iç taraf dış tarafa göre daha dışarda ve içi dışa göre iri çok bakındım ağza alınmalık dolu dolu gelir yorumlarını çok gördüm oral seven birisiyim ama şeklinden ötürü kendimi rahatsız hissediyorum kat kat hafiften be dışa göre sarkık dediğim gibi hafifte kararma var geneli pembe hafif şekilde bir kafanızda canlandırın ya çokmu kötü benim vajinam :(
Cevabın nedir?
+1 yılOral; yapan kişinin zevk aldığı bir olay değil karşısındaki aptığı kişinin mutluluğunu görmek amaçlı yapılan bir şeydir. zaten partnerin senin mutlu olman amaçlı bunu yapmayı göze almışsa vajinanın biçimi ve şekliyle alakalı kafana takacak pek fazla bişey yoktur ;)
12 Yorumla
Soran+1 yıluzun süre oral yapıyo bana
- +1 yıl
keyfini çıkar :)
En İyi Cevaplar
+1 yılkafaya takılacak bişey yokki bunda ama, ağıza dolu dolu gelir doğru, emilirken veya yalanırken daha çok çıldırırsın :) kısacası hayal ettimde fazlasıyla güzel :)
12 Yorumla
Soran+1 yıldolu dolu gelmesi iyimi
- +1 yıl
benim hoşuma gitti şahsen öyle olması :)
+1 yılçamaşırı sıyıran bir duraksar bu bir gerçek ama tam lezbiyenlere göre
01 Yorumla
Soran+1 yıllezler böylemi sever
Mübarek organ değil patates haşlamalık kizartmalik orallik sokmalik
24 Yorumla- +1 yıl
hah hah ha her türü var
Soran+1 yılöldüm ya :D. D. D orallık ama cidden :D :D
- +1 yıl
dogru soyluyorsunuz bencede oyle cok abartıyorlar organ gorevını goruyorsa tamamdır
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
57Cevap
+1 yılpartnerin sana bol bol oral yapıyorsa daha ne istiyorsun tabi bu arada erkekler nasıl bir vajinaya sahip olduğunu öğrendiler ve seninle fantezi kurmaya başladılar.
12 Yorumla
Soran+1 yılyok artık daha neler kötü vajinaya fantezi?
- +1 yıl
sen öyle zammet senin kötü dediğin vajina için buradaki erkekler neler yapmaz
Yooo bence daha hoş. Oral sekste daha çok zevk alırsın. Erkek de daha çok keyif alır.
15 Yorumla
Soran+1 yılaynen o yönden çok iyi
Soran+1 yılama görüntü olarak işte
Soran+1 yılsendeki tam orallık dedi
+1 yılya sen burdakılere ne bakıyon hortumu ver ağzına of on numara der yalarlar :D
11 Yorumla
Soran+1 yılhaha aynen burdan ayrılırım öyle vajinada diyenler özelde ağzıma girdiler
Gizli Üye(36-45)+1 yılözelden bir resim atar mısın cnm? çok kızla yattım dolayısıyla çok vajina gördüm anlarım ben güzel mi degil mi :)
117 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılen güzel vajina düz çizgi şeklinde olandır ve etleri dışarı çıkmamış olandır, klitoriste ufak olmalıdır
Soran+1 yılkafanda canlandr atamam onun resmini günah
Cevap sahibi+1 yılaz çok canlandırdım ama resimli görsem çok iyi yorumlardım :) zaten yüzünü çekmicen ki sadece orası olucak resimde :)
Soran+1 yıldüz çizgi estetik olarak güzel evet ama oral olarak değil ağza bişey gelmiyo
Cevap sahibi+1 yılmaksat agza bişey gelmesi degil ki sonuçta penis emmiyoruz :D digeri de çirkin yalamak gelmiyo içimden, ben sadece 18-22 yaş arası ruslarla yatıyorum onların vajinası inanılmaz güzel ve çok dar oluyo
Cevap sahibi+1 yılhttps://i.hizliresim.com/65np29.jpg bence böyle olmalı :)
Soran+1 yılbenim maksatım zevk almak orala bayılırım bu attığın görüntü olarak çok iyi ama oral içi aynı şeyi diyemem bide estetik bu
Cevap sahibi+1 yılaynen bencede çok güzel, bende mesela güzel olunca daha çok yalamak istiyorum :) klitorisini emersin o her türlü agıza geliyo zaten emerken :)
Soran+1 yılgelmiyor zorluyolar baya :D adamlar klitors diye dış dudağa gdyo ağzı yani bu kadar kısa klitos istemem
Cevap sahibi+1 yılyanlış anlama ama seninkini yalamam demiyorum :) onuda yalar yutarım,15-20dk içinde sırılsıklam olursun :p seninki etleri dışarı doğru oldugu için o etleri agzıma alıp emerim, içine dilimi falan sokarım
Cevap sahibi+1 yılsenin büyük mü klitoris :p
Soran+1 yılevet benim büyük iri yani dolgun bunu anlatmaya çalışıyorum oral için iri iyi görüntü olarak sadece bakış için dediğin iyi ben orala bayılıyorum
Cevap sahibi+1 yılbende yalayıp emmeye bayılırım, bana 20-25dk versen uçururdum seni :p klitorisine dil masajı yapardım, ağzıma alıp vakumlardım onu sora :p dudaklarını yalardım vajinanın :p
Soran+1 yılhahaha hani düzler hoştu düz yala sen :D
Cevap sahibi+1 yılahaha aşk olsun ya seninkini yalayıp yutmaz mıyım ağzıma versen :D hatta kafamı bastır vajinana yalarken :p
Soran+1 yılhep böyle oluyo zaten düz seviyonuz sözde ama dğerini buluncada bırakmıyosuzn
Cevap sahibi+1 yılaynen yarım saat 1 saat yalarım seninkinide çenem agırana kdr :D
+1 yılo değilde ne vajinaymış arkadaş biz bu kadar takmıyoruz sizin vajinanıza erkekler olarak erkek şekil falan tanımaz diker geçer acımaz :D :D
00 Yorumlazevk verdıkten sonra gorunusu onemlı sayılmaz dakıkalar suren oral ın ardından bırlesme yasandgında karsındakının mutsuz olcagını sanmam
00 Yorumla
+1 yılburadakilerin çoğu daha hayatında görmemiş, sıkıntı olmaz takma
10 YorumlaPartnerin abaza ise kamış sokup suyunu içecektir. Dert etme.
21 Yorumla
Soran+1 yılgörmeden önce şekle önem verirdi ama gördü bişey demedi bilmiyorum yaladı uzun süre
+1 yılŞuraya bir resim koysana daha net fikrimiz olurdu...
00 YorumlaNormali o zaten bicak la kesilmis gibi olanlar cirkin bence
06 Yorumla
Soran+1 yılonlar ağza gelmiyor ya sadece görüntü olarak iyi
Soran+1 yılyani bulmuşken :D
Soran+1 yılhani beğenmiyodun
+1 yılNeden bu kadar gereksiz bir insansiniz ki anlamiyorum..
20 Yorumlabacım amacın farklı senin ama cok acemisin onu belirteyim :D
04 Yorumla
Soran+1 yılne yönden acemiyimm
Soran+1 yılkafama takıyom
+1 yılİç dudağı çıkık olanları sevmem.. dış dudakları açınca görülmeli gizli olmalı.
00 Yorumla
+1 yılbüyütüyorsundur. belkide idealdir farkında değilsindir
00 Yorumla
+1 yılCanlandiramadim simdi cok karisik geldi resim atarsan yorum yapabilirim.
00 Yorumlaçok güzel ama her şeyin yeri farklı canlandırma olmaz ki görsek
00 YorumlaSana bir soru sevgilinin penisinin nasil oldugu senin icin önemli mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim için değil ben ona aşığım ama o önem veriyordu gördü oral yaptı bilmiyom ya
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnlattığına göre kötü vajinadagörsele önem veren biri rahatsız olur iç dudakların dışa çıkmasından
09 Yorumla
Soran+1 yılya sevgilimde önem veriyodu ama bende takmadı gibi bilmiyorum taksa yalamak istemez sanırım saatlerce
Cevap sahibi+1 yılNebilim şimdi zevk meselesi bu belkide vajinan güzel sana kötü geliyo anlatmana göre banada kötü geliyo vajinan anlattığın gibiyse ilşkiye girdikçe dahada kararcak ve iç dudaklar dahada dışarı sarkıcak penis vajinaya gır çık deforme olur
Soran+1 yılo zaman estetik şart olur
Cevap sahibi+1 yılBence şu an dert etme ilerde evlenip doğum yaptıktan sonra eşinin isteğine göre hareket edersin bakiremisin ilişki yaşıyomusun
Soran+1 yılbakireyim evet aynen belki evlenceğim kişi böyle seviyodur o zaman uzatamam dudaklarımı ama sevmiyorsa direk kestirebilirim belkide gerek yok aşkım der
Soran+1 yılilişkim yok sadece bir kere yalattım bakireyim genetik bu
Cevap sahibi+1 yılGenetik derken anlamadım nasıl yani
Soran+1 yıl11 YAŞIMDAN BERİ BÖYLE
Cevap sahibi+1 yılHımmm anladım
Tadına bakmak lazım kuzum, şekilde önemli ama yaşamak lazım
00 Yorumla
+1 yılkardeşimm sen ordan bir çocuk dünyaya getirr gerisi boşşş
00 Yorumla
+1 yılEstetisyenleri var. git yaptır ameliyatla düzeltiyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizim sen mr pislik bir yaratiksin yaa lanet sey kara amalo sey seni kim etsin azimi bozuon kafami cekicle ezesim heldi malhlloz soruya bakk resmini at bidr ahlaksiz
01 Yorumla
Soran+1 yılRAHATSZSAN OKUMASAYDIN
+1 yılHa anlatmissin ha gostermissin!!! Kendini erkeklerin hayaline sokmaktan zevk mi aliyosunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılNE ALAKA
- +1 yıl
Nasil ne alaka? bir de dusunun hayal ediyosun boyle aptallik yok, fotografini atamam gunah olur diyosun ama anlatirken gunah olmuyo Allah yok gormuyo saniyosun? Dusunceni senin...
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim sevgiliminkinden kotu olamaz. Ama gayet güzel canım hic derrt etme özellikle oralda
021 Yorumla
Soran+1 yılonunki nasılkii
Cevap sahibi+1 yılDudakları kalın etli uzun normal bir zamanda ayakta durduğunda bile dudakları aşağı doğru belli oluyor hemde çok belli oluyor. Ayrıca dış dudakları kara.. sevgilin sorun etmiyorsa dert etme bence.. tamam biraz sizi anlamak lazim ister istemez sorun yapıyorsunuz ama takılmayın mutlu olmaya çalışın. Sevgilim de ilk zamanlar göstermeyi bırak iç çamaşırını bile çıkarmak istemiyordu.
Soran+1 yılbende aynıyımmmm sonra bir şekilde açtık işte :S oral yapıyonmu nasıl
Cevap sahibi+1 yılEvet :) hemde aşırı zevkli oluyor ne kadar tedirgin olsa da biraz biraz rahatlattim onu. Siz yapıyor musunuz oral
Soran+1 yılevet seninkide tam orallık dedi bana ama takıntı yapıyorum ya dalga geçti gibi geldi
Cevap sahibi+1 yılHayır canım bu tur konular asla dalga geçecek konular değil. Kız arkadaşımın bilgisayarına format atıyordum fark ettim hep ameliyat videoları ve bunun araştırmasını yapmış kendisinle de konuşunca bu konuyu biraz rahatlattim. Sadece cinsel obje oral olarak düşünmemek lazim bence
Cevap sahibi+1 yılSeni gayet iyi anlıyorum psikolojik de destek lazim öz güven için
Soran+1 yılbende çok baktım çokta taktım yani daha güzelini bulursa sevgilim eşim aldatırsa vs vs
Cevap sahibi+1 yılHayır canım boyle düşünme lütfen tamam bazı erkekler var sevmeyen ama sana bunları söylüyorsa güven veriyorsa sorin yapma ama biraz gayret yap sen seksi iç çamaşırı felan başka başka şeyler
Soran+1 yıldediğim gbi benimkine açmaya utanıyordum örnek resimler attım bunlar nasıl vajina dedi daha kötü oldum açmamaya karar verdim birgün nasıl olduysa açtı bianda ağzına aldı zaten gördü artık dedim baya sürede oral yaptı işte
Soran+1 yılyani oda sevmiyor ama oral yaptı saatlerce
Cevap sahibi+1 yılOralda gayet güzel dediğim gibi sen o vajina yi iyi bir şekilde servis et eğer beğenmediğini düşünüyorsan. Önce bir temizce yıka seksi iç çamaşırı giy ve iç çamaşırının üzerinden güzel koku sür
Soran+1 yılne süreyim mesela parfümmü genital bölge temizleyici aldım ama kokusunu beğenmedim
Cevap sahibi+1 yılParfüm kullan ama çıplak olarak yapma iç çamaşırı üzerinden yapmalı sin
Cevap sahibi+1 yılAslında sana burdan bir foto atmak isterdim benzeri kiyaslaman açısından engel yerim
Soran+1 yılkendini çıkar takip edim ordan at
Cevap sahibi+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılyzbilirsin
Cevap sahibi+1 yılengellediğim üyelerden değilsin değil mi? :)
Soran+1 yıldeğilimdr heralde aama hala gizlisin
Cevap sahibi+1 yılaçtım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOf ki of yani hemde ne orallık varya.. Bak canım çekti şimdi olsa da yapsak ne tatlıdır şimdi
00 YorumlaKac yasindasin? Kac kilosun?
012 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaş 50 kilo
Soran+1 yılben bakireyim genetik bu
Soran+1 yıldaha bir kere yalattım benim yalanınca daha güzel oldu
Soran+1 yılEVET
Soran+1 yılolmammı
Soran+1 yılaynen ama oda oralı seviyo :D
+1 yılBen bile burdan iğrendim yahu
02 Yorumla
Soran+1 yılağzına versem öyle demessin :)
- +1 yıl
Sanmıyorum sesi dinlehttps://vocaroo.com/i/s0c6ZKnoFxwC
+1 yılVajina vijanadır neyin peşindesin sen
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum kötü sanki
- +1 yıl
İşlevini görüyormu? ayrıca yalanmak için yapılmış birşey değil o
+1 yılher türlü gideri var merak etme
04 Yorumla
Soran+1 yılne açıdan
- +1 yıl
her açıdan
Soran+1 yılmesela
- +1 yıl
takibe al
o köfte vajinanı ne yemesi olur
11 Yorumla
+1 yılKendini nasılsan öyle sev.
00 YorumlaSevgilin oral yapıyorsa sorun etme
02 Yorumla
Soran+1 yılyapıyor isteklide
Önemli olan şekli değil islevi
02 Yorumla
Soran+1 yıloral konusunda iyi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de öyle. Hiç rahatsız degilim
01 Yorumla
Soran+1 yılsenindemi bu şekilde ben bir ara o kadar çok taktımki anlatamam ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılResmen bağımlılık ilan etmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yaniii
+1 yılGörmek lazım anlatmayla olmaz :D
00 Yorumla
+1 yılyok ya niye kötü olsun sıkıntı etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Neye göre kime göre kötü boşversene
00 Yorumla
+1 yılBoşalan çıksın zor açıldı soru
10 Yorumlainanmam görmeden inanmam :)
00 Yorumla
+1 yıloral için uygunsa bayılırım :)
02 Yorumla
Soranuygunmu onu soruyorm :D
- +1 yıl
iyide yazı ile nerden bileyim :D
+1 yılen sevdiğim vajina tipi. oral yapabilirmiym
00 YorumlaÇok kötü yazık sanaaa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. bence sana göre kötü tatlım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiyah ve sarkık en sevdiğim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Güzel tahrik edici
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGormeden bilemem dicem olmicak takinti yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyalanır ya sıkıntı yapma :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltarif etme fotosu varsa koy
00 Yorumla
+1 yılKes at
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgörmek lazım iticimi
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldr abiye sor operasyon yapılıyo die yazmıştı burada ecopirin07
Cevap sahibi+1 yılpardon 007 miş
Soran+1 yılo kesin yap der
Cevap sahibi+1 yılhayır 2 çeşit çözüm yazmıştı biri operasyonsuz. sen ona danış bence belki operasyon gerekmiyordur ecopirin007
+1 yılkustum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılgörmek lazım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnallik Bence
02 Yorumla
Soran+1 yılanallık ne alaka :D orallık
Cevap sahibi+1 yılDil Darbeleri İle Bitiririm Seni İçten Dışa Doğru Dişlerimin Arasına Alıp 😂
estetik ameliyatı ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı.
+1 yılGörmek lazım :-*
00 Yorumla Takma ya
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbence gayet hoş
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsıkıntı yok
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Vajina şeklimden nefret ediyorum ne yapcam orallık diye yorumlar görüyorum ama?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler