Eşim Hamile ama ilişki istiyor ben ise garip hissediyorum çocuğumuz varken nasıl yapabilirim oyle değil mi?

Eşim hamile ve ilişki istiyor... Ben uzak duruyorum bebeğimiz varken yapmak çok garip hissettiriyor... O da bana diyor ki doğum olana kadar nasıl dayanacaksın sen beni delirtme diyor... Benim için de bebek içinde iyi olurmuş doktorun söylediğini dedi... risk yok son haftaya kadar yapmalısın belirli pozisyonda diyormuş doktor... Benden uzaklaştığını hissediyorum çocuk bahane diyor şimdilerde bana... Vallahi garip hissediyorum sevmediğimden değil bebek ordayken yapamam nefsim utanmıyor istek olmuyor napacam ben karım beni sevmiyon diyor, nasıl dayancan yapmadan diyor offffffff çenesi öldürüyor
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar dün masaj yaptım rahatlayıp uyudu bana kızgın ama ilişki istemediğimden... Onu çok istiyorum artık tutmayacağım kendimi sitelerden doktor sayfalarından bilgi edindim bugün güzel bir yemeğe çıkaracağım onu kendini iyi hissetsin diye güzel altın bir kolye alıcam hediye olarak eski günlerdeki gibi ona daha narin davrancam odamızda istediği olacak neşeli günlere dönecek...
Güncellemeler
+1 yıl
Çok ilgi gösterdim dun beraber olduk yemeğini de yatağa getirdim ağladı durduk yere.. İle gitme nolur izin al yanımda sarılıp uyuyalım vakit geçirelm diyor çok özlüyorum seni sen yokken ağlıyorum dedi.. Artık ilişki yaşıyoruz çok keyifliydi...
Eşim Hamile ama ilişki istiyor ben ise garip hissediyorum çocuğumuz varken nasıl yapabilirim oyle değil mi?