyen kız biliyorum.
Soran+1 yılYok evden okula okuldan eve geliyor zaten
- +1 yıl
okuldan kaçmıştır tenefüste veya derse girmemiş bir yerde yaptırtmıştır nasıl anlayacaksın ki.
- +1 yıl
bu yaştakiler aşırı özenti ve kandırılmaya hazırdır
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal üstüne gitme. Yakaladığını belli edip utandırma.
04 Yorumla
Soran+1 yılYok oyle bir niyetim yok da sadece tanidiklai cekmis olmasina uzuldum yani
Cevap sahibi+1 yılO yaşlar keşif yaşları en ufak bir şeyden tahrik olunur. O an öyle denk gelmiştir. Tabi yapmaması gerekir. Sen kendi giyinmene falan dikkat et kapıları kilitle.
Soran+1 yılOha o kadar da degil benimle ilgili foto yok zaten
Cevap sahibi+1 yılVar demedim dikkat et dedim.
+1 yıl15 yaş libido tavan yapmış. 11 yaşında sonra normal bırak çocuğu
00 Yorumla
+1 yılYumurcak iyi röntgenci olacak kasmayın mesleğinde ilerlesin...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekmi kızmı?
normal iyi ergenliğe yeni girmiş asılırken bakıp hayal etmelik bişeyler yapmış çocuk kendine. D00 YorumlaYatakta hayal ederek 31 çekmek yerine videoyu izleyerek boşalacaktır ondan çekmiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonus onunla kendin olarak onemsemedigini annenin eline gecerse ne olacagini falan
00 Yorumla
+1 yılbanyoya giderken telefonunu al :D
13 Yorumla
Soran+1 yılAllah belani 😂
- +1 yıl
bozmasın telefonu :D
+1 yıltam zamanı bırak paspasa devam..
05 Yorumla
- +1 yıl
Dikkat etsin yani yakalanırsa sıkıntı büyük
Soran+1 yılSifreli telefonu
- +1 yıl
Cekerken yakalanabilir. Çocugu biraz rahat bırakın evde bilgisayar basında felan gerek kalmaz yapmaz öyle şeyler. Birde direk yüzüne vurma. Ona yavas yavas söyle ve anlayacagı dilde şunu söyle; bende senin kız kardeşinim yanına bir kız aldıgında benim yerime koy de ama samimi şekilde bunu direk söylemesende hissettir. Umarım yaparsın..
Soran+1 yılYok zaten asla yuzune vurmam. İlimli sekilde davranmaya calisiyorum hep sonucta daha kucuk yok gostericiye ihtiyaci var.
Gizli Üye(36-45)+1 yılartik 12 yasinda seks yapiyorlar..
00 Yorumla
+1 yılErgenlik döneminde çok normal böyle şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal bence sonuçta ergen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Normal erkek mi kardeşin
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet Tanidiklarini cekmis olmasi normal mi?
Soran+1 yılİste sorun da bu onlai hayal ederek ne biliyim belkide ben cok kizsal dusunuyorum ama hos degil yani
Soran+1 yılYok ama aile dostu diyim
Yavas yavas, olur tabi
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki tanidiklarini cekmis olmasi ne anlama geliyor
+1 yılnormal ablası ergen o.. kpır kıpırdır şimdi:D
06 Yorumla
Soran+1 yılYa filmlerdeki alintilara takilmazdim da normaldir derdim ama tanidik iki kisinin bacak kisminin falan cekmis gorunce sasirdim yani 😳
- +1 yıl
filmlerden ziyade asıl onlar onu tahrik eder ve hoşuna gider.. çünkü onlar hayatın gerçeği
Soran+1 yılHmm yani bu yasta normal diyorsun peki nasil davranmali
- +1 yıl
üstüne gitmeyin ancak ara ara kontrol edin. sapkınlık derecesinde şeylere ilgi duymasın.. ergenliğini yaşasın.
Soran+1 yılYa yok yasitlarinin aksibe daha oturakli ancak bu fotolari gorunce sasirdim ve uzuldum. Yani filmlerden alintilara cok tskilmazdim da digeri uzdu
- +1 yıl
üzmesin ergenliğine ver
Cinselliği tatmak onun da hakkı !
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO. Yaşta combo yapıyodm 😜😜
00 Yorumla
+1 yılvay kardeşin hızlı çıktı :)
00 Yorumlakardeşin erkek mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet Tanidiklarini cekmis olmasi normal mi?
Soran+1 yılİki tane yasca buyuk tanidik kadin genc ve guzel ikisi de
+1 yılnormal
11 YorumlaTam benm kafadan
05 Yorumla
Soran+1 yılPis sapik😂
Soran+1 yılNe alaka ki
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılErkekmi?
00 YorumlaNormal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıltabiki normal
00 Yorumla
+1 yılEnsest tehlikeli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu yaşta normal tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl😁😁😁😁😁😁😁😁😁
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Geç bile kalmıs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılçok normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 15 yasinda kardesimin telefonunda cinsel icerikli seyler yakaladim normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım